طراحی سـایت فروشگاهی
e-commerce website design
سهم فروشگاههای اینترنتی از فروش محصولات و خردهفروشیها هر ساله در حال افزایش است. این مسئله نشان میدهد که طیف گستردهای از مردم خرید آنلاین را جایگزین خریدهای حضوری کردهاند. شما نیز با طراحی سایت فروشگاهی میتوانید تجارت خود را به بازار آنلاین بیاورید و فروشگاه محلی خود را به یک فروشگاه جهانی تبدیل کنید.
از جمله مزیتهای فروشگاههای اینترنتی میتوان به راحتی کاربر، امکان معرفی دقیقتر محصولات، امکان پرداخت اینترنتی برای کاربران و تسهیل فرایند خرید و فروش اشاره کرد. اگر قصد طراحی وب سایت فروشگاهی دارید، میتوانید به ادزینو اعتماد کنید.
درخواست مشاوره
طراحی سـایت فروشگاهی باید چه ویژگیهایی داشته باشد؟
What Features Should A e-commerce website design Have ?
برای طراحی سایت حرفهای فروشگاهی، نکات زیر مهمترین مواردی است که باید رعایت کنید.
در طراحی سایت فروشگاه، صفحه اول مهمترین بخش است؛ این صفحه حکم ویترین فروشگاه را دارد. طراحی ویترین و سردر مغازه نشان میدهد که یک فروشگاه چه محصولاتی را با چه کیفیتی عرضه میکند. در بحث طراحی سایت هم صفحه اول همین کاربرد را دارد و منعکسکننده حوزه فعالیت، ویژگیهای فروشگاه، کیفیت محصولات و مواردی از این دست است. به همین خاطر برای طراحی صفحه اول باید وقت بگذارید و روی تک تک جزئیاتش دقت کنید.
وقتی کاربر وارد وبسایت شما میشود، باید بهراحتی بین محصولات و صفحات گردش کند؛ سبد خریدش را بچیند و در نهایت هم خرید خود را تکمیل کند. همه اینها زمانی امکانپذیر میشود که در طراحی سایت فروشگاهی بحث UI/UX سایت و رابط کاربری آن را جدی بگیرید. همچنین در بحث طراحی رابط کاربری، میتوانید نظر کاربر را به بخشهایی که برایتان اهمیت بیشتری دارد نیز جلب کنید.
در فروشگاههای اینترنتی طراحی صفحه محصولات اهمیت ویژهای دارد. برای طراحی این بخش میتوان از فرمهای متعددی استفاده کرد؛ که انتخاب فرم را باید متناسب با نوع و تعداد محصول و ویژگیهای آنها انجام داد. در این بخش باید روی تمام مزیتهای محصولات مانور داده شود و به کمک تصویر، ویدئو و متن مخاطب را برای خرید محصول مناسب راهنمایی کرد. در طراحی صفحه محصول برخی از ویژگیها نیز بر اساس سلیقه کارفرما خواهد بود؛ اما این اعمال سلیقه و خلاقیت نباید روی رابط کاربری سایت تاثیر منفی داشته باشد.
کاربران برای دسترسی به محصولات نیاز به یک موتور جستجوی قدرتمند دارند که از فیلترهای متعددی برخوردار باشد. در طراحی سایت فروشگاهی باید این مسئله نیز مورد توجه قرار گیرد.
برای اینکه کاربران را در فرایند خرید راهنمایی کنید، باید امکان مقایسه محصولات را برای موارد مشابه داشته باشید. به این شکل کاربر راحتتر میتواند برای خرید خود تصمیمگیری کند.
برای طراحی سایت فروشگاهی، هر محصول باید دارای یک صفحه اختصاصی باشد. البته دستهبندی محصولات نیز حائز اهمیت است. اضافه کردن جزئیات هر دستهبندی و محصولات مختلف کاربر میتواند تمامی جوانب را بررسی کرده و سپس تصمیمگیری کند. در زمان طراحی لازم است به فرمهای ارائه جزئیات هر محصول هم توجه ویژهای داشته باشید.
مقایسه و انتخاب محصول نقطه شروع خرید کاربر است. پس از آن نوبت به ثبتنام در سایت، انتخاب روش ارسال، پرداخت هزینهها و مواردی از این دست میرسد. هر چقدر در طراحی سایت این موارد سادهتر باشد، احتمال تبدیل شدن کاربر هم بیشتر میشود. استفاده از نقشه گرافیکی برای مشخص کردن آدرس، ارائه فاکتور خرید و امکان ثبتنام با کدهای پیامکی از مواردی است که باید به سایتهای فروشگاهی اضافه کنید.
هر کاربر باید یک پنل کاربری اختصاصی داشته باشد. به نحوی که بتواند خریدهای قبلی خود را مشاهده کند و برای خریدهای جدید، فرایند تهیه و ارسال محصولات را از طریق همین پنل پیگیری نماید. اضافه کردن و مدیریت آدرسها، تغییر رمز عبور و برقراری ارتباط با پشتیبانی هم باید در طراحی پنل کاربری لحاظ شود.
در برخی از فروشگاههای اینترنتی میتوان ویژگیهای دیگری را نیز لحاظ کرد. برای مثال استفاده از AI در سایتهای فروشگاهی، ساخت فرمهای خبرنامه ایمیلی و افزونههای توصیهگر هوش مصنوعی از جمله این ویژگیها هستند. اضافه کردن این خدمات میتواند روی درآمدزایی فروشگاههای آنلاین تاثیر مثبتی بگذارد.
با توجه به اینکه اغلب کاربران از گوشی هوشمند استفاده میکنند، باید سایتهای فروشگاهی را بهصورت واکنش گرا طراحی کرد. به شکلی که کاربر بتواند با گوشی، تبلت یا کامپیوترهای خانگی خریدش را انجام دهد.
سایتهای فروشگاهی نیاز به امنیت بالایی دارند؛ زیرا اطلاعات گستردهای از مخاطبان را ذخیره میکنند. بهعلاوه که هک شدن سایت نیز میتواند ضررهای هنگفتی به همراه داشته باشد. در طراحی فروشگاههای آنلاین به این مسئله هم توجه داشته باشید.
هزینه طراحی سایت فروشگاهی چقدر است؟
برای رسیدن به برآورد دقیقی از هزینههای طراحی سایت فروشگاهی باید عوامل متعددی را در نظر گرفت. اگر به دنبال ارزانترین پلن برای طراحی سایت هستید، بهتر است وردپرس را انتخاب کنید. سایتهای وردپرسی در زمان سریعتری راهاندازی میشوند و افزونههای مختلفی هم برای امنیت، بهینهسازی و خدمات دیگر برای آنها در دسترس است. برای مثال جهت راهاندازی فروشگاههای اینترنتی میتوان از ووکامرس کمک گرفت که مدیریت سایت فروشگاه لوازم پزشکی را بسیار سادهتر و سریعتر میکند.
البته اگر خواستار طراحی سایت اختصاصی و کدنویسی شده هم باشید، این امر امکانپذیر است؛ اما در نظر بگیرید که هزینههای طراحی سایتهای اختصاصی بالاتر خواهد بود. بهعلاوه که زمان موردنیاز برای طراحی نیز افزایش مییابد.
از موارد دیگری که روی هزینههای طراحی اثر میگذارند، میتوان به نکات زیر اشاره کرد:
- نوع هاست و دامنه سایت
- طراحی گرافیک و رابط کاربری
- برنامهنویسی و توسعه وب
- تعداد صفحات و محتوای سایت
- سئو وبسایت در زمان طراحی
- پشتیبانی و امنیت
- انتخاب شرکت طراح
- و…
اگر میخواهید برآورد هزینه دقیقتری داشته باشید، کافی است فرم مشاوره ادزینو را تکمیل کنید تا در سریعترین زمان با شما تماس گرفته شود.
شرکت طراحی سایت و تبلیغات ادزینو از سال ۱۳۹۸ شروع به فعالیت کرده و پارتنر رسمی گوگل در ایران است. ادزینو در زمینههای مختلفی از جمله تبلیغات گوگل ادز، تبلیغات محیطی و طراحی وبسایت فعالیت دارد. از جمله خدمات طراحی سایت فروشگاهی ادزینو میتوان به طراحی سایتهای فروشگاهی، وردپرسی و سایتهای اختصاصی اشاره کرد. البته تیم ادزینو آمادگی لازم برای بازطراحی سایتهای فروشگاهی، بهینهسازی وبسایتها، طراحی رابط کاربری، ارائه خدمات پشتیبانی و… را نیز دارد.
فرایند طراحی سایت فروشگاهی با ادزینو از یک جلسه مشاورهای رایگان شروع میشود. هدف از این جلسه نیازسنجی اهداف و ویژگیهای درخواستی کارفرما است.
پس از آن یک پروپوزال کامل برای پروژه آماده شده و برای کارفرما ارسال میشود. اگر تمامی بندهای پروپوزال مورد تایید کارفرما باشد، نوبت به بستن قرارداد همکاری و شروع طراحی سایت میرسد. در طول این فرایند هم گزارشهای دقیقی از کار برای کارفرما ارسال میشود.
نکته مهم اینکه خدمات طراحی سایت ادزینو شامل یک ماه پشتیبانی همه جانبه رایگان نیز میشود.
request advice
سوالات متداول
سوالاتی که ما طبق تجربه تو مشاوره های زیادی پاسخ دادیم.
فروشگاههای اینترنتی به یک هاست قدرتمند و قابل اعتماد نیاز دارند. اگر نمیدانید باید از چه هاستی استفاده کنید، از کارشناسان طراحی سایت مشورت بگیرید.
دامنه حکم برند را برای سایتهای فروشگاهی دارد. به همین خاطر بهتر است از یک نام کوتاه و متناسب با کسبوکار خود استفاده کنید.
شرکتهای طراحی سایت قراردادهای دقیقی را با شما امضا میکنند و گزینههای قابل اطمینانتری برای طراحی سایت فروشگاهی هستند. بهعلاوه که در این شرکتها مجموعهای از خدمات ارائه میشود و دیگر نیاز نیست نگران بحث طراحی رابط کاربری، امنیت و پشتیبانی وبسایت هم باشید.