انجام سئو سایت یکی از راهکارهای موثر در بازاریابی صنعتی است. اگر صاحب شرکتی هستید یا در صنعت فعالیت میکنید، میتوانید با داشتن سایت و سئوی آن قدمهای موثری در بازاریابی آنلاین، ایجاد آگاهی، تولید سرنخهای جدید و درآمدزایی بیشتر بردارید. منظور از سئو سایت صنعتی مجموعه اقداماتی است که باعث میشود تا سایت شما در کلمه کلیدیهای مرتبط با کارتان در جایگاههای برتر گوگل قرار بگیرد. برای رسیدن به این جایگاه باید یک استراتژی مشخص برای سئو و بازاریابی آنلاین داشته باشید و طبق آن پیش بروید. این مقاله یک راهنمای کامل برای بهینهسازی سایتهای صنعتی است.
منظور از سئو سایت صنعتی چیست؟
شرکتها و تولیدکنندههای صنعتی معمولاً مدل بیزینسی B2B را دنبال میکنند. درواقع محصولاتشان را به شرکتهای دیگر یا توزیعکنندهها میفروشند و خیلی سروکاری با مردم عادی ندارند؛ اما بقای یک شرکت صنعتی به افزایش درآمدها و بازاریابی صحیح گره خورده است. در سالهای اخیر توجه شرکتها و تولیدکنندهها به جذب مشتری آنلاین بیشتر شده است. خیلی از شرکتها امروزه سایت اختصاصی دارند و در سوشال مدیا نیز فعال هستند. چون پی بردهاند که روشهای بازاریابی سنتی کمکم دارد از دور خارج میشود.
فرض کنیم شما یک شرکت ریسندگی هستید و برای برقراری ارتباط راحتتر با مشتریان سراغ طراحی سایت رفتهاید. بعد در سایتتان هم تمامی محصولاتتان مثل انواع نخهای اکریلیک در رنگبندیهای مختلف را گذاشتهاید. مسلماً مشتری محصولات شما افراد معمولی نیستند؛ بلکه شرکتهای بافت پارچه و فرش هستند که سراغ خرید نخهای اکریلیک میآیند.
در شیوهی بازاریابی سنتی، اگر شما یک شرکت ریسندگی داشته باشید، فروشتان معمولاً به شرکت فرشهای اطراف خودتان محدود میشود؛ اما با داشتن یک سایت رسمی و در نظر گرفتن راههای ارتباطی متعدد، میتوانید با شرکتهایی خارج از شهر یا حتی کشور ارتباط برقرار کنید و به آنها نیز محصولاتتان را بفروشید.
نکته اما اینجاست؛ وقتی میتوانید در فروش آنلاین با سایت موفق شوید که مدیران شرکتهای فرش و پارچه یا مسئول خریدهای این شرکتها بتوانند سایت شما را در گوگل پیدا کنند! و خب چطور این اتفاق میافتد؟ زمانی که شما برای سئو سایت صنعتی وقت و هزینه صرف کنید. سراغ تولید محتوای مرتبط بروید و کاری کنید که گوگل در کلمات کلیدی مرتبط با صنعت نساجی، صنعت تولید فرش و صنعت ریسندگی سایتتان را در لینکهای ۱ تا ۳ قرار دهد.
اینکه یک سایت طراحی کنید و فقط آدرس آن را روی کارتهای ویزیت شرکت بزنید، کمکی به روند بازاریابی شما نمیکند؛ اما اینکه مسئول خرید شرکت X با جستجوی عبارتی مثل «بهترین شرکت ریسندگی ایران» یا «خرید نخ اکریلیک» به سایتتان برسد، وضعیت متفاوت خواهد بود. چون اگر یک استراتژی بازاریابی خوب داشته باشید، همین بازدید ساده میتواند در نقش سرنخ فروش جدید عمل کند و منجر به بستن یک قرارداد کلان شود.
همچنین در نظر داشته باشید که اگر طراحی سایت و سئوی آن را جدی نگیرید، حداقل در سه فاکتور مهم زمین بازی را به رقبای خود واگذار میکنید. این سه فاکتور عبارتند از:
- جذب ترافیک از گوگل
- جذب سرنخهای جدید
- قراردادهای آینده، امکان جذب مشتریان وفادار و در نهایت توانایی افزایش سهم بازار
به خاطر همین توصیه میکنیم طراحی سایت و سئوی آن را در صنعت جدی بگیرید.
مزیتهای سئو سایت صنعتی چیست؟
در بخش قبلی دربارهی ضرورت هزینه کردن برای سئوی سایت صنعتی صحبت کردیم؛ اما پایبند بودن به این ضرورت مزایای زیادی هم برای کسبوکارها و شرکتهای صنعتی دارد که عبارتند از:
۱.تاثیر روی فروش و جذب سرنخهای جدید
اگر بخواهید یکی از پلنهای بازاریابی را بر بستر آنلاین قرار دهید، بهتر است بخش عمدهای از استراتژی شما روی سئوی سایت متمرکز باشد؛ زیرا مدیران کسبوکارهای دیگر یا مسئول خریدهای آنها اگر به دنبال محصول خاصی باشند یا بخواهند یک ارتباط تجاری جدید را شکل دهند، ابتدا جستجو هایشان را با گوگل شروع میکنند. متن زیر را به نقل از سایت SEO.com بخوانید تا بهتر متوجه مزیت سئو سایت صنعتی و تاثیر آن بر فروش شوید:
«در واقع، ۸۰٪ از کارشناسان خرید از طریق گوگل، دایرکتوریها یا معرفی دیگران به تولیدکنندگان و تأمینکنندگان دسترسی پیدا میکنند. این درصد قابل توجهی از بازار هدف شماست؛ که از قضا در مکانهایی جستجو میکنند که میتوان از طریق سئو بهشدت روی آنها تأثیر گذاشت.»
“In fact, 80% of procurement experts discover manufacturers and suppliers via Google, directories, or through word of mouth. That is a massive amount of your target market looking in places that can be heavily influenced with SEO!”
۲.برندسازی برای شرکت
وبسایت شرکت منعکسکنندهی برند و شهرت آن است. وقتی مثلاً مدیر خرید شرکت X عبارتی را سرچ میکند و به سایت تخصصی شرکت شما میرسد، متوجه میشود این برند چقدر فعال است و تا چه اندازه میتواند به آن اعتماد کند. به همین خاطر برای شرکتهای صنعتی اهمیت زیادی دارد که روی کلمات کلیدی خاصی حتماً جزء لینکهای برتر گوگل باشند. در حقیقت برتر بودن در گوگل به معنای برند بودن و معتبرتر بودن برداشت میشود.
۳.بازگشت سرمایه بالا
در بازاریابی صنعتی نرخ بازگشت سرمایه (ROI) اهمیت زیادی دارد. برای شرکتها مهم است که اگر n تومان برای بازاریابی خرج میکنند، حتماً این هزینه آوردهی مالی هم برایشان داشته باشد. از این نظر جالب است بدانید که نرخ بازگشت سرمایه سئو سایت صنعتی بسیار بیشتر از تبلیغات بنری و تلویزیونی است؛ البته به شرطی که در این مسیر صبر و حوصله داشته باشید. چون سئو یک مسیر بلندمدت است. در حقیقت، سرمایهگذاری روی سئو و تولید محتوای تخصصی، با صرف زمان و هزینه مناسب، میتواند در بلندمدت منجر به جذب مشتریان بیشتر و افزایش فروش شود.
آشنایی با مراحل سئو سایت صنعتی (از کجا شروع کنیم و چه مسیری را برویم؟)
در اجرای پروژههای سئو داشتن استراتژی و زمانبندی مشخص اهمیت زیادی دارد. به همین دلیل قبل از اینکه سراغ سئو وبسایت صنعتی بروید، لازم است یک استراتژی دقیق را بچینید. در این استراتژی باید به مراحل زیر پرداخته شود و برای هر مرحله یک زمانبندی مشخص داشته باشید. بهعنوان مثال یک نگاهی به جدول زیر بیندازید. در این جدول یک استراتژی ۶ ماهه را برای بهینهسازی سایت صنعتی پیشنهاد دادهایم.
ماه | اقدامات اصلی | توضیحات |
ماه اول | تحلیل وضعیت فعلی سایت و سئوی تکنیکال | تعیین مخاطب هدف
تحقیق کلمات کلیدی بررسی کامل سایت از نظر تکنیکال سئو اتصال سایت به ابزارهایی مثل سرچ کنسول و گوگل آنالیتیکس شروع رفع مشکلات فنی سئو بر حسب میزان تاثیر طراحی ساختار اصولی صفحات سایت طراحی استراتژی سئوی داخلی و تولید محتوا |
ماه دوم | تولید محتوا و توجه به سئوی داخلی | شروع و برنامهریزی تولید محتوا برای لندینگها و مقالات بلاگ (محتوای متنی، تصویری، ویدئویی و…)
لینکسازی داخلی طبق استراتژیهای تعیین شده بازبینی و رفع مشکلات فنی براساس میزان تاثیر ایجاد نمایه شرکت در گوگل یا آپدیت اطلاعات آن
|
ماه سوم | تحلیل عملکرد سئو سایت و بازبینی فرآیندها | ادامه دادن فرآیند تولید محتوا و لینکسازی سایت
بازبینی عملکرد سایت به کمک ابزارهای رهگیری رفع مشکلات سئوی داخلی و سئوی فنی براساس تحلیل بازبینیهای انجام گرفته |
ماه چهارم | شروع سئوی خارجی و ادامه استراتژی سئوی داخلی | ادامه استراتژی تولید محتوا و بهینهسازی محتواهای قبلی
شروع سئوی خارجی سایت و اجرای کمپینهای تبلیغاتی مرتبط با سئو |
ماه پنجم | ادامه استراتژیهای سئو | تولید محتوا
لینکسازی داخلی رفع مشکلات تکنیکالی احتمالی پیگیری استراتژیهای سئو خارجی |
ماه ششم | بازبینی و اصلاح استراتژی سئو | تحلیل وضعیت فعلی سئوی سایت روی کلمات کلیدی
بازبینی استراتژی سئو و اصلاح آن شروع فرایندهای سئوی داخلی، خارجی و تکنیکال بر اساس استراتژی جدید |
۱)تعیین مخاطب هدف
قبل از اینکه سراغ سئو برای سایتهای صنعتی بروید، باید مشخص کنید مخاطب هدف کسبوکارهاتان چه کسی است؟ در حقیقت شما قرار است روی چه افرادی بیشترین تاثیرگذاری را داشته باشید؟ درست است که خیلی از کسبوکارهای صنعتی فروشهایشان را به شکل B2B انجام میدهند؛ اما حتی در این مدل هم باز پای یک سری آدم و مخاطب در میان است. مخاطبی که احتمالاً در شرکتهای هدف نقشی مثل مدیریت یا مدیر خرید را دارد.
پس در قدم اول باید ببینید این مدیران یا مسئولان خرید در شرکتهای دیگر چه کسانی هستند؟ چرا باید به خدمات شما نیاز پیدا کنند؟ قبل از اینکه محصول شما را بخرند، چه ترسها و نگرانیهایی دارند؟ چه اطلاعاتی برایشان ارزشمندتر است و به تصمیمگیری آنها کمک میکند؟ و اینکه چنین مخاطبی برای رسیدن به وبسایت شما یا خواستههای ذهنیاش بیشتر از چه کلماتی استفاده میکند؟
وقتی شناخت صحیحی از مخاطب داشته باشید، میتوانید راحتتر برای برقراری ارتباط و جذب سرنخهای جدید برنامهریزی کنید. این شناخت در سئو سایت هم اهمیت زیادی دارد؛ چون شما سایت را برای موتورهای جستجو بهینه نمیکنید؛ بلکه هدفتان بهینهسازی سایت برای دستیابی به مخاطب هدف است.
۲)بررسی وضعیت رقبا و تحقیق کلمات کلیدی
دومین قدم در سئو سایت صنعتی بررسی و تحلیل وضعیت رقبا است. همچنین در دل این بررسیها باید تحقیق کلمات کلیدی را نیز انجام دهید. مکانیزم این کار به نحوی است که ابتدا با یک سری عبارتهایی که در ذهن دارید پیش میروید. این عبارتها باید اصطلاحات معروف در حوزهی صنعتی شما باشد. چیزهایی که فکر میکنید خریداران برای خرید محصول شما ممکن است گوگل کنند.
سپس با جستجوی همین عبارتها در گوگل میتوانید وبسایتهای مرتبط و رقبای خودتان را پیدا کنید. حالا به کمک یک سری از ابزارهای خارجی و ایرانی مثل سئو سیگنال، Semrush و… میتوانید فهرست کاملی از کلمات کلیدی سایت رقبا را پیدا کنید. در این مسیر میتوانید حتی از کلمات کلیدی پیشنهادی گوگل نیز کمک بگیرید. در نهایت به یک لیست بلند بالا از کلمات کلیدی مرتبط با کسبوکارهاتان میرسید.
در قدم سوم باید طبق یک استراتژی سئویی این کلمات کلیدی را مرتبط کنید و ببینید کدام موارد اولویت بیشتری برایتان دارند؛ یا کدام موارد میتوانند سریعتر شما را به نتایج دلخواهتان، مثل افزایش فروش یا جذب مشتری برسانند. تحقیق کلمات کلیدی زیربنای قدمهای بعدی در مسیر سئو سایت صنعتی است؛ به همین دلیل توصیه میکنیم برای اجرای دقیقتر این مرحله از یک متخصص یا مشاور سئو کمک بگیرید.
اگر در جستجوی بهترین مشاور سئو سایت صنعتی هستید، میتوانید از کارشناسان ادزینو هم کمک بگیرید؛ کافی است فرم درخواست مشاوره را تکمیل کنید یا در چت باکس زیر برایمان پیام بگذارید. مشاوره سئوی ادزینو کاملاً رایگان است.
۳)توجه به سئو تکنیکال
برای اینکه یک سایت توسط موتورهای جستجو خوانده شده و درک شود، باید مسیر را برای رباتهای خزندهی آنها آماده کنید. اینکه شما یک سایت با بهترین و کاملترین محتواهای ممکن داشته باشید، اما از نظر تکنیکالی سئوی خوبی نداشته باشد، به هیچ جا نمیرسید. چون برای اینکه در موتورهای جستجو رتبه بگیرید، باید ابتدا خزندههای گوگل سایت شما را پیدا کنند؛ سپس محتوای صفحات مختلف آن را بخوانند و درک کنند؛ سپس به آنها رتبه بدهند.
تازه اینکه گوگل و موتورهای جستجو سایت شما را خزش کرده و ایندکس کنند، فقط بخشی از مباحث سئوی تکنیکال است. در بحث تکنیکال باید سایت از نظر فاکتورهای دیگر هم سنجیده شود و مشکلات فنی آن کاملاً برطرف گردد. در مقاله «چگونه سایت خود را سئو کنیم؟» به طور کاملتری دربارهی سئو تکنیکال و فاکتورهای آن صحبت کردهایم.
۴)سئو داخلی سایت
پس از اینکه تحقیق کلمات کلیدی را انجام دادید، باید به سراغ تولید محتوا برای کلمات کلیدی بروید. در این مسیر باید یک استراتژی دقیق داشته باشید. این استراتژی باید به شما نشان دهد که هدف از انتشار هر محتوا چیست؟ و اینکه محتواهای تولیدی وبسایت باید چگونه به همدیگر لینک شوند.
برای مثال بهعنوان یک استراتژی تولید محتوای ساده و کاربردی میتوانید از ساختار تاپیک – کلاستر استفاده کنید. در این ساختار برای کلمات کلیدی اصلی یک مقالهی کامل مینویسید. به نحوی که تمامی مباحث آن را پوشش داده باشید. مثلاً برای یک شرکت ریسندگی، عبارت «نخ اکریلیک چیست؟» میتواند یک کلمه کلیدی اصلی باشد. در قدم بعدی باید سراغ موضوعات فرعی مرتبط با نخ اکریلیک بروید. مثلاً موضوعاتی مثل «مواد اولیه به کار رفته در نخ اکریلیک»، «کاربرد نخ اکریلیک در قالیبافی»، «کاربرد نخ اکریلیک در صنعت پوشاک» و… میتوانند موضوعات فرعی شما باشند. وقتی محتواهای جدید را برای این موضوعات مینویسید، میتوانید به مقالهی اصلی (مقاله تاپیک) لینک دهید. به این شکل یک ساختار خوشهای و مرتبط را در سایتتان خواهید داشت.
تا بحث از سئوی داخلی است، متن زیر را از سایت semrush بخوانید تا بحث برایتان روشنتر شود:
«سئوی داخل که آن را با نام سئوی داخلی سایت هم میشناسیم، فرایند بهینهسازی صفحات سایت و محتوای آن برای موتورهای جستجو و کاربران است. طی کردن این فرایندها در کنار هم باعث میشود تا صفحات سایتتان در گوگل رتبه بالاتری بگیرند و ترافیک ارگانیک بیشتری به سمت سایت شما هدایت شود.»
“On-page SEO, also known as on-site SEO, is the process of optimizing webpages and their content for search engines and users. This process helps pages rank higher on Google and drive more organic traffic.”
۵)توجه به سئوی خارجی
پس از اینکه مباحث سئوی داخلی و تکنیکال را پیش بردید، نوبت به سئوی خارجی میرسد. سئوی خارجی مجموعهای از اقدامات است که باید آنها را در خارج از سایت خودتان انجام دهید؛ اما به شکل چشمگیری روی بهبود رتبهی کلمات کلیدی شما تاثیر میگذارد. از جمله این اقدامات میتوان به توزیع و ترویج محتوای سایت در شبکههای اجتماعی، انتشار رپورتاژ آگهی، همکاری با سایتهای دایرکتوری مرتبط و تبلیغات اشاره کرد.
در یک استراتژی صحیح بهتر است زمانی سراغ انتشار تبلیغ یا رپورتاژ بروید که سایت شما از نظر تکنیکال کمترین مشکلات را داشته باشد؛ همچنین از نظر محتوایی هم سروشکلی گرفته باشد. در این صورت است که اگر مخاطب را به روشهای دیگری هم جذب کنید، میتوانید او را به یک مشتری بالقوه تبدیل نمایید.
برای سئو سایتهای صنعتی همکاری با شرکتهای سئویی بهتر است یا استخدام کارشناس سئو؟
شرکتهای صنعتی معمولاً دو مسیر مختلف را برای سئوی سایتهایشان پیش میگیرند؛ دستهای از شرکتها ترجیح میدهند یک تیم دیجیتال مارکتینگ داخلی داشته باشند. درست مثل تیمی که برای روابط عمومی شرکت تشکیل میدهند. سپس تمامی مباحث طراحی سایت، سئو و تبلیغات (مانند تبلیغات ادز) را به همین تیم دیجیتال مارکتینگ بسپارند و به آنها حقوق دهند. اگر یک شرکت صنعتی بزرگ باشید، این کار چندان غیرمنطقی نیست؛ اما برای شرکتهای صنعتی و کارگاههای کوچک وضعیت طور دیگری است.
شرکتهای صنعتی کوچک اغلب ترجیح میدهند کارهایی مثل سئوی سایت یا بازاریابی کسبوکارهاشان را برونسپاری کنند؛ به همین دلیل همکاری با شرکتهای سئویی را ترجیح میدهند.
در کل هر کدام از این ۲ مسیر مزایا و معایب خودشان را دارند. در جدول زیر مزایا و معایب هر انتخاب را برایتان فهرست کردهایم.
مزایای همکاری با شرکتهای سئو | معایب همکاری با شرکتهای سئو | مزایای استخدام سئوکار متخصص | معایب استخدام سئوکار متخصص |
ریسک کمتر همکاری با شرکتهای سئو | هزینه همکاری ثابت و بستن قراردادهای ماهانه | تمرکز کامل متخصص روی سایت شما | نیاز به پرداخت هزینههای جانبی مثل بیمه، سنوات و… |
دسترسی شرکتهای سئو به ابزارهای حرفهای | تمرکز روی چند پروژه در شرکتهای سئویی | ارتباط سریع و آسان | نیاز به تهیه ابزارهای لازم برای سئوی سایت |
سرعت اجرای بالاتر | عدم امکان کنترل مستقیم روی فرایند سئوی سایت | امکان کنترل مستقیم فرایندها | ریسک بالای وابستگی به یک یا چند کارمند |
تجربه بیشتر شرکتهای سئو | امکان آشنایی نزدیکتر با صنعت شما | محدودیت در تخصص افراد و نیاز به استخدام نفرات جدید | |
تعهد و مسئولیتپذیری بیشتر | انعطاف بیشتر نیرو در انجام شرح وظایف گوناگون | نیاز به مشاور سئو در مواقع اضطراری | |
بهرهمندی از تخصص چندجانبه شرکتهای سئو |
براساس جدول بالا میتوان گفت برای شرکتهای صنعتی بهتر است با آژانسهای دیجیتال مارکتینگ متخصص همکاری کنند؛ به این شکل دیگر نیاز نیست مسئولیت و پیگیریهای جدیدی را به شرح وظایف مدیران بیفزایند. در ضمن ریسک همکاری با شرکتهای سئویی نیز کمتر است. نکته دیگر اینکه تمامی خدمات سئو سایت صنعتی را آژانسهای دیجیتال مارکتینگ میتوانند پوشش دهند؛ در صورتی که یک فرد ممکن است نتواند از پس تمامی مسئولیتها و نیازهای سایت برآید.
نکته: حتی اگر انتخابتان استخدام یک کارشناس سئو است، پیشنهاد میکنیم از یک مشاور سئو سایت صنعتی هم در کنار این فرد استفاده کنید؛ به این شکل اگر با چالشی روبرو شدید، میتوانید از خدمات مشاورهای استفاده کنید و سریعتر به نتیجه برسید.
قیمت سئو سایت صنعتی چقدر است؟
هزینه سئو سایت صنعتی به فاکتورهای متعددی بستگی دارد. از جمله این فاکتورها میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- میزان رقابت در صنعت: هرچقدر میزان رقابت در یک حوزه بیشتر باشد، قاعدتاً سختتر میتوانید به رتبههای برتر گوگل برسید. همین مسئله هم باعث افزایش هزینههای سئوی سایتتان میشود.
- وضعیت فعلی سایت: هزینههای سئوی یک سایت تازهتاسیس مسلماً با هزینههای سایتی که سئوی خوبی داشته و حالا میخواهد با یک شرکت جدید همکاریاش را شروع کند، متفاوت است.
- حجم محتوا و صفحات سایت: اگر بخواهید فعالیت گستردهای داشته باشید و مثلاً ماهانه ۵۰ تا ۶۰ محتوای جدید منتشر کنید، قاعدتاً میزان هزینههایتان افزایش مییابد.
- اهداف و چشماندازها: اینکه هدفتان از سئوی سایت چیست و چه چشماندازی را دنبال میکنید هم روی هزینههایتان تاثیر میگذارد. مثلاً هزینه سایتی که میخواهد طی ۱ ماه حدود ۱۰ درصد افزایش بازدیدکننده داشته باشد، با هزینههای سایتی که میخواهد بازدیدکنندههایش را ۲۵ درصد افزایش دهد، متفاوت است.
- نوع قرارداد سئو: شرکتهای سئو معمولاً قراردادهای خودشان را ۳ تا ۶ ماهه میبندند؛ همچنین طرحهای متنوعی هم برای همکاری دارند. برای مثال در صفحه سئو سایت میتوانید انواع پلنهای ادزینو برای همکاری را مشاهده کنید.
نکات کلیدی در سئوی سایت صنعتی چیست؟
در سئوی سایتهای صنعتی لازم است حواستان به یک سری نکات کلیدی باشد. از جمله این موارد:
- در شروع کار برای اینکه زودتر به نتایج دلخواهتان برسید، کلمات کلیدی لانگ تیل را هدف بگیرید. این عبارتها شاید میزان سرچ کمتری داشته باشند؛ اما سختی رتبه گرفتن در آنها نیز کمتر است.
- در سایتهای صنعتی تمرکزتان را روی تولید محتواهای مفید و کاربردی برای مخاطبان هدفتان بگذارید. محتوایی که دقیقاً دوای درد کاربر است و نیازهای او را برطرف میکند. مثلاً اگر مشتریان اصلی شما شرکتهای فرش هستند، تمرکز محتواهای شما دقیقاً باید روی نیازهای این مشتریان باشد. اینکه محتوایی با عنوان «فرش ۷۰۰ شانه بخریم یا ۵۰۰ شانه؟» شاید برای شما بازدیدکننده بیاورد، اما جنس این بازدیدکنندهها با جنس مخاطبان هدف سایت یکی نیست.
- در سئوی تکنیکال حواستان به سرعت سایت، ریسپانسیو بودن آن، استفاده از اسکیما و نقشه سایت، نصب SSL و تامین امنیت سایت باشد. این مباحث از نظر گوگل هم اهمیت زیادی دارد و روی رتبهبندی صفحات سایتتان تاثیر میگذارد.
- برای لینکسازی داخلی و خارجی یک استراتژی مشخص داشته باشید و طبق آن پیش بروید.
- سئو لوکال یا محلی را جدی بگیرید؛ خصوصاً اگر مخاطب هدفتان از نوع محلی است. برای مثال شرکتهای کوچک که بازارهای محلی مشخصی دارند، بهتر است توجه ویژهتری به سئوی محلی داشته باشند.
- از تبلیغات در کنار سئو استفاده کنید. تبلیغات و سئو ابزارهای اصلی دیجیتال مارکتینگ هستند. تبلیغات شما را به نتایج زودهنگام میرساند و با سئو میتوانید در بلندمدت به موفقیت دست پیدا کنید.
سخن آخر
هدف از سئو سایت صنعتی صرفاً افزایش تعداد بازدیدکنندهها نیست؛ سایتهای صنعتی به دنبال جذب مشتریان بالقوه و سرنخهای جدید هستند. به همین دلیل در تولید محتوا و طراحی استراتژیهای سئو باید به این نکته توجه کنید. در این مقاله دربارهی مراحل سئو برای وبسایتهای صنعتی و اهمیت آن صحبت کردیم. اگر سوال دیگری دارید، در کامنتها پاسخگوی شما هستیم.