سئو سایت خدماتی

سئو سایت خدماتی

خلاصه

خیلی وقت‌ها افراد تصور می‌کنند که داشتن یک وب‌سایت صرفاً برای فروش محصولات کاربرد دارد؛ اما وجود سایت‌هایی مثل آچاره، علی بابا، پی پال، نوبار، ایسمینار و… نشان می‌دهد که برای ارائه خدمات هم می‌توان

فهرست مطالب

خیلی وقت‌ها افراد تصور می‌کنند که داشتن یک وب‌سایت صرفاً برای فروش محصولات کاربرد دارد؛ اما وجود سایت‌هایی مثل آچاره، علی بابا، پی پال، نوبار، ایسمینار و… نشان می‌دهد که برای ارائه خدمات هم می‌توان سراغ طراحی سایت و سئوی آن رفت. البته توجه داشته باشید که سئو سایت خدماتی ریزه‌کاری‌هایی دارد که باید آنها را رعایت کنید. توجه داشته باشید که هدف بازاریابی در سایت‌های خدماتی کسب سرنخ‌های جدید و تبدیل آنها به مشتریان بالفعل و وفادار است. همین نکته را باید در سئوی وب‌سایت‌های خدماتی هم در نظر بگیرید. در ادامه یک راهنمای کامل برای بهینه‌سازی سایت‌های خدماتی را آورده‌ایم.

سایت خدماتی چیست؟ و چه سایت‌هایی خدماتی محسوب می‌شوند؟

وقتی صحبت از راه‌اندازی کسب و کار می‌شود، اغلب افراد تصور می‌کنند که باید چند محصول فیزیکی داشته باشند و برای فروش آن یک وب‌سایت راه بیندازند. سایت‌های فروشگاهی اگرچه طیف گسترده‌ای از سایت‌ها را تشکیل می‌دهند، اما تنها راه شروع یک کسب و کار جدید نیست. اگر شما خدمات خاصی مثل تعمیر لوازم خانگی، حمل بار، تعمیرات وسایل الکترونیکی، رزرو هتل و بلیت، ارائه مشاوره حقیقی و… را ارائه می‌دهید، می‌توانید برای توسعه کسب‌وکارتان سراغ طراحی سایت هم بروید.

برای مثال سایت‌هایی مثل علی بابا، آچاره، ایسمینار، گیت هاب، پی پال، نوبار و… در دسته سایت‌های خدماتی قرار می‌گیرند.

هدف سایت‌های خدماتی جذب سرنخ‌های جدید از طریق گوگل و تبلیغات آنلاین است. در قدم اول این سرنخ‌ها جذب می‌شوند و سپس باید آنها را به مشتریان بالقوه و وفاداری تبدیل کرد. البته سایت‌های خدماتی اهداف دیگری را نیز دنبال می‌کنند که عبارتند از:

  • افزایش اعتبار و برندسازی
  • ساده‌سازی فرایند دسترسی به خدمات خاص برای مردم و برقراری ارتباط راحت‌تر با مشتری
  • رقابت با سایر ارائه‌دهندگان خدمات مرتبط در فضای آنلاین

تفاوت سئو سایت خدماتی و فروشگاهی چیست؟

تفاوت‌های سئو وب‌سایت خدماتی و فروشگاهی از نوع چیزی که برای فروش دارید مشخص می‌شود. در سایت‌های فروشگاهی هدف شما افزایش فروش یک یا چند محصول است. در نتیجه به دنبال جذب کاربران هدفی هستید که آنها را به شکل‌های مختلف تشویق به خرید کنید. در سایت‌های خدماتی اما هدف جذب کاربرانی است که دقیقاً نیازمند یک خدمت خاص هستند. مثلاً می‌خواهند تمیزکاری خانه‌شان را انجام دهند؛ یا به دنبال یک اسباب‌کشی راحت هستند؛ یا برای سرویس کولر و باز کردن لوله‌های ساختمان و این‌طور چیزها نیازمند خدمات مشخصی هستند.

همین تفاوت ساده باعث می‌شود تا در جزئیات هم سئو سایت خدماتی با سئو سایت فروشگاهی متفاوت باشد. برای مثال در سایت‌های خدماتی اغلب کلمات کلیدی روی انجام یک فعل یا کاری تمرکز دارند. مثلاً «تعمیر کولر در منزل» یا «خرید دامنه ارزان». در حالی که سایت‌های فروشگاهی تمرکز کلمات کلیدی‌شان روی نام محصولات است. مثلاً «قیمت یخچال اسنوا دوقلو» یا «بهترین کفش برای پیاده‌روی».

نکته بعدی اینکه در سایت‌های خدماتی لازم است برای هر خدمت یک صفحه لندینگ مشخص طراحی شود. برای مثال اگر خدمات نظافت منزل را ارائه می‌دهید، باید یک صفحه فرود مشخص برای این خدمت داشته باشید. به نحوی که کاربر با مراجعه به سایت بتواند توضیح این خدمت را در کنار مزایا و ویژگی‌هایش مشاهده کرده و سپس تصمیم بگیرد.

در سایت‌های فروشگاهی اما برای هر کالا یک صفحه محصول طراحی می‌شود؛ که این صفحه دارای اطلاعاتی مثل مشخصات فنی محصول، معرفی آن و دکمه‌ی خرید است.

برای آشنایی بیشتر با تفاوت‌های سئو سایت فروشگاهی و خدماتی نگاهی به جدول زیر بیندازید.

سئو وب‌سایت خدماتی سئو وب‌سایت فروشگاهی
هدف جذب کاربرانی که دنبال خدمات خاص هستند جذب و تشویق کاربران برای خرید محصولات
کلمات کلیدی خدمات‌محور و تمرکز روی انجام یک کار (یا فعل) محصول‌محور و تمرکز روی اسم محصولات
اهمیت سئوی محلی (Local SEO) بالا، خصوصاً اگر خدماتتان فقط در محدوده خاصی ارائه می‌شود. معمولاً اهمیت چندانی اهمیتی ندارد
نوع صفحات لندینگ نیازمند صفحه لندینگ برای هر خدمت

نیازمند صفحه مجزا برای ارتباط و درخواست خدمات

نیازمند صفحه محصول برای تک تک محصولات سایت

نیازمند صفحه لندینگ برای محصولات مرتبط

نوع محتوای وبلاگ محتوای وبلاگ اغلب آموزش و ارائه راهنمایی است؛ با هدف جذب سرنخ‌های جدید و جلب اعتماد کاربران محتوای وبلاگ باید در راستای قیف فروش و جذب مشتریان جدید باشد. مثلاً محتوای مقایسه‌ای یا لیست‌های پیشنهادی.
میزان رقابت در سئو تمرکز بر سئو محلی است و معمولاً رقابت در حوزه‌های خدماتی کمتر است. بسیار بالا است؛ خصوصاً در کالاهای پرفروش
اهمیت اعتمادسازی یکی از اهداف سئو اعتمادسازی است. اعتمادسازی اهمیت کمتری دارد

 

منظور از سئو سایت خدماتی چیست؟

تغییر رویکرد مردم به اینترنت باعث شده تا برای دریافت خدمات هم حتی ابتدا سراغ جستجو در گوگل بروند. اگر چند سال پیش نیازمند خدماتی مثل نظافت منزل بودید، باید از دوست و آشنا کمک می‌گرفتید؛ با این هدف که شاید آنها شرکت یا شخصی را بشناسند که بتوانید نظافت منزل خود را به او بسپارید. الان ولی احتمالاً برای چنین چیزی اول سراغ گوگل می‌روید و عبارتی مثل «نظافت منزل در شیراز» را جستجو می‌کنید. بعد هم از بین لیست شرکت‌های خدماتی و موارد معرفی شده در گوگل دست به انتخاب می‌زنید.

رویکرد مردم نسبت به خدمات دیگر مثل خرید بلیت، رزرو اقامتگاه در شهرهای دیگر، تعمیر لوازم خانگی، درخواست مشاوره حقوقی و… نیز به همین صورت است. در نتیجه اگر خدمات خاصی را ارائه می‌دهید، می‌توانید با طراحی سایت و تمرکز روی سئوی آن مشتریان بالقوه‌ی بسیاری را جذب کنید.

نکته اما اینجاست که نگاه کاربران به سایت‌های خدماتی کمی متفاوت‌تر است؛ چون نمی‌توانند خیلی راحت به شرکت‌ها یا سایت‌های ارائه‌دهنده خدمات اعتماد کنند. مثلاً برای نظافت منزل حاضر نیستند هر شرکتی را قبول کنند؛ اینجاست که اعتمادسازی برای سایت‌های خدماتی اهمیت زیادی پیدا می‌کند. یکی از راهکارهای اعتمادسازی هم حضور در رتبه‌های بالای گوگل است. اگر در کلمات کلیدی مختلف مرتبط با سایتتان رتبه‌های خوبی داشته باشید، راحت‌تر می‌توانید اعتماد کاربران را جلب کنید.

پس در سئو برای سایت‌های خدماتی باید تمرکزتان را روی کسب رتبه در کلمات کلیدی هدفمند قرار دهید. این کلمات کلیدی هدفمند اغلب از نوع لوکیشن‌محور و خدمات‌محور است. به همین دلیل سئوی محلی نیز برای سایت‌های خدماتی اهمیت زیادی دارد.

فراموش نکنید اگر طراحی سایت و سئو را جدی نگیرید، حداقل در سه فاکتور مهم زمین بازی را به رقبای خود واگذار می‌کنید. این سه فاکتور عبارتند از:

  • جذب ترافیک از گوگل
  • جذب سرنخ‌های جدید
  • افزایش سهم بازار و جذب مشتریان بالقوه و وفادار

مزیت‌های سئو سایت خدماتی چیست؟

در بخش قبلی گفتیم که چرا باید برای سئو سایت خدماتی هزینه کرد و وقت گذاشت؛ اما این کار چه مزیت‌هایی برای کسب و کارهای خدماتی دارد؟ از جمله این مزیت‌ها می‌توان به موارد زیر اشاره کرد.

۱.جذب سرنخ‌های جدید

یکی از مزیت‌های اصلی سئو برای سایت‌های خدماتی جذب سرنخ‌های جدید است. کاربرانی که با کلمات کلیدی مرتبط سایت شما را دیده و روی آن کلیک می‌کنند، اغلب نیازمند خدماتی هستند که شما ارائه می‌دهید. مثلاً کاربری که عبارت «تعمیر یخچال در خانه» را سرچ کرده، احتمالاً دنبال یک یخچال‌ساز با تجربه است که بتواند یخچالش را تعمیر کند. حالا اگر صفحه‌ای با همین کلمه کلیدی داشته باشید و در نتایج گوگل دیده شوید، شانس زیادی برای جذب این سرنخ خواهید داشت.

۲.برندسازی برای شرکت

یکی دیگر از مزیت‌های سایت خدماتی، تبلیغ برند کسب و کارتان است. مثلاً اگر شرکت حمل بار دارید، با راه‌اندازی سایت و سئوی مناسب می‌توانید در کلمات کلیدی هدفمندی رتبه بگیرید. این کار باعث می‌شود تا کاربران زیاد چشمشان به سایت شما بیفتد و رفته‌رفته به برند مشهورتری در حوزه فعالیتتان تبدیل شوید.

۳.اعتمادسازی راحت‌تر

خودتان را جای کاربران بگذارید. مثلاً اگر بخواهید منزلتان را تمیزکاری کنید، حاضرید ندیده و نشناخته این کار را به یک شرکت نظافتی بسپارید؟ مسلماً خیر. اینجاست که دنبال نشانه‌هایی برای اعتماد به شرکت مدنظرتان می‌گردید. اگر این شرکت دارای وب‌سایت بوده و روی کلمات کلیدی‌های مرتبطی هم رتبه داشته باشد، احتمالاً راحت‌تر به آن اعتماد می‌کنید؛ چون حضور در رتبه‌های برتر گوگل نشان می‌دهد که آدم‌های دیگری هم به این وب‌سایت مراجعه کرده و به آن اعتماد کرده‌اند. پس شما هم راحت‌تر به آن اعتماد می‌کنید. این معجزه بهینه سازی سایت خدماتی است.

۴.کاهش هزینه‌های تبلیغات

یکی از مزیت‌های سئو، جذب ترافیک ارگانیک رایگان است. این ویژگی را در برابر تبلیغات کلیکی یا تبلیغات گوگل ادز قرار دهید. در این استراتژی‌ها باید به ازای دریافت هر سرنخ یا کلیک، یک مبلغی را پرداخت کنید؛ اما در سئو نیازی نیست به ازای بازدیدها یا کلیک‌ها هزینه‌ای بپردازید.

البته فراموش نکنید سئو یک مسیر بلندمدت است؛ اما اگر به استراتژی سئو کسب و کار خدماتی پایبند بمانید، در طولانی‌مدت می‌توانید هزینه‌های تبلیغاتتان را کاهش دهید.

۵.امکان تحلیل رفتار کاربران

در خیلی از روش‌های تبلیغاتی نمی‌توانید به داده‌های کمپین دسترسی داشته باشید؛ در نتیجه امکان تحلیل رفتار کاربران را نیز ندارید. ولی وقتی سراغ سفارش سئو سایت خدماتی می‌روید، با استفاده از ابزارهایی مثل گوگل آنالیتیکس، سرچ کنسول و… می‌توانید چگونگی رفتار کاربران در صفحات مختلف را رصد کنید. این ویژگی به شما کمک می‌کند تا سایتتان را نیز بهینه‌تر کنید.

۶.ساده‌سازی فرایند ارائه خدمات و جذب مشتری

با طراحی سایت و سئوی آن می‌توانید راحت‌تر به مخاطبان هدفتان دسترسی داشته باشید. آنها نیز می‌توانند خیلی ساده‌تر خدمات مدنظرشان را پیدا کرده و آن را برطرف کنند. در کل داشتن سایت برای کسب و کارهای خدماتی یک بازی دو سر برد است.

آشنایی با مراحل سئو سایت خدماتی (از کجا شروع کنیم و چه مسیری را برویم؟)

برای سئو کردن سایت‌های خدماتی باید یک استراتژی و زمان‌بندی مشخص داشته باشید. این استراتژی درواقع نقشه‌ی راه شما است که لازم است طبق آن پیش بروید. برای آشنایی با تعریف استراتژی سئو، متن زیر را به نقل از وب‌سایت backlinko بخوانید:

«استراتژی سئو برنامه‌ای برای تولید، بهینه‌سازی و ترویج محتوا است؛ استراتژی سئو با هدف افزایش دیده ‌شدن در گوگل و و جذب ترافیک ارگانیک بیشتر چیده می‌شود. فرایند استراتژی شامل مجموعه‌ای از تکنیک‌ها، مانند تحقیق کلمات کلیدی، بهینه‌سازی داخلی، سئوی تکنیکال و لینک‌سازی داخلی و خارجی می‌شود. به‌عبارت دیگر، استراتژی سئو مسیری است که هنگام تلاش برای افزایش ترافیک ارگانیک یک سایت دنبال می‌کنیم.»

“An SEO strategy is a plan to create, optimize, and promote content to improve its visibility in search engine results, attracting more organic traffic to a website. It involves a variety of techniques, such as keyword research, on-page optimization, technical SEO, and link building. In other words: an SEO strategy is the process that you follow when you want to get more organic traffic.”

مراحل و نکاتی که در سئوی سایت خدماتی باید دنبال کنید، شامل موارد زیر است:

۱)تعیین مخاطب هدف

در مراحل سئو سایت خدماتی، تعیین مخاطب هدف نخستین کاری است که باید انجام دهید. شما خدماتی را به‌واسطه‌ی سایتتان ارائه می‌کنید؛ خب مخاطب اصلی این خدمات چه کسی است؟ زن است یا مرد؟ چند سال سن دارد؟ مجرد است یا متاهل؟ هر چند ماه ممکن است به این خدمت نیاز داشته باشد؟ چقدر حاضر است برای این خدمت هزینه کند؟ چه ترس‌هایی دارد؟ نیازهایش چیست؟ با چه چیزهایی اطمینانش نسبت به خدمت بیشتر می‌شود؟

برای رسیدن به مخاطب هدف باید فهرستی از این سوال‌ها را نوشته و به آنها پاسخی روشن بدهید. به نحوی که تقریباً بدانید مخاطبتان کیست و چه ویژگی‌ها، احساسات و ترس‌هایی دارد. وقتی شناخت درستی از مخاطب داشته باشید، می‌توانید ساده‌تر برای برقراری ارتباط و جذب سرنخ‌های تازه پیش بروید. فراموش نکنید، هدف از سئو سایت خدماتی باید اول جلب رضایت کاربران و رفع نیازهای آن‌ها باشد. فقط در این صورت است که گوگل هم توجه ویژه‌ای به سایت شما می‌کند.

۲)بررسی وضعیت رقبا و تحقیق کلمات کلیدی

در قدم دوم باید سراغ تحلیل رقبا بروید. همچنین لازم است تا فهرستی از کلمات کلیدی مهم و مرتبط با کسب و کارتان را نیز درآورید. در بررسی وضعیت رقبا و تحلیل آنها بهتر است از یک کارشناس سئو یا دیجیتال مارکتر کمک بگیرید. همچنین استفاده از ابزارهای مرتبط با تحقیق کلمات کلیدی هم می‌تواند به شما کمک کند. مثلاً سئو سیگنال، سمراش، کیورد پلنر و… از جمله این ابزارها هستند.

اگر به دنبال مشاوره سئو سایت خدماتی هستید،  می‌توانید از کارشناسان ادزینو هم کمک بگیرید؛ کافی است فرم درخواست مشاوره را تکمیل کنید یا در چت باکس زیر برایمان پیام بگذارید. مشاوره سئوی ادزینو کاملاً رایگان است.

۳)سئو تکنیکال باری سایت‌های خدماتی

اینکه وضعیت فنی سایتتان در چه شرایطی است، برای گوگل و سایر موتورهای جستجو مهم است. اگر مثلاً سرعت سایتتان پایین باشد، گوگل آن را یک نکته‌ی منفی در نظر می‌گیرد؛ یا اگر از نظر کدنویسی، بهینه نباشد، باعث می‌شود تا ربات‌های خزنده نتوانند به‌راحتی صفحات سایت را درک کرده و آنها را ایندکس کنند.

مباحث سئوی تکنیکال خیلی گسترده است. بهینه‌سازی سرعت سایت، افزایش امنیت کاربران، بهبود رابط کاربری، بهینه‌سازی کدها، واکنش گرا بودن سایت، استفاده از سایت مپ، استفاده صحیح از اسکیما و… در همین بخش از سئو سایت خدماتی قرار می‌گیرند. در مقاله «چگونه سایت خود را سئو کنیم؟» به طور کامل‌تری درباره‌ی سئو تکنیکال و فاکتورهای آن صحبت کرده‌ایم.

۴)سئو داخلی سایت

علاوه بر اینکه باید سایت را از نظر فنی بهینه کنید، باید سراغ سئو داخلی هم بروید. برای این کار باید براساس تحقیق کلمات کلیدی انجام شده و استراتژی سئو، روند تولید محتوا برای سایت را شروع کنید. داشتن استراتژی مشخص برای لینک‌سازی داخلی هم در این بخش اهمیت زیادی دارد.

به طور کلی در سئو داخلی تمرکزتان باید بر تولید محتوا (متنی، تصویری، ویدئویی و…) برای صفحات سایت و تکمیل این صفحات باشد. علاوه بر این باید فرایند بهینه‌سازی صفحات سایت و محتوای آن‌ها برای گوگل و کاربران را نیز پی بگیرید. داشتن استراتژی برای سئو داخلی و پایبند ماندن به روند حرکتی کمک می‌کند تا صفحات سایتتان در گوگل دیده شده و رتبه بالاتری بگیرند.

۵)سئوی خارجی برای سایت خدماتی

سومین بخش از سئو وبسایت، توجه به سئوی خارجی آن است. منظور از سئوی خارجی مجموعه‌ای از اقدامات است که باید آنها را در خارج از سایتتان پی بگیرید. برای مثال توزیع و ترویج محتوا در شبکه‌های اجتماعی، اجرای کمپین‌های تبلیغاتی، انتشار رپورتاژ در سایت‌های مرتبط و همکاری با سیات‌های دایرکتوری در این دسته قرار می‌گیرند.

بخشی از سئوی خارجی، مثل فعالیت و توزیع محتوا از طریق شبکه‌های اجتماعی را باید همزمان با مراحل قبلی پیش ببرید؛ اما معمولاً سایت‌های خدماتی زمانی سراغ انتشار رپورتاژ یا تبلیغ می‌روند که در سئوی تکنیکال و سئوی داخلی به یک وضعیت نسبتاً پایداری رسیده باشند و حالا به دنبال یک کاتالیزور حرکتی مناسب باشند.

۶)بازبینی استراتژی و فرایند حرکتی

استراتژی‌های سئوی وب‌سایت خدماتی معمولاً به شکل ۳ تا ۶ ماهه چیده می‌شود. مزیت داشتن نقشه‌ی راه مشخص این است که می‌توانید در میانه راه به بازبینی مسیر طی شده بپردازید. بهتر است هر ماه یک گزارش از روندی که طی کرده‌اید آماده کنید. همچنین هر ۲ یا ۳ ماه، استراتژی سئو را بازبینی کرده و در صورت لزوم تغییر دهید.

برای آشنایی جزئی‌تر با مراحل سئو سایت، مقاله «چگونه سایت خود را سئو کنیم؟» را در ادامه بخوانید.

چطور بهترین شرکت سئو سایت خدماتی را پیدا کنیم؟

کسب و کارهای صنعتی اغلب ترجیح می‌دهند سئوی خودشان را به یک شرکت سئو معتبر بسپارند؛ زیرا تخصصشان ارائه یک سری خدمات خاص است. در نتیجه اینکه بخواهند خودشان را درگیر مراحل سئو و دیجیتال مارکتینگ کنند، برایشان منطقی نیست. البته یک انتخاب دیگر هم پیش روی سایت‌های خدماتی قرار دارد؛ اینکه سراغ استخدام یک سئوکار باتجربه بروند؛ در این صورت هم پیشنهاد می‌کنیم در کنار استخدام سئوکار، خودشان را از مزایای مشاوره سئو سایت خدماتی دریغ نکنند. موارد زیادی پیش می‌آید که سئوکارها یا تیم‌های مارکتینگ به مشکل می‌خورند و نیاز به یک کمک بیرونی دارند. در این صورت بودن یک مشاور سئو می‌تواند مشکل را حل کند.

اگر در جستجوی بهترین شرکت سئو سایت خدماتی هستید، پیشنهاد می‌کنیم مقاله «بهترین شرکت سئو در ایران» را در ادامه بخوانید.

قیمت سئو سایت خدماتی چقدر است؟

هزینه سئو سایت خدماتی با توجه به فاکتورهای متعددی تعیین می‌شود؛ به طور کلی البته هزینه سئو از ۱۲ میلیون در ماه شروع شده و می‌تواند حتی به چند صد میلیون در ماه برسد. اگر بخواهیم یک عدد میانگین را بگوییم، هزینه تقریبی سئو کسب و کار خدماتی بین ۱۵ تا ۲۰ میلیون در ماه است.

از جمله فاکتورهایی که روی قیمت سئو وب‌سایت تاثیر می‌گذارد، باید به موارد زیر اشاره کرد:

  • میزان رقابت: رقابت بیشتر در حوزه فعالیت، به معنای سختی کار بیشتر و افزایش هزینه‌های سئو است.
  • وضعیت فعلی سایت: هزینه سئوی سایت‌های تازه‌تاسیس معمولاً بیشتر از سایت‌هایی است که پیشینه قبلی دارند؛ مگر اینکه قبلاً مشکلی برای سایت پیش آمده باشد و حالا نیاز به اصلاح هم داشته باشد.
  • حجم محتوا و صفحات سایت: بخشی از هزینه سئو سایت مربوط به آماده‌سازی محتوای متنی، تصویری، ویدئویی و… است. براساس کیفیت کار و گستردگی آن هزینه‌های این بخش افزایش می‌یابد.
  • اهداف و چشم‌اندازها: اینکه بخواهید چه مسیری را طی کنید یا به چه نقطه‌ای برسید، روی هزینه‌هایتان تاثیر می‌گذارد.
  • نوع قرارداد سئو: قراردادهای سئو معمولاً به شکل ۳ تا ۶ ماهه بسته می‌شوند؛ همچنین شرکت‌های سئو اغلب طرح‌های مخلتفی را به کارفرما پیشنهاد می‌کنند. برای مثال در صفحه سئو سایت می‌توانید انواع پلن‌های ادزینو برای همکاری را مشاهده کنید.

نکات کلیدی سئو سایت خدماتی

سئوی سایت خدماتی با سئوی سایت‌های فروشگاهی متفاوت است؛ به همین دلیل باید یک سری نکات کلیدی را در هنگام اجرا رعایت کنید. از جمله این موارد:

  1. به سئوی محلی (Local SEO) توجه ویژه‌ای داشته باشید. تولید محتوا برای کلمات کلیدی لوکیشن‌محور در سایت‌های خدماتی خیلی مهم است. هدف از سئو محلی جذب مشتریان در یک محدوده جغرافیایی خاص است.
  2. برای اینکه زودتر از سئو نتیجه بگیرید، ابتدا سراغ کلمات کلیدی لانگ تیل بروید. عبارت‌های کلیدی ۴ کلمه‌ای به بالا، شاید کمتر سرچ شوند، اما رتبه گرفتن در آنها ساده‌تر است. به‌علاوه شما را دقیقاً به مخاطب هدفتان وصل می‌کند.
  3. تمرکزتان در تولید محتوا روی پاسخگویی به سوالات ذهنی کاربران باشد؛ نه راضی کردن گوگل. رعایت یک سری اصول سئو در محتوا مهم است؛ اما نباید فراموش کنید که اول از همه برای مخاطب هدفتان محتوا تولید می‌کنید.
  4. در سئوی تکنیکال نکاتی مثل ریسپانسیو بودن سایت، نصب SSL، تامین امنیت و افزایش سرعت سایت اهمیت زیادی دارند و به بهبود وضعیت سئویی شما کمک می‌کند.
  5. برای لینک‌سازی داخلی و خارجی بهتر است یک استراتژی مشخص داشته باشید و به آن پایبند بمانید؛ مثلاً یک ساختار تاپیک – کلاستر را برای انتشار محتوا طراحی کنید.

سخن آخر

سایت‌های خدماتی برای جذب مشتریان جدید باید روی اعتمادسازی و افزایش سرنخ‌ها تمرکز کنند. سئو سایت خدماتی به شما کمک می‌کند تا راحت‌تر و سریع‌تر به اهداف بازاریابی‌تان برسید. در این مقاله درباره نکات سئو برای سایت‌های خدماتی صحبت کردیم. اگر سوال دیگری داشتید، در کامنت‌ها پاسخگوی شما هستیم.

سؤالات متداول
سئو سایت خدماتی چقدر زمان می‌برد؟
سئو یک استراتژی بازاریابی بلندمدت است. این استراتژی‌ها معمولاً به‌صورت 3 تا 6 ماهه نوشته می‌شوند. از نظر تئوری هم کارشناسان سئو معتقدند باید حداقل 3 تا 6 ماه صبر کنید تا نتایج اولیه سئوی سایت را ببینید.
چطور از هوش مصنوعی برای سئو سایت خدماتی استفاده کنم؟
ابزارهای هوش مصنوعی در سئو سایت بیشتر نقش کمک‌کننده دارند؛ این ابزارها قرار نیست جای نیروی سئو یا همکاری با شرکت‌های سئو را بگیرند. البته به کمک این ابزارها مثلاً می‌توانید وضعیت فعلی سئو سایت را تحلیل کنید؛ یا برای آپدیت صفحات از این ابزارها کمک بگیرید. همچنین به کمک ابزارهای خلق تصویر می‌توانید تصاویری یونیک و خاص برای سایتتان بسازید.
چه زمانی برای سایت خدماتی نیاز به مشاوره سئو تخصصی داریم؟
خدمات مشاوره سئو برای مواقعی است که پشت یک سد گیر کرده‌اید یا نیاز به نقشه‌ی راه دارید. مشاوران سئو مسیر استراتژی سایتتان را از بیرون می‌بینند و با ارائه نکاتی می‌توانند به شما کمک کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *