طراحی سـایت آمـــوزشـی
education website design
تعداد سایتهای آموزشی هر روز در حال افزایش است. طراحی سایت آموزشی با هدف فعالیت در حوزههای متعددی انجام میشود. آموزش دروس کنکور، ارائه کورسهای دانشگاهی، آموزش زبان، آموزش سئو، دیجیتال مارکتینگ، آشپزی، مهارتهای فنی، کارهای صنعتی و…. از جمله این حوزهها هستند.
رسیدن به درآمد غیرفعال، امکان اجرای تبلیغات به شیوههای متفاوت، دسترسی به مخاطبان گسترده، صرفهجویی در هزینههای آموزش، امکان تعامل با مخاطبان و بهروزرسانی آسان دوره از جمله مزیتهای آموزش آنلاین در سایتهای آموزشی است. در ادامه درباره نحوه راهاندازی وبسایتهای آموزشی صحبت میکنیم.
طراحی سـایت آمـــوزشـی باید چه ویژگیهایی داشته باشد؟
سایتهای آموزشی را میتوان در دو طیف دستهبندی کرد. دسته اول، موسساتی هستند که در زمینه آموزش فعالیت میکنند و برای توسعه کسبوکار، رسمیت بخشیدن به فعالیتهای موسسه و برندسازی نیاز به وبسایت دارند. دسته دوم هم اشخاصی هستند که سالهاست در زمینه خاصی تجربه کسب کردهاند و حالا به فکر آموزش مهارتهای خود افتادهاند.
برخی از ویژگیهای مورد نیاز برای طراحی سایت در این دو دسته ممکن است متفاوت باشد؛ اما در طراحی کلیت ماجرا بهتر است موارد زیر را در نظر بگیرید:
درخواست مشاوره
هزینه طراحی سایت آموزشی چقدر است؟
هزینه طراحی سایت آموزشی بر پایه نیازهای کارفرما مشخص میشود. برای راهاندازی سایتهای آموزشی ساده میتوان از وردپرس هم استفاده کرد؛ اما در خیلی از مواقع، ویژگیهایی مثل طراحی پنل کاربری، امکان برگزاری آزمونهای آنلاین، طراحی بخش پرسش و پاسخ و…. نیازمند کدنویسی اختصاصی هستند.
اگر امکان استفاده از وردپرس باشد، هزینه طراحی سایت به شکل چشمگیری پایین میآید. بهعلاوه که سرعت طراحی سایتهای وردپرسی هم بسیار بالاتر است؛ اما اگر نیازمند ویژگیهای خاص و طراحی سایت بر مبنای کدنویسی باشید، هزینه نهایی هم افزایش پیدا میکند.
البته موارد دیگری هم هستند که روی هزینه طراحی تاثیر دارند. در ادامه فهرستی از این موارد را مشاهده میکنید:
- نوع هاست و دامنه سایت
- طراحی گرافیک و رابط کاربری
- برنامهنویسی و توسعه وب
- تعداد صفحات و محتوای سایت
- سئو وب سایت در زمان طراحی
- پشتیبانی و امنیت
- و…
اگر میخواهید به یک برآورد اولیه از هزینهها برسید، کافی است فرم خدمات مشاوره ادزینو را تکمیل کنید.
فرایند طراحی سایت آموزشی با ادزینو به این شکل است که ابتدا یک جلسه نیازسنجی با حضور شما برگزار میشود. هدف این جلسه رسیدن به چهارچوبهای اولیه کار است. سپس موارد خواسته شده فهرست شده و در قالب یک پروپوزال در اختیارتان قرار میگیرد. در نهایت اگر با پروپوزال موافق باشید، نوبت به بستن قرارداد همکاری میرسد.
البته در زمان طراحی سایت هم ارتباط تیم ادزینو با شما قطع نمیشود و گزارش عملکرد مرحله به مرحله تقدیمتان خواهد شد. پس از اتمام کار هم یک ماه پشتیبانی رایگان برای سایتهای طراحی شده در نظر گرفته شده است. در طول این یک ماه آموزشهای لازم به کارفرما ارائه میشود. همچنین اگر سایت به مشکلی بخورد، در سریعترین زمان این مشکل برطرف میگردد.
تیم ادزینو، پارتنر گوگل است و از سال ۹۸ در دو زمینه طراحی وبسایت و تبلیغات گوگل ادز فعالیت میکند. خدمات طراحی سایت ادزینو شامل طراحی وبسایتهای وردپرسی، طراحی سایتهای اختصاصی، خدمات پشتیبانی سایت، بهینهسازی، طراحی UI/UX، تبلیغات و…. میشود.
اگر هنوز سوالی در ذهنتان مانده، کافی است فرم درخواست مشاوره را تکمیل کنید تا در اولین فرصت با شما تماس گرفته شود.
request advice
سوالات متداول
سوالاتی که ما طبق تجربه تو مشاوره های زیادی پاسخ دادیم.
اگر هدفتان فعالیت رسمی در زمینه آموزش باشد، طراحی سایت وجهه بهتری به برند شما میدهد. بهعلاوه سایت ویژگیهایی دارد که شبکههای اجتماعی از آن بیبهره هستند. به همین خاطر توصیه میکنیم تمرکزتان برای ارائه مطالب آموزشی طراحی سایت باشد. البته بخشی از محتوای آموزشی را میتوانید در شبکههای اجتماعی مثل یوتیوب، اینستاگرام و… هم منتشر کنید؛ اما این کار باید با هدف بازاریابی انجام گیرد و تمرکز اصلی روی طراحی سایت باشد.
آموزشگاههای آنلاین معمولاً از اسم خودشان برای تهیه دامنه استفاده میکنند. اگر اسم آموزشگاه طولانی است، بهتر است از یک دامنه کوتاهتر و خلاقانهتری استفاده شود. نام دامنه حکم برند را برای آموزشگاه یا شخص مدرس دارد. به همین خاطر باید با دقت بیشتری انتخاب شود.
اگر هدفتان ارائه محتوای آموزشی در قالب سایت است، باید از یک هاست قوی و مطمئن استفاده کنید. معمولاً محتواهای آموزشی از نوع ویدئویی است. به همین خاطر حجم زیادی را در سایت اشغال میکند. این مسئله فاکتوری است که باید در همان مراحل مقدماتی آن را لحاظ کنید.
برای تبلیغات سایتهای آموزشی میتوانید به سراغ پلتفرم گوگل ادز بروید. تبلیغات در موتور جستجوی گوگل گزینه خوبی برای کسبوکارهای آموزشی است. البته شبکههای اجتماعی، مثل اینستاگرام، فیسبوک ادز، توییتر و…. هم میتواند گزینههای دیگری برای تبلیغات باشند.