مزایای طراحی سایت، ۱۹ دلیل برای داشتن سایت

مزایای طراحی سایت، ۱۹ دلیل برای داشتن سایت

مزایای طراحی سایت
خلاصه

وقتی صحبت از مزایای طراحی سایت می‌شود، می‌توان از موارد زیادی صحبت کرد. شرکت‌ها، کسب‌وکارها و آنلاین‌شاپ‌ها کسانی هستند که باید در سال 2025 سراغ طراحی سایت بروند؛ وگرنه از رقبا عقب می‌مانند.

فهرست مطالب

«چرا به وب‌سایت نیاز دارم، وقتی فروشم در اینستاگرام هر روز بیشتر می‌شود؟»، «چرا برای شرکتم باید وب‌سایت بسازم، وقتی در حوزه B2B فعال هستم و مشتریان خودم را دارم؟»، «کلینیک پزشکی چه نیازی به سایت دارد، وقتی بیمارها همیشه زنگ می‌زنند و بعد هم می‌آیند مطب؟» وقتی دوست و آشنایی از مزایای طراحی سایت برایمان می‌گوید، سوال‌های مشابه زیادی در ذهنمان شکل می‌گیرد؛ اما مسئله اینجاست؛ ما درست می‌گوییم؟ یا دیگران؟ آیا داشتن وب‌سایت این‌قدر برای کسب و کارها و شرکت‌ها لازم است؟ آیا همه مشاغل نیاز به وب‌سایت دارند؟ برای پاسخ دادن به این سوال‌ها قصد داریم از مزایای راه‌اندازی سایت صحبت کنیم.

مزایای طراحی سایت چیست؟ چرا همه از راه‌اندازی سایت حرف می‌زنند؟

مزیت های طراحی سایت

در سال ۲۰۲۵ هستیم و رفتار مصرف‌کننده‌ها تا حد زیادی تغییر کرده است. مردم حتی خریدهای روزمره‌ خودشان را نیز با اینترنت انجام می‌دهند. احتمالاً اسم اُکالا را شنیده باشید. این وب‌سایت در سال ۱۴۰۲ نزدیک به ۲.۳ میلیون سفارش خرید داشته است. آمارهای اسنپ مارکت هم نشان می‌دهد که در آینده احتمالاً میزان فروش ماهانه سوپرمارکت‌های اینترنتی به ماهی ۲.۵ میلیون سفارش می‌رسد.

این آمار خرید مردم از فروشگاه‌های سوپرمارکتی است. وقتی در چنین دنیایی زندگی می‌کنیم، چیز عجیبی نیست که مصرف‌کننده‌ها برای رفع مابقی نیازهایشان هم سراغ فروشگاه‌های اینترنتی بروند.

مثال بعدی مربوط به کسب و کارهای محلی است. اگر تازه به محله جدیدی اسباب‌کشی کرده باشید و دنبال یک آرایشگاه در نزدیکی خود باشید، چه راهکاری برای آن دارید؟ آیا همان اول سراغ گوگل نمی‌روید؟ جستجوهای لوکیشن محور به‌قدری افزایش یافته که گوگل هم این مسئله را درک کرده است و برای چنین جستجوهایی از نقشه‌های گوگل مپ و فهرست کردن کسب و کارها کمک می‌گیرد.

تازه این را بگذارید کنار آمار استفاده‌ی روزمره مردم از گوشی‌های هوشمند و اینترنت. به گزارش یکتانت آمار مصرف اینترنت در طول روز به ۴ ساعت و ۳۰ دقیقه برای هر کاربر رسیده است. به‌علاوه نزدیک به ۹۰ درصد مردم گوشی هوشمند دارند و می‌توانند به اینترنت متصل شوند.

همه این موارد یک چیز را ثابت می‌کند؛ اینکه اینترنت جزء جدایی‌ناپذیر زندگی ماست. اینکه رفتار مصرف‌کننده‌ها عوض شده و درک چنین مسئله‌ای برای کسب و کارها واجب است. با این مقدمه می‌توانیم سراغ بررسی دیگر مزایای طراحی سایت برویم. این فهرست شامل ۱۹ مزیت مهم می‌شود. البته می‌توان موارد دیگری هم به این فهرست اضافه کرد.

۱.داشتن وب‌سایت چیزی است که مشتریان انتظارش را دارند

خیلی از کسب و کارهای اینستاگرامی معتقدند فروششان در اینستاگرام بد نیست. در نتیجه ترجیح می‌دهند در همان اینستاگرام بمانند و تمامی انرژی‌شان را صرف حضور در اینستاگرام کنند؛ اما خیلی از مشتریان بالقوه‌ی همین کسب و کارها چون امکان خرید از وب‌سایت را ندارند، قید خرید کردن را می‌زنند.

وب‌سایت فرایند خرید را برای مشتری راحت‌تر می‌کنند. انتخاب محصول مورد نظر در وب‌سایت، پرداخت هزینه‌ها و مواردی از این دست خیلی وقت کمتری از مشتری می‌گیرد. این را با فرایند خرید از اینستاگرام مقایسه کنید که معمولاً حداقل ۲ -۳ ساعتی طول می‌کشد.

برای شرکت‌ها و کسب و کارهای دیگر هم همین قضیه برقرار است. منِ کاربر ترجیح می‌دهم قبل از مراجعه به کلینیک وقتم را اینترنتی رزرو کرده باشم. ترجیح می‌دهم برای دریافت مشاوره‌ی پزشکی سراغ انتخاب‌های آنلاین بروم و وقتم را در ترافیک شهر هدر ندهم. ترجیح می‌دهم برای خرید یخچال تمامی تحقیقاتم را به‌واسطه‌ی اینترنت کرده باشم و حتی خریدش را هم به شکل اینترنتی انجام دهم. چرا؟ چون این‌طوری محصول را درب خانه و به‌راحتی تحویل می‌گیرم. بدون اینکه چند ساعتی را در ترافیک مانده باشم. و بدون دردسرهای پیدا کردن محصول مورد نظرم.

۲.وب‌سایت اعتماد کاربران را جلب می‌کند

داشتن اعتبار در فضای اینترنت حرف اول و آخر را می‌زند. یکی از مزیت‌های طراحی سایت هم همین افزایش اعتبار کسب و کار است. مثلاً وقتی که دنبال خرید یک محصول هستید، همان اول سراغ گوگل می‌روید. حالا اگر در جستجوهای خود به وب‌سایتی برسید که همین محصول را با قیمت خوب برای فروش دارد؛ نظرات کاربران هم نشان می‌دهد که از خریدشان راضی هستند؛ در این صورت ممکن است شما هم برای خرید از این وب‌سایت وسوسه شوید. چرا؟ چون نظرات کاربران و داشتن وب‌سایت به این کسب و کار اعتبار می‌دهد.

داشتن وب‌سایت برای کسب و کارهای B2B هم کاربرد زیادی دارد و باعث جلب اعتماد سریع‌تر می‌شود؛ زیرا کسب و کارهای دیگر ترجیح می‌دهند از قبل درباره شرکت‌ شما تحقیق کنند و سپس برای همکاری یا خرید عمده‌ی محصولات پا پیش بگذارند. در این حالت داشتن وب‌سایت کمک بزرگی به این کسب و کارها خواهد بود.

۳.‌ همه تخم‌ مرغ‌هایتان را در یک سبد نمی‌گذارید!

ما در کشوری زندگی می‌کنیم که ممکن است همین فردا صبح اینستاگرام و تلگرام و توییتر و غیره‌اش از کار بیفتد! قبول کنید که چنین اتفاقی چیز عجیبی نیست. در این حالت آیا منطقی است که همه تخم مرغ‌هایتان را در یک سبد بگذارید؟ فعالیت در اینستاگرام و داشتن آنلاین شاپ شاید سود خوبی هم برایتان داشته باشد؛ اما اگر همین فردا بیدار شوید و دیگر خبری از اینستاگرام نباشد چه؟

تازه در نظر بگیرید که حتی ممکن است این پلتفرم‌ها کاربران ایرانی را تحریم کنند. اگر فکر می‌کنید احتمال چنین چیزی کم است، همین حالا بدون VPN تلاش کنید سری به چت جی‌پی‌تی بزنید!

اگر نمی‌خواهید درگیر چنین محدودیت‌هایی باشید و چنین ریسک‌های بزرگی را بپذیرید، توصیه می‌کنیم سراغ راه‌ اندازی وبسایت بروید. یکی از مزایای طراحی سایت این است که خودتان مالک اول و اصلی آن هستید. دامنه و هاست سایت به نام خودتان است و به‌ندرت مشکلاتی شبیه موارد بالا برایش پیش می‌آید.

۴.معروف شدن برند

یکی از اهداف اصلی کسب و کارها از حضور در اینترنت، معروف شدن برندشان است. کسب و کارهایی که معروف‌تر هستند و بیشتر دیده می‌شوند، راحت‌تر هم می‌توانند مشتریان جدید جذب کنند یا فروششان را افزایش دهند. در حالی که کسب و کارهای کوچک باید مسیر سختی را برای جلب اعتماد مشتریان طی کنند.

یکی از راهکارهای افزایش آگاهی از برند طراحی سایت و تولید محتوای مفید برای کاربران است. اگر با محتوای مفید بتوانید دل کاربران را به دست آورید، خیلی راحت‌تر هم اسم برندتان در ذهنش می‌ماند. در نتیجه برای خرید خدمات یا محصولات هم سریع‌تر به شما اعتماد می‌کند.

۵.سلطان روایت کسب و کارتان باشید

مزیت طراحی سایت

قدیمی‌ها یک ضرب‌المثل داشتند که می‌گفت: «در دروازه را می‌توان بست؛ اما در دهان مردم را نه.» این مورد درباره‌ی کسب و کارها نیز صادق است. شما هیچ‌وقت نمی‌توانید جلوی چیزهایی که درباره‌ی برندتان می‌گویند را بگیرید. خصوصاً اینکه کاربران دنیای اینترنت می‌توانند به‌راحتی در توییتر، اینستاگرام و… درباره همه چیز اظهار نظر کنند؛ اما وقتی وب‌سایت داشته باشید، می‌توانید راحت‌تر پاسخ شایعه‌ها را بدهید؛ می‌توانید کسب و کارتان را روایت کنید؛ برای انتشار پیام‌ها و بیانیه‌ها از وب‌سایت کمک بگیرید و… خلاصه که در چنین مواقعی انتشار پست در سایت خیلی کارآمدتر از انتشار توییت یا حرف زدن در استوری‌های اینستاگرام است. در ضمن انتشار پیام در وب‌سایت رسمیت بیشتری هم دارد.

۶.به مخاطب هدف خود دسترسی داشته باشید

یکی از مزایای طراحی سایت، ساده‌تر شدن فرایند دسترسی به مخاطبان هدف است. بر اساس گزارش‌ها در سال ۲۰۲۳ آمار استفاده از گوگل ۲.۴ میلیون جستجو در هر دقیقه بوده است. از این حجم جستجو فکر می‌کنید چند نفر دنبال محصول یا خدمات شما هستند؟ حالا که وب‌سایت ندارید، فکر می‌کنید این افراد چه کسی را انتخاب می‌کنند؟

مسلماً انتخاب آن‌ها شما نیستید؛ بلکه رقیبتان است. با طراحی سایت و تولید محتوای کاربر پسند می‌توانید این مخاطبان را به وب‌سایت خود بکشانید و راحت‌تر با آن‌ها تعامل داشته باشید.

۷.با مخاطبان تعامل‌های بیشتری بسازید

وب‌سایت پلتفرمی است که در آن باید پاسخ سوالات کاربران را بدهید. بخشی از این سوالات درباره محصول و خدمات شماست؛ برخی هم سوالاتی که حول همین موارد می‌چرخد. با تمرکز روی سئوی وب‌سایت و تولید محتوا می‌توانید گفت‌وگوها و تعامل‌های جدیدی را با کاربران شکل دهید.

کاربرانی که از وب‌سایت شما دیدن می‌کنند، ممکن است سوالاتشان را هم در کامنت‌ها یا به شکل‌های دیگری بپرسند. اگر به این سوالات هم پاسخ دهید، مسلماً روی افزایش اعتبار و اعتمادشان تاثیر می‌گذارد.

۸.محصولات و خدمات خود را ارائه دهید

یکی از مزایای طراحی سایت، برای معرفی خدمات و محصولات است. در شبکه‌های اجتماعی نمی‌توانید محصولات را با جزئیات کامل به مشتری معرفی کنید. در ضمن نمی‌توانید محصولات متنوعی هم داشته باشید؛ اما وقتی پای وب‌سایت وسط بیاید چطور؟

در این صورت می‌توانید برای محصولات یک دسته‌بندی بسازید و به معرفی همه محصولات بپردازید. در ضمن می‌توانید جزئیات دقیق هر محصول را در سایت شرح دهید؛ از عکس و فیلم‌های متعدد استفاده کنید و به شکل‌های مختلفی محصولتان را معرفی کنید. این ویژگی فرایند خرید را برای کاربران راحت‌تر می‌کند و باعث جلب اعتماد آن‌ها می‌شود.

۹.نمونه کارهای خود را به نمایش بگذارید

در چه حوزه‌ای فعالیت می‌کنید؟ پزشک هستید؟ نقاش هستید و کارهای گرافیکی تولید می‌کنید؟ نویسنده‌ی محتوا هستید؟ عکاس هستید؟ شرکت خدمات آنلاین دارید و طراحی سایت انجام می‌دهید؟ برای همه این موارد داشتن یک سایت خیلی کمک کننده است. به کمک سایت می‌توانید نمونه کارهای خودتان را به دیگران نشان دهید. خودتان و کارتان را پرزنت کنید. به این شکل دنبال پروژه‌های بیشتر باشید یا مهارت‌هایتان را به دیگران اثبات کنید.

۱۰.نرخ بازگشت سرمایه (ROI) را به حداکثر برسانید

مزیت طراحی وبسایت

نمی‌توانیم منکر آن شویم که راه‌اندازی وب‌سایت هزینه دارد. خیلی از افراد به‌خاطر همین هزینه‌های اولیه قید طراحی سایت را می‌زنند؛ اما فراموش نکنید که با داشتن وب‌سایت می‌توانید به طیف عظیمی از مخاطبان هدفتان دسترسی داشته باشید. در ضمن می‌توانید برای تبلیغات کسب و کار خود سراغ استراتژی‌های جذاب‌تری بروید.

مثلاً تبلیغات در گوگل ادز، اجرای تبلیغات کلیکی، تبلیغات ایمیلی، سئو سایت و… راهکارهایی برای جذب مشتری هستند؛ اگر سایت داشته باشید، می‌توانید راحت‌تر و سریع‌تر از این روش‌های تبلیغاتی استفاده کنید. به این شکل می‌توانید شاهد افزایش نرخ بازگشت سرمایه‌‌تان باشید و آن هزینه‌های اولیه را در زمان کوتاهی جبران کنید.

۱۱.برای کسب و کارتان اعتبار بسازید

به استناد گزارش سایت pixolabo، هفتاد و پنج درصد از مصرف‌کنندگان اعتبار شرکت‌ها یا کسب و کارهای متفاوت را از روی ظاهر سایتشان قضاوت می‌کنند. بر این اساس اگر سایت نداشته باشید چه اتفاقی می‌افتد؟ آیا قضاوت نمی‌شوید و با خیال راحت ادامه می‌دهید؟ خیر! خیلی زود از دایره‌ی هدف مصرف‌کنندگان خارج می‌شوید و حتی دیگر به چشم نمی‌آیید. این اتفاقی است که در عصر تکنولوژی رخ می‌دهد.

در نظر داشته باشید که ۸۱ درصد از کاربران حتی برای خریدهای حضوری هم اول در اینترنت تحقیق می‌کنند و سپس سراغ بررسی بازار می‌روند. این موضوع برای استفاده از خدمات هم برقرار است. در ضمن نزدیک به ۵۱ درصد از کاربران هم اغلب خرید هایشان را به‌صورت اینترنتی انجام می‌دهند.

پس اگر می‌خواهید از دایره‌ی دید مخاطب دور نشوید و برای کسب و کارتان اعتبار ایجاد کنید، داشتن وب‌سایت را جدی بگیرید.

۱۲.رقابت با رهبران صنعت

در دنیای فیزیکی رقابت با غول‌های بازار عملاً شدنی نیست؛ اگر کسب و کار تازه تاسیسی دارید، حتی در سطح شهرهای کوچک هم خیلی سخت می‌توانید قد بکشید و با قدیمی‌های بازار رقابت کنید.

اما یکی از مزایای طراحی سایت این است که فرصت رقابت با کله گنده‌های صنعت را برای شما فراهم می‌کند. با جدی گرفتن سئو و تولید محتوای مفید برای کاربران، همراه با طراحی یک سایت بهینه شده، می‌توانید وارد رقابت‌های بزرگ شوید و نظر مخاطبان را به سمت خودتان جلب کنید.

اگرچه هنوز هم فرصت‌ها برای کسب و کارهای بزرگ‌ در دسترس‌تر است، اما شما هم می‌توانید برای کسب رتبه‌های برتر گوگل و افزایش میزان فروشتان با رقبای بزرگ‌تر رقابت کنید و آن‌ها را به چالش بکشید.

۱۳.بهبود خدمات مشتری

وقتی می‌خواهید به مشتری خدمات پس از فروش، مشاوره و… ارائه دهید، طراحی سایت بهترین گزینه است. برای ارائه چنین خدماتی می‌توانید:

  • در سایت بخشی را برای مشاوره آنلاین در نظر بگیرید.
  • برای برقراری ارتباط راحت‌تر از چت باکس‌های آنلاین استفاده کنید.
  • بخشی را برای پاسخگویی به سوالات متداول کاربران داشته باشید.
  • از فرم‌های تماس با ما استفاده کنید و با دریافت شماره تلفن کاربران با آن‌ها تماس بگیرید.
  • سراغ ایمیل مارکتینگ بروید و خبرنامه‌های ایمیلی بسازید.
  • امکان رزرو وقت و… را به‌صورت آنلاین برای کاربران فراهم کنید.
  • و…

۱۴.به‌صورت ۲۴ ساعته در دسترس باشید

عیب بزرگ فروشگاه‌های محلی این است که فقط در ساعت‌های خاصی از روز باز هستند. این مشکل را آنلاین شاپ‌های اینستاگرامی هم به‌نوعی دارند. شما نمی‌توانید یک ادمین ۲۴ ساعته برای فروشگاه اینستاگرامتان داشته باشید؛ اما از مزایای طراحی سایت این است که ۲۴ ساعته در دسترس خواهد بود. فرقی نمی‌کند شما خواب باشید یا بیدار. داخل پنل مدیریتی سایت باشید یا در حال نهار خوردن. در هر صورت کاربران می‌توانند به سایت شما سر بزنند و اگر محصول یا خدماتی را می‌خواهند، آن را خریداری کنند.

۱۵.کسب و کارتان را گسترش دهید

مزیت طراحی وب سایت

تا همین چند سال پیش اگر می‌خواستید کسب و کارتان را گسترش دهید، باید سراغ ایجاد شعبه‌های جدید می‌رفتید؛ یا فروشگاهتان را بزرگ‌تر می‌کردید. البته که این شکل از تصمیمات ریسک و هزینه زیادی هم داشت. همچنین فروشگاه‌های اینستاگرامی هم معمولاً تا یک حدی امکان رشد و توسعه دارند. اینجاست که داشتن وب‌سایت به شما برای گسترش کسب و کارتان کمک می‌کند.

با طراحی سایت می‌توانید طیف گسترده‌تری از مخاطبان را هدف بگیرید. داشتن سایت به‌خصوص برای کسب و کارهای کوچک خیلی کاربردی است؛ زیرا با هزینه‌ی خیلی کمتری امکان توسعه را برایشان فراهم می‌کند.

۱۶.محتوای آموزشی برای مشتریان بالقوه تولید کنید

خیلی وقت‌ها برای اینکه محصولی را بفروشید، باید اطلاعاتی درباره چیستی محصول، مزایایی که دارد، ویژگی‌ها و نحوه‌ی استفاده‌اش را به مخاطب آموزش دهید. مشتریان بالقوه شما شاید به این محصول نیاز داشته باشند؛ اما چون خبر ندارند محصول شما چیست و چه مزیت‌هایی دارد، سراغ نمونه‌های مشابه می‌روند. نمونه‌هایی که ممکن است از محصول شما هم ضعیف‌تر باشند. در این صورت باید به کمک محتوای تصویری و متنی به مخاطب آموزش‌های لازم را بدهید. سپس از او بخواهید برای خرید محصول اقدام کند.

خوشبختانه وب‌سایت مکان خوبی برای ارائه این آموزش‌ها است. در سایت می‌توانید بخشی را به‌عنوان بلاگ تعریف کرده و داخل آن محتواهای آموزشی منتشر کنید. برای مثال همین مقاله یک محتوای آموزشی است که تیم ادزینو برای شما تولید کرده‌اند. نکته مهم‌تر اینکه به کمک تولید محتوا می‌توانید به روند بازاریابی هم سرعت بدهید و حتی سراغ بازاریابی محتوایی بروید.

۱۷.سرنخ‌های جدیدتری جذب کنید

یکی دیگر از مزایای طراحی سایت، امکانات متعدد آن برای جذب سرنخ‌های بیشتر است. در وب‌سایت به شیوه‌های مختلفی می‌توانید نظر کاربران را جلب کرده و آن‌ها را به یک سرنخ جدید تبدیل کنید. از جمله اینکه می‌توانید سراغ سئو و تولید محتوا بروید؛ یا اینکه با تبلیغ در گوگل ادز کاربران را به وب‌سایت خود هدایت کنید. راهکار بعدی برای جذب سرنخ استفاده از ایمیل مارکتینگ برای این کار است. همچنین می‌توانید از تبلیغات کلیکی، پاپ آپ و… هم برای جذب سرنخ‌های جدید کمک بگیرید.

۱۸.فروش آنلاین را ترویج دهید

طراحی سایت علاوه بر اینکه دامنه کسب و کارتان را گسترش می‌دهد، کانال‌های فروش جدیدی را نیز برایتان فراهم می‌کند. اگر فروشگاه فیزیکی دارید، می‌توانید با استفاده از یک سایت ساز یا راه‌اندازی فروشگاه وردپرسی بخشی از  محصولاتتان را به‌صورت آنلاین بفروشید.

۱۹.مخاطب کسب و کارتان را راحت‌تر بشناسید

از دیگر مزایای طراحی سایت، امکانات و ابزارهای مختلف آن برای آنالیز کاربران یا همان مخاطبان هدف است. به کمک ابزارهای سئویی، مثل آنالیتیکس، ماز، سمراش و… می‌توانید مخاطبان وب‌سایت را رصد کنید و ببینید آن‌ها چه ویژگی‌هایی دارند. این اطلاعات به شما در بازاریابی و تبلیغات کسب و کارتان کمک می‌کند.

سخن آخر

تا صبح می‌توانیم از مزایای طراحی سایت حرف بزنیم؛ زیرا راه‌اندازی سایت مزیت‌های متعددی را به کسب و کارها می‌دهد. از جمله این مزیت‌ها می‌توان به دریافت اعتبار از کاربران، گستردگی مخاطبان هدف در اینترنت و تنوع روش‌های بازاریابی و تبلیغات است. در این مقاله درباره مهم‌ترین مزیت‌های سایت داشتن صحبت کردیم. اگر سوال دیگری دارید، در کامنت‌ها پاسخگوی شما هستیم.

سؤالات متداول
هدف اصلی طراحی سایت چیست؟
هدف اولیه راه‌اندازی سایت حضور در فضای آنلاین است. کسب و کارها، شرکت‌ها، اشخاص و ادارات اغلب به سراغ طراحی سایت می‌روند تا از این طریق راحت‌تر به مخاطبان هدفشان دسترسی داشته باشند. کسب و کارها نیز هدف اولشان جذب کاربران بیشتر و افزایش میزان فروش محصولات یا خدمات است.
طراحی سایت را از کجا شروع کنیم؟
اگر نمی‌دانید طراحی سایت را باید از کجا شروع کنید، پیشنهاد می‌کنیم با کارشناسان ادزینو مشورت کنید. مشاوره طراحی سایت ادزینو کاملاً رایگان است.
هزینه طراحی سایت چقدر است؟
هزینه طراحی سایت بستگی به نیازها و خواسته‌های شما محاسبه می‌شود. اگر به دنبال طراحی سایت ارزان هستید، می‌توانید از وردپرس یا سایت سازها کمک بگیرید. اما اگر نیازهای خاصی دارید که با وردپرس قابل اجرا نیست، بهتر است سراغ طراحی سایت اختصاصی بروید.
برای طراحی سایت حتماً باید محصول خاصی را بفروشیم؟
خیر. خیلی از سایت‌های اینترنتی جنبه‌ی شخصی دارند و در حقیقت بلاگ شخصی افراد محسوب می‌شوند. همچنین ممکن است سایت شما از نوع دایرکتوری باشد و هدف خاصی را برای فروش محصول دنبال نکند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *