بررسی جامع دلایل ساسپند شدن گوگل ادز و حل آن

بررسی جامع دلایل ساسپند شدن گوگل ادز و حل آن

ساسپند شدن گوگل ادز
خلاصه

استفاده از سرویس گوگل ادز و تبلیغات آن در صورتی ممکن است که قوانین این پلتفرم را رعایت کنید. زیر پا گذاشتن خط مشی‌های گوگل منجر به ساسپند شدن گوگل ادز خواهد شد. تبلیغات محصولات

ویدئوی آموزشی
فهرست مطالب

استفاده از سرویس گوگل ادز و تبلیغات آن در صورتی ممکن است که قوانین این پلتفرم را رعایت کنید. زیر پا گذاشتن خط مشی‌های گوگل منجر به ساسپند شدن گوگل ادز خواهد شد. تبلیغات محصولات ممنوعه مثل مواد مخدر، سلاح، قمار و مشروبات الکلی، استفاده از محتوای نامناسب مثل محتوای نژادپرستانه یا خشونت‌آمیز، داشتن ادعای نادرست در تبلیغ مثل مطرح کردن ادعای اغراق آمیز پزشکی یا مالی، فریب و کلاهبرداری، عدم دقت به قوانین تبلیغات و مواردی از این دست مهم‌ترین دلایل ساسپند شدن اکانت گوگل ادز هستند. در این مقاله قصد داریم درباره دلایل تعلیق حساب گوگل ادز و راهکارهای رفع این مشکل صحبت کنیم.

علت ساسپند شدن گوگل ادز

 

۱۴ دلیل مهم که باعث ساسپند شدن اکانت گوگل ادز می‌شود

۱. استفاده از بدافزارها و نرم افزارهای مخرب

گوگل اهمیت ویژه‌ای برای امنیت کاربران خود قائل است. به همین خاطر نظارت دقیقی بر سایت‌هایی دارد که از امکانات تبلیغاتی گوگل ادز استفاده می‌کنند. اگر در این سایت‌ها بدافزاری بدون موافقت کاربر روی گوشی و رایانه کاربران نصب شود یا اینکه گوگل بدافزاری را روی سایت‌ شما شناسایی کند، بلافاصله اقدام به مسدود کردن اکانت گوگل ادزتان خواهد کرد.

در این مواقع مهم نیست که بدافزار از جانب شما منتشر شده است یا اینکه خودتان هم در این جریان قربانی باشید، در هر حال چون منشأ انتشار بدافزار سایت شماست، گوگل شما را مقصر خواهد دانست. نکته مهم اینکه ارسال هرزنامه یا فرستادن ایمیل‌های غیرمجاز هم از نظر گوگل بدافزار و نرم افزار مخرب محسوب می‌شوند.

علاوه بر این، برخی از افزونه‌های وردپرسی هم ممکن است اختلالی در دستگاه‌ کاربران ایجاد کنند. این اختلال هم حکم نرم‌ افزار مخرب را دارد. پس حواستان به افزونه‌هایی که روی وردپرس یا سایت خود نصب می‌کنید هم باشد.

۲. تلاش برای افزایش ترافیک سایت، با هدف کسب درآمد از تبلیغات

موردی که شاید ندانید، این است که برای سایت‌های افیلیت مارکتینگ یا همان مشارکت در فروش نمی‌توان از تبلیغات گوگل ادز استفاده کرد. پلتفرم گوگل تلاش می‌کند تا فقط تبلیغات واقعی را به نمایش بگذارد. در واقع خدماتی را معرفی کند که مستقیماً موردنیاز کاربران باشد. به همین خاطر اگر یک سایت تبلیغاتی دارید یا از استراتژی همکاری در فروش استفاده می‌کنید، بهتر است به سراغ گوگل ادز نروید. زیرا اگر استراتژی شما لو برود، بدون شک شاهد ساسپند شدن اکانت گوگل ادز خود خواهید بود.

۳. فروش خدمات یا محصولات جعلی

یکی از موارد حساسیت‌زا در گوگل ادوردز، عدم اهمیت به قوانین کپی رایت است. در این پلتفرم اگر نام دامنه‌ تان شباهتی به نام یک شرکت قانونی داشته باشد، به‌خاطر عدم رعایت قوانین کپی رایت حساب گوگل ادزتان ساسپند می‌شود. البته جعل در گوگل ادز صرفاً شامل نام دامنه و هویت سایت نیست. از نظر گوگل فروش محصولاتی با قیمت کمتر از کالای اصلی یا ارائه خدمات و محصولاتی که حق فروش قانونی آن‌ها را ندارید نیز جعل محسوب می‌شوند.

حتی در برخی از مواقع ممکن است به طور تصادفی رفتاری در تبلیغات نشان دهید که از نگاه گوگل جعل باشد؛ در این صورت بازهم حساب گوگل ادزتان ساسپند خواهد شد.

۴. نقض قوانین پلتفرم‌های گوگل

هرکدام از پلتفرم‌های گوگل قوانین خاص خود را دارند. برای مثال انتشار ویدئوهای خشونت آمیز یا نژادپرستانه در سرویس یوتیوب ممنوع است. یا برای مثال درج شماره تماس در آگهی‌های صفحه اول گوگل به‌عنوان مصداقی از نقض قوانین این پلتفرم شناخته می‌شود. به همین خاطر در صورتی که مرتکب این موارد شوید، بلافاصله حساب گوگل ادزتان مسدود خواهد شد. برای پیشگیری از این مسئله بهتر است از قبل با قوانین هر پلتفرم آشنایی داشته باشید.

۵. دسترسی نا ایمن به حساب کاربری

یکی از مزیت‌های گوگل نظارت و دقت بالای این پلتفرم در نفوذهای امنیتی است. بر این اساس اگر گوگل تشخیص دهد که یک کاربر غیرمجاز قصد دسترسی به اکانت گوگل ادز شما را دارد، به طور خودکار حسابتان را به حالت تعلیق در می‌آورد. این مورد جهت حفظ امنیت بیشتر کاربران انجام می‌شود. خوشبختانه اگر دلیل ساسپند شدن اکانت گوگل ادزتان این مورد باشد، با ارسال یک ایمیل و اثبات اینکه خودتان قصد دسترسی به اکانت را دارید، مشکل رفع می‌شود.

۶. عدم شفافیت در تبلیغات گوگل ادز

از دیگر دلایل ساسپند شدن اکانت گوگل ادز می‌توان به سعی در فریب دادن گوگل اشاره کرد. اگر تبلیغات‌تان شفاف نباشد یا توضیحات کاملی و کافی درباره خدمات یا محصول ارائه نکند، گوگل حسابتان را به حالت تعلیق در می‌آورد. نکته مهم اینکه ارائه توضیحات شفاف یک عامل مهم در بهینه شدن تبلیغات هم هست. پس سعی کنید تا جای ممکن شفاف باشید تا با مشکلی روبرو نشوید.

۷. تلاش برای دریافت پروموشن کد

سرویس گوگل ادز به پاس استفاده از پلتفرم‌های تبلیغاتی گوگل گاهی اوقات به کاربران پروموشن کد گوگل یا به‌ عبارت بهتر تخفیف می‌دهد. برخی از کاربران با هدف دریافت پروموشن‌های تبلیغاتی اقدام به راه‌اندازی یکی دو کمپین فیک می‌کنند. در این مواقع اگر گوگل متوجه تخلف کاربران شود، بلافاصله اقدام به ساسپند کردن اکانت گوگل ادز خواهد کرد.

دلایل ساسپند شدن گوگل ادز

۸. انجام تبلیغات ناعادلانه

از نظر گوگل ادز هر سایت، اپلیکیشن یا صفحه یوتیوب می‌تواند از طریق یک اکانت اقدام به تبلیغ خدمات خود کند. در برخی مواقع اما کاربران چند حساب مختلف در گوگل ادز می‌سازند تا فرصت حضور را از رقبای خود بگیرند. این مورد نقض خدمات گوگل است و با عنوان تبلیغات ناعادلانه شناخته می‌شود. به همین خاطر اگر گوگل متوجه تبلیغات محصولات یا خدمات یکسان از چند حساب شود، بلافاصله با ساسپند شدن اکانت گوگل ادز مواجه خواهید شد.

۹. دور زدن کاربر و سیستم

در برخی از مواقع کاربران به سراغ استفاده از ریدایرکت‌های پنهان می‌روند یا لینک صفحه را به‌نوعی تغییر می‌دهند تا کاربر به صفحه دیگری هدایت شود. استفاده از DNS هایی که محتوای تبلیغ را مغایر با واقعیت به مخاطب نمایش دهد، از دلایل ساسپند شدن اکانت گوگل ادز است.

۱۰. غیرقابل اعتماد بودن سایت

درج اطلاعات ناقص، عدم ارائه اطلاعاتی مثل شماره تلفن، آدرس ایمیل، لوکیشن شرکت و… باعث می‌شود تا گوگل حساب سایت شما را غیر قابل اعتماد تشخیص دهد و به همین خاطر تبلیغات آن را به حالت تعلیق در بیاورد.

در برخی از مواقع هم ممکن است سایتی به عمد اقدام به انتشار اطلاعات گمراه کننده کرده باشد. این مورد هم باعث مسدود شدن حساب گوگل ادز خواهد شد.

۱۱. تلاش برای ساخت اکانت جدید

در مواقعی که گوگل اقدام به ساسپند کردن اکانت گوگل ادز کرده باشد، اجازه ندارید با ساخت یک حساب جدید مجدداً سعی در پیگیری روند تبلیغاتی خود کنید. این مورد نقض آشکار قوانین گوگل ادز است و باعث ساسپند شدن مجدد اکانت می‌شود.

۱۲. نقض تحریم‌های تجاری

گوگل قوانین سختی در برابر مسائل تحریمی دارد. اگر بخواهید تبلیغی را در لوکیشنی نمایش دهید که در فهرست تحریمی گوگل قرار دارد، این مسئله باعث ساسپند شدن اکانت گوگل ادزتان خواهد شد. این مورد حتی در مواقعی که خود کاربر در کشور تحریم شده نباشد هم اعمال می‌شود.

همچنین در برخی از مواقع ممکن است اشخاصی در فهرست تحریمی گوگل قرار داشته باشند. در این صورت هم تبلیغ سایت‌هایی که توسط این اشخاص راه‌اندازی شده باشد، ممکن نیست و منجر به مسدودی حساب گوگل ادز می‌شود.

۱۳. تبلیغ داروخانه‌های غیر مجاز

سایت‌های داروخانه‌ای آنلاین اجازه تبلیغ در گوگل ادز را ندارند. از نظر این پلتفرم فقط داروخانه‌هایی که در کشورهای کانادا، نیوزیلند و ایالات متحده امریکا واقع شده‌ باشند می‌توانند در این پلتفرم تبلیغ کنند.

البته تبلیغ داروهایی که نیاز به نسخه ندارند، در کشورهای استرالیا، اتریش، برزیل، کانادا، چین، جمهوری چک، فرانسه، آلمان، مجارستان، هنگ کنگ، هند، ایتالیا، ژاپن، کنیا، مکزیک، هلند، نیوزلند، نروژ، فیلیپین، لهستان، پرتغال، روسیه، اسلواکی، کره جنوبی، اسپانیا، سوئد، بریتانیا، ایالات متحده آمریکا مجاز است.

همچنین شرکت‌های داروسازی، تامین کنندگان حرفه‌ای پزشکی، تامین کنندگان آنتی بادی آزمایشگاه‌های تجاری هم در کشورهای کانادا و امریکا اجازه تبلیغ را دارند.

۱۴. عدم پرداخت صورت حساب تبلیغات

یکی دیگر از دلایل ساسپند شدن اکانت گوگل ادز، عدم پرداخت صورت حساب تبلیغات است. اگر از پرداخت هزینه مربوط به شارژ حساب گوگل ادز برای تبلیغات خودداری کنید یا یک صورت حساب پرداخت نشده داشته باشید، حسابتان به حالت تعلیق در می‌آید. در این صورت باید ابتدا حساب خود را تسویه کنید و سپس به گوگل اطلاع دهید تا حسابتان از ساسپندی خارج شود.

چگونه مشکل ساسپند شدن اکانت گوگل ادز را حل کنیم؟

اگر با مشکل ساسپند شدن حساب گوگل ادز روبرو شده‌اید، برای رفع این مشکل باید ابتدا ایمیلی که متصل به اکانت گوگلتان هست را چک کنید. پلتفرم گوگل ادز پس از تعلیق حساب دلیل یا دلایل آن را مستقیماً برایتان ایمیل می‌کند و به طور کامل توضیح می‌دهد. قدم دوم بررسی دلیل ساسپندی و رفع مشکلات پیش آمده است.

ساسپند شدن حساب گوگل ادز

برای مثال اگر حسابتان به خاطر بدافزار مسدود شده باشد، باید عامل این بدافزار را شناسایی کرده و آن را رفع کنید. یا اگر در متن تبلیغ از شماره تلفن استفاده کرده‌اید، باید تبلیغ خود را اصلاح کنید. پس از چک کردن مشکلات و رفع آن‌ها می‌توانید از گوگل درخواست تجدید نظر داشته باشید.

برای ثبت درخواست تجدید نظر باید از طریق گزینه‌های ارسال ایمیل یا فرم آنلاین اقدام کنید و با ارسال یک پیام مفصل دلیل اتفاقات رخ داده را توضیح دهید. سعی کنید پیامتان شفاف و واضح باشد. اصل صداقت را نیز فراموش نکنید. اگر اشتباهی را سهوی مرتکب شده‌اید یا حتی اگر این خطا عمدی بوده، دلایل آن را شرح دهید و ثابت کنید برای رفع این اشتباهات قدم‌های موثری را برداشته‌اید. ضمیمه کردن شواهدی مثل ارسال اسکرین شات یا یک ویدئوی ضبط شده هم می‌تواند در درخواست تجدید نظر نقش مهمی داشته باشد.

البته با وجود این عوامل باز هم ممکن است گوگل درخواست تجدید نظرتان را قبول نکند؛ اما این تنها راهکاری است که پیش رو دارید. پس سعی کنید از تمام ظرفیت خود استفاده کنید.

ایمیل پشتیبانی گوگل: support@google.com

چگونه از ساسپند شدن حساب گوگل ادز پیشگیری کنیم؟

فراموش نکنید پیشگیری از مسدود شدن اکانت گوگل ادز همواره ساده‌تر از رفع ساسپند شدن آن است. برای پیشگیری از ساسپند شدن اکانت گوگل ادز موارد زیر را رعایت کنید:

  •     در نظر گرفتن قوانین و سیاست‌های گوگل ادز و رعایت آن‌ها
  •     توجه به آپدیت‌های جدید قوانین گوگل
  •     تماس گرفتن با تیم پشتیبانی گوگل در صورت بروز مشکلاتی در تبلیغات
  •     دقت در تولید محتوا و استفاده از محتوایی که ممنوع نبوده و مشکلی ایجاد نکند
  •     توجه به لیست کامل محتواهای ممنوعه هر پلتفرم گوگل
  •     استفاده از صفحات فرود با کیفیت و مرتبط با تبلیغات
  •     دور نزدن گوگل و داشتن صداقت در تبلیغات
  •     استفاده از روش‌های پرداختی معتبر
  •     ارائه اطلاعات حساب کاربری به شکلی دقیق و کامل
  •     رصد کردن اطلاعات کمپین‌ها و نظارت کامل بر تبلیغات

سخن آخر

امروزه سایت‌ها و اپلیکیشن‌های زیادی از خدمات تبلیغات صفحه اول گوگل استفاده می‌کنند. اگر شما هم قصد استفاده از این سرویس‌ها را دارید، در ابتدا باید با قوانین و سیاست‌های تبلیغاتی گوگل آشنا باشید. عدم رعایت قوانین گوگل باعث ساسپند شدن اکانت گوگل ادز خواهد شد. متاسفانه حساب‌هایی که با این مشکل روبرو می‌شوند، شانس کمی برای استفاده مجدد دارند. در این مقاله به دلایل ساسپند شدن اکانت گوگل پرداختیم و روش‌هایی برای پیشگیری از این مشکلات را بیان کردیم. اگر درباره مسدود شدن حساب گوگل ادز سوال دیگری دارید، در کامنت‌ها پاسخگوی شما خواهیم بود.

سؤالات متداول
گوگل ادز چگونه تخلف از قوانین را تشخیص می‌دهد؟
گوگل برای تشخیص نقض قوانین از بررسی‌های خودکار و انسانی استفاده می‌کند. گوگل اطلاعاتی از منابع مختلف، اعم از متن آگهی‌ها، ماهیت کلمات کلیدی، محتوای سایت، شکایات کاربران، بررسی‌های مشتریان، هشدارها و احکام نظارتی را بررسی می‌کند و بر اساس آن‌ها نقض قوانین را تشخیص می‌دهد.
چگونه می‌توان از ساسپند شدن دوباره اکانت گوگل ادز جلوگیری کرد؟
برای جلوگیری از ساسپند شدن حساب گوگل ادز باید قوانین و سیاست‌های این پلتفرم را به طور کامل مطالعه کنید. از ابزارهای گوگل ادز برای بررسی و رفع مشکلات احتمالی کمک بگیرید و در صورت مواجهه با مشکل، بلافاصله با تیم پشتیبانی گوگل ارتباط بگیرید.
آیا احتمال ساسپند شدن مجدد حساب گوگل ادز هم وجود دارد؟
بله. حتی اگر به‌تازگی حسابتان رفع انسداد شده باشد، باز هم ممکن است با مشکل ساسپند شدن حساب گوگل ادز روبرو شوید. به همین خاطر بهتر است حواستان به خط مشی‌های پلتفرم گوگل باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *