چگونه سئو یک سایت را بالا ببریم؟ تنها در ۲۴ ساعت

چگونه سئو یک سایت را بالا ببریم؟ تنها در ۲۴ ساعت

خلاصه

برای افزایش سئوی سایت باید ابتدا یک آنالیز دقیق از سایتتان داشته باشید. سپس سراغ راهکارهای مناسب بروید. در این مقاله 16 نکته را گفته‌ایم که روی بالا بردن سئو سایت تاثیر می‌گذارند.

فهرست مطالب

اغلب گفته می‌شود که سئوی سایت یک مسیر ۶ تا ۹ ماهه است و برای رسیدن به نتیجه‌ی مطلوب نیاز به استمرار دارد. این جمله اشتباه نیست؛ اما اگر سایتی دارید که مدت‌هاست آن را پیش می‌برید و حالا روند دریافت کلیک‌هایش نزولی شده، می‌توانید با اجرای یک سری تکنیک‌ها و اقدامات اولیه ابتدا جلوی این سقوط آزاد را بگیرید و سپس شاهد افزایش بازدیدهای سایت باشید. در این مقاله دغدغه‌ی ما چگونه سئوی یک سایت را بالا ببریم نیست؛ بلکه می‌خواهیم فقط در ۲۴ ساعت این کار را انجام دهیم! این عمل با اجرای دقیق این ۱۶ نکته کاربردی شدنی است.

چگونه سئوی یک سایت را بالا ببریم؟ (فقط در ۲۴ ساعت و با ۱۶ نکته کاربردی)

قبل از اینکه وارد بحث شویم، اضافه کنیم که این نکات برای سایت‌هایی کاربرد دارد که حداقل چند ماهی است روی سئو وب‌ سایت وقت گذاشته‌اند. معمولاً وقتی سئوی سایت را شروع می‌کنید و با یک استراتژی مشخص پیش می‌روید و مقاله‌های جدید منتشر می‌کنید، رفته‌رفته ترافیک سایتتان بیشتر می‌شود؛ اما این رشد همیشگی نیست و بالاخره با برخورد به یک سقفی متوقف خواهد شد یا حتی ممکن است روند نزولی پیدا کند. اگر در چنین نقطه‌ای قرار دارید و در جستجوی راهکاری برای افزایش سئو سایت هستید، اجرای نکات زیر به کارتان می‌آید. همچنین برای دریافت مشاوره سئویی می‌توانید روی کمک تیم ادزینو نیز حساب باز کنید. کافی است به کارشناسان ادزینو پیام دهید.

۱.با اصلاح عنوان و توضیحات متا شروع کنید

در قدم اول برای بالا بردن seo سایت باید با اصلاح عنوان (Title) و توضیحات متا (Meta Description) شروع کنید. عنوان و متا دیسکریپشن هر صفحه باید کوتاه، جذاب و هدفمند باشد. برای شروع سراغ صفحات و مقالات بروید و این دو بخش را بهینه کنید.

چگونه یک عنوان جذاب بنویسیم؟

اول درباره نکات نوشتن یک عنوان خوب حرف بزنیم. یک عنوان خوب، عنوانی است که چیستی مقاله را برای کاربر توضیح دهد و سپس مزیت‌های اصلی مقاله را نیز بیان کند. معمولاً توصیه می‌شود که در عنوان از کلمه کلیدی اصلی استفاده کنید؛ اما این فقط شروع کار است. چون همه سایت‌ها این توصیه را اجرا می‌کنند؛ اما چه چیزی یک عنوان را نسبت به دیگری برتری می‌دهد؟ اینجاست که پای نکات زیر به میان می‌آید.

۱)ابتدا مخاطب را از موضوع مقاله آگاه کنید. بگویید که قرار است درباره‌ی چه چیزی حرف بزنید. مثلاً عنوان «چگونه سایت خود را سئو کنیم؟» این ویژگی را دارد.

۲)عنوان باید ترغیب‌کننده باشد و مخاطب را اغوا کند که مقاله را بخواند. مثلاً عنوان‌های سوالی این ویژگی را دارند؛ یا وقتی روی یک مزیت خاص، مثل بالا بردن سئوی سایت در ۲۴ ساعت تاکید می‌کنید، به یک عنوان ترغیب‌کننده می‌رسید.

۳)مزیت‌های مقاله را بیان کنید. مزیت‌های مقاله می‌توانند چیزهایی مثل آموزش تصویری، داشتن ویدئو، دانلود ۱۰۰ نمونه رایگان و مواردی از این دست باشد. در عنوان مقاله باید روی این مزیت‌ها تاکید کنید. مثلاً عنوان: «آموزش نصب ویندوز ۱۱ + ویدئو» این ویژگی را دارد.

۴)بین دانش مخاطب و اطلاعات مقاله شکاف بیندازید. این کار باعث افزایش کنجکاوی مخاطب می‌شود. مثلاً تاکید عنوان این مقاله روی «سئوی سایت در ۲۴ ساعت»، همین ویژگی را دارد و کنجکاوی مخاطب را برمی‌انگیزد. چون همیشه گفته شده که سئو یک مسیر بلندمدت است.

۵)از کلمات قدرتمند استفاده کنید. بار معنایی برخی کلمات خیلی بیشتر است. مثلاً کلمات طلایی، رایگان، تخفیف، آخرین، جامع، فوق‌العاده، کامل و اولین در این دسته قرار می‌گیرند. دیدن این کلمات برای یک ثانیه هم که شده نگاه مخاطب را به سمت عنوان مقاله‌ی شما می‌کشاند.

۶)از اعداد ریاضی برای جلب توجه استفاده کنید. مثلاً عنوان «بهترین قالب‌ وردپرسی 2024» جذاب‌تر از عنوان «بهترین قالب‌های وردپرسی» است. همان ذکر سال مخاطب را ترغیب می‌کند که ابتدا روی این عنوان کلیک کند.

۷)با علائم نگارشی تیتر را خواناتر کنید. استفاده از ویرگول، نقطه ویرگول، علامت تعجب، پرانتز، خط تیره و… عنوان شما را چند بخشی کرده و درک آن را برای مخاطب راحت‌تر می‌کند. مثلاً در عنوان «۶ اشتباه مهلک در سئوی سایت + راهکارهای درست» علامت به‌علاوه تیتر را به دو بخش تقسیم کرده است. (به نقش کلمه مهلک، عدد ۶ و راهکارهای درست هم دقت کنید.)

چگونه یک متا دیسکریپشن ترغیب‌کننده بنویسیم؟

خب پس از عنوان، نوبت به توضیحات متا می‌رسد. برای نوشتن این بخش هم روی دو نکته اصلی تمرکز کنید. نکته اول اینکه خیلی واضح، سریع و مستقیم پیام اصلی مقاله را به خواننده برسانید. به نحوی که خواننده متوجه شود چرا باید این مقاله را بخواند. نکته دوم هم مربوط به تاکید روی مزایای مقاله است. مخاطب با درک این مزایا است که ترغیب می‌شود تا روی عنوان مقاله کلیک کند. راز نوشتن یک متا دیسکریپشن جذاب از مسیر زیر عبور می‌کند:

۱)از جملات کوتاه و واضح استفاده کنید. جملات بلند ذهن کاربر را آشفته کرده و او را از کلیک کردن منع می‌کند.

۲)از کلمات کلیدی در توضیحات متا استفاده کنید. آوردن کلمات کلیدی نشان می‌دهد که شما دقیقاً خواسته مخاطب را درک کرده‌اید.

۳)از علائم نگارشی کمک بگیرید. برای اینکه مفهوم مقاله راحت‌تر منتقل شود و در دام جملات بلند هم نیفتید، استفاده صحیح از علائم نگارشی را یاد بگیرید.

۴)کلمات قدرتمند اینجا هم کاربرد دارند. در نوشتن متا دیسکریپشن هم می‌توانید از کلمات قدرتمند برای جلب توجه بیشتر استفاده کنید.

۵)روی مزایای مقاله تاکید کنید. این کار را با استفاده از اعداد یا ایجاد حس کنجکاوی در مخاطب می‌توانید انجام دهید.

۶)توضیحات متا را کوتاه بنویسید. حداکثر کاراکترهای این بخش باید بین ۱۴۰ تا ۱۵۰ باشد.

۲.ساختار URLها را بهینه کنید

URLهای صفحات سایت بهتر است انگلیسی نوشته شود. همچنین توصیه اغلب سئوکارها این است که از اعداد در URL استفاده نکنید. بهتر است URL صفحات کوتاه، توصیفی و ساده باشد. همچنین استفاده از کلمات کلیدی (قاعدتاً انگلیسی) در نوشتن URLها به سئوی سایت کمک می‌کند. به ۲ مثال زیر توجه کنید تا قالب استاندارد URLها دستتان بیاید.

  •   adsinoo.com/internet-advertising-types
  •   adsinoo.com/google-advertisement

۳.از تصاویر بهینه شده برای وب استفاده کنید

استفاده از تصاویر حجیم سرعت سایتتان را پایین می‌آورد. اغلب کاربران وقتی لود شدن سایت بیشتر از ۳ الی ۵ ثانیه طول بکشد، سراغ لینک‌ها و موارد بعدی می‌روند. به همین خاطر بهتر است از تصاویری استفاده کنید که برای وب بهینه شده باشند. بهترین فرمت برای تصاویر وب WebP یا PNG است.

نکته دیگر اینکه برای کاهش حجم تصاویر می‌توانید از ابزارهایی مثل ImageOptim یا canva کمک بگیرید. عرض تصاویر را نیز یک‌ دست کنید. مثلاً عرض ۶۰۰ را برای همه تصاویر در نظر بگیرید.

مورد بعدی اینکه برای هر تصویر یک Alt توصیفی بنویسید. بهتر است در نام تصاویر از کلمات کلیدی هم کانسپت نیز استفاده کنید. این کار باعث افزایش سئو وب سایت می‌شود.

۴.سرعت سایت را بررسی کنید

اگر می‌پرسید چگونه سئو سایت را بالا ببریم و می‌خواهید در کوتاه‌مدت هم این کار را انجام دهید، روی افزایش سرعت سایت دست بگذارید. این فاکتور برای گوگل و سایر موتورهای جستجو اهمیت ویژه‌ای دارد. اگر کاربر روی لینک شما کلیک کند، اما سرعت آن پایین باشد، سراغ گزینه‌های بعدی می‌رود. عدم توجه کاربران به سایت شما تاثیر مخربی روی سئو می‌گذارد و باعث افت بازدیدکننده‌ها می‌شود.

برای افزایش سرعت سایت می‌توانید از ابزارهایی مثل Google PageSpeed Insights یا GTmetrix کمک بگیرید. سپس براساس پیشنهادهای این ابزارها عمل کنید.

فشرده‌سازی فایل‌های CSS و جاوا اسکریپت یا استفاده از قالب‌های بهینه‌شده نیز به افزایش سرعت سایت کمک می‌کنند.

۵.لینک‌های داخلی سایت را چک کنید

لینک‌دهی داخلی فاکتور مهمی در بالا بردن سئو سایت است. با داشتن یک استراتژی مشخص برای لینک‌دهی می‌توانید اعتبار صفحات مهم را بالا ببرید. مثلاً اگر سایت فروشگاهی دارید و جوراب می‌فروشید، در مقاله «انواع جوراب مردانه»، می‌توانید به سایت «فروش جوراب مردانه» لینک دهید.

نکته مهم اینکه در لینک‌سازی داخلی حواستان به تجربه کاربری هم باشد. صرفاً لینک دادن به صفحات متعدد باعث افزایش سئو سایت نمی‌شود. لینکی که می‌دهید، باید برای مخاطب هم مفید باشد و البته او را ترغیب کند تا وارد صفحات دیگر شود. این کارها روی پیمایش سایت توسط ربات‌های جستجوگر هم تاثیر می‌گذارد.

۶.لینک‌های شکسته را حذف یا اصلاح کنید

لینک‌های شکسته یا Broken Linkها روی سئوی سایت تاثیر منفی می‌گذارند. تعریف Broken Link را از سایت backlinko بخوانید:

Broken links are essentially links that don’t take you to the intended page. Backlinks, internal links, and external links can all be broken.

(لینک‌های شکسته، لینک‌هایی هستند که شما را به صفحه مورد نظر نمی‌برند. بک لینک‌ها، لینک‌های داخلی و لینک‌های خارجی همه می‌توانند شکسته شوند.)

وقتی URLها را به‌روز می‌کنید، ممکن است یادتان برود که قبلاً به این صفحه با URL متفاوتی لینک داده‌اید. همچنین گاهی اوقات غلط‌های املایی در لینک‌دهی ممکن است دلیل شکسته شدن لینک‌ها باشد. خطاهای اسکریپتی، حذف محتوا، تغییر ساختار URLها، از بین رفتن برخی صفحات و… نیز از دیگر دلایلی است که باعث افزایش Broken Linkهای سایت می‌شوند.

برای شناسایی این لینک‌های شکسته می‌توانید از ابزارهای آنلاین مثل Broken Link Checker، Semrush و Screaming Frog SEO Spider استفاده کنید. همچنین Google Analytics 4 هم این کار را برایتان انجام می‌دهد.

۷.سراغ فعال‌سازی SSL بروید

استفاده از HTTPS نه تنها امنیت سایت شما را بالاتر می‌برد، بلکه از نظر گوگل هم یک فاکتور سئویی مهم است. پس اگر گواهی SSL ندارید، همین امروز آن را فعال کنید. مطمئن باشید تاثیر این کار را روی افزایش سئو سایت مشاهده خواهید کرد.

گواهینامه SSL یک پیوند رمزگذاری شده را بین وب سرور و مرورگر ایجاد می‌کند. وجود این پیوند تضمین‌کننده این است که تمام داده‌های ارسال شده بین وب سرور و مرورگر خصوصی باقی می‌مانند. طبق آمار سایت w3Techs، بیش از ۸۰ درصد سایت‌ها از HTTPS استفاده می‌کنند. با توجه به اینکه کاربران اهمیت ویژه‌ای به امنیت خودشان می‌دهند، طبیعی است که گوگل هم به این فاکتور اهمیت بدهد و آن را یک فاکتور سئویی مهم تلقی کند.

۸.بخش سوالات متداول (FAQ) را به صفحات اضافه کنید

اگر برایتان سوال است که چگونه سئو سایت را بالا ببریم، پس اضافه کردن سوالات متداول را جدی بگیرید. می‌توانید یک صفحه مشخص با عنوان «سوالات متداول» داشته باشید و در آنجا به ابهامات و سوالات اصلی کاربران جواب بدهید. این کار باعث بهبود تجربه کاربری سایتتان می‌شود.

علاوه بر این، می‌توانید در پایین هر صفحه (فرقی نمی‌کند صفحه محصول باشد یا مقاله بلاگ)، یک بخش سوالات متداول داشته باشید. سپس در این بخش‌ها نیز به سوالات متداول کاربران پاسخ دهید. اضافه کردن این بخش راهکاری برای آپدیت کردن محتواهای سایت نیز محسوب می‌شود. مثلاً سایت رقبا را بررسی کنید و ببینید چه سرتیترهایی را پوشش نداده‌اید. سپس همین سرتیترها را در قالب سوالات متداول مطرح کرده و به آنها پاسخ دهید.

نکته: در نوشتن سوالات متداول می‌توانید از ابزارهای هوش مصنوعی مثل چت جی‌ پی‌ تی یا جمینای هم کمک بگیرید. کافی است از این ابزارها بخواهید تا مثلاً سوالات متداول کاربران درباره موضوع «تفاوت گوگل ادز با سئو سایت چیست» را برایتان فهرست کنند. سپس از دل همین سوالات، چند مورد را انتخاب کرده و به آنها پاسخ دهید(البته با کمی تغییر).

۹.مطمئن شوید سایتتان برای گوشی‌های هوشمند بهینه شده است

خیلی از کاربران با گوشی‌های هوشمندشان وب‌گردی می‌کنند. به همین دلیل ریسپانسیو بودن سایت برای انواع دستگاه‌های موبایلی اهمیت ویژه‌ای دارد. گوگل هم به همین دلیل اهمیت ویژه‌ای به موبایل فرندلی بودن سایت‌ها می‌دهد. برای اینکه مطمئن شوید سایتتان برای انواع گوشی‌های موبایل بهینه است، می‌توانید از ابزارهای Mobile Friendly Test کمک بگیرید. ابزارهای متعددی هستند که این کار را برایتان انجام می‌دهند.

البته سایت شما باید برای همه دستگاه‌ها بهینه باشد. مثلاً اینکه فقط سایتتان را برای نمایش موبایلی بهینه کنید هم غلط است.

۱۰.از نشانه‌گذاری‌های اسکیما استفاده کنید

وقتی ربات‌های گوگل وارد سایت شما می‌شوند، نیاز به یک سری تابلوها و نشانه‌های راهنما دارند تا راحت‌تر آن را پیمایش کرده و ایندکس کنند. با استفاده از اسکیما می‌توانید این کار را برای ربات‌های خزنده راحت‌تر کنید و اطلاعات دقیق‌تری را درباره محصولات، قیمت‌ها، صفحات سایت و… در اختیار گوگل قرار دهید. از جمله روش های بالا بردن سئو سایت، استفاده از همین نشانه‌گذاری‌های اسکیما است.

۱۱.سراغ بررسی و اصلاح robots.txt بروید

فایل robots.txt، یک فایل متنی ساده است. در این فایل به موتورهای جستجو، مثل گوگل، نشان می‌دهید که اجازه دسترسی به کدام بخش‌های سایت را دارد؛ یا در حقیقت اهمیت کدام بخش‌ها برای شما بیشتر است. سئوکارها معتقدند که هر سایت یک بودجه خزش (Crawling Budget) مشخص دارند؛ این بودجه براساس اعتبار سایت، تعداد صفحات آن و محتواهای جدید آن تعیین می‌شود.

اگر می‌خواهید این بودجه خزش در جا و مکان درستی مصرف شود، باید از هدر رفتن آن جلوگیری کنید. این کار را می‌توانید با بررسی و اصلاح فایل robots.txt انجام دهید.

البته فایل robots.txt تاثیرهای دیگری هم روی سئو سایت می‌گذارد که بیشتر یک بحث فنی است و نیازی نیست اینجا وارد جزئیات آن شوید. همچنین بهتر است برای اصلاح این فایل از یک مشاور سئو کمک بگیرید.

۱۲.به نظرات کاربران اهمیت دهید

خیلی وقت‌ها کارفرما می‌پرسد که چگونه سئو یک سایت را بالا ببریم؟ و دنبال یک چوب جادویی برای انجام این کار است؛ واقعیت اما این است که در سئو خبری از جادو و جمبل نیست. به جای اینکه دنبال چنین ابزارهایی باشید، سراغ کارهای ساده‌تری مثل پاسخگویی به نظرات کاربران بروید. این کار باعث تازه ماندن محتوای شما از دید گوگل می‌شود و یک فاکتور مهم در افزایش سئو سایت است.

اگر بخش کامنت‌های سایتتان باز نیست، حتماً این بخش را باز بگذارید و اجازه دهید مخاطبان سوالاتشان را بپرسند؛ یا حتی اگر نقد و نظری هم درباره محصولاتتان دارند، آن را بنویسند. توصیه بعدی ما این است که کاربران را برای ثبت نظر تشویق هم بکنید. مثلاً در انتهای هر مقاله یک CTA اضافه کنید و از آنها بخواهید تا اگر سوالی دارند، در کامنت‌ها برایتان بنویسند.

کاربرد کامنت‌ها فقط به اینجا ختم نمی‌شود. حتی از بخش کامنت‌های سایت می‌توانید برای لینک‌سازی داخلی هم استفاده کنید. مثلاً اگر یک سوال چند بار تکرار شده است، برای آن یک مقاله مجزا بنویسید و سپس در پاسخ به کامنت‌ها لینک همین مقاله را قرار دهید.

۱۳.یک نقشه سایت (sitemap) بسازید

سایت مپ یا نقشه سایت، فایلی با فرمت XML است که شبیه یک نقشه راهنما عمل می‌کند. به کمک این نقشه خزنده‌های گوگل می‌توانند راحت‌تر در سایت شما گردش کنند؛ محتواهای جدید آن را ایندکس نمایند و به آنها رتبه دهند. به همین خاطر اگر برای نحوه بالا بردن سئو سایت دنبال راهکاری سریع هستید، یک Sitemap داشته باشید.

سایت مپ به طور مستقیم روی سئو سایت تاثیری ندارد؛ اما مثلاً اگر صفحه‌ای دارید که هنوز ایندکس نشده، Sitemap به موتورهای جستجو کمک می‌کند تا راحت‌تر این صفحه را ببینند، آن را بخوانند و ایندکس کنند. همچنین سایت مپ درباره ارتباط صفحات با یکدیگر، مقدار اهمیت هر صفحه و زمان به‌روزرسانی‌های سایت هم اطلاعات کاملی را به موتورهای جستجو ارائه می‌کند.

۱۴.در سرچ کنسول درخواست ایندکس شدن صفحات را ارسال کنید

اگرچه ایندکس کردن صفحات سایت به شکل خودکار توسط خزنده‌های گوگل انجام می‌گیرد، اما خودتان هم می‌توانید به‌صورت دستی درخواست ایندکس شدن صفحات را در سرچ کنسول ثبت کنید. این کار روند ایندکس شدن را سرعت می‌بخشد. همچنین اگر صفحه‌ای ایندکس نشده باشد، می‌توانید درخواست آن را ثبت کنید.

برای ثبت این درخواست در سرچ کنسول باید وارد بخش ابزار بازرسی URL شوید. سپس URL صفحه موردنظرتان را وارد کنید. حالا منتظر بمانید تا گوگل این URL را بررسی کند. در نهایت هم روی گزینه «indexing request» کلیک کنید. به همین سادگی.

البته این کار ممکن است باعث ایندکس شدن صفحات قدیمی نشود. برای حل این مشکل می‌توانید این صفحه را در سایت مپ قرار دهید و برای آن لینک‌های داخلی قدرتمند بسازید. همچنین بهتر است محتوای این صفحات را نیز آپدیت کنید.

۱۵.آپدیت محتواها را جدی بگیرید

در جلسات مشاوره سئو، وقتی می‌پرسید چگونه سئو یک سایت را بالا ببریم، باید اول مشخص کنید که سایتتان تازه‌ راه افتاده است یا اینکه از گوگل ترافیک خوبی داشته‌اید؛ اما رشدتان متوقف شده است. اگر سایتتان را تازه راه انداخته‌اید، انتشار محتوای جدید را باید در دستور کار قرار دهید؛ اما برای سایت‌هایی که ترافیک خوبی هم دارند، آپدیت محتوا از نان شب هم واجب‌تر است.

دلیل اینکه مقاله‌های شما مدت زیادی در رتبه‌های بالایی گوگل نمی‌ماند، فعالیت رقبا است. چون رقبای شما محتوای جدیدتر و کامل‌تری تولید کرده‌اند، گوگل هم آنها را در اولویت نمایش قرار داده است. حالا برای اینکه دوباره جایگاهتان را پس بگیرید، باید سراغ آپدیت محتوا بروید.

البته آپدیت محتوا کاری نیست که در ۲۴ ساعت یا ۴۸ ساعت بتوانید انجامش دهید؛ ولی پیدا کردن لیست محتواهایی که نیاز به آپدیت دارند را می‌توانید خیلی زودتر به نتیجه برسانید. با بررسی داده‌های سرچ کنسول و رقبای خود لیستی از این صفحات بسازید. سپس برایشان تحقیق کلمه کلیدی کنید و با وارد کردن موارد آپدیتی به تقویم محتوایی، سراغ به‌روزرسانی مطالب آنها بروید.

۱۶.هرس محتوا نیز مهم است

آپدیت محتوا فقط شامل اضافه کردن یکی دو سرتیتر جدید به متن نمی‌شود. برای بالا بردن سئو سایت خیلی وقت‌ها باید سراغ هرس محتوا بروید. کشاورزها اهمیت ویژه‌ای به هرس درخت‌ها می‌دهند. چون متوجه هستند که کاهش شاخ و برگ‌های اضافه، باعث قدرت گرفتن شاخه‌های اصلی می‌شود. این مسئله در هرس محتوا هم به همین صورت است. در به‌روزرسانی محتوا گاهی اوقات لازم است سرتیترهای اضافه را پاک کرده یا اصلاح کنید. به مطالب سروشکل تازه‌ای بدهید و سپس منتظر افزایش ترافیک بمانید.

سخن آخر

اگر می‌پرسید چگونه سئو سایت را افزایش دهیم، توصیه ما این است که به جای کارهای تکراری، سراغ ۱۶ نکته بالا بروید. اجرای این نکات کمتر از ۲۴ ساعت کاری از شما وقت می‌گیرد؛ اما شامل موارد مهمی است که روی سئوی وب‌سایت تاثیر زیادی می‌گذارند. اگر سوال دیگری درباره نکات افزایش سئو سایت و مطالب گفته شده دارید، در کامنت‌ها پاسخگوی شما هستیم.

سؤالات متداول
نقش صفحات اجتماعی در بالا بردن سئو سایت چیست؟
اگر در گذشته گفته می‌شد که تولید محتوا پادشاه است، الان باید کمی این جمله را تغییر داد و گفت توزیع محتوا پادشاه است. برای توزیع بهتر محتوا می‌توانید از شبکه‌های اجتماعی کمک بگیرید. مثلاً بخشی از مقاله‌های خود را خلاصه کرده و از آنها محتوای اسلایدی بسازید. سپس همین اسلایدها را در اینستاگرام منتشر کنید و در نهایت هم از مخاطب بخواهید تا برای خواندن محتوای کامل‌تر به لینک دلخواهتان مراجعه کند.
حذف محتواهای تکراری چقدر روی سئو سایت اثر می‌گذارد؟
انتشار محتواهای تکراری یا استفاده از کلمات کلیدی مشابه اغلب باعث کاهش ترافیک سایت می‌شود. اگر صفحاتی دارید که از نظر محتوایی خیلی شبیه هستند، لازم است یکی از آنها را نگه دارید و دیگری را حذف کنید. سپس می‌توانید محتوای مقاله‌ای که نگه داشته‌اید را مجدداً آپدیت کنید تا به متن کامل‌تری تبدیل شود.
چطور از هوش مصنوعی برای سئو سایت استفاده کنم؟
از ابزارهای هوش مصنوعی نیز می‌توانید برای افزایش سئو سایت کمک بگیرید. سایت‌های ai استفاده‌های متعددی در سئو دارند. برای مثال تحلیل‌هایی که این ابزارها از صفحات ارائه می‌دهند، واقعاً کارگشا است. می‌توانید لینک صفحات دلخواهتان را برای cahtgpt بفرستید و بخواهید به‌عنوان یک متخصص سئو برای بهبود این صفحه راهکار ارائه کند. یا حتی برای آپدیت مقاله‌ها از آن کمک بگیرید. البته توصیه می‌کنیم برای نوشتن مقاله‌های سایت به‌صورت مستقیم از ابزارهای هوش مصنوعی استفاده نکنید. چون معمولاً نتیجه‌ی عکس می‌دهد و باعث افت ترافیک سایتتان می‌شود.
بعد از آپدیت گوگل ترافیک سایتم افت کرده است. چه کار کنم؟
اگر پس از آپدیت‌های جدید گوگل ترافیک سایتتان افت کرده، ابتدا چند روزی منتظر بمانید تا شرایط سایتتان تثبیت شود. سپس سراغ تحلیل دلایل این افت ترافیک بروید. همچنین بهتر است از یک مشاوره سئو برای بررسی بیشتر کمک بگیرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *