افزایش فروش با دیجیتال مارکتینگ + ۱۵ ترفند اثبات شده

افزایش فروش با دیجیتال مارکتینگ + ۱۵ ترفند اثبات شده

افزایش فروش با دیجیتال مارکتینگ
خلاصه

آیا دیجیتال مارکتینگ می‌تواند میزان فروش شما را افزایش دهد؟ بله. البته به شرطی که استراتژی مناسبی برای بازاریابی و تبلیغات داشته باشید. با تمرکز روی بازاریابی دیجیتال می‌توانید سرنخ‌های جدیدی جذب کنید و میزان

فهرست مطالب

آیا دیجیتال مارکتینگ می‌تواند میزان فروش شما را افزایش دهد؟ بله. البته به شرطی که استراتژی مناسبی برای بازاریابی و تبلیغات داشته باشید. با تمرکز روی بازاریابی دیجیتال می‌توانید سرنخ‌های جدیدی جذب کنید و میزان فروشتان را افزایش دهید. در این مقاله می‌خواهیم درباره افزایش فروش با دیجیتال مارکتینگ صحبت کنیم. البته قرار نیست سراغ معرفی شاخه‌های اصلی بازاریابی دیجیتال برویم؛ بلکه می‌خواهیم نکاتی را مرور کنیم که به‌صورت عملی می‌توانند آمار فروشتان را افزایش دهند.

دیجیتال مارکتینگ چیست؟ شامل چه شاخه‌هایی می‌شود؟

مقدار انرژی‌ که برای بازاریابی و تبلیغات کسب و کارتان صرف می‌کنید، موفقیت شما را تضمین می‌کند. کامل‌ترین تعریف از بازاریابی دیجیتال را سایت متمم ارائه داده است:

«بازاریابی دیجیتال شامل همهٔ ابزارها و فعالیت‌هایی است که برای بازاریابی محصولات و خدمات مورد استفاده قرار می‌گیرد؛ به شرطی که این فعالیت‌ها در بستر دیجیتال (وب، اینترنت، موبایل، واقعیت افزوده، واقعیت مجازی و …) انجام شوند.»

بر اساس همین تعریف اگر قرار باشد کل ابزارها و استراتژی‌های دیجیتال مارکتینگ را در ۱۰ دسته خلاصه کنیم، به موارد زیر می‌رسیم:

  •   بازاریابی محتوایی (content marketing): شامل تولید و توزیع محتوای ارزشمند با هدف جذب و نگه‌داشتن مشتری.
  •   بازاریابی برای موتورهای جستجو (Search Engine Marketing – SEM): شامل بهینه‌سازی برای موتورهای جستجو (SEO) و تبلیغات پولی در موتورهای جستجو (PPC).
  •   بازاریابی در شبکه‌های اجتماعی (Social Media Marketing – SMM): فعالیت در پلتفرم‌هایی مثل اینستاگرام، توییتر، لینکدین، تیک تاک، شبکه‌های اجتماعی داخلی و… با هدف افزایش آگاهی از برند، جذب مشتری، سرنخ‌های جدید و افزایش تعامل با کاربران.
  •   ایمیل مارکتینگ (Email Marketing): بازاریابی ایمیلی، ساخت خبرنامه‌های ایمیلی و… با هدف جذب سرنخ و مشتری
  •   افیلیت مارکتینگ (Affiliate Marketing): اجرای مکانیزم همکاری در فروش با شرکت‌ها و سایت‌های دیگر.
  •   بازاریابی ویدئویی (Video Marketing): فعالیت در پلتفرم‌های پخش ویدئو مثل یوتیوب، آپارات، تیک تاک و… با هدف جذب مشتری.
  •   بازاریابی موبایلی (Mobile Marketing): استفاده از تبلیغات اپلیکیشنی، پیامک مارکتینگ، تبلیغات موبایلی و… برای جذب مشتری و سرنخ‌های جدید.
  •   تبلیغات دیجیتال (Digital Advertising): استفاده از انواع روش‌های تبلیغات آنلاین با هدف جذب ترافیک و افزایش فروش محصولات.
  •   اینفلوئنسر مارکتینگ (Influencer Marketing): همکاری با اینفلوئنسرها با هدف معرفی کسب و کار و افزایش فروش.
  •   بازاریابی مبتنی بر هوش مصنوعی (AI Marketing): استفاده از ابزارهای هوش ‌مصنوعی با هدف جذب مشتری، معرفی محصولات و کمک به کاربران در فرایند خرید.

در این مقاله قصد نداریم به معرفی این استراتژی‌ها و روش‌ها بپردازیم؛ هرکدام از این موارد زیرشاخه‌های متعددی دارند و برای یادگیری مباحث اصلی دیجیتال مارکتینگ باید سراغ کتاب‌ها و کلاس‌های آموزشی بروید. (مثلاً کتاب بازاریابی پرمحتوا از جو پولیتزی را برای شروع بخوانید.) به‌علاوه هدف این مقاله کمک به شما برای افزایش فروش با دیجیتال مارکتینگ است. به همین خاطر تصمیم داریم در ادامه به ۱۵ نکته‌ای اشاره کنیم که می‌توانند روی میزان فروش شما تاثیر مستقیم داشته باشند.

۱۵ نکته برای افزایش فروش با دیجیتال مارکتینگ

15 نکته برای افزایش فروش با دیجیتال مارکتینگ

۱.تحلیل رفتار مشتریان مهم است

بخش مهمی از افزایش فروش با دیجیتال مارکتینگ مربوط به تحلیل و شناخت مشتریان است. برای شناخت مشتریان باید پیش از راه‌اندازی کسب و کار سراغ تعیین پرسونای مخاطب بروید؛ اما اینکه مخاطب هدف مشخصی داشته باشید، پایان کار نیست. از این مرحله به بعد باید با ابزارهای مختلفی مثل گوگل آنالیتیکس به تحلیل رفتار مشتریان بپردازید.

منظور از تحلیل رفتار مشتریان جمع‌آوری داده‌هایی مثل فعالیت کاربران در صفحات لندینگ، الگوهای خرید مشتریان، نحوه تعاملشان با سایت و مواردی از این دست است. به این شکل می‌توانید نیازها و مشکلات مشتریان را راحت‌تر شناسایی کنید. برای مثال اگر طراحی بخشی از سایت کاربران را به مشکل می‌اندازد، با تحلیل رفتار کاربران می‌توانید این مشکل را شناسایی کرده و حل کنید.

۲.بهینه‌سازی سرعت سایت را جدی بگیرید

اگر برای فروش محصولات یا خدمات خود از سایت استفاده می‌کنید، خیلی مهم است که سرعت لود شدن سایت شما بالا باشد. سرعت بالای سایت باعث کاهش نرخ پرش و بهبود تجربه کاربری می‌شود. اگر صرفاً زمان بارگذاری سایت را از ۳ ثانیه پایین‌تر بیاورید، می‌توانید شاهد افزایش ۱۰ تا ۱۵ درصدی نرخ تبدیل باشید. برای افزایش سرعت سایت باید موارد زیر را رعایت کنید:

  •   استفاده از تصاویر بهینه شده برای وب
  •   استفاده از قالب‌های بهینه‌سازی شده در سایت‌های وردپرسی
  •   بهینه‌سازی کدهای HTML (در سایت‌های کدنویسی شده)
  •   استفاده از هاست مناسب
  •   بهینه‌سازی دیتابیس
  •   حذف افزونه‌های اضافی
  •   کمک گرفتن از افزونه‌های مخصوص افزایش سرعت سایت مثل WP Rocket، Pagespeed Ninja، Litespeed Cache، Wp Super Cache و…

اگر در موارد بالا نیاز به مشورت دارید، می‌توانید از کارشناسان طراحی سایت یا نیروهای بک اند دولوپر کمک بگیرید. تیم طراحی سایت ادزینو نیز می‌توانند به شما در این زمینه کمک کنند.

۳.از تبلیغات گوگل ادز استفاده کنید

برای افزایش ترافیک وب‌سایت در کوتاه مدت هیچ چیزی بهتر از تبلیغات گوگل ادز نیست. اگر بخواهید ترافیک ارگانیک جذب کنید، باید سراغ سئوی وب‌ سایت بروید که در طولانی‌مدت جواب می‌دهد؛ اما اگر زمان برایتان اهمیت دارد، تبلیغات گوگل ادز مناسب‌تر است. نمونه‌هایی از تبلیغات گوگل را احتمالاً دیده باشید. این موارد با عنوان‌های (حمایت شده) یا (ADS) نشانه‌گذاری می‌شوند.

در این روش می‌توانید فهرستی از کلمات کلیدی مدنظرتان را انتخاب کنید. سپس با عضویت در گوگل ادز روی آن‌ها تبلیغ بروید. حالا اگر کاربران عبارت‌های مدنظر شما را جستجو کنند، لینک سایت شما هم در فهرست نتایج دیده می‌شود. نکته اینجاست که تا این مرحله نیازی نیست پولی به گوگل پرداخت کنید؛ هزینه تبلیغات گوگل به ازای هر کلیک محاسبه می‌شود. این روش باعث شده تا نرخ تبدیل تبلیغات گوگل ادز خیلی بالا باشد. به همین خاطر است که توصیه می‌کنیم از آن برای افزایش ترافیک وب‌سایت یا افزایش فروش محصولات کمک بگیرید.

توصیه می‌کنیم برای تبلیغات گوگل ادز سراغ کلمات کلیدی لانگ تیل بروید. همچنین عبارت‌هایی را برای تبلیغ انتخاب کنید که نرخ تبدیل بالایی دارند. مثلاً عبارتی مانند «خرید گوشی سامسونگ A35» کلمه کلیدی مناسبی برای تبلیغ در گوگل است؛ زیرا هدف چنین کاربری مشخص است. این کاربر قصد خرید دارد و با ارائه یک قیمت رقابتی یا پیشنهاد مناسب (مثل خرید اقساطی) می‌توانید او را برای خرید ترغیب کنید.

نرخ بازگشت سرمایه (ROI) در تبلیغات گوگل ادز بهینه‌شده می‌تواند تا ۲۰۰% افزایش یابد. از طرفی هم کسب و کارهای ایرانی خیلی کم به سراغ این سبک از تبلیغات می‌روند. رقابت پایین برای تبلیغات گوگل ادز باعث شده تا هزینه‌های این تبلیغات هم تا حد مطلوبی پایین بیاید؛ زیرا این هزینه‌ها به‌صورت مزایده‌ای محاسبه می‌شود.

در صفحه‌ی تبلیغات گوگل ادز به ‌طور مفصل‌تری درباره این راهکار تبلیغاتی صحبت کرده‌ایم. پیشنهاد می‌کنیم سری هم به این صفحه بزنید.

۴.با مشتریان تعامل برقرار کنید

برای افزایش فروش با دیجیتال مارکتینگ باید از ابزارها و روش‌های متفاوت استفاده کنید تا در ابتدا نظر کاربران را جلب کنید و سپس اعتمادشان را به دست بیاورید. کلید جلب اعتماد کاربران افزایش تعامل با آن‌ها است. برای تعامل با کاربران می‌توانید به شکل‌های مختلفی عمل کنید. مثلاً فعالیت در شبکه‌های اجتماعی، برگزاری چالش‌ها و مسابقات اینستاگرامی، استفاده از چت باکس در وب‌سایت، تشویق کاربران به کامنت‌گذاری و ایمیل مارکتینگ از جمله راهکارهایی است که برای تعامل بیشتر با مشتریان کاربرد دارند.

۵.روی تولید محتوای ارزشمند برای کاربران تمرکز کنید

هدف خیلی از سایت‌ها در تولید محتوا جلب رضایت موتورهای جستجو است. به همین خاطر هم سعی می‌کنند کلمات کلیدی را همین‌طوری در سایتشان پخش کنند یا سراغ لینک‌سازی‌های بدون استراتژی می‌روند. این دست از حرکات شاید تا چند سال پیش جواب می‌داد؛ اما با تغییرات الگوریتم‌های گوگل همه چیز عوض شده و جلب رضایت کاربر اهمیت بیشتری پیدا کرده است.

اگر می‌خواهید برای وب‌سایتتان محتوا تولید کنید، ۲ فاکتور را در نظر بگیرید. فاکتور اول اینکه دقیقاً در راستای نیازهای کاربران صحبت کنید و این کار را دقیقاً از همان مقدمه‌ی مقاله شروع کنید.

فاکتور دوم هم اینکه ارزش تازه‌ای خلق کنید. اینکه محتوای وب‌سایت‌های دیگر را مرور کرده و همان محتوا را با کمی تغییر مجدداً بازنویسی کنید، معمولاً به موفقیت ختم نمی‌شود؛ زیرا چیز جدیدی به کاربر نداده‌اید و مخاطب شما از قبل هم احتمالاً این مباحث را می‌دانسته است.

۶.وب‌سایتتان را برای موبایل بهینه‌سازی کنید

چند نکته برای افزایش فروش با دیجیتال مارکتینگ

بیش از ۶۰ درصد کاربران اینترنت از گوشی هوشمند استفاده می‌کنند. به همین خاطر خیلی از قالب‌های وردپرسی به‌صورت ریسپانسیو طراحی می‌شوند؛ اما واکنشگرا بودن قالب‌ها نیاز بدیهی سایت‌های امروزی است. برای بهینه‌سازی سایت‌ها برای کاربران موبایلی باید کارهای دیگری هم انجام دهید. از جمله اینکه تجربه کاربران موبایلی را در نظر بگیرید. مثلاً اندازه دکمه‌ها، مکان قرارگیری منو و بخش‌های مختلف سایت و مواردی از این دست چیزهایی است که باید حواستان به آن‌ها باشد.

نکته بعدی بحث سرعت بارگذاری سایت برای موبایل است. کاهش سرعت بارگذاری سایت و بهینه‌ کردن وب‌سایت برای کاربران موبایل می‌تواند ۵ تا ۱۰ درصد نرخ تبدیل را بهتر کند.

۷.از فراخوان اقدام به عمل واضح استفاده کنید

منظور از فراخوان اقدام به عمل یا CTA کاری است که شما از کاربر می‌خواهید تا آن را انجام دهند؛ مثلاً کالایی را بخرند؛ ایمیلشان را برای دریافت خبرنامه وارد کنند؛ یا خدمات خاصی را امتحان کنند. فراخوان را می‌توان در لغت به معنای «دعوت» هم در نظر گرفت. بر همین اساس CTA  به معنای دعوت کاربر در پست‌های وبلاگ یا بخش‌های مختلف سایت به انجام کاری خاص است.

حالا نکته اینجاست که چطور کاربر را دعوت کنیم تا کار مدنظر ما را انجام دهد؟ مثلاً در یک فرم خبرنامه ایمیلی، چگونه از کاربر بخواهیم تا ایمیلش را وارد کند؟ خیلی‌ از دیجیتال مارکترها پیشنهاد می‌کنند تا خواسته‌هایتان را در لفافه بیان کنید و خیلی ریز کاربر را برای خرید یا عضویت در خبرنامه تشویق کنید.

اما در حقیقت یکی از راهکارهای افزایش فروش با دیجیتال مارکتینگ استفاده از CTA مشخص و واضح است. در دنیای مدرن کاربران ترجیح می‌دهند با آن‌ها صادق باشید. این کار باعث می‌شود بین ۱۵ تا ۲۵ درصد نرخ تبدیل‌تان افزایش پیدا کند.

نکته‌ی دیگر اینکه CTA هر لندینگ، پست وبلاگی یا حتی پست‌هایی که در شبکه‌های اجتماعی منتشر می‌کنید، باید فقط یک هدف را دنبال کنند. مثلاً نمی‌توانید هم‌زمان از کاربر بخواهید هم ایمیلش را به شما بدهد و هم برای خرید با شما تماس بگیرد. این کار باعث کاهش نرخ تبدیل کال تو اکشن‌ها می‌شود.

۸.نظرات مشتریان را بازتاب دهید

برای اینکه سد بی‌اعتمادی کاربران نسبت به برندتان را از بین ببرید، باید نظرات مشتریان قبلی را بازتاب دهید. این کار را می‌توانید در مکان‌های متفاوتی انجام دهید. مثلاً در صفحات مجازی‌تان با کاربران تعامل بیشتری داشته باشید. اگر از شما خرید کرده‌اند، آن‌ها را تشویق کنید تا نظرشان را درباره محصولات و کیفیت ارسال برایتان بنویسند. سپس همین نظرات را در صفحات مجازی‌تان بازتاب دهید.

نکته دیگر اینکه نظرات منفی را نیز جدی بگیرید. به آن‌ها پاسخ مناسب بدهید و این نظرات را نیز منتشر کنید. این کار باعث تقویت اعتماد مشتریان بعدی می‌شود.

ثبت نظرات را در وب‌سایت هم می‌توانید داشته باشید. اگر مشتریان خاصی دارید، می‌توانید نظرات آن‌ها را در بخشی از سایت قرار دهید؛ یا اینکه کاربران و مشتریان را تشویق کنید تا در کامنت‌های بلاگ یا صفحات محصول با شما تعامل داشته باشند.

۹.از انواع تبلیغات به شکل بهینه استفاده کنید

برای افزایش فروش با دیجیتال مارکتینگ باید با انواع روش‌های تبلیغات آنلاین هم آشنا باشید. در جدول زیر لیستی از این روش‌ها را مشاهده می‌کنید:

روش تبلیغاتی توضیح
تبلیغات در موتورهای جستجو تبلیغ بر پایه کلمات کلیدی در موتورهای جستجو مثل گوگل
تبلیغات در شبکه‌های اجتماعی تبلیغ در صفحات پربازدید اینستاگرام، تلگرام، توییتر و…

انتشار مستقیم تبلیغ در پلتفرم‌های شبکه اجتماعی

تبلیغات اینفلوئنسری همکاری با اینفلوئنسرها با هدف تبلیغ
تبلیغات نمایشی (کلیکی) اجرای انواع تبلیغات کلیکی در سایت‌ها و اپلیکیشن‌های پربازدید، مثل سایت‌های خبری
تبلیغات در سایت‌ها و اپلیکیشن‌های مختلف همکاری با سایت‌های دایرکتوری

همکاری با سایت‌های معرفی کسب و کارها

تبلیغات ایمیلی استفاده از ایمیل مارکتینگ با هدف تبلیغ

همکاری با پلتفرم‌هایی مثل گوگل ادز برای اجرای تبلیغات ایمیلی

تبلیغات ویدئویی انتشار ویدئو با هدف تبلیغ در یوتیوب، آپارات و سایر پلتفرم‌های پخش

۱۰.تبلیغات ریتارگتینگ را جدی بگیرید

خیلی وقت‌ها کاربران تصمیم به خرید محصولی می‌گیرند و حتی تا مرحله‌ی پیش خرید هم جلو می‌روند؛ اما در مرحله‌ی پرداخت متوقف می‌شوند و صفحه‌ی پرداخت را ترک می‌کنند. با تبلیغات ریتارگتینگ می‌توانید این دست از کاربران را مجدداً به وب‌سایت خود بکشانید و دعوت به تکمیل خرید کنید.

در تبلیغات ریتارگتینگ باید از ابزارهای ردیابی و تحلیل رفتار کاربران کمک بگیرید. سپس از تبلیغات ایمیلی، کلیکی و… استفاده کنید و چنین تبلیغاتی را به همین کاربران نشان دهید. اگر یک تخفیف کوچک را برای چنین کاربرانی هم در نظر بگیرید، می‌توانید باعث افزایش نرخ تبدیل شوید.

۱۱.در تولید محتوا تداوم داشته باشید

چند نکته برای افزایش فروش با دیجیتال مارکتینگ 2

اینکه برای کاربران محتوای مفید و جذاب تولید کنید، یک سمت ماجرا است؛ مهم‌تر از این اما تداوم داشتن در تولید محتوا است. اگر می‌خواهید در شبکه‌های اجتماعی دیده شوید؛ یا با سئو و تولید محتوا ترافیک وب‌سایت را افزایش دهید باید در تولید محتوای خود تداوم داشته باشید.

اگر به فکر تولید محتوا برای بلاگ سایت هستید، پیشنهاد می‌کنیم یک استراتژی تثبیت شده برای انتشار این محتواها در نظر بگیرید. اینکه شنبه و سه‌شنبه‌‌ی هر هفته یک محتوا منتشر کنید، خیلی بهتر از این است که یک هفته ۴ محتوا داشته باشید و هفته‌ی بعد ۱ محتوا. انتشار منتظم محتوا در سایت باعث می‌شود تا خزنده‌های موتورهای جستجو سریع‌تر مقاله‌هایتان را ایندکس کنند و بیشتر مورد توجه قرار بگیرید. در ضمن برای مخاطب هم انتشار پیوسته‌ی محتواها نشان‌دهنده‌ خیلی چیزها است.

انتشار محتوای منظم در شبکه‌های اجتماعی نیز کمک می‌کند تا کاربران با صفحات شما ارتباط راحت‌تری برقرار کنند. مثلاً در جریان باشند که شما هر هفته ۱ محتوا دارید و این محتوا هر دوشنبه منتشر می‌شود.

۱۲.کدهای تخفیف را زمان‌دار کنید

یکی از تکنیک‌های افزایش فروش با دیجیتال مارکتینگ ارائه کدهای تخفیف زمان‌دار است. کدهای تخفیف را می‌توانید برای مناسبت‌های متعددی تعریف کرده و آن را به شکل‌های مختلفی توزیع کنید. پیامک، ایمیل و شبکه‌های اجتماعی کانال‌های خوبی برای توزیع کدهای تخفیف هستند.

توزیع کدهای تخفیف، کاربران را تشویق به خرید بیشتر می‌کند؛ اما به شرطی که زمان‌دار باشند. در این صورت می‌توانید شاهد افزایش ۱۰ تا ۱۵ درصدی نرخ تبدیل‌ فروشگاهتان باشید.

۱۳.از چت باکس‌‌های آنلاین استفاده کنید

چت باکس‌ها نقش مهمی در افزایش فروش سایت‌ها دارند. البته به شرطی که واقعاً پاسخ‌دهی در آن‌ها به‌صورت آنلاین، ۷/۲۴ و لحظه‌ای باشد. البته نیازی نیست همیشه یک فرد به‌عنوان پشتیبانی سایت بنشیند و پاسخ کاربران را بدهد. برای این کار می‌توانید از ابزارهای هوش‌مصنوعی نیز کمک بگیرید. چت بات‌های مبتنی بر هوش‌مصنوعی سرعت پاسخگویی به سوالات کاربران را بالاتر می‌برد. همچنین باعث می‌شود تا کاربران نیز حس بهتری داشته باشند و تعامل بیشتری با سایت شما برقرار کنند. در ضمن چت بات‌های AI امکان این را دارند که براساس رفتار کاربران روند پاسخگویی را شخصی‌سازی کنند و حتی پیشنهادهای متعددی به آن‌ها ارائه دهند.

از چت باکس‌های آنلاین می‌توانید در بخش‌های مختلفی از سایت کمک بگیرید. مثلاً صفحه فروش محصولات، لندینگ‌ها، صفحه تماس با ما و صفحه پرداخت مکان‌هایی هستند که نیاز به چت باکس دارند.

۱۴.توزیع محتوا در شبکه‌های اجتماعی را جدی بگیرید

اگر تا همین چند سال پیش گفته می‌شد که تولید محتوا پادشاه است؛ اما این روزها باید توزیع محتوا را پادشاه دانست. اگر به دنبال راهکاری برای افزایش فروش با دیجیتال مارکتینگ هستید، توزیع محتوا را جدی بگیرید.

برای توزیع بهتر محتوا باید بین کانال‌های مختلفتان ارتباط برقرار کنید. مثلاً مقاله‌های سایت را در شبکه‌های اجتماعی‌تان بازتاب دهید؛ از ویدئوهایی که در یوتیوب منتشر کرده‌اید، در سایت هم استفاده کنید؛ در سایت لینک یوتیوب، اینستاگرام، تیک تاک و… را به شکل‌های مختلف بیاورید؛ برای توزیع بهتر محتوا سراغ همکاری با اینفلوئنسرها بروید؛ از تبلیغات پولی کمک بگیرید؛ یک محتوا را در فرمت‌های مختلفی آماده کنید و آن‌ را در کانال‌های مختلف منتشر کنید.

۱۵.برای انتخاب بهترین استراتژی از A/B تست استفاده کنید

یکی از تکنیک‌های ساده‌ در دنیای دیجیتال مارکتینگ استفاده از تکنیک A/B تست است. وقتی در اجرای یک استراتژی بین دو حالت خاص تردید دارید، می‌توانید از این تکنیک استفاده کنید. مثلاً اگر در نوشتار یک پیامک تبلیغاتی شک دارید و به ۲ انتخاب نهایی رسیده‌اید، این روش به کارتان می‌آید.

در این تکنیک باید با ثابت نگه داشتن مابقی شرایط، این ۲ پیامک را برای تعداد مشخصی از کاربران ارسال کنید. سپس نتایج هر حالت را ثبت کرده و با هم مقایسه کنید. این تجزیه و تحلیل‌ها کمک می‌کند تا بهترین پیامک را برای اجرای کامل‌تر کمپین‌ انتخاب کنید.

سخن آخر

برای ورود به دنیای فروش آنلاین باید با ابزارها و سرشاخه‌های بازاریابی دیجیتال آشنا باشید؛ اما وقتی بحث افزایش فروش با دیجیتال مارکتینگ وسط باشد، تجربه‌ها و نکات عملی بیشتر به کارتان می‌آید. در این مقاله از ۱۴ تجربه و تکنیک عملی صحبت کردیم که روی افزایش فروش و جذب سرنخ‌های جدید به کارتان می‌آیند. اگر سوال دیگری درباره این موارد داشتید، در کامنت‌ها پاسخگوی شما هستیم.

سؤالات متداول
راهکارهای افزایش فروش اینترنتی چیست؟
بازاریابی و تبلیغات ابزارهای اصلی برای افزایش فروش اینترنتی هستند. در مقاله‌ای به طور کامل به این مبحث پرداخته‌ایم. توصیه می‌کنیم این مقاله را نیز بخوانید.
چه روش‌های برای فروش اینترنتی وجود دارد؟
خیلی‌ها تصور می‌کنند راه‌اندازی سایت و آنلاین شاپ تنها راهکارهای فروش اینترنتی هستند؛ اما برای فروش اینترنتی می‌توانید سراغ فعالیت در پلتفرم‌های واسطه مثل دیجیکالا، ایسام، باسلام و… بروید. همچنین امکان فروش محصولات در مکان‌های متعددی مثل شبکه‌های اجتماعی و پیامرسان‌ها را نیز دارید. حتی می‌توانید به جای فروش ابتدا تمرکزتان را روی تولید محتوا بگذارید. مثلاً در یوتیوب محتوا منتشر کنید؛ یا سراغ تولید پادکست بروید. سپس وقتی معروف‌تر شدید، از استراتژی فروش هم رونمایی کنید.
برنامه وفاداری مشتری چیست؟ چطور در دیجیتال مارکتینگ از این استراتژی استفاده کنیم؟
براساس آمارها هزینه‌ی ترغیب یک مشتری قدیمی به خرید مجدد یک هفتم جذب مشتریان جدید است. به همین خاطر کسب و کارها سعی می‌کنند نظر مشتریان را جلب کرده و آن‌ها را به مشتریان دائمی تبدیل کنند. برای این کار هم از استراتژی‌ها و برنامه‌های مختلفی کمک می‌گیرند. مثلاً به آنها کدهای تخفیف می‌دهند یا حتی یک اعتبار مالی برایشان در نظر می‌گیرند. برای افزایش فروش با دیجیتال مارکتینگ، شما هم می‌توانید استراتژی‌های مختلفی برای برنامه وفاداری مشتری داشته باشید. مثلاً به مشتریان وفادار خود ایمیل بفرستید و یک کد تخفیف اختصاصی برای آن‌ها در نظر بگیرید؛ یا از ابزارهای مختلف برای ارتباط بیشتر با آن‌ها استفاده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *