بهترین سایت تبلیغات کسب و کار کدام است؟

بهترین سایت تبلیغات کسب و کار کدام است؟

بهترین سایت تبلیغات کسب و کار
خلاصه

بودجه تبلیغات کسب‌وکارها در سال ۲۰۲۳ معادل ۶۳۰ میلیارد دلار بوده است. نکته جالب اینکه سهم تبلیغات اینترنتی از این مبلغ ۶۸.۸ درصد گزارش شده است. (با یک رشد ۵ درصدی نسبت به سال ۲۰۲۲).

فهرست مطالب

بودجه تبلیغات کسب‌وکارها در سال ۲۰۲۳ معادل ۶۳۰ میلیارد دلار بوده است. نکته جالب اینکه سهم تبلیغات اینترنتی از این مبلغ ۶۸.۸ درصد گزارش شده است. (با یک رشد ۵ درصدی نسبت به سال ۲۰۲۲). این اعداد نشان می‌دهد تبلیغات آنلاین جایگاه ویژه‌ای برای کسب و کارها دارد. یکی از مهم‌ترین گزینه‌ها برای تبلیغات آنلاین وب‌سایت‌ها هستند. در این مقاله قصد داریم به معرفی سایت‌های تبلیغ کسب و کار بپردازیم. اگر در جستجوی بهترین سایت تبلیغات کسب و کار در ایران هستید، می‌توانید سراغ وب‌سایت‌های دیوار، شیپور، ویستا، نیازپرداز، آگهی ۲۴، پیام سرا و موارد مشابه بروید.

تبلیغ در این وب‌سایت‌ها اغلب رایگان است و یا نیاز به صرف هزینه‌ی ناچیزی دارد. البته علاوه بر این موارد، پلتفرم‌های جهانی و معروف‌تری هم برای تبلیغات کسب و کارها هستند. برای مثال تبلیغ در گوگل، یوتیوب، فیس‌بوک، اینستاگرام و لینکدین هم گزینه‌های جذابی محسوب می‌شوند.

بهترین سایت‌های تبلیغات کسب و کار ایرانی

خیلی از کسب و کارهای داخلی برای بازاریابی در جستجوی بهترین سایت تبلیغات کسب و کار داخلی هستند. سایتی که بتوانند با هزینه کم و یا رایگان از آن استفاده کنند. خوشبختانه وب‌سایت‌های متعددی وجود دارند که امکان درج آگهی‌های بنری یا ساخت پروفایل را به شما می‌دهند. البته در اغلب آن‌ها پس از مدت‌زمان مشخصی تبلیغات شما غیرفعال می‌شود؛ یا اینکه اگر بخواهید تبلیغات‌تان باقی بماند، باید به‌صورت ماهانه هزینه‌ای را پرداخت کنید. در جدول زیر می‌توانید لیستی از این وب‌سایت‌ها را مشاهده نمایید:

 

بهترین سایت های تبلیغ کسب و کار

ویژگی‌های کلیدی بهترین برای

معایب

ادزینو

فراهم کردن امکان تبلیغات در گوگل، یوتیوب، اپلیکیشن‌ها و دیگر پلتفرم‌های گوگل ادز، تعرفه مناسب تبلیغات، گستردگی خدمات تبلیغات، پارتنر رسمی گوگل تبلیغ کسب و کارهای اینترنتی، تبلیغ کسب و کارهای کوچک، افزایش فروش محصولات، تبلیغ در پلتفرم‌های گوگل

محدود بودن روش‌های تبلیغات محیطی

دیوار

امکان خرید و فروش آنلاین بدون واسطه، امکان ساخت فروشگاه آنلاین در دیوار کسب و کارهای خانگی، فروش مستقیم محصولات، کسب و کارهای کوچک

گرفتن هزینه برای ساخت فروشگاه اختصاصی و تبلیغات، بی‌اعتمادی برخی از کاربران نسبت به آگهی‌های فروش

شیپور

ساده‌سازی خرید و فروش آنلاین، امکان ساخت فروشگاه اختصاصی کسب و کارهای خانگی، فروش بدون واسطه محصولات، کسب و کارهای کوچک

گستردگی مخاطبان کمتر نسبت به دیوار، بی‌اعتمادی کاربران به خرید آنلاین از شیپور

ترب

مقایسه قیمت محصولات در دسته‌بندی‌های مشخص، کمک به کاربران برای خرید با ارزان‌ترین قیمت فروشگاه‌های اینترنتی

عدم کاربرد برای سایت‌های خدماتی، قابل اعتماد نبودن برخی از فروشگاه‌ها

آگهی ۲۴

امکان تبلیغ کسب و کار رایگان فروشگاه‌های اینترنتی، کسب و کارهای کوچک، آنلاین شاپ‌ها

عدم امکان درج لینک در آگهی‌های رایگان، نیاز به پرداخت ماهانه برای درج آگهی ویژه

شهر ۲۴

انتشار آگهی‌های تبلیغاتی رایگان، ثبت آگهی ویژه با پرداخت هزینه ناچیز کسب‌ و کارهای یک نفره، کارهای خدماتی، کسب و کارهای کوچک

حذف تبلیغات رایگان پس از یک ماه، عدم امکان درج لینک داخل آگهی‌های رایگان

ایران تجارت

تبلیغات رایگان برای کسب و کارها، امکان درج لینک فالو برای آگهی‌های ویژه، تنوع دسته‌بندی‌ها کسب و کارهای اینترنتی، کارهای خدماتی، شرکت‌های تجاری

تعرفه بالای آگهی‌های ویژه، کم بودن مخاطبان وب‌سایت

جابینجا

درج رایگان آگهی استخدام، مناسب برای کارجویان و کسب و کارها کسب و کارهایی که نیاز به نیروی کار دارند. کارجویانی که به دنبال شغل جدید هستند.

عدم امکان تبلیغ کسب و کارها

دکتر دکتر

رزرو اینترنتی وقت دکتر، دسترسی آنلاین به پزشکان متخصص و عمومی، امکان دریافت مشاوره تبلیغات پزشکان، مدیریت مطب‌ها و کلینیک‌های درمانی

تعرفه بالا برای پزشکان تازه‌کار

نیازپرداز

تبلیغات رایگان کسب و کارها، دسته‌بندی‌های متعدد، اضافه کردن فیلترهای مختلف برای ساده‌سازی فرایند جستجو کسب و کارهای متعدد، کسب و کارهای یک نفره، بازاریابی شرکت‌های فروش و خدمات

گستردگی کم مخاطبان، تعرفه بالا نسبت به تعداد کاربران

آگهی چی

درج رایگان آگهی تبلیغاتی، طراحی مناسب برای تبلیغات بازاریابی کسب و کارهای خدماتی، تبلیغات فروش محصولات

عدم امکان درج لینک، تعرفه بالای تبلیغات در طرح‌های بهتر

در تهران کجاست؟

معرفی بهترین کسب و کارها در محدوده تهران، معرفی مراکز خدماتی کسب و کارهای خدماتی در تهران

عدم امکان تبلیغ کسب و کارهای فروشگاهی

یکتانت

انجام تبلیغات کلیکی برای کسب و کار، انجام تبلیغات درون اپلیکیشنی کسب و کارهای اینترنتی، کسب و کارهای خانگی و…

عدم امکان تبلیغات رایگان، نامحبوب بودن تبلیغات کلیکی بین کاربران

 

از لیست بالا برای تبلیغات رایگان کسب و کارتان می‌توانید استفاده کنید. البته به جز این وب‌سایت‌های گزینه‌های دیگری هم روی میز هستند، اما اغلب گستردگی مخاطبان کمی دارند و یا به‌صورت اختصاصی در یک حوزه خاص فعالیت می‌کنند.

بهترین پلتفرم تبلیغات اینترنتی

خیلی وقت‌ها حتی بازاریابی در بهترین سایت تبلیغات کسب و کار هم کارایی لازم را ندارد و نمی‌تواند باعث افزایش درآمدزایی شما شود؛ زیرا گستردگی انواع تبلیغات در کسب و کار باعث شده تا کاربران اینترنتی اصطلاحاً دچار «کوری تبلیغاتی» شوند.  به این معنا که کاربران عملاً سایت‌های تبلیغاتی را نادیده می‌گیرند. چه برسد به اینکه بخواهند سراغ وب‌سایت‌های انتشار آگهی بروند!

اینجاست که برای تبلیغ کسب و کار باید روش‌های تازه‌تری را جستجو کرد. برای مثال احتمالاً نمونه تبلیغ صفحه اول گوگل را دیده باشید. بیش از ۹۲ درصد کاربران اینترنت برای جستجو، تحقیق و بررسی و موارد مشابه ابتدا سراغ گوگل می‌روند. همین مسئله باعث شده تا کسب و کارها برای قرارگیری در رتبه‌های برتر گوگل با هم رقابت کنند؛ زیرا تا وقتی که دیده نشوید، امکان افزایش فروش محصولات یا خدمات را نیز نخواهید داشت.

 

 

برای اینکه در گوگل به رتبه‌های برتر برسید، دو راهکار متفاوت پیش رو دارید. راهکار اول رفتن به سراغ سئوی وب‌سایت است. روشی که وقت زیادی از کسب و کارها می‌گیرد و نیاز به بودجه خوبی هم دارد. راهکار دوم هم استفاده از خدمات تبلیغات در گوگل است. کسب و کارها برای استفاده از این خدمات باید از پلتفرم گوگل ادز استفاده کنند. به این شکل می‌توانند صرفاً با پرداخت یک مبلغ کم در صفحه نتایج حضور داشته باشند و دیده شوند.

اگر در جستجوی بهترین پلتفرم برای تبلیغات اینترنتی هستید، می‌توانید از جدول زیر کمک بگیرید:

 

بهترین پلتفرم برای تبلیغات اینترنتی

گستردگی مخاطبان ویژگی‌های کلیدی 

بهترین برای

تبلیغات در گوگل

۹۲.۲۶ درصد کاربران اینترنت از گوگل برای جستجو استفاده می‌کنند. فرمت‌های متعدد برای تبلیغات، محاسبه هزینه‌ها بر اساس مناقصه‌های لحظه‌ای

افزایش ترافیک وب‌سایت، افزایش فروش محصول یا خدمات

تبلیغات فیسبوک

فیسبوک بیش از ۳ میلیارد کاربر فعال دارد. هدف‌گیری پیشرفته، هزینه پایین تبلیغات

برندهایی که مایل به تبلیغ در شبکه‌های اجتماعی هستند.

تبلیغات اینستاگرام

بیش از ۱.۴ میلیارد کاربر دارد. تبلیغات فروش محصول، امکان افزایش تعامل بصری با مخاطب

کسب و کارهای محصول محور

تبلیغات لینکدین

بیش از ۷۰۰ میلیون کاربر حرفه‌ای دارد. تولید سرنخ با تمرکز بر کسب و کارهای B2B، اثربخشی بالای تبلیغات

کسب و کارهایی که در حوزه B2B فعال هستند.

تبلیغات یوتیوب

۲.۷ میلیارد کاربر فعال دارد. اثربخشی تبلیغات ویدئویی، دسترسی به شیوه محاسبه هزینه‌ها بر اساس CPC یا CPV

کسب و کارهایی که تمرکزشان روی تولید محتوای ویدئویی است و به افزایش آگاهی کاربران فکر می‌کنند.

تبلیغات توییتر (X)

۳۳۵ میلیون کاربر دارد. افزایش تعامل با کاربران

تبلیغات مبتنی بر افزایش تعامل

 

سایت‌های تبلیغات رایگان خارجی

اگر در جستجوی بهترین سایت تبلیغات اینترنتی هستید، می‌توانید سراغ سایت‌های خارجی هم بروید؛ خصوصاً اگر بخواهید استراتژی لینک‌سازی و تبلیغات سئویی را پیگیری کنید. البته فعالیت تبلیغاتی در سایت‌های خارجی برای کسب و کارهای بین‌المللی هم مناسب است. در ادامه لیستی از این سایت‌ها را مشاهده می‌کنید:

  • Reddit
  • Craigslist
  • eBay
  • Adpost
  • Geebo
  • Gumtree
  • Hoobly
  • Locanto
  • OLX
  • Oodle
  • PennySaver
  • Sales Spider
  • و …

انتخاب سایت برای تبلیغات کسب و کار

چگونه بهترین سایت برای تبلیغات اینترنتی را انتخاب کنیم؟

برای مشخص کردن بهترین سایت تبلیغ کسب و کار باید فاکتورهای متعددی را در نظر بگیرید. البته مهم‌ترین نکته باید نرخ بازگشت سرمایه (ROAS) باشد. برای اینکه به بهترین نرخ بازگشت سرمایه برسید، فاکتورهای زیر اهمیت دارند:

  • گستردگی مخاطبان: برای مقایسه سایت های تبلیغ کسب و کار باید در درجه اول گستردگی مخاطبان را در نظر بگیرید. ابتدا مشخص کنید که مخاطب کسب و کار شما کیست؟ چه جنسیتی دارد؟ چه سن و سالی دارد؟ ترس‌ها و علایقش چیست؟ سپس ببینید این مخاطب هدف بیشتر از چه سایت‌ها و پلتفرم‌هایی استفاده می‌کند. با در نظر گرفتن این موارد می‌توانید بهترین سایت تبلیغ کسب و کار را برای خودتان مشخص کنید.
  • تنوع قالب‌های تبلیغاتی: در مواقعی که چندین گزینه روی میز دارید، باید ببینید هر سایت چه قالب‌هایی را برای تبلیغات ارائه می‌کند. برای مثال برخی از سایت‌ها فقط امکان ساخت پروفایل یا درج بنرهای آنلاین را دارند؛ اما یک سایت خوب امکانات تبلیغاتی متنوعی مثل ساخت پروفایل، درج رپورتاژآگهی، انتشار بنرهای تبلیغاتی و… را ارائه می‌کند. به شکلی که هر کسب و کار متناسب با سطح بودجه‌ای‌ که دارد بتواند برای تبلیغاتش تصمیم‌گیری کند.
  • هدف‌گیری مخاطبان: امکان هدف‌گیری مخاطبان یکی دیگر از ویژگی‌هایی است که فقط در برخی از سایت‌ها یا پلتفرم‌ها ارائه می‌شود. برای مثال گوگل ادز پلتفرمی است که امکان هدف‌گیری مخاطبان را بر اساس سن، جنسیت، لوکیشن، زبان و حتی سابقه جستجوی قبلی فراهم می‌کند. همین مسئله باعث شده تا نرخ تبدیل و نرخ بازگشت سرمایه در انواع تبلیغات گوگل ادز افزایش یابد.
  • هزینه تبلیغات: اغلب سایت‌های تبلیغات ایرانی، برای انتشار تبلیغ از شما مبلغی را به‌صورت ماهانه یا فصلی دریافت می‌کنند. البته ممکن است امکان انتشار رایگان آگهی‌های تبلیغاتی هم وجود داشته باشد؛ اما معمولاً در انتشار رایگان تبلیغ محدودیت‌های زیادی وجود دارد. به همین خاطر بهتر است با مقایسه طرح‌های پرداخت، سراغ انتخاب بهترین سایت تبلیغات کسب و کار بروید و قید تبلیغ رایگان را بزنید.
  • ابزارهای پشتیبانی و بهینه‌سازی تبلیغات: اینکه فقط بتوانید یک آگهی تبلیغاتی در سایت درج کنید، پلن خوبی برای بازاریابی نیست. برای اینکه تبلیغات شما اثربخشی بیشتری داشته باشد، به ابزارهایی نیاز دارید که باعث برجسته شدن تبلیغات شده و نظر کاربران را جلب کند. برخی از سایت‌ها در بخش پشتیبانی و بهینه‌سازی تبلیغات این ابزارها را در اختیار شما قرار می‌دهند. این موارد کمک می‌کنند تا نرخ تبدیل شما افزایش یابد.

آشنایی با انواع سایت تبلیغات کسب و کار (رایگان و غیر رایگان)

وقتی از انتخاب بهترین سایت تبلیغات کسب و کار حرف می‌زنیم، لزوماً منظورمان سایت‌های انتشار آگهی نیست. سایت‌ها و پلتفرم‌های زیادی هستند که امکان درج آگهی را دارند. برای اینکه راحت‌تر بتوانید سایت مناسب را پیدا کنید، بهتر است این سایت‌ها را در چهار دسته زیر قرار دهیم.

 

انواع سایت تبلیغات کسب و کار

۱.سایت‌های انتشار آگهی‌های محلی

سایت‌هایی مثل دیوار و شیپور در ایران یا Craigslist در خارج از کشور داخل این دسته‌بندی قرار می‌گیرند. این سایت‌ها به کاربران اجازه می‌دهند تا آگهی‌های خرید و فروش خودشان را در سایت و پلتفرم منتشر کنند؛ اما نکته اینجاست که انتشار این آگهی‌ها باید مختص یک شهر یا محله باشد. برای مثال کاربران دیوار می‌توانند آگهی‌های تبلیغاتی کسب و کارشان را در شهر بزرگی مثل تهران یا حتی شهرهای کوچک‌تری مثل آباده منتشر کنند. انتشار آگهی تبلیغاتی برای کاربران محلی یک پلن بازاریابی خوب برای کسب و کارهای کوچک و خانگی است. به‌عنوان مثال خیلی از فروشگاه‌های پوشاک، املاکی‌ها و فروشگاه‌های لوازم خانگی محلی در دیوار و پلتفرم‌های مشابه نیز فعالیت می‌کنند.

۲.سایت‌های دایرکتوری متناسب با حوزه کسب و کار

سایت‌های دایرکتوری، وب‌سایت‌هایی هستند که لینک وب‌سایت‌های دیگر را جمع کرده و پس از دسته‌بندی موضوعی به کاربران نشان می‌دهند. سایت‌های دایرکتوری معمولاً در حوزه‌‌های خاصی فعالیت می‌کنند. همین مسئله باعث می‌شود تا پس از یک مدت، این سایت‌ها به یک مرجع انتخاب برای کاربران تبدیل شوند. برای مثال در تهران کجاست، یک وب‌سایت دایرکتوری محسوب می‌شود که تمرکزش روی معرفی کسب و کارهای خدماتی در محدوده‌ی تهران است. کاربران اگر در جستجوی بهترین رستوران در تهران یا بهترین سالن زیبایی در تهران باشند، سراغ این وب‌سایت می‌روند. در نقطه مقابل، کسب و کارهای خدماتی فعال در تهران هم می‌توانند برای بازاریابی و جذب مشتری از خدمات تبلیغاتی این وب‌سایت استفاده کنند.

۳.سایت‌های طبقه‌بندی شده تبلیغاتی

اگر وب‌سایت OLX را باز کنید، با یک نمونه خارجی از سایت‌های تبلیغاتی طبقه‌بندی شده روبرو می‌شوید. در این سایت‌ها هر کسب و کار می‌تواند تبلیغاتش را منتشر کند؛ اما این تبلیغات به‌صورت دسته‌بندی شده انتشار می‌یابد. به این شکل وقتی کاربر نیاز به خدمات یا محصول خاصی دارد، می‌تواند با مراجعه به این وب‌سایت خواسته‌اش را پیگیری کند. برای مثال سایت ترب در ایران جزء این دسته‌بندی قرار می‌گیرد. ترب یک موتور جستجوی کامل برای خریدهای اینترنتی است. در نقطه مقابل هم فروشگاه‌های اینترنتی می‌توانند در ترب یک پروفایل اختصاصی بسازند و برای فروش بیشتر تلاش کنند.

۴.سایت‌های تبلیغاتی مشاغل خاص

وب‌سایت‌هایی مثل دکتر تو یا دکتر دکتر که بالاتر هم به معرفی آن‌ها پرداختیم، در این دسته قرار می‌گیرند. این سایت‌ها برای حوزه خاص پزشکی طراحی شده‌اند. در حوزه‌های دیگر هم می‌توانید سایت‌های مشابهی در اینترنت پیدا کنید. سپس برای بازاریابی و تبلیغات می‌توانید از خدمات این وب‌سایت‌ها کمک بگیرید.

سخن آخر

پیدا کردن بهترین سایت تبلیغات کسب و کار چندان ساده نیست؛ اما اگر با انواع سایت‌های تبلیغ کسب و کار آشنا باشید و نکات لازم برای انتخاب سایت‌های مناسب را بشناسید، می‌توانید راحت‌تر بهترین گزینه را شناسایی کنید. در این مقاله به معرفی بهترین سایت‌های داخلی و خارجی برای تبلیغات پرداختیم. اگر سوال دیگری در رابطه با سایت‌های تبلیغات دارید، در کامنت‌ها پاسخگوی شما هستیم.

سؤالات متداول
بهترین سایت تبلیغ مشاغل خانگی چیست؟
برای تبلیغ کسب و کارهای خانگی بهتر است بازارهای محلی را هدف بگیرید. بر همین اساس می‌توانید برای تبلیغات سراغ وب‌سایت‌هایی مثل شیپور و دیوار بروید.
بهترین راه تبلیغ رایگان کسب و کار در گوگل چیست؟
اگر در جستجوی راهکاری برای تبلیغ رایگان در گوگل هستید، سراغ ثبت کسب و کار در گوگل مپ بروید. با این حرکت وقتی کاربران از جستجوهای لوکیشن محور (مثل بهترین رستوران در غرب تهران و…) استفاده می‌کنند، گوگل لوکیشن شما را نیز در صفحه نتایج به کاربران نشان می‌دهد. این روش راهکار خوبی برای هدف‌گیری این گروه از مخاطبان است.
مهمترین نکات تبلیغ کسب و کار رایگان در وب‌سایت‌های دیگر چیست؟
برای موفقیت در تبلیغ کسب و کار داخل وب‌سایت‌های دیگر باید از تصاویر یونیک استفاده کنید؛ سراغ کلمات کلیدی هدف‌مند بروید؛ عناوین جذابی برای معرفی کسب و کارتان در نظر بگیرید؛ در تبلیغات علاوه بر ذکر نام برند، آدرس و شماره تماس خودتان را نیز ذکر کنید؛ و اینکه حتماً تبلیغتان دارای یک CTA مشخص و واضح باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *