اهمیت سئو چیست؟ بررسی جامع دلایل چرا سئو مهم است؟

اهمیت سئو چیست؟ بررسی جامع دلایل چرا سئو مهم است؟

اهمیت سئو
خلاصه

تمرکز موتور جستجوگر گوگل بر بهینه‌ تر کردن صفحه نتایج جستجو برای کاربران است. به شکلی که کاربر بتواند خیلی ساده و سریع به خواسته‌های خود برسد. به همین خاطر اگر سایت شما مشکلات تکنیکالی

ویدئوی آموزشی
فهرست مطالب

تمرکز موتور جستجوگر گوگل بر بهینه‌ تر کردن صفحه نتایج جستجو برای کاربران است. به شکلی که کاربر بتواند خیلی ساده و سریع به خواسته‌های خود برسد. به همین خاطر اگر سایت شما مشکلات تکنیکالی یا محتوایی داشته باشد، توسط گوگل کنار گذاشته می‌شود. در نقطه مقابل اگر می‌خواهید در صفحه نتایج گوگل رتبه بگیرید و ورودی خوبی داشته باشید، باید به سراغ سئو و ابزارهای آن بروید. در این مقاله قصد داریم درباره اهمیت سئو برای وب‌سایت‌ها صحبت کنیم و در کنار آن نگاهی هم به اهمیت سئو در طراحی سایت داشته باشیم.

چرا سئو مهم است؟

بر اساس داده‌های موجود، کاربران فضای آنلاین روزانه بیش از ۶ تا ۷ میلیارد بار از موتورهای جستجو استفاده می‌کنند؛ که نزدیک به ۹۰ درصد این جستجوها در همان صفحه اول و چند لینک ابتدایی متوقف می‌شود. این مسئله نشان می‌دهد که رسیدن به رتبه‌های بالا در صفحه نتایج جستجو چقدر اهمیت دارد. بسیاری از شرکت‌ها برای رسیدن به رتبه‌های برتر گوگل مستقیماً به سراغ تبلیغات گوگل ادز می‌روند؛ اما استفاده از این روش به تنهایی نمی‌تواند موفقیت شما را تضمین کند. زیرا تبلیغ در صفحه اول گوگل در برخی از صنایع بسیار پر هزینه بوده و برای سایت‌های ایرانی چندان منطقی نیست. نکته دوم هم اینکه طیف گسترده‌ای از کاربران ترجیح می‌دهند به لینک‌های تبلیغاتی توجه نکنند و روی لینک‌های دیگر کلیک نمایند. اینجاست که اهمیت سئو مشخص می‌شود.

چرا سئو مهم است؟

اگر می‌خواهید کسب و کار موفقی داشته باشید یا آمار بازدید از وب‌سایتتان را بالا ببرید، باید به سراغ بهینه‌سازی برای موتورهای جستجو یا همان Search Engine Optimization بروید که اختصاراً SEO نیز خوانده می‌شود. در حال حاضر سه موتور جستجوی گوگل، یاهو و بینگ بیشترین میزان استفاده را بین کاربران دارند. در این بین گوگل نزدیک به ۸۰ درصد از سهم بازار را به خودش اختصاص داده است. به همین خاطر در بحث سئو بیشترین تمرکز معطوف به صفحه نتایج گوگل خواهد بود.

وقتی از سئو حرف می‌زنیم، هدفمان دستیابی به لینک‌های اول نتایج گوگل در موضوعات و کلمات کلیدی مرتبط با وب‌سایت‌مان است. این کار با استفاده از ابزارهای مختلف، راهکارها و تکنیک‌های سئویی انجام می‌شود. نکته مهم اینکه اگرچه رسیدن به صفحه اول نتایج گوگل با استفاده از سئو زمان بیشتر و بودجه بیشتری می‌طلبد، اما ثمره آن پایدارتر بوده و در درازمدت انتخاب بهتری نسبت به تبلیغات گوگل ادز است. به بیان دیگر اگر می‌خواهید در کوتاه مدت محصول یا خدمات خود را به مشتریان عرضه کنید، باید از تبلیغات گوگل ادز استفاده نمایید؛ اما اگر دنبال یک راه‌حل طولانی‌ مدت و بهینه‌تر هستید، باید به سراغ سئو و ابزار سئو بروید.

دلایل اهمیت سئو چیست؟

چرا در علم دیجیتال مارکتینگ سئو یکی از مهم‌ترین ابزارها است؟ دلایل اهمیت سئو چیست؟ و چرا باید به سئو توجه ویژه داشت؟ برای پاسخ به این سوالات می‌توان موارد زیر را مطرح کرد:

  • بهینه‌ سازی محتوای وب‌سایت برای موتورهای جستجو: علم سئو کمک می‌کند تا موتورهای جستجو راحت‌تر صفحات سایت و محتوای آن را درک کرده و تجزیه و تحلیل کنند. به این شکل اهمیت صفحات را درک کرده و آن‌ها را بر اساس کیفیت ارائه شده رتبه‌بندی می‌کنند.
  • افزایش ترافیک وب‌سایت: اگر به دنبال افزایش ترافیک وب‌ سایت هستید، باید از سئو و ابزارهای آن استفاده کنید. افزایش ترافیک یکی از مهم‌ترین اهداف سئو است.
  • افزایش نرخ تعامل و جلب رضایت کاربر: هدف سئو صرفاً بهینه سازی مطالب برای موتورهای جستجو نیست. استفاده صحیح از تکنیک‌های سئو، تولید محتوای مفید و لینک‌دهی به مطالب مرتبط باعث می‌شود تا کاربران هم احساس راحت‌تری با وب‌سایت شما داشته باشند. ‌نتیجه این راحتی افزایش نرخ تعامل کاربر و جلب رضایت او خواهد بود. نکته مهم اینکه برای گوگل و سایر موتورهای جستجو نیز جلب رضایت کاربران اهمیت ویژه‌ای دارد. هرچقدر در این امر موفق‌تر باشید، در صفحه نتایج هم رتبه بهتری خواهید داشت.
  • جلب اعتماد و افزایش فروش: اگر محتوای مفیدی برای کاربر تولید کنید و بتوانید با تکنیک‌های سئو رضایت و اعتماد کاربر را جلب نمایید، احتمال اینکه کاربر را در قیف فروش به جلو هدایت کنید، بیشتر خواهد شد. در نتیجه اگر خواهان افزایش فروش وب‌سایت خود هستید، حواستان به اهمیت سئو باشد.
  • عقب نماندن از رقبا: در بازار کسب و کارهای آنلاین رقابت سنگینی شکل گرفته است. اگر نمی‌خواهید در این بازار عقب بمانید، باید از تمامی ابزارهای دیجیتال مارکتینگ استفاده کنید. اگر در فضای وب‌سایت فعالیت دارید، سئو مهم‌ترین ابزار رقابتی برای شماست. پس سئو را جدی بگیرید و حواستان به آن باشد. 

چگونه سایت خود را سئو کنیم؟

برای سئو سایت ابزارها و تکنیک‌های مختلفی در دسترس است. هر کدام از این ابزارها در جای خود مفید بوده و باعث افزایش ترافیک سایت و بهبود سئوی آن می‌شود؛ اما به طور کلی می‌توان تمامی این موارد را در سه فاکتور اصلی دسته‌بندی کرد. این موارد عبارتند از:

یک: توجه به بازاریابی محتوایی

تولید محتوایی که پاسخ سوالات ذهنی مخاطب را در خودش داشته باشد و راحت‌ترین و سریع‌ترین جواب‌ها را به کاربر ارائه دهد، برای موتورهای جستجو اهمیت ویژه‌ای دارد. در نتیجه اگر می‌خواهید سایتی سئو شده و پر بازدید داشته باشید، در قدم اول باید حواستان به محتوای تولیدی آن باشد. بازاریابی محتوایی شامل فعالیت‌های مختلفی از جمله شناسایی رقبا، تحقیق کلمات کلیدی، تدوین استراتژی محتوایی و تولید محتوای ارزشمند می‌شود. همچنین مواردی مثل لینک سازی داخلی و خارجی، تولید رپورتاژ آگهی و استفاده از تکنیک‌های سئو آف پیج هم در همین دسته‌بندی قرار می‌گیرند.

دو: اهمیت استراتژی لینک دهی در سئو

بسیاری از سایت‌ها صرفاً برای اینکه چراغ‌های یوآست و رنک مث را سبز کنند، یکی دو لینک مرتبط را در محتواهای تولید شده خود قرار می‌دهند؛ اما هدف اصلی از لینک دهی داخلی در صفحات وب‌سایت نباید صرفاً سبز کردن چراغ یوآست یا ابزارهای دیگر باشد. فلسفه اصلی لینک سازی داخلی هدایت کاربر در مسیری است که برای او طراحی کرده‌اید. به نحوی که بتواند در سایت شما بچرخد و مطالب مرتبط و مفیدتری را دنبال کند.

زمانی که کاربری وارد سایت شما می‌شود، اگر از مطلب اول رضایت داشت، باید بتواند به مطالب مرتبط هم دسترسی داشته باشد و البته به درک خوبی از ساختار سایت برسد. در واقع هدف لینک سازی داخلی در ابتدا شفاف کردن ساختار سایت و ساده‌ کردن مسیر گردش کاربر در سایت است. اگر برای لینک سازی استراتژی مشخصی داشته باشید، این کار باعث افزایش عمق کلیک کاربر می‌شود که از نظر گوگل یک فاکتور مهم در رتبه‌بندی صفحات وب‌سایت است.

به بیان دیگر، هرچقدر کاربر بیشتر در سایت شما بماند و از صفحات دیگری هم بازدید کند، گوگل این را به‌عنوان یک سیگنال مثبت می‌پذیرد و رتبه شما را در صفحه نتایج بالاتر می‌برد.

نکته دیگر اینکه لینک دهی داخلی و خارجی از ابزارهای سئویی نیز هست. لینک دهی باعث می‌شود تا موتورهای جستجو هم راحت‌تر مطالب سایت شما را رصد کرده و آنها را سریع‌تر درک کنند. مواردی مثل فعالیت در شبکه‌های اجتماعی، سئوی آف پیج، کامنت مارکتینگ، خرید بک لینک، خرید رپورتاژ آگهی، توجه به استراتژی لینک سازی داخلی و… از جمله تکنیک‌های سئویی در زمینه لینک سازی است.

سه: سئو تکنیکال

سئو تکنیکال (Technical Seo) مجموعه‌ای از اقدامات است که برای بهینه‌سازی ساختار و زیرساخت‌های وب‌سایت انجام می‌شود. هدف از این اقدامات بهینه‌سازی طراحی سایت است؛ به شکلی که برای موتورهای جستجو قابل درک باشد. طراحی سایت باید به نحوی انجام شود که ربات‌های موتور جستجو راحت‌تر و سریع‌تر بتوانند در صفحات سایت بخزند و آن‌ها را ایندکس کنند. سایت‌هایی که این ویژگی را داشته باشند، شانس موفقیت‌شان بالاتر می‌رود.

 این اقدامات شامل بهبود عواملی مانند بالا بردن سرعت وب‌سایت، بهینه‌سازی سایت برای نمایش در موبایل و تبلت، بهینه‌سازی ساختار URL، استفاده از SSL برای امنیت بیشتر و موارد دیگر می‌شود. اهمیت سئوی تکنیکال زمانی خودش را نشان می‌دهد که باعث افزایش ترافیک سایت شده و تجربه کاربری بهتری را برای مخاطبین به ارمغان می‌آورد. نتیجه این فاکتورها کاهش هزینه‌های سایت و افزایش نرخ تبدیل و فروش خواهد بود. 

اهمیت سئو تکنیکال در طراحی وب‌سایت

در زمان طراحی سایت باید حواستان به سئو تکنیکال هم باشد؛ زیرا این عامل یکی از پایه‌های موفقیت در جستجوهای اینترنتی است. بهبود مسائلی نظیر سرعت وب‌سایت، بهینه‌سازی موبایل و استفاده از علامت‌گذاری اسکیما می‌تواند به جذب ترافیک بیشتر و سئوی سایت کمک کند. در ادامه به معرفی مواردی می‌پردازیم که در سئو تکنیکال اهمیت بالایی دارند.

۱. انتخاب نام دامنه و هاستینگ مناسب

در زمان طراحی سایت، انتخاب نام دامنه و در نظر گرفتن یک هاست مناسب اهمیت ویژه‌ای داشته و از اولین قدم‌های حیاتی در سئوی تکنیکال است. اگر می‌خواهید از فایده انتخاب نام دامنه بر سئوی سایت بی‌نصیب نمانید، سعی کنید از کلمات کلیدی متناسب با کسب و کارتان در انتخاب نام دامنه استفاده کنید. البته توجه داشته باشید که کوتاه بودن و در ذهن ماندن نام دامنه هم اهمیت زیادی دارد. هر چقدر نام دامنه تناسب بیشتری با برندتان داشته باشد، بهتر در ذهن مخاطبان می‌ماند.

نکته بعدی به بحث انتخاب هاست بر می‌گردد. انتخاب هاست مناسب باعث بالا رفتن سرعت سایت شده و از نظر امنیت هم باید از سایت شما در برابر حملات سایبری و بدافزارها محافظت کند. همچنین ارائه پشتیبانی قوی نیز یکی دیگر از مواردی است که در هنگام انتخاب و خرید هاست باید در نظر بگیرید.

۲. بهینه‌سازی سرعت بارگذاری سایت

وقتی پای اهمیت سئو در طراحی سایت وسط باشد، یکی از نکات مهم سرعت بارگذاری سایت است. سایت‌هایی که طراحی سنگینی داشته باشند و از تصاویر حجیم در صفحه فرود آن‌ها استفاده شده باشد، خیلی دیر لود می‌شوند. این مسئله باعث نارضایتی کاربران خواهد شد که ابداً مورد پسند گوگل و سایر موتورهای جستجو نیست. به همین خاطر اگر سرعت سایتتان پایین باشد، از نظر سئو به مشکلات بی‌شماری برخورد می‌کنید.

فشرده‌سازی تصاویر وب‌سایت، بهینه‌‌سازی کدها، استفاده از حافظه کش، استفاده از CDN و انتخاب هاست مناسب می‌تواند موجب بالاتر رفتن سرعت سایت شود. بسیاری از این موارد را از همان ابتدای کار طراحی باید در نظر بگیرید.

۳. تاثیر ریسپانسیو کردن وب‌سایت بر سئو

بسیاری از کاربران اینترنت امروزه از گوشی هوشمند خود برای وبگردی استفاده می‌کنند. به همین خاطر در زمان طراحی سایت باید حواستان روی این مسئله باشد. استفاده از طراحی ریسپانسیو باعث می‌شود تا سایت شما به طور خودکار با هر دستگاهی سازگار شود و تجربه کاربری بهینه‌تری را به کاربران ارائه دهد.

موتور جستجوی گوگل نیز حساسیت زیادی روی ریسپانسیو بودن سایت‌های اینترنتی دارد. تا جایی که بسیاری از سایت‌های غیر ریسپانسیو را از فهرست نتایج جستجو کنار می‌گذارد. اگر نمی‌خواهید چنین چیزی را تجربه کنید، باید حواستان به اهمیت سئو و طراحی ریسپانسیو سایت باشد.

۴. استفاده از ساختار URL مناسب

منظور از ساختار URL نحوه قرارگیری بخش‌های متفاوت آدرس یک صفحه وب در مرورگر یا صفحه نتایج گوگل است. استفاده از ساختار URL مناسب اهمیت زیادی در بحث سئوی تکنیکال دارد؛ زیرا یک ساختار URL مناسب موجب افزایش نفوذ وب‌سایت در موتورهای جستجو می‌شود که نتیجه آن بهبود ترافیک سایت و بالا رفتن نرخ تبدیل است.

برای بهینه‌تر کردن ساختار URL، حواستان به خوانایی URL برای موتورهای جستجو و کاربران باشد. استفاده از ساختار منظم، کمک گرفتن از کلمات کلیدی مرتبط در URL، کوتاه نگه داشتن URL و عدم استفاده از کاراکترهای اضافه (مثل % $ & @ و…) به موتورهای جستجوگر کمک می‌کند تا URL سایت شما را راحت‌تر بفهمد. همچنین برای کاربران هم این موارد اهمیت بسیاری دارد. خصوصاً که کوتاه بودن ساختار URL باعث می‌شود تا اشتراک‌گذاری آن در سوشال‌مدیا و صفحات مجازی هم جلوه بهتری داشته باشد.

۵. استفاده از تگ‌های متا و توضیحات متا

یکی دیگر از مسائل مهم در بحث اهمیت سئوی تکنیکال، استفاده صحیح از تگ‌های متا و توضیحات متا است؛ که به موتورهای جستجو کمک می‌کنند تا بهتر محتوای صفحات وب را درک کرده و آن را راحت‌تر رتبه‌بندی کند.

تگ‌های متا اطلاعاتی مانند عنوان و کلمات کلیدی مرتبط با سایت شما را به موتورهای جستجو منتقل می‌کند. به همین خاطر باید حواستان باشد که از تگ‌های متا به شکل درستی استفاده کنید.

همچنین در نوشتن توضیحات متا هم باید تا جای ممکن شفاف و جذاب باشد. استفاده از کلمات کلیدی و عناوین جذاب هم در این بخش کمک کننده است.

۶. ایجاد نقشه وب XML

نقشه وب XML فایلی است که به موتورهای جستجو اطلاعاتی درباره ساختار وب‌سایت شما ارائه می‌دهد. این نقشه به موتورهای جستجو کمک می‌کند تا به‌راحتی اطلاعات لازم درباره صفحات و مناطق مختلف وب‌سایت را کشف و فهرست‌بندی کنند. همچنین به آنها کمک می‌کند تا صفحات را به درستی ایندکس نمایند.

این فایل شامل لیستی از تمام صفحات وب‌سایت و اطلاعات مربوط به آن‌ها مثل تاریخ انتشار، آدرس URL و تاریخ آخرین به‌روزرسانی می‌شود.

۷. اهمیت پیدا کردن و ایندکس کردن

یکی از مراحل اساسی در سئو تکنیکال، پیدا کردن و ایندکس کردن وب‌سایت توسط موتورهای جستجو است. این فرایند به موتورهای جستجو اجازه می‌دهد تا صفحات و محتوای سایت را بیابند و در نتایج جستجو نمایش دهند. این کار توسط ربات‌های موتورهای جستجو انجام می‌شود. این ربات‌ها به صفحات مختلف سایت سر می‌زنند و از طریق لینک‌های موجود در آن صفحات به صفحات دیگر منتقل می‌شوند. پس از استخراج اطلاعات، این صفحات در پایگاه داده موتورهای جستجو ذخیره و رتبه‌بندی می‌شود. حالا اگر کاربران عبارتی را در گوگل جستجو کنند، گوگل ممکن است صفحه‌ای از سایت شما را برای کاربر مناسب تشخیص داده و آن را نمایش دهد.

ابزارهای وبمستر مثل سرچ کنسول از ابزارهای مهمی هستند که در سئو تکنیکال کاربرد دارند. یکی از کاربردهای این ابزار هم کمک به فرایند بررسی صفحات ایندکس شده سایت است.

۸. علامت‌گذاری اسکیما

علامت‌گذاری اسکیما (Schema Markup) یک نوع کد است که به شما کمک می‌کند تا اطلاعات مربوط به محتوای صفحات وب‌سایت خود را به موتورهای جستجو واضح‌تر و دقیق‌تر ارائه دهید. این کار به موتورهای جستجو کمک می‌کند تا صفحات سایت را بهتر درک کرده و در صفحه نتایج به طور دقیق‌تری نمایش دهند.

اسکیما به شما اجازه می‌دهد تا اطلاعاتی مانند نام محصول، نمرات، نقدها و دیگر اطلاعات مرتبط با محتوای سایت را به موتورهای جستجو ارائه دهید.

علامت‌گذاری اسکیما یکی از ابزارهای مهم سئو تکنیکال است که استفاده از آن باعث افزایش ترافیک سایت، بهبود رتبه‌بندی صفحات و بالا بردن نرخ کلیک می‌شود.

۹. اهمیت گواهی SSL و امنیت در سئو تکنیکال

عبارت SSL مخفف «Secure Sockets Layer»، به معنای لایه اتصال امن است. استفاده از گواهی SSL امنیت کاربران را تا حد زیادی تضمین می‌کند. این گواهینامه امنیتی، ارتباط بین مرورگر وب و سرور وب‌سایت را رمزنگاری کرده و از اطلاعات حساس کاربران محافظت خواهد کرد. این اطلاعات شامل رمز عبور، اطلاعات کارت‌های بانکی و سایر اطلاعات شخصی می‌شود.

یکی دیگر از دلایل اهمیت سئو تکنیکال به استفاده از همین گواهینامه SSL بر می‌گردد؛ زیرا موتورهای جستجو برای وب‌سایت‌های امن ارزش بیشتری قائل هستند.

۱۰. توجه به طراحی صفحات در طراحی سایت

یکی از نکات پر اهمیت سئو در طراحی سایت، توجه به محتوای صفحات است. اگر تضادی بین صفحات و محتوای آن‌ها وجود داشته باشد یا از محتوای تکراری در صفحات متعدد استفاده شود، این مسئله تاثیر بدی روی سئوی سایت خواهد داشت. جلوگیری از درج محتوای تکراری، بهینه‌سازی برگه‌های اصلی و توجه به محتوای صفحات فرود می‌تواند تا حد زیادی این مشکل را رفع کند.

۱۱. کانونی سازی (Canonicalization)

در طراحی سایت می‌توان از کانونی سازی دستی به‌عنوان یک تکنیک سئویی استفاده کرد. هدف از کانون سازی، مشخص کردن محتواهای اصلی سایت برای موتورهای جستجو است. زمانی که از یک محتوا در چند جای مختلف استفاده می‌کنید، با تگ‌های کانونی می‌توانید گوگل و سایر موتورهای جستجوگر را توجیه کنید که متن اصلی در کدام صفحه استفاده شده است. برای بررسی وضعیت کانونی سازی صفحات وب می‌توانید از ابزار سرچ کنسول گوگل کمک بگیرید.

کاربرد پلاگین‌های سئو در طراحی سایت | معرفی دو پلاگین یواست و رنک مث

در طراحی سایت‌های وردپرسی  می‌توان از انواع پلاگین‌ها نیز استفاده کرد. این پلاگین‌ها کار مدیریت و بهینه‌سازی سایت را راحت‌تر می‌کنند. دو پلاگین یواست (Yoast) و رنک مث (Rank Math) مهم‌ترین افزونه‌هایی هستند که مستقیماً برای سئوی سایت مورد استفاده قرار می‌گیرند. اگر برای اهمیت سئو در طراحی سایت ارزش زیادی قائل هستید، توصیه می‌کنیم از این دو پلاگین هم استفاده کنید. در ادامه به بررسی مزایا و نحوه استفاده از پلاگی‌های یواست و رنک مث می‌پردازیم.

آشنایی با پلاگین یواست

اگر از سایت‌های وردپرسی استفاده می‌کنید، یواست سئو (Yoast SEO) یکی از افزونه‌هایی است که می‌توانید از آن برای بهبود محتوای سایت کمک بگیرید. این افزونه تجزیه و تحلیل خوبی از سئوی محتوای هر صفحه ارائه می‌کند. همچنین به بررسی خوانایی محتوای صفحات می‌پردازد. با توجه به هشدارهای یواست می‌توانید بخش زیادی از ایرادات محتوایی سایت را پیدا کرده و آن‌ها رفع کنید.

از دیگر کاربردهای افزونه یواست سئو تهیه نقشه XML از سایت‌های وردپرسی است. این کار به موتورهای جستجو کمک می‌کند تا راحت‌تر در صفحات وب‌سایت شما گردش کنند.

این پلاگین در دو نسخه رایگان و پریمیوم در دسترس کاربران وردپرسی است. در نسخه پیشرفته یواست می‌توانید به یک سری ویژگی اضافی مثل امکان تجزیه و تحلیل دقیق‌تر و پیشنهاد کلمات کلیدی هم دسترسی داشته باشید.

آشنایی با رنک مث

اگر در جستجوی یک پلاگین دیگر برای مدیریت سئو در طراحی سایت‌های وردپرسی هستید، می‌توانید از افزونه رنک مثل استفاده کنید. این پلاگین به‌مانند یک راهنما برای بهینه‌سازی صفحات سایت عمل می‌کند. به شکلی که کاربران بتوانند محتوای خود را برای نتایج جستجو بهینه‌سازی کنند.

تهیه نقشه سایت XML، استفاده آسان، مدیریت ریدایرکت‌ها، مشخص کردن نمره سئوی هر محتوا، ارائه تجزیه و تحلیل از وضعیت سئوی محتوای هر صفحه، آنالیز بک لینک و کمک به علامت‌گذاری اسکیما از کاربردهای رنک مث است. به همین خاطر در طراحی سایت‌های وردپرسی، این افزونه نیز طرفداران بسیاری دارد.

 مزایای استفاده از پلاگین‌ها در سئو سایت

استفاده از پلاگین‌های سئو در طراحی سایت بسیار مرسوم است. زیرا مزایای بی‌شماری دارد. از جمله این مزایا می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • بهینه‌سازی محتوا: مهم‌ترین کاربرد پلاگین‌های یواست و رنک مثل کمک کردن به بهینه‌سازی محتواست. این بهینه‌سازی شامل بهتر کردن عنوان، توضیحات متا، ساختار URL و موارد دیگر می‌شود.
  • ارائه راهنما: اگر از سئوی محتوا اطلاعات کاملی ندارید، می‌توانید از این افزونه‌ها به‌عنوان یک نقشه راهنما کمک بگیرید. وقتی کلمه کلیدی هدف را در رنک مثل یا یواست وارد می‌کنید، این افزونه‌ها کل محتوای صفحه را بررسی کرده و آنالیز دقیقی از وضعیت محتوا ارائه می‌دهند. کاربران وردپرس بر اساس همین راهنما می‌توانند به رفع مشکلات سئویی صفحه بپردازند.
  • ارائه نمره بررسی: برای راحت‌تر کردن فرایند بررسی، پلاگین‌های یواست و رنک مثل سیستم نمره‌دهی خودشان را دارند. برای مثال رنک مث با بررسی‌های انجام شده به محتوای شما یک نمره عددی می‌دهد. با رفع مشکلات می‌توانید این عدد را بالاتر ببرید.
  • اضافه کردن توضیحات متا: با نصب پلاگین‌های سئو در زمان طراحی سایت،  می‌توانید از این موارد برای ویرایش یا تعریف توضیحات متا هم کمک بگیرید. 
  • کارایی ساده: کار با رنک مث و یواست بی‌نهایت ساده است و البته سئوی محتوا را بسیار ساده‌تر می‌کنند. به همین خاطر طرفداران زیادی دارند.
  • مانیتور کردن اطلاعات: با استفاده از این ابزارها می‌توانید وضعیت وب‌سایت‌ را بررسی کنید و نقاط منفی و مثبت محتوایی آن را شناسایی نمایید.
  • مدیریت تنظیمات: در این دو پلاگین به تمامی تنظیمات امکان دسترسی دارید. برای مثال می‌توانید تنظیماتی را برای انتشار تصاویر تعیین کنید یا سرعت بارگذاری صفحات را بهبود ببخشید.  
  • آپدیت‌های مداوم: دو افزونه یواست و رنک مث اهمیت سئو در نتایج گوگل را بهتر نشان می‌دهند. زیرا با هر به‌روزرسانی گوگل این دو پلاگین هم آپدیت می‌شوند و بر پایه اطلاعات جدید عمل می‌کنند.

سخن آخر

اهمیت سئو در طراحی سایت بیشتر از آن چیزی است که فکرش را می‌کنید. در زمان طراحی سایت باید حواستان به نحوه طراحی، عملکرد آن، جلب رضایت کاربر و بهینه‌سازی سایت برای موتورهای جستجو نیز باشد. اهمیت ندادن به سئو در ادامه کار می‌تواند شما را با مشکل‌های زیادی روبرو کند. در این مقاله به بررسی مواردی پرداختیم که در طراحی سایت و بهینه‌سازی آن کاربرد زیادی دارند. در صورتی که نیاز دارید باتوجه به موارد گفته شده سایت خود را طراحی کنید به شما پیشنهاد می کنیم به مقاله بهترین شرکت طراحی سایت هم سر بزنید. اگر سوال دیگری درباره اینکه چرا سئو مهم است؟ و تاثیر آن بر طراحی سایت دارید، در کامنت‌ها پاسخگوی شما هستیم.

سؤالات متداول
آیا سئو تضمین کننده موفقیت سایت‌های کسب و کاری است؟
خیر. سئو تضمینی برای موفقیت نیست؛ اما به طور قابل توجهی شانس موفقیت یک وب‌سایت را افزایش می‌دهد. در کنار سئو باید از دیگر ابزارهای دیجیتال مارکتینگ مثل تبلیغات هم کمک گرفت.
آیا هدف سئو فقط افزایش ترافیک سایت است؟
خیر. وقتی از بهینه‌سازی سایت برای موتورهای جستجو صحبت می‌کنیم، صرفاً هدفمان جذب ترافیک بیشتر نیست. افزایش اعتبار برند، بهبود رتبه سایت، ایجاد اعتماد در مخاطبان، بالا بردن نرخ تبدیل و مواردی از این دست جزء اهداف سئو سایت محسوب می‌شوند.
آیا سئو برای سایت‌هایی که با سایت‌ سازها طراحی می‌شوند هم اهمیت دارد؟
بله. حتی اگر از سایت سازها یا فروشگاه سازها برای طراحی سایت استفاده می‌کنید، بازهم باید حواستان به اهمیت سئو برای طراحی سایت باشد. نکاتی که در بالا گفته شد، روی عملکرد این سایت‌ها نیز تاثیر مستقیم دارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *