تبلیغات در فیسبوک چگونه است؟ آموزش تبلیغات در فیس بوک

تبلیغات در فیسبوک چگونه است؟ آموزش تبلیغات در فیس بوک

تبلیغات در فیسبوک
خلاصه

به طور متوسط روزانه بیش از ۱.۹ میلیارد کاربر از فیسبوک استفاده می‌کنند. به همین خاطر تبلیغات در فیسبوک هم در کنار تبلیغات گوگل مورد توجه کسب و کارهای بزرگ دنیا قرار گرفته است. خصوصاً

فهرست مطالب

به طور متوسط روزانه بیش از ۱.۹ میلیارد کاربر از فیسبوک استفاده می‌کنند. به همین خاطر تبلیغات در فیسبوک هم در کنار تبلیغات گوگل مورد توجه کسب و کارهای بزرگ دنیا قرار گرفته است. خصوصاً که هنگام ساخت کمپین‌های تبلیغاتی در فیسبوک می‌توان پارامترهایی مثل سن، علایق و رفتار کاربران را در نظر گرفت و تبلیغات را به کمک هوش مصنوعی فیسبوک شخصی‌سازی کرد. به این شکل فیسبوک تبلیغات‌تان را بیشتر به کاربرانی نشان می‌دهد که احتمال فراوانی برای تبدیل شدن دارند. همچنین این پلتفرم داده‌های مفیدی را از کمپین‌های تبلیغاتی ارائه می‌دهد که در بهینه‌سازی یا راه‌اندازی کمپین‌های جدید مثل تبلیغات در گوگل اهمیت ویژه‌ای خواهند داشت. در ادامه درباره اینکه چگونه در فیسبوک تبلیغ کنیم؟ صحبت خواهیم کرد.

آموزش تبلیغات در فیس بوک

نحوه اجرای تبلیغات در فیس بوک با ایجاد حساب کاربری در Facebook ads manager شروع می‌شود. سپس از طریق این سایت می‌توانید کمپین‌های جدیدی طراحی کنید و با در نظر گرفتن اهداف و مخاطبان دست به سراغ تبلیغات خود بروید. در ادامه درباره روند اجرای یک کمپین تبلیغاتی در فیس‌بوک توضیحات لازم را ارائه می‌کنیم:

۱.ساخت اکانت در Facebook ads manager

برای استفاده از Facebook ads manager و رفتن به سراغ تبلیغات، ابتدا به یک صفحه تجاری در فیس بوک نیاز خواهید داشت. توجه کنید که اجرای کمپین‌های تبلیغاتی فیس بوک از طریق اکانت‌های شخصی امکان‌پذیر نیست. برای ساخت صفحه کسب و کار حواستان به ارائه جزئیات لازم باشد. کسب و کار خود را کاملاً توضیح دهید و از دسته‌بندی مناسبی برای توصیف کسب و کارها بهره ببرید. به این شکل می‌توانید به فیس بوک کمک کنید تا راحت‌تر مخاطبان هدف شما را شناسایی کند. پس از ساخت اکانت اولیه، برای تبلیغات در فیس بوک وارد Facebook ads manager شوید و یک حساب کاربری در این سایت بسازید. سپس مراحل زیر را طی کنید:

  • گزینه «Go to Ads Manager» را انتخاب کنید.
  • اطلاعاتی که در بخش « setup page» وارد کرده‌اید را تایید نمایید.
  • روش پرداختی خود را انتخاب کرده و اطلاعات مربوط به پرداخت را وارد کنید.
  • تغییرات انجام شده را ذخیره نمایید.

با انجام این مراحل می‌توانید از Ads Manager برای طراحی کمپین‌های تبلیغاتی جدید و پیگیری تبلیغات خود استفاده کنید.

چگونه در فیسبوک تبلیغ کنیم؟

۲. ساخت یک کمپین جدید در فیس بوک

زمانی که وارد داشبورد ادز منیجر فیس بوک می‌شوید، می‌توانید کمپین‌های ساخته شده را مشاهده کنید. در حال حاضر چون هیچ کمپینی ندارید، این بخش خالی است. برای شروع به ساخت یک کمپین جدید، باید در همین صفحه روی گزینه «Create» کلیک کنید.

۳.مشخص کردن هدف اصلی کمپین

زمانی که وارد صفحه ساخت کمپین می‌شوید، فیس بوک ۱۱ هدف‌گذاری را برای بازاریابی در اختیار شما قرار می‌دهد که می‌توانید یکی از آنها را انتخاب کنید. این اهداف عبارتند از:

  • افزایش آگاهی از برند (Brand awareness): هدف این گزینه معرفی برند شما به کاربران است.
  • افزایش نرخ تعامل (Engagement rate): این گزینه برای افزایش تعامل کاربران با پست‌ها انتخاب می‌شود و هدف آن ترغیب مخاطبان به انجام یک عمل مشخص است.
  • نصب اپلیکیشن (App installations): اگر به دنبال افزایش نصب اپلیکیشن هستید، این گزینه را انتخاب کنید.
  • افزایش ظرفیت (Range): برای اینکه تبلیغتان به تعداد بیشتری از کاربران نمایش داده شود، این گزینه را برگزینید.
  • افزایش ترافیک وب‌سایت (Website traffic): اگر هدفتان افزایش ترافیک وب‌سایت است، این گزینه برای شماست.
  • افزایش بازدیدهای ویدئویی (Video views): اگر می‌خواهید ویدئوی تبلیغتان به افراد بیشتری نمایش داده شود، این گزینه را انتخاب کنید.
  • فروش از طریق کاتالوگ (Catalog sales): برای فروش از طریق کاتالوگ‌های ارائه شده، این گزینه بهترین انتخاب است.
  • تراکنش‌های کسب و کار (Business transactions): در فیسبوک به مبادلاتی که بین مشتریان و یک کسب و کار در پلتفرم فیسبوک انجام می‌شود، اصطلاحاً Business transactions می‌گویند.
  • جذب سرنخ بیشتر (Lead generation): اگر هدفتان جذب سرنخ‌های جدید است، این گزینه انتخاب مناسبی است.
  • پیام‌ها (Messages): برای هدایت کاربران به صفحه پیام‌‌رسان باید از این گزینه استفاده کرد.
  • افزایش میزان تبدیل (Conversions): اگر هدفتان افزایش نرخ تبدیل است، این مورد را انتخاب کنید.

تبلیغات در فیسبوک

۴.تعیین بودجه و چهارچوب‌های زمانی اجرای کمپین

قدم چهارم برای اجرای تبلیغات در فیس بوک مشخص کردن میزان بودجه کمپین و مدت‌ زمان اجرای آن است. در فیسبوک می‌توانید دو استراتژی متفاوت را برای پرداخت هزینه‌ها انتخاب کنید. این دو استراتژی عبارتند از:

در نظر گرفتن بودجه روزانه برای کمپین: در این روش بودجه مشخصی را برای تبلیغات روزانه تعریف می‌کنید. این بودجه باید حداقل بیشتر از ۱ دلار باشد. به این شکل فیس بوک هزینه تبلیغات را به نحوی مدیریت می‌کند که متناسب با بودجه روزانه تعیین شده پیش برود. این همان کاری است که گوگل هم در مدیریت هزینه تبلیغات گوگل ادز انجام می دهد و سعی به مدیریت بودجه دارد.

در نظر گرفتن بودجه برای مدت زمان اجرای کمپین یا Lifetime: در این روش بودجه مشخصی را برای اجرای کمپین تبلیغاتی تعریف می‌کنید و سپس مدت زمان اجرای کمپین را نیز مشخص می‌نمایید. سپس فیسبوک بودجه شما را به نحوی مدیریت می‌کند که بودجه تعیین شده در کل مدت زمان اجرای کمپین توزیع شود.

البته گزینه‌های دیگری هم برای مدیریت هزینه تبلیغات در فیس بوک وجود دارد. برای استفاده از این موارد باید رقبای خود را زیر نظر بگیرید و ببینید چطور می‌توانید تبلیغات موثرتری داشته باشید.

نکته دیگر اینکه در اجرای کمپین‌های فیسبوک می‌توانید مدت زمان مشخصی را برای شروع و پایان کمپین‌ها تعیین کنید. حتی اگر نمی‌خواهید بلافاصله پس از ساخت کمپین، تبلیغات شما شروع شود، می‌‌توانید زمان شروع را نیز تغییر دهید. پارامتر دیگری که در این بخش قابل مدیریت است، به مدت زمان اجرای کمپین بر می‌گردد. اگر می‌خواهید تبلیغ شما فقط در یک تایم خاصی از روز یا هفته نمایش داده شود، این کار را نیز می‌توانید در فیسبوک ادز منیجر انجام دهید.

قبل از بررسی یکی دیگر از قدم های تبلیغات در فیسبوک از شما دعوت می کنیم به مقاله روش های افزایش ترافیک در سایت هم سر بزنید.

۵.انتخاب گروه هدف

یکی از مزیت‌های اصلی تبلیغات در فیس بوک امکان مشخص کردن گروه هدف تبلیغات است. برای مثال می‌توانید گروه هدف خود را بر اساس منطقه مکانی، پیشینه مالی افراد یا پیشینه تحصیلی آن‌ها تعیین کنید. تعیین دقیق‌تر گروه هدف باعث بالا رفتن نرخ تبدیل تبلیغات می‌شود. از جمله گزینه‌هایی که در هدف‌گذاری فیسبوک در دسترس هستند، می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • مکان (Location)
  • سن (Old)
  • جنسیت (Gender)
  • تحصیلات (Training)
  • زبان‌ها (Languages)
  • وضعیت تاهل (Relationship status)
  • در خانه (At home)
  • محل کار (Workplace)
  • رفتار (Behaviors)
  • لینک‌ها (Links)
  • وضعیت مالی (Finance)
  • قومیت (Ethnicity)
  • نسل (Generation)
  • رویدادهای زندگی (Life events)
  • والدین (Parents)
  • سیاست (Politics)
  • علایق و سرگرمی‌ها (Interests)

علاوه بر این موارد گزینه‌های دیگری هم برای هدف‌گیری دقیق‌تر مخاطبان در دسترس شما خواهد بود؛ اما توجه کنید که استفاده بیش از مورد هم باعث می‌شود تا مخاطبان تبلیغ‌تان بسیار محدود شود.

۶.ساخت کمپین و اجرای آن

پس از تعیین موارد بالا به مرحله ساخت کمپین تبلیغات در فیس بوک می‌رسید. در این پلتفرم می‌توانید تبلیغات خود را به فرمت‌های مختلفی طراحی و اجرا کنید. انواع مختلف تبلیغات فیسبوک عبارتند از:

تبلیغات تصویری (Image ads)

ساده‌ترین استراتژی تبلیغاتی در فیس بوک استفاده از محتوای تصویری در کنار یک متن تبلیغاتی و CTA مناسب است. در این تبلیغات می‌توانید محصول یا خدمات خود را به مخاطبان هدف نشان دهید و آنها را دعوت کنید تا محصولی را خریداری کنند یا اینکه کار خاصی را انجام دهند. برای مثال یک فرم ارسال ایمیل را تکمیل کنند.

تبلیغات ویدئویی (Video ads)

این شیوه تبلیغاتی شباهت زیادی به تبلیغات تصویری در فیس بوک دارد. با این تفاوت که در اینجا می‌توانید از ویدئو یا موشن‌گرافی استفاده کنید که جذابیت تبلیغ را بیشتر می‌کند. بر اساس داده‌های منتشر شده، اغلب کاربران فیسبوک نیمی از وقت خود را صرف تماشای ویدئوها می‌کنند. در نتیجه می‌توان انتظار داشت که تبلیغات ویدئویی در فیسبوک همانند تبلیغات در یوتیوب اثربخشی بیشتری داشته باشد. اگرچه تولید محتوای ویدئویی کمی وقت‌گیرتر بوده و نیاز به هزینه بیشتری دارد.

تبلیغات تجربه فوری (Instant Experiences Ads)

این روش تبلیغاتی همان گزینه‌ای است که در گذشته با نام Canvas شناخته می‌شد. در تبلیغات تجربه فوری می‌توانید متدهای تبلیغاتی متعدد را باهم ترکیب کنید. برای مثال از تبلیغات تصویری، اسلایدی و ویدئویی در کنار هم استفاده کنید. این شیوه تبلیغاتی برای فروش محصولات کاربرد بالایی دارد. به نحوی که می‌توانید هر محصول را به صفحه خرید آن لینک بدهید تا اگر کاربر قصد خرید آن را داشت، بلافاصله روی لینک کلیک کرده و به صفحه محصول آن هدایت شود.

نکته مهم اینکه در تبلیغات تجربه فوری می‌توانید از محتواهایی که برای تبلیغات ویدئویی یا تصویری تولید کرده‌اید، مجدد استفاده کنید. به این شکل در بودجه تبلیغات نیز صرفه‌جویی خواهد شد. این شیوه تبلیغ در فیسبوک بسیار مورد توجه کاربران قرار داشته و از متدهای کاربردی تبلیغات است.

تبلیغات نظرسنجی (Poll ads)

با انتخاب این گزینه می‌توانید با ساخت یک نظرسنجی و طرح سوال، میزان تعامل کاربران با کسب و کار خود را افزایش دهید. در استفاده از این گزینه امکان‌های متفاوتی سر راه شما قرار دارد. از جمله اینکه می‌توانید مخاطبان قبلی خود را ریتارگت کرده و نظر آنها را درباره محصولات یا خدمات ارائه شده دریافت کنید. همچنین می‌توانید با ساخت نظرسنجی‌های کاربردی نیازهای مخاطب را بشناسید و سپس در تبلیغات دیگر آن‌ها را هدف‌گیری کنید.

نکته مهم اینکه در تبلیغات نظرسنجی هم می‌توانید از تصاویر یا ویدئو نیز استفاده نمایید که جذابیت تبلیغ را بیشتر می‌کند.

تبلیغات چرخشی (Carousel ads)

مهم‌ترین کاربرد تبلیغات چرخشی کمک به فروش محصولات یا خدمات است. اگر می‌خواهید لیستی از محصولات مشخص را در تبلیغات فیس بوک قرار دهید، می‌توانید برای هر کدام تصویر یا ویدئوی مجزایی بسازید. سپس این موارد را در یک تبلیغات چرخشی در کنار هم قرار داده و منتشر کنید. گزینه تبلیغات چرخشی در فیسبوک امکان نمایش ۱۰ اسلاید در کنار هم را دارد. همچنین می‌توانید برای هر اسلاید یک لینک قرار دهید. به شکلی که کاربر بتواند مستقیماً روی لینک کلیک کرده و به صفحه محصول هدایت شود.

نکته دیگر اینکه ترتیب نمایش اسلایدها نیز در اکانت فیسبوک قابل مدیریت است. البته می‌توانید این کار را به الگوریتم‌های فیسبوک نیز واگذار کنید.

تبلیغات نمایش اسلاید (Slideshow ads)

اگر قصد ندارید برای تبلیغات جدید خود مجدداً محتوای تصویری یا ویدئویی تولید کنید، می‌توانید به سراغ این استراتژی تبلیغاتی بروید. با انتخاب این گزینه الگوریتم‌های فیسبوک از تصاویر تبلیغات قبلی شما استفاده کرده و یک ویدئوی اسلایدی از آن‌ها می‌سازد. اگر تصاویر با کیفیتی در اکانت خود داشته باشید، تبلیغات نمایش اسلاید گزینه خوبی برای کسب و کارتان خواهد بود و هزینه تبلیغات را تا حد زیادی کاهش می‌دهد.

تبلیغات کالکشن (Collection ads)

تبلیغات کالکشن فیسبوک (Collection Ads) نوعی از تبلیغات است که به شما امکان می‌دهد تا مجموعه‌ای از محصولات یا خدمات خود را در قالب یک آگهی واحد به نمایش بگذارید. این نوع از تبلیغات برای کسب و کارهایی که می‌خواهند چند محصول مرتبط را به طور هم‌زمان به مشتریان خود معرفی کنند، بسیار مناسب است. زمانی که این استراتژی را انتخاب می‌کنید، یک تصویر در بالا قرار گرفته و سه تصویر دیگر به شکل کوچک‌تری در پایین تصویر اول درج می‌شود. این سبک از تبلیغات علاوه بر معرفی محصول یا خدمات برای افزایش آگاهی از برند با استفاده از تکنیک‌های قصه‌گویی هم کاربرد دارد.

تبلیغات لید (Lead ads)

هدف اصلی از اجرای کمپین‌های تبلیغاتی لید در فیسبوک جذب سرنخ‌های جدید است. این کار با ارسال یک فرم در قالب پست فیسبوکی انجام می‌شود. برای مثال در این فرم می‌توانید ایمیل‌ یا اطلاعات دیگری از کاربران را دریافت کنید و سپس از این داده‌ها برای تبلیغات بیشتر یا متدهای دیگر بازاریابی استفاده نمایید.

تبلیغات داینامیک (Dynamic ads)

اگر به دنبال اجرای کمپین‌های ریتارگتینگ با استفاده از تبلیغات در فیس بوک هستید، می‌توانید به سراغ این شیوه تبلیغات بروید. در این روش الگوریتم‌های هوشمند فیسبوک تبلیغات شما را به کاربرانی نمایش می‌دهند که قبلاً از وب‌سایت یا صفحه شما بازدید کرده‌اند. هدف از این تبلیغ جذب مشتریان بالقوه و تبدیل آن‌ها به خریدار است.

تبلیغات پیام‌رسان (Messenger ads)

اگر به دنبال افزایش تعامل با کاربران هستید و می‌خواهید این کار را به شکل مستقیم‌تری انجام دهید، به سراغ تبلیغات پیام‌رسان فیسبوک بروید. با انتخاب این استراتژی می‌توانید تصویری را طراحی کرده و همراه با متن دلخواه در اکانت فیسبوک آپلود کنید. الگوریتم‌های هوشمند فیسبوک این محتوا را بینابین استوری‌های کاربران قرار می‌دهد. اگر کاربر روی لینک تبلیغ کلیک کند، می‌تواند به صفحه فیسبوک مسنجر هدایت شود یا اینکه به صفحه ارتباط با ما در اپلیکیشن و وب‌سایت‌ شما متصل شود.

تبلیغات استوری (Stories ads)

با انتخاب این روش تبلیغات در فیس بوک می‌توانید تبلیغ خود را در بینابین استوری‌های کاربران قرار دهید. با توجه به استقبال کاربران فیسبوک از استوری‌ها، این روش تبلیغاتی هم برای افزایش آگاهی از برند یا حتی فروش محصول می‌تواند مفید باشد.

۷.نظارت بر اجرای کمپین و بهینه‌سازی آن

پس از اجرای کمپین‌های تبلیغاتی در فیسبوک تازه بخش اول داستان را پشت سر گذاشته‌اید. در این مرحله اما وارد فاز دوم داستان می‌شوید که نظارت بر اجرای کمپین و استفاده از داده‌ها برای تجزیه و تحلیل تبلیغات با هدف بهینه‌سازی آن است. اکانت فیسبوک ادز اطلاعات آماری دقیقی را در اختیار کاربران قرار می‌دهد. این اطلاعات شامل عملکرد کمپین، نرخ تبدیل، میزان افزایش ترافیک وب‌سایت، نرخ کلیک دریافتی و گزارش‌های کمپین می‌شود.

هزینه تبلیغات در فیس بوک چقدر است؟

تعیین استراتژی صحیح برای تبلیغات فیسبوک اهمیت ویژه‌ای دارد. در راهنمای چگونه در فیسبوک تبلیغ کنیم، به این موضوع هم پرداختیم. علاوه بر موارد گفته شده، رایج‌ترین شیوه قیمت‌گذاری تبلیغات در فیس بوک به سه شیوه زیر است:

یک: پرداخت هزینه به ازای هر کلیک (CPC)

در این شیوه تبلیغاتی همانند تبلیغات کلیکی در گوگل صرفاً زمانی ملزم به پرداخت هزینه هستید که کاربر روی تبلیغات شما کلیک کند. این استراتژی قیمت‌گذاری برای تبلیغات افزایش ترافیک وب سایت یا نصف اپلیکیشن مناسب است. میانگین هزینه تبلیغات در این روش به حدود ۱ دلار برای جذب هر کلیک می‌رسد.

دو: پرداخت هزینه به ازای هر ۱۰۰۰ بار نمایش (CPM)

در تبلیغات ویدئویی یا تصویری، زمانی که هدف افزایش آگاهی از برند یا معرفی محصولات جدید باشد، انتخاب این استراتژی مناسب‌تر است. در این استراتژی قیمت‌گذاری به ازای هر ۱۰۰۰ بار نمایش تبلیغات انجام می‌شود. میانگین هزینه تبلیغات در این روش حدود ۷.۱۹ دلار است.

سه: پرداخت هزینه به ازای هر تبدیل (CPA)

اگر افزایش نرخ تبدیل تبلیغات برایتان اهمیت بیشتری دارد، می‌توانید این استراتژی تبلیغاتی را انتخاب کنید. در این شیوه صرفاً زمانی هزینه می‌پردازید که کاربر خواسته شما را انجام داده باشد. برای مثال خرید محصول را تکمیل کرده باشد. در این روش میانگین هزینه تبلیغات حدود ۵.۴۷ دلار خواهد بود.

چهار: پرداخت هزینه به ازای جذب هر سرنخ (CPL)

برای مواقعی که هدفتان جذب سرنخ بیشتر است، می‌توانید از این استراتژی قیمت‌گذاری استفاده کنید. در این شیوه فقط زمانی هزینه می‌پردازید که تبلیغات فیسبوک‌تان منجر به جذب یک سرنخ جدید شده باشد. برای مثال اگر فرمی را برای تکمیل ارائه کرده‌اید، کاربر آن را تکمیل و ارسال کرده باشد. میانگین هزینه تبلیغات در استراتژی CPL حدود ۱.۰۷ دلار است.

فواید تبلیغ در فیس بوک چیست؟

از جمله دلایلی که تبلیغات در فیسبوک را در صدر گزینه‌های تبلیغات در فضای مجازی قرار می‌دهد، می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • دسترسی به مخاطبین گسترده: بر اساس آمارهای منتشر شده نزدیک به ۱.۹ میلیارد کاربر روزانه از فیسبوک استفاده می‌کنند. فیسبوک چهارمین رسانه اجتماعی بزرگ دنیا است. به همین خاطر تبلیغات در آن گزینه مناسبی برای افزایش فروش و بهبود وضعیت تعامل با مخاطبان خواهد بود.
  • هدف‌گیری دقیق مخاطبان: یکی از مزیت‌های فیسبوک الگوریتم‌های هوشمند آن در هدف‌گیری دقیق مخاطبان تبلیغ است. برای اینکه مخاطبان تبلیغ را دقیق‌تر مشخص کنید، می‌توانید از فیلترهایی مثل سن، جنسیت، علایق و رفتار کاربرها نیز کمک بگیرید. این کار باعث می‌شود تا کمپین تبلیغاتی شما بهینه‌تر شده و اثربخشی بیشتری داشته باشد.
  • امکانات فراوان برای تجزیه و تحلیل: در فیسبوک می‌توانید به داده‌های بسیاری دسترسی داشته باشید که برای تجزیه و تحلیل کمپین‌های تبلیغاتی استفاده می‌شود.
  • پلن‌های تبلیغاتی پر تعداد: پلتفرم فیسبوک برای تبلیغات موثر پلن‌های تبلیغاتی متعددی را در نظر گرفته است که برای اجرای کمپین‌های تبلیغاتی می‌توانید به سراغ آنها بروید.
  • مقرون‌به‌صرفه بودن تبلیغات: با توجه به هزینه تبلیغات در فیس بوک می‌توان گفت که تبلیغ در این پلتفرم چندان هم گران قیمت نیست و تا حد زیادی منصفانه است. خصوصاً که اثربخشی بالایی دارد.

سخن آخر

تبلیغات در فیس بوک در سال‌های اخیر بیشتر مورد توجه کسب و کارهای ایرانی قرار گرفته است. حضور گسترده مخاطبان، اثربخشی بالا و پلن‌های متعدد برای هدف‌گیری دقیق‌تر مهم‌ترین دلایلی است که تبلیغ در فیسبوک را مقرون‌به‌صرفه می‌کند. در این مقاله درباره چگونه در فیسبوک تبلیغ کنیم صحبت کردیم. اگر سوال دیگری در این زمینه دارید، در کامنت‌ها پاسخگوی شما خواهیم بود.

سؤالات متداول
آیا تبلیغات در فیسبوک برای کسب و کار من مفید است؟
تبلیغات در فیس بوک برای تمامی کسب و کارهای آنلاین مفید است. البته قبل از اینکه به سراغ تبلیغات بروید، باید اهداف خود را مشخص کنید و ببینید چرا فیسبوک را برای تبلیغ انتخاب کرده‌اید و چگونه می‌خواهید از این کمپین تبلیغاتی سود ببرید.
چقدر باید برای تبلیغات در فیسبوک هزینه کنم؟
هزینه تبلیغات در فیسبوک به نوع تبلیغ، مخاطبان هدف و بودجه شما بستگی دارد. به همین خاطر نمی‌توان عدد مشخصی را برای هزینه تبلیغات مشخص کرد. آگاهی از استراتژی‌های قیمت‌گذاری و استفاده از روش‌هایی مثل A/B تست می‌تواند به شما در تعیین دقیق‌تر هزینه تبلیغات کمک کند.
چگونه می‌توانم مخاطبان مناسب برای تبلیغات فیسبوک پیدا کنم؟
فیسبوک ابزارهای قدرتمندی برای هدف‌گیری مخاطبان تبلیغات ارائه می‌دهد. این ابزارها به شما کمک می‌کند تا تبلیغات خود را به طور دقیقی به مخاطبان مورد نظر خود نشان دهید. برای مثال در فیسبوک می‌توانید مخاطبان را بر اساس سن، جنسیت، علایق، رفتار و موقعیت مکانی هدف گذاری کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *