وریفای کردن اکانت گوگل ادز چگونه باید انجام شود؟ بررسی ۲۰۲۴

وریفای کردن اکانت گوگل ادز چگونه باید انجام شود؟ بررسی ۲۰۲۴

وریفای کردن اکانت گوگل ادز
خلاصه

یکی از مشکلات مهمی که اخیراً کسب و کارها با اکانت گوگل ادز خود دارند، بحث راستی‌آزمایی گوگل است. شرکت گوگل طی سالیان گذشته قوانین امنیتی و نظارتی خود را به‌روز کرده تا اطلاعات دقیق‌تری

ویدئوی آموزشی
فهرست مطالب

یکی از مشکلات مهمی که اخیراً کسب و کارها با اکانت گوگل ادز خود دارند، بحث راستی‌آزمایی گوگل است. شرکت گوگل طی سالیان گذشته قوانین امنیتی و نظارتی خود را به‌روز کرده تا اطلاعات دقیق‌تری به کاربران خود ارائه دهد. در همین راستا، سیاست‌های امنیتی گوگل ادز هم چند وقتی می‌شود که تغییر کرده و سخت‌گیرانه‌تر شده است. یکی از همین سخت‌گیری‌های ایجاد مربوط به بحث وریفای کردن اکانت گوگل ادز می‌شود.

بر اساس این سیاست جدید، اگر پلتفرم گوگل به تبلیغات اکانتی مشکوک شود، برای ادامه فرایند تبلیغات، از اکانت فوق می‌خواهد که فرایند راستی آزمایی را پشت سر بگذارد. در این فرایند از صاحب اکانت گوگل ادز چند سوال مشخص پرسیده می‌شود که باید به آنها پاسخ دهد. نکته مهم اینکه اگر هشدار راستی آزمایی گوگل ادز را دریافت کرده باشید و به سراغ وریفای کردن اکانت خود نروید، پس از ۳۰ روز تبلیغاتتان متوقف خواهد شد. پس حواستان به هشدار Advertiser Verification Program گوگل ادز باشد. در این مقاله درباره این هشدار و مراحل وریفای کردن اکانت گوگل ادز صحبت می‌کنیم.

منظور از وریفای کردن گوگل ادز چیست؟

وریفای کردن گوگل ادز یا همان تایید هویت تبلیغ کنندگان، فرآیندی است که در آن گوگل هویت و اطلاعات شما را به‌عنوان دارنده اکانت گوگل ادز راستی‌آزمایی و تایید می‌کند. این کار برای افزایش شفافیت و اعتماد در پلتفرم‌های تبلیغاتی گوگل انجام می‌شود. این راستی‌ آزمایی به کاربران کمک می‌کند تا مطمئن شوند تبلیغات را از منابع معتبری مشاهده می‌کنند.

فرایند راستی آزمایی تبلیغات گوگل ادز به این شکل است که گوگل ابتدا از شما اطلاعات دقیقی درباره کسب و کارتان می‌خواهد؛ سپس با بررسی صحت این اطلاعات، اکانت شما را تایید می‌کند. این کار با حساسیت بالایی انجام می‌شود. به این خاطر که گوگل می‌خواهد خیال کاربرانش را از بابت تبلیغات نمایش داده شده راحت کند. به نحوی که کاربر موقع نمایش تبلیغات با خیال راحت‌تری روی لینک‌ نمایش داده شده کلیک کرده و نگرانی کمتری نسبت به موارد کلاهبرداری یا صحت تبلیغات داشته باشد.

در فرایند راستی آزمایی گوگل چه سوالاتی پرسیده می‌شود؟

اگر پیغام وریفای کردن گوگل ادز را دریافت کرده‌اید، باید به سوالاتی که در گوگل ادز از شما پرسیده می‌شود پاسخ دهید تا اکانت‌تان مجدداً توسط این پلتفرم تایید شود. لیست اولیه این سوالات برای تمامی اکانت‌ها مشترک است و صرفاً شامل اطلاعات اولیه درباره کسب و کارتان می‌شود. این‌که در چه زمینه‌ای فعالیت می‌کنید و شرکت‌تان در چه لوکیشنی واقع شده است. لیست اولیه این سوالات به شرح زیر است:

  • آیا شما یک آژانس تبلیغاتی هستید؟
  • چه کسی هزینه تبلیغات شما را پرداخت می‌کند؟
  • محصولات و خدمات خود را تبلیغ می‌کنید یا محصولات و خدمات جای دیگر؟
  • در چه حوزه‌ای فعالیت می‌کنید؟

پس از پاسخ به این سوالات اولیه، از شما خواسته می‌شود تا هویت یا نام تجاری قانونی شرکت را تایید کنید. این کار با درخواست آدرس شرکت و ارائه مدارک صورت می‌گیرد. در ادامه درباره این موارد هم صحبت می‌کنیم.

نکته مهم اینکه اگر فرایند راستی آزمایی گوگل با پاسخ به سوال‌های اولیه انجام نگیرد، ممکن است در یک ایمیل ارسالی از شما خواسته شود تا به سوالات دیگری هم پاسخ دهید. سعی کنید در پاسخ دادن به این سوالات دقیق باشید تا مشکلی برایتان رخ ندهد.

همچنین توصیه می‌کنیم اگر پیام وریفای اکانت گوگل ادز را دریافت کرده‌اید، از یک کارشناس با تجربه کمک بگیرید تا سریع‌تر مشکلتان حل شود.

چطور بفهمیم باید فرایند راستی آزمایی را انجام دهیم؟

در حال حاضر گوگل به طور رندوم و بر اساس تحلیل داده‌های ارائه شده، از برخی کسب و کارها می‌خواهد که اقدام به وریفای کردن گوگل ادز خود کنند. ممکن است اکانت شما هم دیر یا زود با این درخواست روبرو شود. به همین خاطر بهتر است از قبل برای همه چیز آماده باشید و راستی آزمایی اکانت را در سریع‌ترین زمان ممکن انجام دهید.

به طور معمول پلتفرم گوگل ادز هشدار اولیه راستی آزمایی اکانت را به ایمیل پشتیبانی حساب‌ کاربری‌تان می‌فرستد؛ اما اگر چنین ایمیلی دریافت نکرده‌اید یا خیلی دیر به دیر ایمیل خود را چک می‌کنید، راهکار دیگری هم برای پی ‌بردن به این مسئله وجود دارد.

ساده‌ترین راه برای چک کردن هشدار وریفای، مراجعه به اکانت گوگل ادز است. برای این کار وارد اکانت خود شده و سپس از بخش Tools & setting شده و روی گزینه Advertiser verification کلیک کنید. در پایین صفحه نمایش داده شده می‌توانید عنوان Your Status را مشاهده نمایید. در این بخش اگر نیازمند وریفای اکانت گوگل ادز باشید، می‌توانید به این مسئله پی ببرید. در غیر این صورت نیازی نیست کار خاصی انجام دهید و می‌توانید با خیال راحت تبلیغات خود را پی بگیرید. البته در همین حالت هم می‌توانید به‌صورت داوطلبانه اکانت خود را وریفای کنید.

نکته مهم اینکه حتی اگر همین امروز هم فرایند وریفای کردن گوگل ادز را انجام دهید، ممکن است پس از اعمال تغییراتی در اطلاعات کسب و کار یا تغییر شیوه تبلیغات، باز هم از شما خواسته شود که فرایند راستی آزمایی را انجام دهید تا اطلاعات به‌روز شده اکانت هم تایید شود.

همچنین بسیاری از اکانت‌هایی که تازه راه‌اندازی می‌شوند، همان ابتدا نیاز به ثبت اطلاعات و تکمیل فرایند راستی آزمایی دارند.

عدم تکمیل فرایند راستی آزمایی گوگل ادز چه عواقبی دارد؟

توجه کنید که تکمیل فرایند وریفای کردن اکانت، یک الزام برای کسب و کارها است. اگر هشدار وریفای را دریافت کرده‌اید، ۳۰ روز فرصت دارید تا اطلاعات لازم را به گوگل ارائه دهید تا اکانت‌تان مورد تایید قرار بگیرد. چنانچه در مدت مقرر شده اکانت‌تان را وریفای نکنید، باید منتظر متوقف شدن (pause) شدن تبلیغات‌ خود باشید.

به طور معمول بررسی فرایند وریفای گوگل ادز ۳ تا ۵ روز طول می‌کشد. نکته مهم اینکه اگر در مرحله اول اکانت شما مورد تایید قرار نگیرد، ۳۰ روز دیگر وقت خواهید داشت تا اطلاعات خواسته شده را اصلاح کرده و مجدداً درخواست راستی آزمایی را ارائه دهید.

اطلاعات ثبت شده در راستی آزمایی چه کاربردی برای گوگل دارد؟

 هدف گوگل از راستی آزمایی اکانت‌های تبلیغاتی، پالایش تبلیغات مخرب است. کسب و کارهای بسیاری هستند که از تبلیغات گوگل ادز سوء استفاده می‌کنند. برای مثال در تبلیغات خود صداقت لازم را ندارند و باعث پایین آمدن کیفیت تبلیغات گوگل ادز می‌شوند. اگرچه این پلتفرم سیاست‌های تنبیهی دیگری هم برای این سبک تبلیغات دارد، اما راستی آزمایی نیز راهکار دیگری برای فیلتر کردن چنین نتایجی است.

در همین راستا، اطلاعاتی که در اختیار گوگل قرار می‌دهید، در بخش نتایج جستجو نیز در اختیار کاربران قرار می‌گیرد. برای مثال در بخش SERP اگر با تبلیغی روبرو شدید، می‌توانید با کلیک روی فلشی که کنار URL تبلیغ قرار دارد، اطلاعات کامل‌تری را از شرکت تبلیغ کننده مشاهده کنید. این کار به کاربران هم کمک می‌کند تا اطلاعات دقیق‌تری درباره تبلیغ کننده‌ها به ‌دست آورند.

از دیگر استفاده‌هایی که گوگل ادز از ثبت داده‌های وریفای دارد، می‌توان به موارد زیر هم اشاره کرد:

  • تأیید هویت و عملیات تجاری: گوگل از این اطلاعات برای تأیید هویت تبلیغ کننده یا سازوکار کسب و کارها کمک می‌گیرد.
  • افشای آگهی: بخشی از اطلاعات تبلیغ کننده، مثل نام تبلیغ کننده، نام کسب و کار و لوکیشن آن برای کاربر هم قابل مشاهده خواهد بود.
  • شفافیت تبلیغ کننده: برای اینکه قضاوت تبلیغ‌ها ساده‌تر شود، ممکن است اطلاعات دیگری از کسب و کارتان هم در دسترس مخاطبین قرار بگیرد. این اطلاعات شامل سابقه تغییر نام تبلیغ کننده، آگهی‌های حذف شده به دلایل قانونی، موارد تعلیق تبلیغات، اطلاعات تجاری و تاریخ‌ها و مکان‌های نمایش تبلیغات می‌شود. البته خیالتان بابت اطلاعات خصوصی، مثل شماره تماس و… راحت باشد. زیرا این اطلاعات در فهرست نمایش برای کاربران نیست.

آموزش مراحل وریفای اکانت گوگل ادز

تا اینجا درباره دلایل راستی آزمایی گوگل ادز و چیستی آن صحبت کردیم؛ اما اگر هشدار Advertiser Verification Program دریافت کنیم، چه کارهایی را باید انجام دهیم؟ در ادامه مراحل رسیدگی به این هشدار و وریفای کردن حساب را مرور خواهیم کرد.

قدم اول: شروع فرایند وریفای حساب گوگل ادز

برای شروع فرایند راستی آزمایی، اگر ایمیلی با عنوان Start Advertiser verification دریافت کرده‌اید، آن را باز کنید و از داخل متن ایمیل روی گزینه Start Verification کلیک کنید.

راستی آزمایی تبلیغات گوگل

اگر ایمیلی هم دریافت نکرده‌اید، می‌توانید این کار را از طریق تنظیمات اکانت گوگل ادز انجام دهید. برای این کار وارد اکانت خود شده و از بخش Tools and Setting  (در منوی بالای صفحه) گزینه Advertiser Verification را انتخاب کنید.

وریفای کردن حساب گوگل ادز

در صفحه نمایش داده شده، اگر اکانت‌تان نیازمند وریفای باشد، گزینه Get Started را در بخش Your Status مشاهده می‌کنید. برای شروع فرایند، کافی است روی همین گزینه کلیک نمایید.

قدم دوم: پاسخ به سوالات ابتدایی

در این مرحله لیست سوالات گوگل ادز برایتان نمایش داده می‌شود. در پرسش اول از شما خواسته شده که بگویید اکانت شما مربوط به کسب و کار خودتان است یا یک آژانس تبلیغاتی هستید؟ در پاسخ به این سوال، اگر آژانس تبلیغاتی گوگل ادز باشید، باید گزینه YES را انتخاب کنید. در غیر این  صورت گزینه NO را بزنید.

مراحل راستی آزمایی گوگل ادز

در سوال دوم پرسیده شده که آیا دارید اکانت مشتری (کسب و کار دیگری) را وریفای می‌کنید، یا اکانت متعلق به خود شماست.

پرسش سوم مربوط به نحوه شارژ حساب کاربری می‌شود. در این سوال باید مشخص کنید که چگونه حساب خود را شارژ می‌کنید؟ آیا این کار را به کمک آژانس‌های تبلیغاتی گوگل ادز انجام می‌دهید یا با حساب شخصی؟

در آخرین سوال هم از شما پرسیده شده که محصولات چه کسی را تبلیغ می‌کنید؟ آیا محصولات یا خدمات متعلق به شماست یا به شخص و شرکت دیگری؟

در نهایت نیز لیستی از صنایع مختلف را مشاهده می‌کنید. در این بخش باید مشخص نمایید که کسب و کارتان در چه حوزه‌‌ای فعال است. پس از انتخاب یک گزینه از صنایع نمایش داده شده، باید روی گزینه Save and Continue کلیک کنید.

نوع کسب و کار در تبلیغات گوگل

قدم سوم: تکمیل فرم Verify your organization

پس از انجام مرحله اول، وارد صفحه جدیدی می‌شوید. در این صفحه روی گزینه Get Started در بخش Verify your organization کلیک کنید. سپس فرم جدیدی برایتان نمایش داده می‌شود. در این فرم باید نام کمپانی و اطلاعاتی شامل ID کارت معتبر را ارائه دهید. همچنین باید مدرکی داشته باشید که ثابت کند در سه ماه گذشته در کشوری که ID کارت‌تان ثبت شده ساکن بوده‌اید. علاوه بر این‌ها باید مدارک مربوط به ثبت شرکت را نیز آپلود کنید. پس از تکمیل این اطلاعات باید روی گزینه NEXT کلیک کنید.

قدم چهارم: انتظار برای تاییدیه وریفای

زمانی که فرایند وریفای اکانت گوگل ادز را تکمیل می‌کنید، ۳ تا ۵ روز طول می‌کشد تا گوگل اطلاعات ارائه شده را بررسی کند. سپس اگر راستی آزمایی اکانت شما موفقیت‌آمیز باشد، تیک وریفای را برایتان فعال می‌سازد. در غیر این صورت، مجدداً ایمیلی برایتان ارسال می‌شود که در آن موارد غیرشفاف ذکر شده است. البته اگر وریفای گوگل ادزتان تایید نشده، نگران نباشید. زیرا مجدداً ۳۰ روز فرصت دارید تا با اصلاح موارد گفته شده مجدداً برای راستی آزمایی اقدام کنید.

سخن پایانی

گوگل در راستای نظارت بیشتر بر پلتفرم‌های تبلیغاتی خود، به طور رندوم از برخی اکانت‌ها درخواست وریفای می‌کند. البته ممکن است این سیاست در آینده‌ای نزدیک تغییر کرده و شامل تمامی حساب‌های گوگل ادز شود. در هر صورت وریفای کردن اکانت گوگل ادز چندان پیچیده نیست و با طی کردن چند مرحله انجام می‌شود. توجه کنید که نادیده گرفتن هشدار وریفای منجر به متوقف شدن کمپین‌های تبلیغاتی شما می‌شود. پس حواستان به این هشدارها باشد. همچنین اگر در فرایند راستی آزمایی اکانت خود به مشکل خورده‌اید، برای دریافت مشاوره کافی است با کارشناسان ادزینو تماس بگیرید.

سؤالات متداول
مزایای وریفای کردن اکانت گوگل ادز چیست؟
وریفای کردن حساب گوگل ادز به کاربران نشان می‌دهد که شما یک کسب و کار قانونی و معتبر هستید. این امر باعث افزایش اعتماد کاربران خواهد شد؛ که نتیجه آن بهبود عملکرد تبلیغات و افزایش نرخ تبدیل کمپین‌ها خواهد بود. همچنین اکانت‌هایی که فرایند راستی آزمایی گوگل را پشت سر گذاشته باشند، به ویژگی‌ها و امکانات بیشتری در پلتفرم گوگل ادز دسترسی خواهند داشت.
چگونه می‌توانیم خود را در فرایند راستی آزمایی گوگل ادز آپدیت نگه داریم؟
گوگل پیوسته قوانین و سیاست‌های امنیتی خود را بازبینی کرده و تغییر می‌دهد. به همین خاطر ممکن است پس از تایید وریفای کردن اکانت، باز هم این هشدار را دریافت کنید. برای آگاهی از جدیدترین قوانین نظارتی گوگل می‌توانید مرکز راهنمای گوگل را بررسی نمایید.
آیا برای تأیید وریفای کسب و کار نیاز است به سراغ آژانس‌های تبلیغاتی برویم؟
لزوماً خیر؛ اما کمک گرفتن از پارتنرهای رسمی گوگل، مثل ادزینو، می‌تواند فرایند وریفای اکانت را را سرعت ببخشد و بدون نگرانی به سرانجام برساند. با این حال اگر خودتان هم می‌خواهید این کار را انجام دهید، حواستان باشد که باید از اطلاعات شخص دیگری استفاده کنید؛ زیرا ایران در فهرست تحریم‌های گوگل است و امکان وریفای کردن حساب با اطلاعات ایران وجود ندارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *