تبلیغات در گوگل پلی و اپ استور

Advertisements on Google Play and App Store

share google play logo تبلیغات در گوگل پلی

Ads on google play 

اگر به دنبال افزایش نصب اپلیکیشن هستید، می‌توانید از خدمات تبلیغات در گوگل پلی و اپ استور کمک بگیرید.
گوگل پلی پلتفرم اختصاصی گوگل برای انتشار اپلیکیشن‌های اندرویدی است. تبلیغات گوگل پلی در چند بخش متعدد قابلیت نمایش را دارند؛ اما عمده تبلیغات آن در صفحه اول و در قالب پیشنهادهایی برای شما (Suggested for you) نمایش داده می‌شود.در ادامه درباره مزیت‌های این شیوه تبلیغاتی و چگونگی اجرای آن صحبت می‌کنیم.

درخواست مشاوره

نام(ضروری)
Group 154 تبلیغات در گوگل پلی

تبلیغات در گوگل پلی و اپ استور چیست و چرا به آن نیاز دارید؟

وقتی برای کسب و کار خود اپلیکیشنی طراحی می‌کنید، برای افزایش نصب آن نیاز به تبلیغات نصب اپلیکیشن دارید. برای این کار گزینه‌های متعددی پیش روی شما قرار دارد؛ اما هیچ کدام به اندازه گوگل پلی برای نرم افزارهای اندرویدی و اپ استور برای IOS کارایی نخواهند داشت. در حال حاضر بیش از ۳ میلیون و ۵۰۰ هزار اپلیکیشن روی گوگل پلی منتشر شده است؛ که این پلتفرم را به مهم‌ترین مرکز دانلود و نصب برنامه‌های اندرویدی تبدیل می‌کند.

 همین مسئله سبب شده تا بیش از ۳ میلیارد کاربر از گوگل پلی استفاده کنند. این عدد قابل توجه مهم‌ترین دلیلی است که تبلیغات در گوگل پلی را توجیه‌پذیر می‌کند.

تبلیغات گوگل پلی به‌صورت پیشنهادهای شخصی‌سازی شده نمایش داده می‌شود. به نحوی که کاربر با توجه به تاریخچه نصب اپلیکیشن‌های قبلی، پیشنهادهای جدیدی را دریافت خواهد کرد که در قالب تبلیغات هستند. به این شکل شانس نصب اپلیکیشن‌ها نیز افزایش می‌یابد.

sponsreed تبلیغات در گوگل پلی

تبلیغات گوگل پلی در کجا نمایش داده میشود؟

مهم‌ترین مکان برای نمایش تبلیغات در گوگل پلی همان صفحه اول است.البته نباید آن را با تبلیغات در صفحه اول گوگل اشتباه بگیرید. وقتی وارد گوگل پلی می‌شوید، می‌توانید بخشی را با عنوان «Suggested for you» ببینید. در بالای همین بخش هم عبارت «sponsored» قابل مشاهده است که نشان می‌دهد این اپلیکیشن‌ها به‌واسطه تبلیغات در حال معرفی شدن هستند.

البته اخیراً گوگل پلی امکان نمایش تبلیغات بنری را نیز به پلتفرم خود اضافه کرده است. تبلیغات بنری گوگل پلی در همان بالای صفحه قابل مشاهده هستند.

نمونه دیگری از تبلیغات گوگل پلی هم مربوط به زمانی است که دنبال اپلیکیشن خاصی هستید و به سراغ بخش جستجوی گوگل پلی می‌روید. در این مواقع هم وقتی نام اپلیکیشن یا موضوع آن را سرچ می‌کنید، ممکن است با یکی دو مورد اپلیکیشن تبلیغاتی هم روبرو شوید که با سربرگ Sponsored مشخص شده‌اند.

650 1200 تبلیغات در گوگل پلی

هزینه تبلیغات گوگل پلی چقدر است؟

هزینه تبلیغات در گوگل پلی هم مانند هزینه تبلیغات در گوگل روش های مختلفی دارد که معمولاً به ازای هر نصب اپلیکیشن (Install Volume) محاسبه می‌شود که بسته به حوزه رقابتی، این هزینه بین چند سنت تا چند دلار خواهد بود. البته استراتژی‌های دیگری هم برای قیمت‌گذاری کمپین‌های تبلیغات گوگل پلی وجود دارد. برای مثال می‌توان پرداخت هزینه را به ازای هر اقدام (Action) تغییر داد. این اقدام برای مثال می‌تواند خرید حق اشتراک یا ثبت سفارش اولیه در اپلیکیشن باشد.

مزیت‌های تبلیغ نصب اپلیکیشن در گوگل پلی

از جمله مزیت‌های تبلیغ در گوگل پلی می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

گستردگی مخاطبان گوگل پلی

Google Play audience size

بر اساس آمار پلتفرم گوگل پلی نزدیک به ۳ میلیارد مشترک فعال دارد و بزرگترین پلتفرم توزیع اپلیکیشن در جهان است.

قابلیت ردیابی و گزارش‌گیری

Ability to track and report

مهم‌ترین ویژگی گوگل ادز امکان ردیابی تبلیغات است. این مورد شامل تبلیغات گوگل پلی هم می‌شود. گزارش‌های منتشر شده در گوگل ادز به شما در بهینه‌سازی تبلیغات کمک می‌کند.

تنوع در فرمت‌های تبلیغاتی

Diversity in advertising formats

در گوگل پلی می‌توانید تبلیغات خود را به‌صورت بنری یا در بخش پیشنهادات نصب اپلیکیشن نمایش دهید. همچنین بخشی از تبلیغات هم در صفحه نتایج گوگل پلی نمایش داده می‌شود.

هدفمندی دقیق

Accurate targeting

الگوریتم‌های گوگل پلی تبلیغات اپلیکیشن را بر اساس علاقه‌مندی‌ها و سابقه فعالیت کاربران انجام می‌دهد. به نحوی که تبلیغات شما به کسانی نمایش داده می‌شود که شانس بیشتری برای نصب اپلیکیشن‌تان وجود داشته باشد.

پرداخت هزینه

Pay

هزینه تبلیغات در گوگل پلی به ازای هر نصب یا اقدام است. در نتیجه هزینه‌ای که پرداخت می‌کنید، کاملاً بهینه خواهد بود. نکته دیگر اینکه میزان هزینه‌ها در گوگل ادز به‌صورت مزایده‌ای تعیین می‌شود. اگر حوزه فعالیت‌تان کم رقابت باشد، هزینه کمتری هم برای تبلیغات پرداخت خواهید کرد. خصوصاً که در ایران رقابت کمی برای تبلیغات نصب اپلیکیشن وجود دارد.

google play

bgicon تبلیغات در گوگل پلی

اجرای کمپین تبلیغاتی در گوگل پلی با ادزینو

برای ساخت کمپین تبلیغاتی در گوگل پلی باید از پلتفرم تبلیغات در گوگل ادز کمک بگیرید. اگر از قبل اکانت گوگل ادز داشته باشید، می‌توانید از بخش کمپین‌ها اقدام به ساخت کمپین تبلیغاتی خود کنید. در غیر این صورت پیش از هر چیز نیاز به یک اکانت گوگل ادز خواهید داشت.

اگر نمی‌دانید چگونه باید یک کمپین تبلیغاتی ایجاد کرده و آن را مدیریت کنید، می‌توانید از کارشناسان ادزینو و خدمات مشاوره گوگل ادز آن ها کمک بگیرید. ادزینو از سال ۹۸ پارتنر رسمی گوگل است و کارشناسان باتجربه‌ای در زمینه تبلیغات دارد.

سوالات متداول 

جوابتون اینجاست!

سوالاتی که ما طبق تجربه تو مشاوره های زیادی پاسخ دادیم.

خیر. برای تبلیغ نصب اپلیکیشن در گوگل پلی باید حتماً این اپلیکیشن روی مارکت گوگل پلی منتشر شده باشد.

تبلیغات گوگل پلی بر اساس الگوریتم‌های گوگل ادز هدایت می‌شود. هدف‌گیری این تبلیغات بر اساس سابقه فعالیت کاربر، جنسیت، سن، نوع دستگاه، لوکیشن و… قابل انجام است.

هزینه تبلیغات نصب اپلیکیشن بر اساس مزایدات گوگل ادز مشخص می‌شود. به همین خاطر نمی‌توان عدد دقیقی را برای آن مشخص کرد؛ اما با توجه به توجه کمتر اپلیکیشن‌های ایرانی به تبلیغات گوگل پلی، این هزینه بسیار پایین است و تقریباً بین ۲ تا ۱۰ سنت به ازای هر نصب خواهد بود.

ساخت کمپین تبلیغاتی در گوگل پلی حدود ۲ ساعت زمان خواهد برد؛ اما پس از ساخت باید منتظر بمانید تا گوگل ادز هم این کمپین را تایید کند. حداکثر انتظار برای انتشار تبلیغ اما کمتر از نصف روز است.

اگر قصد برون‌سپاری تبلیغات نصب اپلیکیشنتان را دارید، کافی است فرم مشاوره ادزینو را تکمیل کنید. کارشناسان ادزینو برای تبلیغات در سریع‌ترین زمان با شما تماس خواهند گرفت.

بله. امکان تبلیغ اپلیکیشن‌های پولی نیز در گوگل پلی وجود دارد. حتی برای این اپلیکیشن‌ها می‌توانید پرداخت هزینه را وابسته به اقدام کاربر کنید. به نحوی که اگر کاربر پرداختی را درون اپلیکیشن انجام داد، شما هزینه تبلیغات را بپردازید.

خیر. تبلیغات گوگل پلی هیچ محدودیتی برای تعداد نصب اپلیکیشن ندارد. البته می‌توانید در زمان ساخت کمپین، بودجه روزانه خود را مشخص کنید. به این شکل پلتفرم گوگل ادز هزینه تبلیغات‌تان را مدیریت کرده و محدودیت‌هایی را بر اساس میزان بودجه ایجاد می‌کند.

Send Message

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *