بررسی انواع ایده برای تبلیغات برای جذب مشتری

بررسی انواع ایده برای تبلیغات برای جذب مشتری

تبلیغات جذب مشتری
خلاصه

مهم‌ترین دغدغه کسب و کارها جذب مشتری بیشتر است. برای افزایش جذب، باید سراغ بازاریابی و تبلیغات رفت. در این مقاله به مرور 16 ایده عملی برای تبلیغات جذب مشتری می‌پردازیم.

فهرست مطالب

در اقتصاد فشرده امروز نحوه خرج کردن پول برای مصرف‌ کنندگان و صاحبان مشاغل اهمیت بیشتری پیدا کرده است. به همین خاطر مصرف‌ کنندگان خیلی سخت تصمیم به خرید محصول می‌گیرند. از سمت دیگر هم برای کسب و کارها نحوه بازاریابی مهم‌تر شده است. کسب و کارها روی ریال به ریال بودجه خود فکر می‌کنند و سپس برای آن تصمیم می‌گیرند. در این مقاله قصد داریم به مسئله تبلیغات برای جذب مشتری بپردازیم. هدف اصلی این مقاله بررسی راهکارها و نکاتی است که باید در تبلیغات کسب و کار رعایت شود تا باعث جذب بیشتر مشتریان شود. پس اگر در فرایند بازاریابی خود دچار تردید هستید، ادامه متن را از دست ندهید.

هدف از تبلیغات چیست؟

خیلی وقت‌ها هدف اصلی تبلیغات ممکن است صرفاً جذب مشتری نباشد. برای مثال کمپانی‌های بزرگی مثل بنز، اپل، تویوتا و… شاید خیلی نیاز به جذب مشتری جدید نداشته باشند؛ اما همچنان برای تبلیغات خود هزینه می‌کنند. این کمپانی‌ها متوجه هستند که افزایش سود در دنیای مدرن وابسته به فروش بیشتر نیست؛ بلکه وابسته به دیده شدن بیشتر است. در حقیقت مبارزه اصلی کسب و کارهای بزرگ برای مشهور شدن و تبدیل به برندهای محبوب شدن است. پس تا اینجای کار نتیجه می‌گیریم یکی دیگر از اهداف تبلیغات می‌تواند برندسازی یا اصطلاحاً افزایش آگاهی از برند باشد.

نکته دیگر اینکه یک وقت‌هایی ممکن است شما جشنواره خاصی را برگزار کنید؛ یا بخواهید در رویدادهای نمایشگاهی حاضر شوید. در این صورت هم می‌توانید به کمک تبلیغات این اطلاعات را به مخاطب خود برسانید. پس تبلیغات برای اطلاع‌رسانی هم قابل استفاده است.

از دیگر کاربردهای تبلیغات می‌توان به افزایش بازدید از وب‌سایت، جذب دنبال‌کننده در شبکه‌های اجتماعی، افزایش تعامل با مشتریان قبلی، نگه داشتن مشتریان قدیمی و… نیز اشاره کرد. در اینجا اما هدف ما صحبت کردن از تبلیغاتی است که برای افزایش و جذب مشتری کاربرد دارد.

چه تبلیغی برای جذب مشتری کاربردی‌ تر است؟

خیلی از کسب و کارها در جواب این سوال دنبال یک فرمول ساده و سرراست هستند. فرمولی که خیلی ساده آن‌ها را به موفقیت برساند؛ اما اگر قرار بود همه کسب و کارها موفق شوند، پس رقابت در جذب مشتری قرار بود چه معنا و مفهومی داشته باشد؟

اینجاست که پیدا کردن بهترین روش‌های تبلیغات جذب مشتری اهمیت پیدا می‌کند. این روش‌ها برای هر کسب و کاری متفاوت است. برای اینکه بتوانید بهترین ایده‌ها و روش‌ها را متناسب با کسب و کارتان پیدا کنید، باید مشخص کنید که مخاطب کسب و کار شما کیست؟ به زبان بازاریابی، باید مشخص کنید که پرسونای مخاطب شما کیست و چه ویژگی‌هایی دارد.

همانطور که در تعریف پرسونای مخاطب در سایت tillerdigital آمده است:

An audience persona (also referred to as a buyer persona or customer persona) is a semi-fictional character that embodies your target audience. It’s a concise snapshot of all of the relevant information you can obtain about them, all packaged together to form a “person” you can focus your marketing efforts towards. Note that most businesses will need multiple personas.

پرسونای مخاطب (که بهش پرسونای خریدار یا پرسونای مشتری هم می‌گن) یه شخصیت نیمه‌خیالیه که نماینده‌ی مخاطب هدف شماست. در واقع خلاصه‌ای از تمام اطلاعات مهمی هست که درباره مخاطباتون دارین، طوری که انگار یه “شخص” درست کردین که می‌تونین تمام تلاش‌های بازاریابی‌تون رو به سمت اون هدایت کنین. توجه داشته باشین که اکثر کسب‌وکارها نیاز به چند تا پرسونای مختلف دارن.

مثلاً اگر قرار است «مداد» بفروشید، چه کسانی از شما مداد می‌خرند؟ دانش‌آموزها؟ والدین دانش‌آموزها؟ دانشجویان رشته هنر؟ یا رانندگان تاکسی‌های اینترنتی؟ می‌بینید؛ همه چیز به همین سادگی است. اگر می‌خواهید مداد را به والدین دانش‌آموزها بفروشید، باید تبلیغاتتان را در مکان‌هایی مثل فروشگاه‌های زنجیره‌ای، تلویزیون و شبکه‌های اجتماعی انجام دهید. یا اگر هدفتان فروش انواع مداد به دانشجویان رشته هنر است، باید سراغ مکان‌هایی بروید که پاتوق حضوری و مجازی دانشجویان رشته هنر است.

وقتی جنس مخاطب خود را بشناسید و بدانید پاتوق‌های حضوری و مجازی‌اش کجاست؛ یا مثلاً بیشتر از چه نوع تبلیغاتی تاثیر می‌پذیرد، راحت‌تر می‌توانید بهترین روش بازاریابی برای جذب مشتری را پیدا کنید. برای اینکه ساده‌تر بتوانید این کار را انجام دهید، جدول زیر را برایتان آماده کرده‌ایم. این جدول براساس داده‌های آماری شرکت پژوهش بازار رسانه امروز (EMRC) تهیه شده است:

 

روش تبلیغات

میزان مواجهه با تبلیغات در نسل X میزان مواجهه با تبلیغات در نسل Y میزان مواجهه با تبلیغات در نسل Z میزان تاثیرپذیری از تبلیغات در نسل X میزان تاثیرپذیری از تبلیغات در نسل Y

میزان تاثیرپذیری از تبلیغات در نسل Z

شبکه‌های اجتماعی

۸ درصد ۱۵ درصد ۳۲ درصد ۵ درصد ۱۲ درصد

۲۸ درصد

اینفلوئنسرها

کمتر از ۵ درصد کمتر از ۱۰ درصد ۱۸ درصد کمتر از ۵ درصد ۷ درصد

۱۵ درصد

وب‌سایت و اپلیکیشن‌ها ۱۸ درصد ۱۷ درصد ۲۵ درصد ۱۰ درصد ۱۵ درصد

۸ درصد

تلویزیون

۳۰ درصد ۲۵ درصد ۱۵ درصد ۲۷ درصد ۲۴ درصد

۱۵ درصد

گوگل

۲۰ درصد ۱۸ درصد ۱۳ درصد ۱۸ درصد ۱۵ درصد

۱۸ درصد

پیامک

۱۲ درصد ۱۰ درصد ۱۰ درصد کمتر از ۵ درصد کمتر از ۵ درصد

کمتر از ۵ درصد

بیلبوردهای شهری

۵ درصد ۸ درصد ۷ درصد کمتر از ۵ درصد کمتر از ۵ درصد

۷ درصد

 

البته توجه کنید که براساس همین گزارش نزدیک به ۲۴ درصد پاسخ دهندگان گفته‌اند که هیچ تبلیغاتی روی آن‌ها تاثیر نمی‌گذارد و عملاً تبلیغات را نادیده می‌گیرند؛ اما داده‌های جالب این جدول، تاثیر عجیب و غریب تبلیغات تلویزیونی روی افراد میان‌سال و تبلیغات در شبکه‌های اجتماعی و وب‌سایت‌ها روی نسل‌های جوان‌تر است.

به طور کلی هم می‌توان مهم‌ترین درگاه‌های تبلیغاتی را به ترتیب تلویزیون، گوگل، شبکه‌های اجتماعی، وب‌سایت‌ها و اپلیکیشن‌ها دانست. البته مجدداً توجه کنید که روش‌های تبلیغاتی آنلاین هنوز در جامعه ما آن‌چنان گسترده نشده است؛ اما طبق گزارش‌های بین‌المللی، سهم تبلیغات آنلاین در دنیا نزدیک به ۶۸.۸ درصد است و بودجه‌ای ۷۷۲ میلیارد دلاری دارد. این آمار نشان می‌دهد که در سال‌های آینده احتمالاً ایرانی‌ها نیز کم‌کم بیشتر به تبلیغات آنلاین اعتماد کنند و سهم این روش‌های تبلیغاتی افزایش یابد. پس این نکته را نیز در انتخاب بهترین روش تبلیغات جذب مشتری لحاظ کنید.

۱۶ ایده عملی برای تبلیغات جذب مشتری

در حال حاضر شیوه‌ها و راهکارهای متعددی برای تبلیغات در دسترس است؛ اما برخی از این راهکارها برای افزایش بازدید از سایت، جذب لیدهای تازه، تبلیغات ریتارگتینگ، آگاهی از برند و… استفاده می‌شوند. در حالی که بسیاری از کسب و کارها در جستجوی تبلیغات برای جذب مشتری هستند. ایده‌ هایی که در ادامه بازگو می‌کنیم، با همین هدف سازگاری دارند.

۱.به آنچه مشتریان می‌گویند گوش دهید

اگر هدفتان تبلیغات برای جذب مشتری است، باید در نخستین گام مشتریان و کاربران هدف خود را درک کنید. باید بدانید که درد آن‌ها چیست؟ چرا به فکر خرید محصولات شما افتاده‌اند؟ شاید عجیب به نظر برسد؛ اما بسیاری از شرکت‌های حرفه‌ای هم حتی این کار را انجام نمی‌دهند؛ یا اینکه تعامل با مشتریان را اتلاف وقت می‌دانند. در حالی که ناآگاهی از خواسته‌ها و انتظارات مشتری مهم‌ترین عامل ناکامی کسب و کارها در افزایش فروش محصول یا خدمات است.

برای شنیدن صدای مشتریان می‌توانید به سراغ سوشال مدیا بروید؛ راه‌های ارتباطی بسازید؛ از پرسش‌نامه‌های آماده استفاده کنید و یا به دنبال راهکارهای خلاقانه‌ تری بگردید.

۲.به سراغ بازاریابی تعاملی بروید

به جای استفاده از تبلیغات سنتی برای جذب مشتری، به سراغ شیوه‌ های خلاقانه‌ تری برای تبلیغات بروید. استفاده از داستان‌ سرایی تعاملی و طراحی بازی‌ های تعاملی باعث می‌شود تا کاربران بیشتر با محصولاتتان ارتباط برقرار کنند. برای جذب مشتری باید کاری کنید که مشتریان بالقوه شما در فضای بازاریابی غوطه‌ ور شوند و نقش فعالی در آن داشته باشند. به این شکل می‌توانید با شکل دهی یک ماجراجویی تعاملی آنلاین کاربر را در قیف فروش خود پیش ببرید و راضی به خرید کنید.

داستان یا بازی طراحی شده توسط شما باید مرتبط با حوزه کاری، برند و محصول باشد. همچنین باید روایتی قانع کننده به خریدار ارائه دهد.

۳.سایت فروشگاهی داشته باشید

بسیاری از کسب و کارها ترجیح می‌دهند فروش خود را به اینستاگرام یا شبکه های اجتماعی دیگر محدود کنند. دلیلشان هم اغلب هزینه‌ های بالای طراحی سایت است. در حالی که اگر از وردپرس یا فروشگاه سازها استفاده کنید، می‌توانید با هزینه محدودی صاحب سایت شوید.

 

سایت فروشگاهی

 

داشتن سایت آپشن‌ های مختلف تبلیغات برای فروش را در اختیارتان قرار می‌دهد. برای مثال می‌توانید اطلاعات کسب و کار خود را در گوگل ثبت کنید. همچنین می‌توانید از خدمات تبلیغات گوگل ادز بهره ببرید. در حال حاضر گوگل ادز امکان تبلیغ در صفحه نتایج جستجو، تبلیغات بنری در شبکه نمایش گوگل (شامل بیش از ۳۵ میلیون سایت و اپلیکیشن)، تبلیغات ایمیلی، تبلیغات ویدئویی در یوتیوب و تبلیغات اپلیکیشنی را ارائه می‌دهد. هر کدام از این موارد در فهرست «بهترین راه های تبلیغات جذب مشتری» قرار می‌گیرند. 

اگر هنوز وب‌سایت فروشگاهی ندارید، برای دریافت مشاوره رایگان طراحی سایت کافی است فرم زیر را تکمیل کنید.

 

درخواست مشاوره

نام(ضروری)

 

۴.شرکت خود را در گوگل ثبت کنید

یکی از کم هزینه‌ های راهکارهای تبلیغاتی، ثبت اطلاعات شرکت‌ها در گوگل است. بیش از ۹۷ درصد مردم برای یافتن محصول یا خدمات محلی ابتدا به سراغ گوگل می‌روند. مثال خوب این اتفاق وقت‌هایی که دنبال یک رستوران خوب در شهرهای دیگر هستید. شاید کمی قبل‌تر از رهگذران آدرس رستورانی را می‌پرسیدید، اما این روزها با یک جستجوی ساده می‌توانید فهرستی از رستوران‌ های نزدیک را پیدا کنید. همچنین می‌توانید نظرات کاربران و امتیازی که برای رستوران در نظر گرفته‌ اند را نیز ببینید. این ویژگی تصمیم‌ گیری نهایی را برایتان راحت‌ تر می‌کند.

 

ثبت بیزینس در گوگل مپ

 

فرقی نمی‌کند صاحب چه کسب و کاری هستید؛ شیرینی فروشی دارید یا قطعات یدکی ماشین می‌فروشید. در هر صورت اگر مکان و اطلاعات خود را در گوگل ثبت کرده باشید، شانس بالایی در جذب این مشتریان بالقوه خواهید داشت. گوگل اجازه ثبت اطلاعاتی مثل لوکیشن، شماره تماس، ساعات فعالیت، روزهای تعطیل و درج تصاویر را به کسب و کارها می‌دهد. برای آشنایی بیشتر با این روش به مقاله ثبت لوکیشن در گوگل مپ سر بزنید.

۵.انعطاف‌ پذیر باشید و بهترین شیوه‌ ها را انتخاب کنید

نکته بعدی در تبلیغات برای جذب مشتری، میزان انعطافی است که در تعامل با کاربران باید داشته باشید. در بسیاری از مواقع کسب و کارها هدف خاصی را از حضور در شبکه‌ های اجتماعی دنبال می‌کنند؛ یا مسیر مشخصی را برای ارتباط با مشتریان می‌سازند؛ اما بر خلاف میل آن‌ها، نحوه استفاده کاربران از پلتفرم یا مسیر طراحی شده به شکل دیگری پیش می‌رود. برای مثال ممکن است ترجیح شما تعامل با کاربران در دایرکت اینستاگرام باشد؛ اما کاربران پیش بردن صحبت‌ها در کامنت‌ها را ترجیح بدهند. در این صورت منطقی است که شما هم توجه ویژه‌ تری به تعامل با مشتریان در کامنت‌ها داشته باشید. این کار به مرور نرخ تبدیل‌تان را افزایش می‌دهد.

۶.با میکرو اینفلوئنسرها همکاری کنید

بسیاری از کسب و کارها برای تبلیغات به سراغ اینفلوئنسر مارکتینگ می‌روند. سپردن تبلیغ به پیج‌ها و صفحات پربازدید کار اشتباهی نیست؛ اما به شرطی که با چشمان باز انجام شود. برای مثال اغلب موارد پیج‌های پر فالوور، مثل پیج‌های سرگرمی و… خیلی هم تبلیغات موثری ندارند. در حالی که اگر به یک پیج کوچک‌تر اعتماد کنید یا به سراغ صفحات مرتبط با کسب و کار خودتان بروید، نتیجه نهایی هم بهتر خواهد بود.

نکته دیگر اینکه میکرو اینفلوئنسرها (کاربرانی که فالوورهای کمتری دارند)، معمولاً دارای ارتباطات بیشتری با کاربران خود هستند. به همین خاطر هم میزان اثرگذاری‌شان روی کاربران بیشتر است. به‌علاوه که خلاقیت و وقت بیشتری هم برای تبلیغات شما صرف می‌کنند. در حالی که پیج‌های پر فالوور صرفاً به دنبال جذب تبلیغات هستند و کمترین ارزشی را برای برند شما قائل می‌شوند.

۷.چالش یا مسابقه‌ طراحی کنید

یکی از ایده‌های جدید برای تبلیغات، برگزاری چالش‌ یا مسابقه‌ های خلاقانه در فضای مجازی است. البته چالش‌هایی که می‌سازید، نباید پیش‌ پاافتاده و شبیه پیج‌های عمومی باشد. برای طراحی چالش خلاق‌تر باشید و از کمی ریسک بیشتر هم نترسید. از طریق این چالش‌ها می‌توانید کاربران را تشویق کنید تا بینش و تجربیات خودشان را درباره محصول یا خدمات شما بازگو کنند. این کار باعث می‌شود تا اعتماد دیگر مخاطبان راحت‌تر جلب شود و مطمئن شوند که محصول شما کاربرد مدنظرشان را دارد یا خیر. به‌علاوه، ساخت چالش‌های تعاملی و ارائه کد تخفیف یا هدایای دیگر در  قالب چالش، کمک می‌کند تا پل محکم‌تری با مخاطب خود بسازید. به شکلی که او را تبدیل به یک خریدار همیشگی و یک مبلغ اجتماعی تبدیل کنید.

۸.به سراغ تبلیغات بصری بروید

اگر در جستجوی بهترین شیوه تبلیغات برای جذب مشتری هستید، توصیه می‌کنیم از تبلیغات ویدئویی یا تصویری استفاده کنید. در گذشته اغلب از تبلیغات سنتی مثل پخش تراکت و بروشور استفاده می‌شد. این روزها اما با گسترش پلتفرم‌ها و شبکه های اجتماعی، می‌توان از متدهای دیگری هم برای بازاریابی استفاده کرد. محتوای تصویری و ویدئویی ارتباط مستقیم‌ تری با کاربر می‌سازد. همین مسئله باعث می‌شود تا مسیر تعامل با مشتریان هم پررنگ‌تر شود.

نکته دیگر اینکه عناصر بصری جذابیت بیشتری هم دارند و امکان استفاده‌ های خلاقانه‌ تری را نیز فراهم می‌کنند. برای مثال اگر بخواهید روایتی از کسب و کار یا محصول خود ارائه دهید، در قالب ویدئو یا تصویر بهتر می‌توانید این کار را جلو ببرید.

۹.چرا شرکت شما؟

اگر هدفتان تبلیغات برای جذب مشتری است، پس باید تمامی عناصر محتوایی آن یک سمت را نشانه بروند. اینکه چرا مشتریان باید از شرکت شما خرید کنند؟ یا چرا باید محصولی را بخرند که شما ارائه می‌دهید؟ با تاکید روی همین نکته ساده می‌توانید کمپین تبلیغاتی خود را به شکلی بسازید که نتیجه آن افزایش فروش باشد.

۱۰. مسیر خرید را ساده کنید

حتی اگر بهترین راه های تبلیغات جذب مشتری را هم داشته باشید، اگر مسیر خرید را برای مشتریان بالقوه ساده نکنید، تبلیغتان به فروش منجر نمی‌شود. برای مثال تصور کنید که یک کد تخفیف ۴۰ درصدی خرید پوشاک دارید. داشتن تخفیف ۴۰ درصدی وسوسه‌ کننده است؛ اما اگر سایت تخفیف دهنده دچار مشکل باشد، مثلاً هنگام وارد کردن اطلاعات پیغام خطا بدهد یا اینکه مسیر پیچ و خم‌ داری را برای خرید داشته باشد، در این صورت احتمال خیلی زیادی دارد که بیخیال کد تخفیف شوید. اگر نمی‌خواهید همین اتفاق را برای کسب و کار خود تجربه کنید، از اول حواستان به طراحی مسیر خرید باشد.

ساده‌ سازی فرایند ثبت نام، امکان استفاده از نقشه‌ های گرافیکی برای آدرس‌ دهی، استفاده از درگاه پرداخت‌های مطمئن و بالا بردن سرعت لود سایت از جمله فاکتورهایی است که باعث افزایش خرید می‌شوند.

۱۱. در شبکه‌ های اجتماعی حضور فعال داشته باشید

فرقی نمی‌کند در چه حرفه‌ ای فعال هستید، این روزها حضور در شبکه‌ های اجتماعی جزء الزامات اصلی بازاریابی است. البته لزومی ندارد در همه شبکه‌ های اجتماعی حضور داشته باشید. برای برخی از کسب و کارها اینستاگرام بهترین پلتفرم مجازی است؛ اما برای برخی دیگر لینکدین یا تلگرام ممکن است ثمربخشی بیشتری داشته باشد. به همین خاطر بگردید و مرتبط‌ ترین پلتفرم‌ها و شبکه‌ های اجتماعی را شناسایی کنید. سپس داخل آن‌ها فعالیت مستمر داشته باشید. برای شناسایی و تحقیق درباره اثربخشی هم به سراغ رقبای خود بروید و ببینید کجا فعال‌ تر هستند؟ و مخاطبان شما کجا بیشتر حضور دارند.

بسیاری از این شبکه‌ های اجتماعی امکان تبلیغات مستقیم را نیز ارائه می‌کنند. برای مثال جهت تبلیغات افزایش فروش می‌توانید به سراغ اینستاگرام ادز، فیسبوک ادز یا تلگرام ادز هم بروید.

۱۲.تولید محتوا را جدی بگیرید

بهترین تبلیغات برای افزایش فروش، تمرکز کردن روی محتوای تولیدی است. فرقی نمی‌کند در کجا فعالیت دارید. در شبکه‌ های اجتماعی، وب‌سایت یا هر جای دیگری. در هر صورت باید حواستان به تولید محتوا هم باشد. مشتریان بالقوه محصول، سوالات و نکاتی در ذهن دارد که به دنبال پاسخ روشنی برای آن‌ها می‌گردد. در تولید محتوا باید این سوالات را پوشش دهید. روی نکات محصول تمرکز کنید. درباره ویژگی‌ ها و مزیت‌ های آن صحبت کنید. چگونگی استفاده از محصول را آموزش دهید. به مقایسه این محصول با رقبای دیگر بپردازید و در یک کلام، محتوایی تولید کنید که برای مشتریان بالقوه جذاب باشد.

تبلیغات برای افزایش فروش

برای پیدا کردن ایده‌ های محتوایی می‌توانید از ابزارهایی مثل گوگل، ابزارهای هوش مصنوعی و… کمک بگیرید. همچنین بررسی محتوای رقبا هم سرخط‌ های خوبی به شما می‌دهد.

نکته دیگر اینکه به سراغ انواع مختلف محتوا بروید. استفاده صرف از محتوای ویدئویی هم به مرور زمان کاربرد خود را از دست می‌دهد؛ اما اگر همین محتوا را با محتوای متنی و تصویری ترکیب کنید، اثربخشی آن بیشتر می‌شود.

۱۳.همکاری‌های چندجانبه شکل دهید

یک تکنیک افزایش فروش محصول، همکاری با کسب و کارهای مرتبط با حوزه فعالیت شما است. برای مثال اگر پرینتر می‌فروشید، می‌توانید با شرکت‌های تولید کاغذ همکاری کنید. اگر فروشنده لنز دوربین هستید، ارتباط برقرار کردن با آموزشگاه‌های عکاسی، فروشگاه‌های لوازم عکاسی و… گزینه‌ های خوبی برای شما خواهد بود. اگر یک محصول خوراکی تولید می‌کنید، باید به سراغ رستوران‌ها، اغذیه فروشی‌ها یا کافه‌ها بروید. هرچقدر شبکه‌ سازی قوی‌تری داشته باشید، می‌توانید فروش محصول خود را نیز افزایش دهید.

نکته دیگر اینکه همکاری‌ های خود را می‌توانید به شکل گسترده‌ تری هم انجام دهید. برای مثال اگر وب‌سایت فروش لنز دارید، می‌توانید با وب‌سایت‌های آموزش عکاسی همکاری‌ های متعددی داشته باشید. از تبلیغ مستقیم گرفته تا حتی انتشار پست مهمان در بلاگ وب‌سایت‌های آنها.

۱۴.واحد پشتیبانی خود را تقویت کنید

بسیاری از کسب و کارهایی که خدمات خاصی را ارائه می‌دهند یا اینکه محصول ویژه‌ای را می‌فروشند، ضعف پشتیبانی دارند. همین مسئله هم باعث می‌شود تا خیلی راحت مشتریان خود را از دست بدهند. اگر به دنبال افزایش فروش هستید، از یاد نبرید که تکمیل‌ کننده فرایند فروش محصول، ارائه خدمات پشتیبانی مناسب است. به این شکل می‌توانید روی تبلیغات ریتارگتینگ سرمایه‌ گذاری کنید و مشتریان قبلی خود را به مبلغ خود تبدیل نمایید.

نکته دیگر اینکه بخش پشتیبانی در برخورد با مشتریان جدید هم تاثیر مهمی دارند. اگر نحوه تعامل تیم پشتیبانی قوی باشد، باعث جلب رضایت کاربران و افزایش فروش می‌شود.

۱۵.داشتن فراخوان اقدام به عمل را فراموش نکنید

بسیاری از تبلیغات برای افزایش فروش با شکست روبرو می‌شوند، چون فاقد CTA هستند یا در آن‌ها از کال تو اکشن مناسبی استفاده نشده است. کال تو اکشن یا همان فراخوان اقدام به عمل باید متناسب با محصول و اهداف کمپین باشد. باید کاربران را ترغیب کند تا عمل خاصی را انجام دهند. برای مثال فرایند خرید را تکمیل کنند؛ یا اینکه ایمیل خود را برای دریافت کدهای تخفیف ارائه دهند.

اینکه در تبلیغ روی مزایا و معایب یک محصول مانور دهید یا با ایجاد سوال در ذهن مخاطب، او را ترغیب به خرید کنید، خوب است؛ اما اگر همین تبلیغ دارای CTA نباشد، خواننده پس از تماشای تبلیغ همه چیز را رها می‌کند و می‌رود. نتیجه این کار هم کاهش فروش و هدر رفتن بودجه تبلیغات است.

۱۶.پیشنهادهای تبلیغاتی را شخصی‌ سازی کنید

اگر بتوانید تبلیغات خود را متناسب با هر مشتری شخصی‌ سازی کنید، اثربخشی آن را بالاتر می‌برید. تبلیغات شخصی‌ سازی شده هدفمندتر هستند و تاثیر بیشتری هم روی مخاطب می‌گذارند. برای مثال در تبلیغات ایمیلی می‌توانید با استفاده از بانک ایمیلی فروشگاه، تبلیغات را شخصی‌ سازی کنید. ذکر کردن نام افراد، ارائه کد تخفیف متناسب با خریدهای قبلی کاربران و با خبر کردن آن‌ها از محصولات یا خدمات جدیدی که ممکن است به آن علاقه‌مند باشند، راهکارهایی برای شخصی‌ سازی تبلیغات است.

۱۷.سراغ برگزاری کارگاه‌های آموزشی رایگان بروید

خیلی وقت‌ها برای تبلیغات جذب مشتری می‌توانید سراغ برگزاری رویدادها و کارگاه‌های آموزشی بروید. مثلاً اگر هدفتان فروش لوازم آرایشی است، برگزاری چنین رویدادهایی می‌تواند خیلی کمک کننده باشد. فرض کنید چنین کارگاهی را با حضور یک میکاپ آرتیست مشهور برنامه‌ریزی کرده‌اید. مسلماً علاقه‌مندان زیادی هستند که دوست دارند نکات آموزشی میکاپ را از زبان یک بلاگر مشهور بشنوند. چنین کارگاهی شاید در ابتدا هزینه زیادی داشته باشد؛ اما باعث برند شدن کسب و کار شما می‌شود و به افزایش مشتریان و فروش نیز کمک می‌کند.

۱۸.ارسال نمونه‌های رایگان برای مشتریان را امتحان کنید

خیلی وقت‌ها اطلاع‌رسانی و تبلیغات هرچقدر هم که پررنگ باشند، بازهم نمی‌توانند باعث برند شدن محصول شوند. خصوصاً وقتی این محصول کمی جدید باشد و مخاطب تجربه‌ای در استفاده از آن نداشته باشد. در این حالت می‌توانید سراغ ارسال نمونه‌های رایگان برای مشتریان بروید. مثلاً اگر فروشگاه خوراکی‌جات دارید و محصول جدیدی را اضافه کرده‌اید، یک سمپل کوچک از آن را کنار سفارشات مشتریان قرار دهید و برایشان بفرستید. مطمئن باشید که اگر محصول جذابی باشد، همین مشتریان پس از مصرف مجدداً سراغ خرید محصول جدیدتان هم می‌آیند. این روش برای تبلیغات لوازم آرایشی و محصولات خوراکی به خوبی جواب می‌دهد.

۱۹.سراغ استفاده‌های خلاقانه از هوش مصنوعی بروید

ابزارهای هوش مصنوعی فرصت‌های مختلفی را برای ارائه ایده‌های خلاقانه در دسترس کسب و کارها قرار داده است. خیلی از این ابزارها رایگان هم هستند و با کمی توسعه می‌توانید از آن‌ها برای تبلیغات کسب و کارتان استفاده کنید. برای مثال اگر فروشگاه پوشاک دارید، می‌توانید یک ربات هوش مصنوعی را توسعه دهید که به کاربران در طراحی استایل مناسب کمک کند. به شکلی که با پرسیدن چند سوال و در نظر گرفتن علاقه‌مندی‌های شخصی، چند ایده جذاب به کاربر ارائه دهد؛ یا حتی این کار را براساس عکس شخصی کاربر انجام دهد. بعد هم می‌توانید یک کد تخفیف کوچک برای کاربر بفرستید و از او دعوت کنید تا همین محصولات پیشنهادی را خریداری کند.

این فقط یک ایده سردستی و ساده بود؛ مطمئناً اگر کمی خلاقانه‌تر به قضیه نگاه کنید، خودتان به ایده‌های جذاب‌تری می‌رسید.

۲۰.به مشتری احساس خاص بودن بخرید

خیلی وقت‌ها دلیل اینکه مشتری رقیب را به شما ترجیح می‌دهد، قیمت پایین‌تر یا کیفیت محصول نیست؛ بلکه همه چیز در احساسی که از خرید می‌گیرد خلاصه می‌شود. مثلاً فرض کنید از دو فروشگاه کتاب، یک محصول مشخص را سفارش داده‌اید. فروشگاه اول محصول را در همان پاکت‌های پستی سفیدرنگ برایتان ارسال کرده‌ است؛ اما فروشگاه دوم همان کتاب را داخل یک جعبه اختصاصی بسته‌بندی کرده و کنارش یک پیکسل کوچک و نشان کتاب هم قرار داده است. خب شما باشید، سری بعد از فروشگاه دوم خرید نمی‌کنید؟

استفاده از بسته‌بندی‌های اختصاصی و جذاب، اضافه کردن یک سری هدایای کوچک، سمپل محصولات جدید و… می‌تواند به مشتری حس خاص بودن بدهد و آن را از یک مشتری ساده به یک مشتری ثابت تبدیل کند.

۲۱.بازاریابی از طریق کد دعوت را جدی بگیرید

بازاریابی دهان به دهان از قدیم بین مردم رواج داشته است. در دنیای مدرن هم می‌توانید همچنان از این ایده استفاده کنید. البته اگر هدفتان تبلیغات جذب مشتری است، باید کمی خلاق‌تر باشید. برای مثال در سایت برای هر کاربر یک کد دعوت اختصاصی تعریف کنید و از او بخواهید تا دوستانش را با این کد به فروشگاه شما دعوت کند. بعد هم یک وعده جذاب به او بدهید؛ مثلاً اینکه حاضرید معادل ۵ درصد از مبلغ هر سفارشی که با این کد دعوت ثبت می‌شود را به مشتری هدیه کنید. مطمئن باشید با این کار خیلی از کاربران حاضرند محصولات و خدمات شما را تبلیغ کنند.

می‌خواهید ارزش چنین روشی را بهتر درک کنید؟ سری به بروکرها و صرافی‌های ارز دیجیتال بزنید. بیشتر این صرافی‌ها بازاریابی از طریق کد دعوت را به‌طور جدی دنبال می‌کنند و مبالغ عجیب و غریبی هم به سرشاخه‌ها و بلاگرها پاداش می‌دهند.

انواع روش‌های تبلیغ برای جذب مشتری

تا اینجا بیشتر درباره ایده‌های عملی و راهکارهایی صحبت کردیم که برای جذب مشتری می‌توانید از آن‌ها استفاده کنید؛ اما سوال بعدی اینجاست که بهترین راه‌های تبلیغات برای جذب مشتری کدام است؟ برای اینکه پاسخ روشنی به این سوال داده باشیم، یک جدول ساده برایتان آماده کرده‌ایم. در این جدول متداول‌ترین روش‌های تبلیغات را آورده‌ایم و در کنار آن مزایا و معایبش را نیز ذکر کرده‌ایم. به این شکل راحت‌تر هم می‌توانید انواع روش‌های تبلیغات جذب مشتری را مقایسه کنید.

 

روش تبلیغ

توضیحات مزایا

معایب

تبلیغ در شبکه‌های اجتماعی

تبلیغ برای فروش محصول در اینستاگرام، توییتر، تلگرام و… تنوع روش‌های تبلیغ، گستردگی مخاطبان شبکه‌های اجتماعی

هزینه تولید محتوا، هزینه بالای تبلیغات

اینفلوئنسر مارکتینگ

همکاری با اینفلوئنسرها برای تبلیغ محصول اثرگذاری اینفلوئنسرها روی مخاطبان خود

سختی پیدا کردن اینفلوئنسر در حوزه‌های مرتبط، هزینه‌ بالای همکاری با اینفلوئنسرها

تبلیغات در صفحه نتایج گوگل (تبلیغات گوگل ادز)

تبلیغ محصول در صفحه نتایج گوگل هدف‌گیری دقیق مخاطبان، افزایش ترافیک وب سایت، تاثیرگذاری روی مخاطب‌های جستجوگر

نیاز به وب‌سایت برای تبلیغ، هزینه دلاری تبلیغات

تبلیغات بنری آنلاین (تبلیغات کلیکی)

اجرای تبلیغات کلیکی در سایت‌های پربازدید برای جذب مشتری اجرای سریع تبلیغات، هزینه پایین

کوری تبلیغاتی و نادیده گرفته شدن تبلیغات توسط عمده کاربران

تبلیغات ویدئویی

پخش تبلیغات ویدئویی در پلتفرم‌هایی مثل آپارات، فیلیمو و یوتیوب هدف‌گیری دقیق مخاطبان، اثربخشی بالای تبلیغات ویدئویی

هزینه بالای تولید محتوای ویدئویی، احتمال نادیده گرفته شدن تبلیغات

تبلیغ در سایت‌ها و اپلیکیشن‌های مرتبط

تبلیغ محصول در سایت‌های دایرکتوری، عضویت در سایت‌های تخفیفی مثل تخفیفان و موپن، همکاری با ترب و ایمالز تاثیر بالا در جذب مشتریان جدید

هزینه اولیه تبلیغات، احتمال نادیده گرفته شدن تبلیغات

تبلیغات پیامکی

ارسال پیامک با هدف اطلاع‌رسانی درباره جشنواره‌های فروش و جذب مشتری هزینه پایین ارسال پیامک، امکان ارسال گسترده پیامک

نادیده گرفته شدن پیامک‌های تبلیغاتی توسط کاربران

برگزاری رویدادهای حضوری و آنلاین

برگزاری کارگاه و رویداد با هدف معرفی محصول و جذب مشتریان جدید جذب بالا، اثرگذاری خوب

هزینه برگزاری رویداد، ریسک بالا

تبلیغات ایمیلی

ارسال خبرنامه ایمیلی یا تبلیغ به‌واسطه پلتفرم‌هایی مثل گوگل ادز با هدف جذب مشتری ارزان بودن تبلیغات ایمیلی، ارسال سریع، گستردگی مخاطبان

امکان نادیده گرفته شدن توسط کاربران، امکان اسپم شدن ایمیل‌های تبلیغاتی

تبلیغات محیطی

اجرای کمپین‌های تبلیغات محیطی با هدف معرفی محصول اثرگذاری پایین روی فروش محصولات

نادیده گرفته شدن تبلیغات بنری توسط کاربران

 

 

۵ قانون طلایی که در تبلیغات باید رعایت کنید

اگر می‌خواهید در تبلیغات جذب مشتری موفق عمل کنید، لازم است حواستان به قوانین و نکات زیر باشد:

۱.هدف اول و آخرتان جلب رضایت مشتری باشد

در بازاریابی و تبلیغات باید با مخاطب صادق باشید. اگر هدفتان را جلب رضایت کاربر قرار دهید و سعی کنید دردش را بفهمید، مطمئن باشید ۹۰ درصد راه موفقیت را طی کرده‌اید.

۲.بهترین کانال‌ را برای تبلیغات محصول خود پیدا کنید

قبل از اینکه سراغ انواع روش‌های تبلیغ بروید، ببینید مخاطب شما از چه پلتفرم‌هایی بیشترین استفاده را می‌کند. مثلاً اگر می‌خواهید در حوزه طب سنتی فعالیت کنید و داروهای گیاهی بفروشید، احتمالاً تبلیغ در پلتفرم‌های داخلی مثل بله، ایتا، سروش و… گزینه‌های خوبی برای شما باشند؛ اما مثلاً اگر هدفتان فروش پوشاک ورزشی است، تبلیغ در اینستاگرام یا توییتر را به شما پیشنهاد می‌کنیم.

۳.برای برند خود یک داستان خلق کنید

خیلی وقت‌ها این داستان‌ها هستند که می‌فروشند. برای مثال نایکی را در نظر بگیرید. کفش‌های نایکی به‌واسطه داستانی که این برند خلق کرد معروف شدند و هنوز هم با همان شعار محبوب Just Do It در بازار فعال است. یا مثلاً یک فروشگاه عطرفروشی را در نظر بگیرید که می‌خواهد یک عطر فرانسوی را بفروشد. برای مخاطب اینکه چنین عطری در فرانسه تولید شده، شاید خیلی مهم نباشد؛ اما اگر به مشتری بگویید این عطر را ناپلئون بناپارت در سفرش به ایتالیا از یک تاجر ایتالیایی خرید و بعدها در فرانسه به تولید انبوه رسید، مسلماً علاقه‌مند می‌شود تا دقیقاً همین عطر را بخرد. به هر جهت استفاده از عطری که ناپلئون هم استفاده می‌کرده، خیلی جذاب است.

۴.احساسات مخاطب را نشانه بگیرید

ویژگی‌های یک تبلیغات موفق این است که روی احساسات مخاطب تاثیر می‌گذارد. این احساسات می‌تواند هم شامل احساسات منفی باشد و هم احساسات مثبت. مثلاً در تبلیغات پیامکی خیلی وقت‌ها احساس ترس را در مخاطب قلقلک می‌دهند. استفاده از جملاتی مثل «فقط تا پایان امروز وقت دارید!» باعث تقویت این حس در مخاطب می‌شود.

۵.داده‌های تبلیغاتی را ثبت و تحلیل کنید

پس از اجرای کمپین‌های تبلیغاتی باید به تحلیل آن‌ها نیز بپردازید. خیلی از پلتفرم‌های تبلیغاتی مثل گوگل ادز خودشان داده‌های مهم را  ثبت و ذخیره می‌کنند. این داده‌ها شامل نرخ بازدید، نرخ تبدیل، نرخ بازگشت سرمایه و… می‌شود. به‌واسطه چنین داده‌هایی است که می‌توان فهمید یک روش تبلیغ خوب عمل کرده است یا خیر. از هر روشی که برای تبلیغات استفاده می‌کنید، باید مقیاس‌پذیر باشد. این مقیاس‌پذیری را به کمک ابزارهای واسطه یا ایده‌های خلاقانه می‌توانید کنترل کنید. مثلاً در تبلیغات پیامکی استفاده از کدهای تخفیف راهکاری برای مقیاس‌پذیری است.

متن تبلیغاتی خوب چگونه نوشته می‌شود؟ (+ ۲۰ متن تبلیغاتی خلاقانه)

  • در خیلی از روش‌های تبلیغات جذب مشتری نیاز به متن‌های تبلیغاتی دارید. متن‌های تبلیغاتی باید ترغیب‌کننده باشند و به کاربر انگیزه لازم برای انجام خرید را بدهند. نکته دیگر اینکه یک متن تبلیغاتی موثر باید در همان ابتدای کار نظر کاربر را جلب کرده و او را وادار به خواندن یا دیدن تبلیغ کند. برای اینکه چنین متن‌هایی بنویسید، نیاز به تمرین دارید. همچنین می‌توانید از یک کپی‌رایتر کمک بگیرید. اما اگر خودتان می‌خواهید کار را جلو ببرید، نکات زیر هم به کارتان می‌آید:
  • در نوشتن متن‌های تبلیغاتی از جمله‌های کوتاه و کلمات ساده استفاده کنید. پیچیده کردن جمله به معنای خلاقانه بودن آن نیست؛ بلکه فقط کاربر را گیج و سردرگم می‌کند.
  • برخی از کلمات قدرت بیشتر و ترغیب‌کنندگی بیشتری دارند. برای مثال کلماتی مانند بهترین، تخفیف، ضمانت، محدودیت، گارانتی اصالت، گارانتی بازگشت و صفت‌های تفضیلی در این دسته‌بندی قرار می‌گیرند. سعی کنید در نوشتن متن‌ها و عنوان‌های تبلیغاتی از این کلمه‌ها کمک بگیرید.
  • استفاده از اعداد ریاضی در عنوان‌های تبلیغاتی راحت‌تر ذهن خواننده را درگیر می‌کنند؛ زیرا ذهن ما آدم‌ها مقیاس‌پذیر است و از آمار و ارقام استقبال می‌کند. در نوشتن عنوان‌ها از اعداد ریاضی استفاده کنید. همچنین در دل متن نیز می‌توانید چند آمار مستند بیاورید. استفاده از آمارها اعتماد مشتری را نیز بیشتر جلب می‌کند.
  • مغز انسان‌ها عاشق توضیحات است. کاربران دوست دارند بدانند چرا محصول شما نسبت به رقبا بهتر است؟ یا چرا محصول شما ارزان‌تر از دیگران است. اینجاست که با اضافه کردن یک «چون» یا «زیرا» به متن و دادن توضیحات می‌توانید هم اعتماد کاربران را جلب کنید و هم آن‌ها را ترغیب کنید که خریدشان را انجام دهند. این ساختار را در تبلیغات پوشاک زیاد دیده‌اید. ما این لباس را ارزان‌تر می‌دهیم؛ چون خودمان تولیدکننده هستیم!
  • اگر می‌خواهید کد تخفیفی به کاربر ارائه دهید، محدودیتی هم برای آن در نظر بگیرید. وقتی زمان‌ را در ذهن کاربر محدود می‌کنید، ترغیب‌کنندگی تبلیغات بیشتر می‌شود. جمله‌ای مثل «برای استفاده از کد تخفیف ۱۰ درصدی خرید عطر؛ فقط تا پایان هفته» اثربخشی بیشتری دارد.
  • در تبلیغات تلاش کنید تا ریسک خرید را برای کاربر پایین بیاورید. استفاده از اصطلاحاتی مثل ضمانت بازگشت، امکان لغو اشتراک در هر زمان، گارانتی تعویض محصول و… این کار را به‌خوبی انجام می‌دهد. وقتی ریسک خرید پایین باشد، کاربر راحت‌تر خریدش را انجام می‌دهد.

۲۳ متن تبلیغاتی خلاقانه (برای تبلیغات پیامکی، ایمیلی، ویدئویی و…)

در جدول زیر ۲۳ نمونه متن تبلیغاتی را مشاهده می‌کنید. با الگو گرفتن از این نمونه‌ها و حتی کمک خواستن از چت جی‌بی‌تی شما نیز می‌توانید متن‌های تبلیغاتی خلاقانه‌ای برای کسب و کارتان بنویسید.

 

۱ این تخفیف را از دست ندهید! تخفیف ۳۰ درصدی برای خرید کتاب فقط تا پایان هفته.
۲ سلام (…) عزیز. به پاس قدردانی از خریدهای قبلی یک کد تخفیف ۱۵ درصدی برایتان در نظر گرفته‌ایم. فروشگاه (…)
۳ سلام (…) عزیز. یادت نره چهارشنبه ساعت ۱۶ در وبینار آموزش ۸ نکته میکاپ شرکت کنی.
۴ (…) عزیز. شما ۱۸ ماه است که مشتری دائمی ما هستید. به پاس این همراهی یک کد تخفیف ۱۸ درصدی برایتان در نظر گرفته‌ایم. حواست باشه تاریخ انقضای این کد فقط تا پنجشنبه است.
۵ هنوز خرید اولت رو انجام ندادی؟ کد تخفیف ۱۰۰ هزار تومانی برای خرید اول از (…)
۶ ۲ ماه اشتراک رایگان برای اشتراک اولی‌ها! اگر می‌خوای زبان یاد بگیری، الان وقتشه. وب‌سایت آموزش زبان (…)
۷ اگر امروز خریدت رو نهایی کنی، ارسالش با ماست. هزینه ارسال رایگان برای خرید اولی‌ها. فروشگاه (…)
۸ از خرید گوشی (…) راضی بودی؟ یادت نره ما ۱۴ روز ضمانت بازگشت بی قید و شرط داریم. فروشگاه (…)
۹ ۱۰ درصد تخفیف خرید پوشاک به مناسبت روز مادر! فروشگاه لباس (…) 
۱۰ نگران کنکورت هستی؟ همین امروز در کلاس‌های (…) ثبت‌نام کن. کد تخفیف ۱۳ درصدی هم تقدیم به تو.
۱۱ دنبال هتل هستی و جایی رو پیدا نمی‌کنی؟ با (…) همیشه سرپناه مطمئن داری. رزرو هتل و تور با (….)
۱۲ هوس چلوکباب کردی؟ فقط همین امروز با ۳۰ درصد تخفیف می‌تونی از رستوران (…) غذات رو سفارش بدی.
۱۳ نگران کادوی روز زن هستی؟ نگران نباش. طلافروشی (…) همیشه همراهته. امکان خرید اقساطی طلا بدون کارمزد.
۱۴ ارسال رایگان محصولات فقط تا آخر هفته! اگر می‌خوای لباس زمستونت رو سفارش بدی، الان وقتشه.
۱۵ امروز خرید کن؛ ۴ ماهه پرداخت کن. خرید اقساطی لباس و پوشاک از ارزان‌سرای (…)
۱۶ حراج آنلاین کتاب! تا ۵۰ درصد تخفیف روی همه کتاب‌ها.
۱۷ غذای مامان‌پز در رستوران (…)
۱۸ نگران بیمه خودرویی؟ نگران نباش. با شرکت بیمه (…) می‌تونی با ۸ قسط خودروت رو بیمه کنی. بدون نیاز به چک
۱۹ بیمه عمر نداری؟ خرید بیمه عمر با ۸ درصد تخفیف از شرکت بیمه (…) همین الان تماس بگیر.
۲۰ هنوز ورزش رو شروع نکردی؟ برنامه ورزشی رایگان + کد تخفیف ۱۳ درصدی برای ثبت‌نام تا آخر مهر. باشگاه ورزشی (…)
۲۱ دنبال عطر (…) بودی؟ زود بیا که موجودش کردیم.
۲۲ دنبال تنوع بالا هستی و فروشگاه لباس ایده‌آلت رو پیدا نکردی؟ یه سر به سایت ما بزن.
۲۳ برای خرید ملک نیاز به مشاوره داری؟ همین الان با این شماره تماس بگیر. مشاوره رایگان خرید و اجاره ملک با املاکی (…)

سخن آخر

هدف اصلی کسب و کارها از تبلیغات افزایش فروش محصولات یا خدمات‌ است. البته تبلیغات ممکن است اهداف دیگری مثل افزایش آگاهی از برند، افزایش ترافیک وب‌سایت، جذب فالوور و… هم داشته باشد؛ اما زیربنای این اهداف هم در نهایت افزایش فروش قرار دارد. در این مقاله ۱۶ نکته عملی برای تبلیغات جذب مشتری را مرور کردیم. اگر سوال دیگری داشتید، در کامنت‌ها پاسخگوی شما هستیم.

سؤالات متداول
چطور محتوای بهتری برای تبلیغات تولید کنم؟
برای تولید محتوای تبلیغ در قدم اول اهداف و مخاطبان را در نظر بگیرید. سپس بر اساس این فرض‌ ها به سراغ تبلیغات بروید. در تولید محتوای متنی از جمله‌ ها و کلمات گویا استفاده کنید. داشتن عنوان جذاب هم در تبلیغات تصویری و ویدئویی حائز اهمیت است.
در اینفلوئنسر مارکتینگ به سراغ چه صفحاتی برویم؟
برای اثربخشی بیشتر تبلیغات اینفلوئنسری بهتر است به سراغ صفحاتی بروید که متناسب با حوزه کسب و کاری شما باشند. حتی اگر تعداد دنبال کننده‌ های آن‌ها کمتر از پیج‌های مشهور هم بود، اشکالی ندارد. این صفحات اثربخشی بیشتری روی مخاطبان خود دارند و انتخابشان منطقی‌ تر است.
برای فروشگاه‌های اینترنتی چه تبلیغاتی بهتر است؟
اگر در جستجوی بهترین راه های تبلیغات جذب مشتری هستید، بهتر است به سراغ تبلیغات گوگل ادز بروید. تبلیغ در صفحه نتایج گوگل یا اجرای کمپین‌های تبلیغات کلیکی در گوگل ادز گزینه‌ های خوبی برای فروشگاه‌ های اینترنتی هستند.
بهترین راه‌های تبلیغات برای جذب مشتری چیست و کدام سریع‌تر است؟
اگر وب‌سایت دارید، تبلیغ در گوگل ساده‌ترین و سریع‌ترین راهکار برای جذب مشتری است؛ زیرا خیلی از کاربران وقتی قصد خرید محصولی را دارند، ابتدا سراغ جستجو در گوگل می‌روند. در شبکه‌های اجتماعی هم اینفلوئنسر مارکتینگ اغلب بهترین راهکار است.
تبلیغات چطور مردم را جذب می‌کند؟ چگونه تبلیغ کنیم برای جذب مشتری؟
در تبلیغات باید ابتدا تمرکزتان روی جلب توجه باشد. خیلی از کاربران تبلیغات اینترنتی و غیراینترنتی را نادیده می‌گیرند؛ پس ابتدا باید با یک قلاب سریع، نظر کاربران را جلب کنید. سپس با دادن پیشنهادهای جذاب و اغواگرانه آن‌ها را دعوت به خرید نمایید. مثلاً دادن کد تخفیف یا مقایسه قیمت و ویژگی‌های محصول با رقبا از جمله کارهایی است که باعث ترغیب کاربر می‌شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *