معرفی بهترین صفحه سازهای وردپرس در سال ۲۰۲۴

معرفی بهترین صفحه سازهای وردپرس در سال ۲۰۲۴

بهترین صفحه ساز وردپرس
خلاصه

طراحی UI سایت و توجه به عناصر بصری آن نیاز به دانش فنی بالایی دارد. در سایت‌های بزرگ برای طراحی این عناصر از کدنویسی استفاده می‌شود؛ اما این کار زمان‌بر بوده و هزینه بالایی هم

ویدئوی آموزشی
فهرست مطالب

طراحی UI سایت و توجه به عناصر بصری آن نیاز به دانش فنی بالایی دارد. در سایت‌های بزرگ برای طراحی این عناصر از کدنویسی استفاده می‌شود؛ اما این کار زمان‌بر بوده و هزینه بالایی هم دارد. در نتیجه برای کسب و کارهای کوچک یا سایت‌های شخصی گزینه مناسبی نیست. اینجاست که پای افزونه‌های صفحه ساز وردپرس به میان می‌آید. صفحه سازها برای آسان‌تر کردن طراحی سایت ایجاد شده‌اند. به نحوی که حتی مبتدیان نیز می‌توانند از آن‌ها استفاده کنند. در این مقاله قصد داریم به سراغ معرفی بهترین صفحه سازهای وردپرس برویم و به معرفی بهترین گزینه‌های در دسترس بپردازیم. اگر قصد دارید سایتی برای خود راه‌اندازی کنید، می‌توانید کار را با این ابزارها و قالب‌های پیش‌ساخته شروع کنید.

بهترین افزونه صفحه ساز وردپرس | معرفی ۴ صفحه ساز معروف جهانی

۱. صفحه ساز المنتور (elementor)

اگر در جستجوی بهترین صفحه ساز های وردپرس هستید، حتماً المنتور را امتحان کنید. المنتور مشهورترین و  پرکاربردترین ابزار ساخت صفحات وردپرس است. این ابزار در دو نسخه رایگان و پرو ارائه می‌شود. نسخه رایگان المنتور در سایت وردپرس امتیاز ۴.۵ را دارد و بیش از ۴۰ ویجت رایگان را در دسترس شما قرار می‌دهد. بسیاری از موراد مورد نیاز در طراحی سایت شخصی و فروشگاهی را می‌توان با همین نسخه رایگان المنتور طراحی کرد؛ اما اگر نیازمند قابلیت‌های ویژه‌تری هستید، می‌توانید به سراغ المنتور پرو بروید. این نسخه را باید از طریق وب‌سایت رسمی المنتور تهیه کنید.

المنتور

اشتراک سالانه المنتور برای کسب و کارهایی که با ووکامرس کار می‌کنند، ۱۹.۹۹ یورو برای هر ماه یا ۲۴۰ یورو سالیانه است. البته اگر طراح هستید یا شرکت طراحی سایت دارید، می‌توانید به سراغ پلن‌های دیگر المنتور پرو بروید. برای مثال با پرداخت ۲۲.۹۹ یورو در ماه (یا ۲۷۵ یورو در سال) می‌توانید از ویژگی‌های المنتور برای طراحی ۳ سایت استفاده کنید. همچنین با پرداخت ۴۹.۹۹ یورو ماهانه (یا ۵۹۹.۸۸ یورو سالانه) می‌توانید از ویژگی‌های بیشتری برخوردار شوید و امکان طراحی ۱۰ سایت در سال را داشته باشید.

نسخه پرو ویژگی‌ها و امکانات بیشتری دارد. فضای ذخیره‌سازی بیشتری در اختیارتان قرار می‌دهد و ویژگی‌هایی دارد که چندین پله طراحی سایت را برایتان راحت‌تر و شگفت‌انگیزتر می‌کند.

همانطور که در سایت wpbeginner هم در این مورد آمده است:

Elementor comes with many ready-to-use templates that you can easily insert into your pages. You can simply point and click to edit any item on the page, replace the content, and you’re done.

آشنایی با ویژگی‌های المنتور

المنتور به عنوان یکی از افزونه های کاربردی وردپرس ویژگی‌هایی دارد که باعث شده تا اغلب طراحان سایت به سراغ همین افزونه صفحه ساز وردپرس بروند. مهم‌ترین این ویژگی‌ها عبارتند از:

  • رابط کاربری گرافیکی: صفحه ساز المنتور رابط گرافیکی جذابی دارد. تمامی بخش‌های قالب را می‌توان در المنتور به‌صورت کشیدن و رها کردن جابه‌جا کرد. همچنین می‌توان تک تک تغییرات را به‌صورت زنده در وب‌سایت دید و قدم به قدم جلو رفت.
  • طراحی سایت پیشرفته: افزونه المنتور ویژگی‌ها و ابزارهای پیشرفته‌ای برای طراحی سایت دارد. این ابزارها به شما کمک می‌کند تا پیچیده‌ترین طرح‌های موردنظرتان را روی سایت پیاده‌سازی کنید.
  • پنل مدیریتی پیشرفته: ویرایشگر صفحات المنتور دارای یک پنل مدیریتی پیشرفته است. از طریق این پنل می‌توانید جریان کاری طراحی سایت‌ها را رصد کنید. همچنین به ابزارها و امکاناتی دسترسی دارید که مدیریت پروژه‌ها و جلب مشتریان بیشتر را برایتان راحت‌تر می‌کند.
  • بیش از ۱۰۰ ویجت رایگان: در افزونه صفحه ساز المنتور به بیش از ۱۰۰ ویجت متنوع دسترسی خواهید داشت. با این ویجت‌ها می‌توانید بخش‌های مختلفی را به سایت خود اضافه کنید. همچنین می‌توانید به‌صورت شخصی‌سازی شده از این ویجت‌ها کمک بگیرید.
  • پشتیبانی از هوش مصنوعی: نسخه پرو المنتور مجهز به یک AI هوشمند است. این ابزار هوشمند به شما در بالا بردن کیفیت طراحی‌ها کمک می‌کند. بالا بردن افزایش بهره‌وری، امکان ایجاد طراحی‌های منحصربه‌فرد و کمک به خلاقیت بیشتر از جمله امکاناتی است که هوش مصنوعی المنتور در اختیار طراحان قرار می‌دهد.
  • هدرها و فوترهای چسبنده برای انیمیشن‌های جذاب اسکرول: با افزودن هدرها و فوترهای چسبنده به وب‌سایت‌، می‌توانید انیمیشن‌های جذابی را برای اسکرول صفحه ایجاد کنید.
  • یادگیری آسان: المنتور یک ابزار جهانی است. به همین خاطر آموزش‌های رایگان بسیاری درباره آن وجود دارد. اگر در کار با المنتور به مشکل خوردید، می‌توانید با یک جستجوی راحت به پاسخ سوالات خود برسید.

۲. صفحه ساز ویژوال کامپوزر (WPBakery)

 یکی دیگر از بهترین صفحه سازهای وردپرسی ویژوال کامپوزر یا WPBakery است. تا جایی که بسیاری از کاربران این صفحه ساز را رقیب جدی المنتور می‌دانند. مزیت ویژوال کامپوزر تعداد زیاد قالب‌های وردپرسی آن است. این صفحه ساز بیش از ۱۰۰ قالب آماده دارد. واکنش‌پذیر بودن قالب‌ها یا همان ریسپانسیو بودنش نیز از دیگر ویژگی‌هایی است که ویژوال کامپوزر با آن شناخته می‌شود.

ویژوال کامپوزر

WPBakery بیش از ۵۰ ویجت داخلی و ۲۵۰ افزونه دارد که اجازه می‌دهد تا کنترل کاملی روی طراحی سایت‌های وردپرسی داشته باشید. از ویژوال کامپوزر برای طراحی سایت‌های فروشگاهی، سایت‌های مجله‌ای، خبرنامه و وب‌سایت‌های شخصی می‌توان استفاده کرد.

توسعه‌دهندگان و طراحان نیز از افزونه صفحه ساز WPBakery بسیار استقبال می‌کنند؛ زیرا تقریباً تمامی ویژگی‌های المنتور را در خودش دارد.

نکته دیگر اینکه ویژوال کامپوزر را ممکن است با اسم WPbakery Page Builder هم بشناسید.

آشنایی با ویژگی‌های صفحه ساز ویژوال کامپوزر

  • ویجت‌های داخلی: ویژوال کامپوزر بیش از ۵۰ ویجت داخلی و ۲۵۰ افزونه دارد که در طراحی سایت به کارتان می‌آید.
  • قالب‌های متنوع: کتابخانه جامع قالب‌های این صفحه ساز شامل ۱۰۰ قالب متنوع می‌شود که در همه‌جا به کارتان می‌آید.
  • سازگاری با وردپرس: ابزارهای ویژوال کامپوزر با بیشتر قالب‌های وردپرسی سازگاری کامل دارد.
  • طراحی سریع: این صفحه ساز هم دارای رابط کاربری بصری بوده و از ویژگی Drag & Drap پشتیبانی می‌کند. در نتیجه طراحی سایت با آن به‌سادگی و با سرعت بالایی انجام می‌شود.
  • خرید مادام‌العمر: برای خرید نسخه اصلی صفحه ساز ویژوال کامپوزر باید از طریق سایت خودشان اقدام کنید. هزینه خرید اشتراک دائم، ۵۹ دلار است.
  • افزون کدهای اختصاصی: با تهیه اشتراک ویژه این صفحه ساز می‌توانید از کدهای اختصاصی CSS و HTML هم در صفحات سایت استفاده کنید.

پیش از معرفی یکی دیگر از بهترین صفحه ساز وردپرس از شما دعوت می کنیم به مقاله بهترین قالب فروشگاهی وردپرس هم سر بزنید.

۳. صفحه ساز دیوی بیلدر

نمی‌توان از بهترین افزونه صفحه ساز وردپرس صحبت کرد و نامی از دیوی بیلدر (Divi Builder) نیاورد. این صفحه ساز اگرچه نسبت به المنتور و ویژوال کامپوزر کمتر مورد استفاده قرار می‌گیرد، اما به خاطر ویرایشگر پیشرفته‌ای که دارد، گزینه خوبی برای طراحی سایت‌های وردپرسی خاص است.

در دیوی بیلدر بیش از ۴۰ المان مختلف ارائه شده است که کاربران می‌توانند از آنها استفاده کنند. همچنین دیوی بیلدر د ارای ۲۰ قالب پیش ساخته است که تا حد زیادی کارتان را جلو می‌اندازد.

ویژگی‌های صفحه ساز دیوی بیلدر

از جمله ویژگی‌های این صفحه ساز می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • طراحی گرافیکی: دیوی بیلدر دارای طراحی گرافیکی ساده‌ای است. در این صفحه ساز می‌توان با کشیدن و رها کردن، باکس‌ها را جابه‌جا کرد.
  • واکنشگرا بودن: قالب‌های دیوی بیلدر همگی ریسپانسیو هستند.
  • سرعت بخشیدن به کار: با دیوی بیلدر می‌توان سایت‌های ساده یا سایت‌های مربوط به کسب و کارهای تازه را به‌ سرعت طراحی و اجرا کرد.
  • امکان شخصی‌سازی: در دیوی بیلدر می‌توان از کدهای CSS هم استفاده کرد. این امر به شخصی‌سازی بیشتر سایت کمک می‌کند.

۴. صفحه ساز بیور Beaver

یکی دیگر از بهترین افزونه‌های صفحه ساز بیور نام دارد. این صفحه ساز به‌واسطه هزاران قالب جذابی که در خود داشته معروف شده است. وقتی از Beaver استفاده می‌کنید، می‌توانید در سریع‌ترین زمان و صرفاً با اضافه کردن تصاویر و متن‌ها، تغییرات دلخواه را روی سایت خود اجرا کنید.

Beaver Builder

ویژگی‌های صفحه ساز Beaver

فهرست زیر فقط چند ویژگی‌ اصلی بیور را شامل می‌شود:

  • رابط کاربری: پلتفرم beaver دارای بهترین رابط کاربری گرافیکی ممکن است.
  • ویژگی drag & drop: برای جابه‌جایی المان‌های صفحه کافی است آنها را کشیده و در جای دلخواه رها کنید.
  • المان‌ها و قالب‌های پیش‌فرض: این صفحه ساز نیز از المان‌ها قالب‌های پیش‌فرض بهره می‌برد.
  • قالب‌های ریسپانسیو: صفحات طراحی شده با بیور ریسپانسیو هستند و مشکلی برای نمایش در گوشی‌های هوشمند ندارند.

صفحه ساز چیست و چه کاربردی دارد؟

صفحه سازها افزونه‌ها یا برنامه‌هایی هستند که می‌توان صفحات سایت را با استفاده از آن‌ها، بدون نیاز به دانش برنامه‌نویسی طراحی کرد. در طراحی سایت‌های کدنویسی شده، باید از کدهای HTML و CSS عناصر بصری را به سایت‌ها اضافه نمود؛ اما وقتی از یک صفحه ساز وردپرسی استفاده می‌کنید، همه چیز در حد یک کشیدن و رها کردن عناصر بصری مختلف ساده می‌شود. در واقع همه چیز شبیه ساختن سایت بر اساس بلوک‌های پیش‌ساخته است.

این افزونه‌ها معمولاً دارای یک رابط گرافیکی (GUI) هستند و امکانات متعددی را برای طراحی صفحات سایت در دسترس کاربر قرار می‌دهند. افزونه‌های صفحه ساز دارای طرح‌های آماده‌ای هستند که به نام قالب آماده هم شناخته می‌شوند. انتخاب قالب، نقطه شروع اولیه برای طراحی سایت است. تنوع بالای صفحه سازهای وردپرس و انواع مختلف قالب‌های موجود باعث شده تا پیدا کردن بهترین افزونه صفحه ساز وردپرس اهمیت بیشتری برای طراحان سایت پیدا کند.

 

 

علاوه بر این، افزونه‌های صفحه ساز وردپرس امکانات مختلفی هم برای شخصی‌سازی سایت‌ها دارند. برای مثال در یک صفحه ساز می‌توانید رنگ بخش‌های مختلف، قلم، طرح‌ها و قالب‌های متعددی را انتخاب کنید تا دقیقاً به طراحی دلخواهتان برسید.

بعضی از صفحه سازها ممکن است ویژگی‌های اضافه‌تری مثل بهینه‌سازی وب‌سایت برای گوشی‌های هوشمند، امکان افزودن کدهای شخصی‌سازی شده و استفاده همزمان با ابزارهای دیگر را نیز داشته باشند. در کل هدف اصلی صفحه سازها ساده‌ کردن فرایند طراحی سایت است. به نحوی که زمان مورد نیاز برای طراحی سایت کمتر شود و البته کاربران مبتدی هم بتوانند سایتشان را متناسب با چشم‌اندازی که دارند طراحی کنند.

بهترین صفحه ساز وردپرس باید چه ویژگی‌هایی داشته باشد؟

حالا که صحبت از پیدا کردن بهترین افزونه صفحه ساز وردپرس است، باید قبل از هر چیزی بدانیم که یک صفحه ساز وردپرسی خوب باید چه ویژگی‌هایی داشته باشند؟ در ادامه به برخی از ویژگی‌های کلیدی صفحه سازها می‌پردازیم که توجه به آن‌ها اهمیت دارد:

  • طراحی صفحه با Drag & Drop: در افزونه‌ های صفحه ساز استاندارد، مکانیزم طراحی بخش‌های مختلف بر اساس گرفتن و جابه‌جا کردن عناصر انجام می‌شود. این ویژگی به روند طراحی سایت و شخصی‌سازی کردن آن سرعت می‌بخشد.
  • تعداد قالب‌های آماده: هر افزونه صفحه ساز وردپرس دارای طرح‌های آماده‌ای است که می‌توانید از آن برای طراحی سایت کمک بگیرید. این طرح‌ها امکانات مختلفی برای سفارشی‌‌سازی هم دارند.
  • گزینه‌های شخصی‌‌سازی: وقتی صحبت از بهترین افزونه صفحه ساز وردپرس به میان می‌آید، باید امکان شخصی‌سازی سایت هم برای کاربران وجود داشته باشد. تغییر رنگ بخش‌ها، عوض کردن قلم‌ها و طرح‌ها از جمله مواردی هستند که برای سفارشی‌سازی در دسترس طراحان قرار دارند.
  • قابلیت‌ ادغام با سایر پلتفرم‌ها: برخی از افزونه‌های صفحه ساز امکان برقراری ارتباط با سایر افزونه‌ها و پلتفرم‌ها را دارند. این فاکتور به بهبود کارایی آن‌ها کمک می‌کند. همچنین ویژگی‌های بیشتری را در دسترس طراحان قرار می‌دهد.
  • استفاده از کدهای اختصاصی: برخی از ویژگی‌ها و تغییرات دلخواه کاربران نیاز به کدنویسی اختصاصی با CSS یا HTML دارد. خوشبختانه صفحه سازهای محبوب وردپرس از این قابلیت پشتیبانی می‌کنند و به کاربر اجازه می‌دهند تا کدهای اختصاصی خود را به قالب اضافه کند.

چرا استفاده از افزونه صفحه ساز وردپرس گزینه خوبی است؟

استفاده از ابزارهای صفحه ساز وردپرس فرایند طراحی سایت را به شکل شگفت‌ انگیزی ساده‌تر می‌کنند. به همین خاطر طرفداران زیادی بین کاربران دارند. البته دلایل دیگری هم برای انتخاب صفحه سازها وجود دارد که عبارتند از:

طراحی صفحات بدون کدنویسی

همانطور که در مقاله طراحی سایت با وردپرس بهتر است یا php  گفتیم طراحی سایت با کدنویسی برای طراحی سایت کاری زمان‌بر بوده و نیاز به صرف هزینه بالایی دارد. در حالی که با صفحه سازهای وردپرس بدون نیاز به کدنویسی می‌توان صفحات را طراحی کرد. خوشبختانه قالب‌های پر تعداد و متنوع این صفحه سازها نیز باعث شده تا عدم کدنویسی در طراحی صفحات مشکل‌ ساز هم نباشد.

خلاقیت بالا

تنوع قالب‌ها و امکان استفاده از گزینه‌های سفارشی‌سازی به کاربران اجازه می‌دهد تا خلاقیت بیشتری در طراحی سایت داشته باشند و بتوانند چیزی را طراحی کنند که دقیقاً مدنظر خودشان است. اگر در جستجوی بهترین افزونه صفحه ساز وردپرس هستید، حتماً حواستان به تنوع قالب‌ها و امکانات شخصی‌سازی آن باشد.

سرعت طراحی

صفحه سازها سرعت طراحی سایت را بالاتر می‌برند. به نحوی که در کمترین زمان می‌توانید سایت مدنظرتان را طراحی کنید و مورد استفاده قرار دهید. در حالی که طراحی سایت با کدنویسی ممکن است هفته‌ها یا ماه‌ها شما را درگیر کند.

پایین آوردن هزینه

صفحه سازهای وردپرس راه‌حل مناسبی برای پایین آوردن قیمت طراحی سایت وردپرسی است. برای داشتن یک وب‌سایت حرفه‌ای، بدون نیاز به استخدام توسعه‌دهندگان برای طراحی و کد نویسی، می‌توانید به سراغ افزونه‌های صفحه ساز بروید.

گستردگی استفاده

سایت‌های زیادی هستند که با همین افزونه‌های صفحه ساز ساخته شده‌اند. تعداد زیاد طراحان وردپرسی و کسانی که از این ابزارها استفاده می‌کنند باعث شده تا انجمن‌ها، آموزش‌ها و منابع آنلاین متنوعی درباره این افزونه‌ها وجود داشته باشد. به این شکل اگر هنگام استفاده به مشکلی خوردید، می‌توانید از این آموزش‌ها کمک بگیرید یا برای رفع مشکل به سراغ انجمن‌ها و گروه‌های رفع اشکال بروید. استفاده از تجربه دیگران همواره مفید است.

پیش از بررسی مزایا و معایب استفاده از سازها در وردپرس از شما دعوت می کنیم به مقاله معایب وردپرس هم سر بزنید.

مزایا و معایب صفحه سازهای وردپرس

اگرچه برای راه‌اندازی یک وب سایت جدید، استفاده از صفحه سازها گزینه مناسبی است، اما نباید از کنار محدودیت‌ها و معایب این ابزارها نیز عبور کرد. در جدول زیر می‌توانید مزایا و معایب افزونه‌های صفحه ساز وردپرس را مشاهده کنید: 

مزایای افزونه صفحه ساز وردپرس

معایب افزونه صفحه ساز وردپرس

سهولت استفاده: طراحی صفحات با استفاده از رابط کاربری گرافیکی و کشیدن و رها کردن المان‌ها

امکان افزایش حجم و پیچیدگی کدها: افزایش حجم کدهای سایت و کند شدن سرعت بارگذاری صفحات

صرفه‌جویی در زمان: سرعت بخشیدن به فرآیند طراحی صفحات

مشکلات سازگاری: ایجاد مشکل در عملکرد قالب یا افزونه‌های دیگر

تنوع و انعطاف پذیری: ارائه تعداد زیادی از المان‌ها و قالب‌های پیش‌فرض برای طراحی صفحات

مشکلات امنیتی: افزایش ریسک امنیتی به دلیل وجود کدهای مخرب در افزونه‌های غیراستاندارد

قابلیت ریسپانسیو: امکان طراحی صفحات ریسپانسیو و سازگار با گوشی‌های هوشمند

مشکلات سئو: ایجاد مشکل در سئوی سایت به دلیل کدهای بهینه نشده

یادگیری آسان: سادگی کار با افزونه صفحه ساز وردپرس و یادگیری سریع

هزینه بالا: فروش برخی قالب‌ها و امکانات به‌صورت پولی و با ارقام بالا

سرعت طراحی: ایجاد سریع وب‌سایت با قالب‌های آماده

محدودیت سفارشی‌سازی: انعطاف‌پذیری کمتر نسبت به سایت‌های کدنویسی شده

مقرون به صرفه: هزینه پایین طراحی سایت با افزونه‌های صفحه ساز

وابستگی به ابزارها: آسیب دیدن سایت با حذف برخی از افزونه‌ها و ابزارهای طراحی سایت

تعمیر و نگهداری: به‌روزرسانی آسان و اعمال تغییرات جدید

کیفیت کدها: کیفیت پایین کدهای تولید شده خودکار و امکان ناکارآمد بودن

راهنمای انتخاب بهترین افزونه صفحه ساز وردپرس

تعداد افزونه‌های صفحه ساز وردپرس در سال‌های اخیر بسیار زیاد شده است. این مسئله باعث شده تا پیدا کردن بهترین افزونه صفحه ساز کمی مشکل شود. هدف از این راهنما ارائه نکاتی است که می‌تواند شما را در انتخاب ابزار مناسب راهنمایی کند. اگر قصد انتخاب یک صفحه ساز را دارید، نکات زیر را در نظر بگیرید:

  • رابط کاربری ساده: در انتخاب افزونه‌های صفحه ساز به سراغ مواردی بروید که رابط کاربری ساده‌ و راحتی داشته باشند.  
  • گزینه‌های سفارشی‌سازی: یک پلاگین صفحه ساز باید امکانات متنوعی برای سفارشی‌سازی داشته باشد.
  • تنوع قالب‌های آماده: صفحه سازها قالب‌های از پیش طراحی شده‌ای دارند که برای طراحی سایت به کارتان می‌آید.  
  • امکان طراحی ریسپانسیو: مهم‌ترین نکته در انتخاب بهترین افزونه صفحه ساز وردپرس، طراحی سایت‌های ریسپانسیو است.
  • سازگاری با سئو سایت: عدم بهینه‌سازی کدها و پایین آوردن سرعت سایت باعث صدمه دیدن سئوی وب‌سایت می‌شود. پس حواستان به افزونه‌های سایت ساز و کارایی آنها باشد.
  • سازگاری با دیگر افزونه‌ها: برخی از افزونه‌های صفحه ساز ممکن است با دیگر پلاگین‌های وردپرس اختلال داشته باشند.
  • پشتیبانی و به‌روزرسانی: ارائه پشتیبانی و به‌روز بودن افزونه‌های صفحه ساز مزیت مهمی در هنگام انتخاب پلاگین مناسب است.
  • سرعت: یک صفحه ساز خوب نباید سرعت سایت شما را کاهش دهد.
  • میزان هزینه: برخی از صفحه سازها ممکن است برای خدمات اصلی خود درخواست هزینه کنند. مطمئن شوید که هزینه‌های استفاده از صفحه ساز به تناسب تهیه ساخت قالب‌های اختصاصی کمتر باشد.
  • نظرات کاربران: یکی از بهترین راه‌های تشخیص یک پلاگین خوب، بررسی سوابق استفاده از آن توسط سایرین است.

سخن پایانی

 یکی از راه‌های ساده و ارزان برای طراحی سایت، کمک گرفتن از صفحه سازهای وردپرسی است. اسم المنتور و ویژوال کامپوزر را ممکن است قبلاً شنیده باشید. این دو مورد در فهرست بهترین افزونه صفحه ساز وردپرس قرار می‌گیرند. بسیاری از سایت‌هایی که روزانه از آنها بازدید می‌کنید، به کمک همین دو ابزار طراحی شده‌اند. در این مقاله به معرفی و بررسی صفحه سازهای وردپرسی پرداختیم. اگر سوال دیگری در این زمینه دارید، در کامنت‌ها پاسخگوی شما خواهیم بود.

سؤالات متداول
کدام افزونه صفحه ساز برای مبتدیان مناسب‌تر است؟
معمولاً کاربران مبتدی در ابتدای کار از افزونه المنتور استفاده می‌کنند؛ زیرا نسخه اولیه آن رایگان و در دسترس است. البته برای انتخاب بهترین افزونه صفحه ساز وردپرس باید نیازها و ویژگی‌های هر صفحه ساز را در نظر گرفت.
آیا صفحه سازها برای سئو سایت مضر هستند؟
افزونه‌های صفحه ساز وردپرس برای سئوی سایت مضر نیستند؛ اما اگر به درستی استفاده نشوند، ممکن است به‌خاطر افزایش حجم کد، ساختار نامناسب و استفاده از المان‌های تکراری روی سایت اثر منفی بگذارند. در این صورت یکی از معایبشان هم آسیب رساندن به سئوی سایت خواهد بود.
المنتور بهتر است یا ویژوال کامپوزر؟
انتخاب از بین افزونه‌های صفحه ساز وردپرس باید بر اساس نیازها و مهارت‌های شما تعیین شود. هر کدام از این افزونه‌ها ویژگی‌ها و مزایای خود را دارند. با این حال اگر در جستجوی یک افزونه رایگان صفحه ساز می‌گردید، می‌توانید از نسخه رایگان المنتور استفاده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *