طراحی سایت شخصی

طراحی سایت شخصی

طراحی سایت شخصی

personal website design

f972024105052829cf425522a4ab27df طراحی سایت شخصی

در حال حاضر بیش از ۱.۰۹ میلیارد وب‌سایت در جهان وجود دارد.
به طور متوسط هم روزانه نزدیک به ۲۵۲ هزار وب‌سایت جدید راه‌اندازی می‌شود. بخش زیادی از این وب‌سایت‌ها اختصاص به افراد دارد.

برندسازی شخصی، ارائه نمونه‌کارهای آنلاین، اشتراک‌گذاری ایده‌ها و اندیشه‌های شخصی، کسب درآمد و برقراری ارتباط با دیگران مهم‌ترین اهدافی است که اشخاص در راه‌اندازی سایت‌های شخصی دنبال می‌کنند.
برای طراحی سایت شخصی می‌توان از ابزارهای متعددی مثل وردپرس یا CMS های دیگر کمک گرفت که فرایند طراحی را بسیار ساده می‌کنند. همچنین اگر به دنبال اجرای ایده یا ویژگی خاصی باشید، امکان کدنویسی و طراحی سایت‌های اختصاصی هم وجود دارد.

درخواست مشاوره

نام(ضروری)
businessman successful illustration silhouettes vector 441303 2107 طراحی سایت شخصی

طراحی سایت شخصی باید چه ویژگی‌هایی داشته باشد؟

این روزها افراد زیادی به سراغ راه‌اندازی وب‌سایت‌های شخصی می‌روند.
برخی از این افراد همان وبلاگ‌نویس‌های سابق هستند و برخی هم برای برندسازی شخصی و ارائه نمونه ‌کارهای آنلاین خود طراحی سایت شخصی را ترجیح می‌دهند.
اگر به فکر  ایجاد یک وب‌سایت شخصی هستید، باید موارد زیر را در نظر بگیرید :

طراحی بصری جذاب

ظاهر وب‌سایت اولین چیزی است که کاربران با آن روبرو می‌شوند. به همین خاطر باید برای طراحی بصری صفحه اصلی سایتتان وقت بگذارید. وقتی به سراغ طراحی سایت شخصی می‌روید، نباید فراموش کنید که این صفحه معرف برند و شخصیت شماست. در نتیجه ظاهر آن هم باید متناسب با برندی باشد که می‌خواهید در ذهن مخاطب باقی بماند. برای مثال اگر ترجیح می‌دهید یک آدم رسمی به نظر برسید، در طراحی بصری سایت هم باید این مسئله را لحاظ کنید. در نقطه مقاله هم اگر فرضاً می‌خواهید آدمی جالب و صمیمی به نظر برسید، باید این کار را از طراحی بصری سایت آغاز کنید. در واقع ظاهر سایت، شبیه لباسی است که خودتان بر تن دارید. در نتیجه باید آن را متناسب با شخصیت و محیط سازگار کنید.

صفحه ارتباط مستقیم

در برخی از سایت‌های شخصی صفحه‌ای برای برقراری ارتباط مستقیم با کاربران در نظر گرفته می‌شود. در این صفحه می‌توانید آیدی شبکه‌های اجتماعی خودتان را قرار دهید یا باکسی را برای کامنت‌گذاری مستقیم کاربران طراحی کنید. همچنین ایجاد باکس چت هم گزینه بدی نیست. اگرچه در سایت‌های شخصی کمتر مورد استفاده قرار می‌گیرد.

طراحی بخش بلاگ

بلاگ در سایت‌های شخصی اهمیت ویژه‌ای دارد. چه هدفتان معرفی و برندسازی شخصی باشد، چه بخواهید از ایده‌هایتان حرف بزنید، به فضای بلاگ نیاز دارید. بلاگ سایت‌های شخصی لازم است دارای دسته‌بندی مشخص، UX خوب و طراحی جذابی باشد. نحوه نمایش پست‌ها در بلاگ نیز مهم است. استفاده از اسلایدر، نمایش تصویر شاخص به همراه عنوان، آوردن مطالب بلاگ به شکل لیست ‌شده و ترکیب متن و تصویر از جمله انتخاب‌هایی است که برای طراحی این بخش دارید. در طراحی سایت شخصی، اهمیت بلاگ اگر از صفحه اول سایت بیشتر نباشد، کمتر هم نیست. پس برای آن وقت بگذارید و روی توسعه آن کار کنید.

اهمیت تجربه کاربری یا UX سایت

در سایت‌های شخصی اهمیت UX سایت و تجربه کاربری دوچندان می‌شود. سایت‌های شخصی با سایت‌های فروشگاهی یا خبری متفاوت هستند. کسی به دنبال خرید محصول یا آگاهی از اخبار نیست. وقتی مثلاً پای خرید محصول وسط باشد، ممکن است کاربر کمی مدارا کند و تجربه کاربری هم برایش اهمیت نداشته باشد. به هر جهت صرفاً هدفش خرید کردن و رفتن است؛ اما سایت‌های شخصی اغلب مخاطبانی پیگیر دارند. به نحوی که با کمک خبرنامه‌های ایمیلی، ابزارهای فیدخوان یا روش‌های دیگر محتوای این سایت‌ها را چک می‌کنند. به همین خاطر باید حواستان به راحتی کاربران باشد. همچنین در سایت‌هایی که صرفاً جهت برندسازی و ارائه نمونه ‌کار ایجاد می‌شوند هم توجه به UI/UX سایت اهمیت پیدا می‌کند؛ اگر کارفرمایی قصد چک کردن نمونه‌‌ کارهای شما را داشته باشد، باید به‌راحتی بتواند به این موارد دسترسی پیدا کند. لزوم این مسئله هم توجه به تجربه کاربری سایت است.

طراحی واکنشگرا

اگر هدفتان طراحی سایت شخصی است، حواستان به واکنشگرا بودن آن هم باشد. بسیاری از مردم با استفاده از گوشی‌های هوشمند یا تبلت خود وب‌گردی می‌کنند. در نتیجه لازم است سایت شما ریسپانسیو باشد تا در تمامی دستگاه‌ها به خوبی نشان داده شود.

توجه به امنیت سایت

اغلب تصور می‌شود که امنیت سایت‌های شخصی اهمیت کمتری نسبت به سایت‌های شرکتی یا فروشگاهی دارد؛ اما فراموش نکنید که شما در این سایت دارید بخش عمده‌ای از اطلاعات زندگی‌تان را به اشتراک می‌گذارید. همچنین کاربران هم ممکن است اطلاعاتی مثل ایمیل یا شماره تماس‌شان را در اختیار شما قرار دهند. به همین جهت امنیت سایت‌های شخصی هم اهمیت پیدا می‌کند. این‌ها نکاتی است که در زمان طراحی سایت باید به آن توجه داشت.

ویژگی‌ها و امکانات اضافه

برخی از سفارش‌دهنده‌ها ممکن است ویژگی‌ها یا امکانت خاصی را برای طراحی سایت شخصی در نظر بگیرند. برای مثال اگر شما یک آرتیست باشید، امکان دارد صفحه‌ای مجزا برای ارائه نمونه ‌کارهایتان بخواهید و توصیه‌هایی برای طراحی این صفحه داشته باشید. همچنین سایت‌هایی که مبتنی بر کسب درآمد از تبلیغات کار می‌کنند، ممکن است بخواهند بخش‌هایی را برای اجرای تبلیغات بنری یا نمایش رپورتاژآگهی‌ها در نظر بگیرند. این‌ها ویژگی‌هایی است که در زمان نیازسنجی و دریافت مشاوره اولیه بیان می‌شود.

افزایش تعامل با کاربران

نکته دیگر اینکه در سایت‌های شخصی اگر هدفتان ایجاد بلاگ و انتشار مطالب باشد یا اینکه بخواهید از ایده‌های خودتان صحبت کنید، بحث ایجاد تعامل با کاربران اهمیت ویژه‌تری پیدا می‌کند. مسلماً شخصی که به دنبال اشتراک‌گذاری اندیشه‌هایش باشد، ترجیح می‌دهد این نوشته‌ها خوانده شوند و مورد توجه کاربران هم قرار بگیرد. همچنین در برخی از سایت‌های شخصی هدف تولید محتوا و درآمدزایی از طریق تبلیغات است. برای مثال اگر سایت «یک پزشک» را دیده باشید، بر همین اساس فعالیت می‌کند. در این گونه سایت‌ها هم میزان تعامل کاربران با سایت روی افزایش درآمد تاثیرگذار است. در نتیجه هنگام طراحی سایت شخصی باید حواستان به این مسائل هم باشد. اضافه کردن ویژگی‌هایی مثل انتشار مستقیم مطالب، ساده‌سازی کامنت‌گذاری، ایجاد بخش دسته‌بندی و... به این مسئله کمک می‌کند.

سرعت بارگذاری بالا

سایت‌های شخصی معمولاً سرعت بارگذاری بالایی دارند و کمتر دچار کندی می‌شوند. زیرا هم حجم محتوایی که روی آن‌ها قرار دارد زیاد نیست؛ هم کمتر پیش می‌آید که در لحظه حجم ترافیکی بالایی را دریافت کنند. به همین خاطر نیاز نیست خیلی نگران این موضوع باشید. البته که هرچقدر هاست بهتری خریداری کنید و سرعت لود شدن سایت‌تان بالاتر باشد، موجب رضایت بیشتر کاربران می‌شود.

سادگی ابزارها و نحوه استفاده

بسیاری از افرادی که به سراغ طراحی سایت شخصی می‌روند، چیزی از نحوه طراحی سایت، سئو، ابزارها و... نمی‌دانند. این مسئله کاملاً هم منطقی به نظر می‌رسد. در نتیجه پنل کاربری سایت‌های شخصی هم باید ساده باشند. به نحوی که هرکس با یکی دو ساعت آموزش بتواند از آن‌ها استفاده کند. به همین خاطر است که طراحی سایت‌های وردپرسی در این دسته طرفداران بیشتری دارد. وردپرس یک سیستم مدیریت محتوا یا CMS است که به‌ دلیل سادگی و ابزارهایی که دارد، مورد استفاده قرار می‌گیرد. تقریباً بیش از ۴۳ درصد از سایت‌های دنیا بر پایه وردپرس ساخته شده‌اند.

adsinooresponcive طراحی سایت شخصی
طراحی وب سایت شخصی با ادزینو

شرکت ادزینو در دو زمینه طراحی سایت و تبلیغات فعالیت می‌کند. این شرکت از سال ۱۳۹۸ آغاز به کار کرده است و پارتنر گوگل هم محسوب می‌شود. تیم طراحی سایت ادزینو متشکل از نیروهای فنی و متخصصی است که در زمینه طراحی سایت‌های وردپرسی، سایت‌های اختصاصی، UI/UX سایت، پشتیبانی، بهینه‌سازی، تبلیغات و…. فعالیت می‌کنند.

فرایند طراحی سایت با ادزینو به این شکل است که ابتدا یک جلسه مشاوره و نیازسنجی برای کارفرما در نظر گرفته می‌شود. هدف این جلسه رسیدن به یک چهارچوب مشخص برای طراحی سایت است. سپس پروپوزالی تقدیم کارفرما می‌شود که در آن تمامی جزئیات طراحی و زمان‌بندی اجرا ذکر شده است. اگر همه چیز مورد تایید کارفرما باشد، نوبت به بستن قرارداد نهایی می‌رسد.

پس از انعقاد قرارداد کار طراحی آغاز می‌گردد. در مدت زمان طراحی هم گزارش‌های مستندی در اختیار کارفرما قرار می‌گیرد. همچنین پس از اتمام کار نیز یک ماه پشتیبانی رایگان برای تمامی وب‌سایت‌ها در نظر گرفته می‌شود. در این مدت‌ زمان یک ماهه، اگر مشکلی برای سایت رخ دهد، به سرعت رفع خواهد شد.

برای شروع کافی است فرم درخواست مشاوره را تکمیل کنید تا در اولین فرصت با شما تماس گرفته شود.

پروژه های  وب سایت شخصی که انجام داده ایم

افتخار داریم که پروژه های مختلفی رو اجرا کردیم و تجربه های متفاوتی داریم.
اینجا میتونید چند تا از این پروژه ها رو ببینید و ما رو بسنجید …

pricing طراحی سایت شخصی

هزینه طراحی سایت شخصی چقدر است؟

هزینه طراحی سایت شخصی بر اساس فاکتورهای مختلفی تعیین می‌شود. ارزان‌ترین گزینه هم برای سایت‌های شخصی استفاده از CMS وردپرس است. همانطور که در مقاله بهترین سیستم مدیریت محتوا گفتیم سایت‌های وردپرسی زمان کمتری برای طراحی نیاز دارند. همچنین ابزارهای متعددی هم برای طراحی آن‌ها در دسترس است. در ضمن وقتی پای امنیت و پشتیبانی هم وسط باشد، همچنان افزونه‌های وردپرسی زیادی دم دست هستند که با قیمت پایینی قابل استفاده خواهند بود. به همین خاطر اغلب سایت‌های شخصی بر پایه وردپرس طراحی می‌شوند. مگر اینکه ویژگی‌ و طراحی خاصی مدنظر سفارش‌دهنده باشد. در این صورت می‌توان به سراغ کدنویسی و استفاده از PHP هم رفت؛ اما هزینه طراحی سایت‌های اختصاصی بسیار بیشتر از سایت‌های وردپرسی است.

از دیگر مواردی که روی هزینه طراحی سایت اثر می‌گذارد، می‌توان به موارد زیر اشاره داشت:

اگر می‌خواهید به یک برآورد اولیه از هزینه‌ها برسید، کافی است فرم خدمات مشاوره ادزینو را تکمیل کنید.

request advice

سوالات متداول 

سوالاتی که ما طبق تجربه تو مشاوره های زیادی پاسخ دادیم.

هر کسی می‌تواند برای خودش یک سایت شخصی داشته باشد. البته بیشتر سایت‌های شخصی به کارآفرین‌ها، فریلنسرها، متخصصان، خبرنگاران، هنرمندان و کنشگران اجتماعی اختصاص دارد.

طراحی سایت شخصی نیاز به هیچ مجوز خاصی ندارد. صرفاً با ثبت دامنه و خرید یک هاست می‌توانید سایت شخصی خودتان را طراحی و راه‌اندازی کنید.

تولید محتوا، بهینه‌سازی سئو، حضور در شبکه‌های اجتماعی و تبلیغات راهکارهای خوبی برای افزایش ترافیک در وب‌سایت‌های شخصی هستند.

بله. در سایت‌های شخصی می‌توانید هر محتوایی را منتشر کنید. این محتوا شامل فیلم، عکس، متن و موسیقی می‌شود.

برای تهیه دامنه سایت شخصی می‌توانید از اسم خودتان استفاده کنید یا اینکه به یک نام خلاقانه‌تر فکر کنید. فراموش نکنید که این نام باید متناسب با برند شخصی و معرف شما باشد. ‌

معمولاً سایت‌های شخصی نیاز به هاست‌های قوی ندارند؛ زیرا حجم محتوایی که در آن‌ها منتشر می‌شود، محدود است. مگر اینکه اهداف دیگری در سر داشته باشید. در این صورت بهتر است برای خرید هاست با کارشناسان طراحی سایت مشورت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *