طراحی سـایت بین المللی
international website design
طراحی سایت بین المللی با هدف بازاریابی در کشورهای دیگر انجام میشود. اگر خواهان گسترش کسبوکارتان به کشورهای دیگر باشید، باید در زمان طراحی نکاتی مثل چند زبانه بودن سایت، توجه به فرهنگ و اعتقادات کشور جدید، مناسبسازی رابط کاربری سایت، استفاده صحیح از المانها، موتورهای جستجویی که در کشور مقصد استفاده میشوند و مواردی از این دست باشید. در ادامه به ویژگیهای اصلی طراحی سایتهای بین المللی میپردازیم.
درخواست مشاوره
طراحی سـایت بین المللی باید چه ویژگیهایی داشته باشد؟
What features should a international website design have?
برای طراحی سایت بین المللی لازم است این نکات را در نظر داشته باشید:
در طراحی سایت بین المللی نباید تفاوت چندانی در طراحی پوسته ظاهری سایت به چشم بخورد. برای مثال اگر یک نسخه از سایتتان انگلیسی و نسخه دیگرش فارسی است، ظاهر سایت در هر دو نسخه باید یکسان باشد. این ویژگی به برندسازی بهتر سایتتان کمک میکند.
البته یکسان بودن طراحی پوسته نباید به رابط کاربری سایت آسیب بزند. در طراحی رابط کاربری باید راستچین بودن و چپچین بودن زبانها، فرهنگ و اعتقادات ملتها، عادتهای رفتاری و… را مدنظر قرار دهید. سایت شما باید برای کاربران کشور مقصد هم مناسبسازی شود.
در طراحی سایت بین المللی باید حواستان به المانهایی که استفاده میکنید هم باشد. این موضوع حتی شامل جزئیترین المانها مثل ایموجیها نیز میشود. از المانهایی در طراحی سایت استفاده کنید که استاندارد هستند. نژادپرستانه نیستند؛ به ملیت یا گروه خاصی اشاره ندارند و باعث ایجاد شک و شبهه نمیشوند.
در طراحی سایتهای بین المللی باید این اختیار را به کاربر بدهید که خودش زبان مورد نظرش را انتخاب کند. بر همین اساس گزینه تغییر زبان لازم است در جای مناسبی قرار گیرد. به شکلی که کاربر در همان نگاه اول آیکن تغییر زبان را پیدا کند. طراحی واضح گزینههای تغییر زبان هم اهمیت دارد. استفاده از زبان مبدا در طراحی المانها به این مسئله کمک میکند.
مهمترین مشکل در طراحی سایتهای چند زبانه بحث انتخاب فونت است. حواستان باشد که فونت انتخابیتان باید تمامی کاراکترها و نمادها را در چند زبان پشتیبانی کند. قبل از انتخاب فونت، تمامی زبانهای مدنظرتان را امتحان کنید و مطمئن شوید مشکلی با فونت ندارند. برای مثال برخی از فونتها ممکن است اسکریپتهای لاتین را پشتیبانی کنند؛ اما از RTL پشتیبانی نکنند.
در برخی از کشورها رنگها معنا و مفهوم خاصی را انتقال میدهند. رنگی که برای طراحی سایت انتخاب میکنید، باید در قدم اول منعکس کننده برند شما باشد؛ در قدم دوم هم لازم است با فرهنگ، عادتهای رفتاری و اعتقادات کشورهای مدنظرتان سازگار باشد. برای مثال رنگ قرمز در کشورهای غربی نماد عشق و زندگی است؛ اما در کشورهای آفریقایی همین رنگ معنای خشونت و مرگ را منتقل میکند! در طراحی سایت بین المللی استفاده از رنگهای خنثی مثل آبی گزینه ایمنتری است.
در طراحی سایتهای وردپرسی بین المللی میتوان از افزونههایی استفاده کرد که وظیفه ترجمه سایت را برعهده دارند. برای مثال افزونه WPML یکی از مشهورترین پلاگینها برای طراحی سایتهای چند زبانه است و از ۶۵ زبان بین المللی پشتیبانی میکند.
در طراحی سایت بین المللی باید حواستان به نحوه ارائه محتوا هم باشد. وقتی قرار است چند کشور را هدفگیری کنید، باید محتوای تولیدیتان هم متناسب با هر چند کشور تولید شود. نحوه نمایش پستها، استفاده از تصاویر و ویدئوها، محل قرارگیری تصاویر و… از جمله مواردی است که در طراحی بخش بلاگ باید به آنها بپردازید.
در طراحی سایتهای بین المللی هم واکنشگرا بودن سایتها الزامی است؛ زیرا اغلب مردم از گوشیهای خود برای وبگردی استفاده میکنند.
در طراحی سایتهای بین المللی لازم است خدمات پشتیبانی را به چند زبان ارائه کنید. برای مثال اگر از چت باکس استفاده میکنید، باید نیروی پشتیبانیتان هم توانایی مکالمه با کاربران کشور جدید را داشته باشند. همچنین در طراحی صفحه سوالات متداول یا ارائه راههای ارتباطی هم باید حواستان به زبانهای مختلف و راحتی برقراری ارتباط باشد.
امنیت در سایتهای بین المللی مهمتر است؛ زیرا فعالیت تجاری در کشورهای دیگر شامل قوانین سختتری خواهد بود. همچنین این سایتها خطر هک و ریسک بیشتری هم دارند.
هزینه طراحی سایت بین المللی چقدر است؟
هزینه طراحی سایتهای چند زبانه بر اساس نیاز کاربر تعیین میشود. اینکه بخواهید سایت را برای چه کشورهایی و چند زبان طراحی کنید، مهمترین فاکتوری است که روی قیمت نهایی تاثیر میگذارد. فاکتور بعدی هم به وردپرسی بودن یا نبودن سایت بر میگردد. طراحی سایتهای وردپرسی سریعتر انجام میشود و هزینه کمتری هم دارد. با توجه به پشتیبانی وردپرس از افزونههای مترجم سایت، میتوان از این CMS استفاده کرد.
از دیگر عوامل تاثیرگذار بر قیمت نهایی هم باید به موارد زیر اشاره داشت:
- نوع هاست و دامنه سایت
- طراحی گرافیک و رابط کاربری
- برنامهنویسی و توسعه وب
- تعداد صفحات و محتوای سایت
- سئو وب سایت در زمان طراحی
- پشتیبانی و امنیت
- و…
برای رسیدن به یک برآورد اولیه از هزینههای طراحی سایت، میتوانید با کارشناسان ادزینو تماس بگیرید.
افتخار داریم که پروژه های مختلفی رو اجرا کردیم و تجربه های متفاوتی داریم.
اینجا میتونید چند تا از این پروژه ها رو ببینید و ما رو بسنجید …
طراحی سایتهای چند زبانه نیاز به وقت و تمرکز بالایی دارد. به همین خاطر در همان ابتدای مسیر کارشناسان ادزینو یک جلسه مشاوره و نیازسنجی را برای کارفرما برگزار میکنند. هدف این جلسه رسیدن به چهارچوبهای مدنظر کارفرما خواهد بود.
پس از این جلسه، نوبت به ارائه پروپوزال و بستن قرارداد طراحی سایت میرسد. در فایل قرارداد تمامی جوانب تعریف شده و زمان تحویل و چگونگی ارائه گزارشها نیز مشخص است.
پس از انعقاد قرارداد فرایند طراحی آغاز میشود. در مدت زمان طراحی سایت نیز گزارشهای منظمی برای کارفرما ارسال خواهد شد. در زمان اتمام فرایند طراحی هم یک ماه پشتیبانی رایگان برای کارفرما در نظر گرفته میشود.
شرکت ادزینو از سال ۹۸ در دو حوزه تبلیغات گوگل ادز و طراحی سایت فعالیت میکند. ادزینو پارتنر رسمی گوگل است. خدمات طراحی سایت این شرکت شامل طراحی وبسایتهای وردپرسی، سایتهای اختصاصی، طراحی رابط کاربری، پشتیبانی و بهینهسازی وبسایت میشود.
اگر درباره نحوه همکاری و جزئیات همکاری سوال دیگری دارید، کافی است فرم مشاوره ادزینو را تکمیل کنید تا کارشناسان تیم با شما تماس بگیرند.
request advice
سوالات متداول
سوالاتی که ما طبق تجربه تو مشاوره های زیادی پاسخ دادیم.
برخی از شرکتها برای حضور در کشورهای دیگر، اقدام به طراحی یک سایت مجزا میکنند. این کار شدنی است؛ اما تاثیر خوبی در برندسازی شرکت ندارد. بهتر است طراحی ظاهری سایت در تمامی زبانها مشابه باشد.
مسلماً برای سایتهای بین المللی باید از دامنههای بین المللی استفاده کرد. البته نام دامنه میتواند برند شما باشد یا اینکه از یک نام کوتاه و خلاقانهتر کمک گرفت.
در طراحی سایتهای بین المللی باید حواستان به مخاطبان محلی، موتورهای جستجوی کشور مقصد، قوانین، آداب و رسوم و عادتهای رفتاری مردم کشور جدید هم باشد.
بله. وردپرس گزینه خوبی برای طراحی سایت بین المللی است. سایتهای وردپرسی میتوانند از افزونههای طراحی سایتهیا چند زبانه هم سود ببرند.
من اونقدر تجربه کار رو سایت های بین المللی ندارم ولی یه سوال دارم می خواستم بدونم که سایت های بین المللی که چندتا زبون مختلف مثلا فارسی انگلیسی و عربی رو پشتیبانی می کنند ساختار محتوا و یا نوع قالبشون نباید با هم دیگه فرق کنند؟ بعد این جور فرق کردنا باعث ایجاد مشکل نمی شه در آینده؟
اهورای عزیز سلام
وب سایت های بین المللی و چند زبانه به شکل های مختلفی پیاده سازی میشن
به طور کلی وب سایت ها یا راست چین هستند و یا چپ چین
و این مورد میتونه کاملا بر اساس زبان مدنظر شما تعیین بشه، علاوه بر این شما میتونید وب سایت خودتون رو به تمام زبان های زنده دنیا ترجمه کنید
این فرایند استاندارهایی داره که اگر رعایت بشن هیچ مشکلی در آینده پیش نمیاد