طراحی سایت وکالت

طراحی سایت وکالت
law firm logo vector 23219723 طراحی سایت وکالت

طراحی سایت وکالت

Lawyer website design

طراحی سایت وکالت کاربردهای متعددی برای دفاتر حقوقی یا موسسات وکالتی دارد. امروزه تمام کسب و کارهای دنیا به سراغ استفاده از اینترنت رفته‌اند؛ زیرا اغلب کاربران ترجیح می‌دهند به‌وسیله اینترنت نیازهای خود را برطرف کنند. طراحی سایت وکالت هم در سال‌های اخیر این حوزه را تحت تاثیر قرار داده است. اغلب موسسات وکالتی سایت تخصصی دارند. همچنین وکلای شخصی هم برای معرفی خدماتشان به سراغ راه‌اندازی سایت رفته‌اند.

 ارتباط با کاربران، معرفی تخصص‌، سوابق تحصیلی و تجربه‌های قبلی، ارائه مشاوره حقوقی آنلاین، تنظیم قرارداد و ارائه خدمات حقوقی از طریق اینترنت، مدیریت پرونده‌ها و ساخت پرتال برای ارتباط راحت‌تر و سریع‌تر با کاربران از جمله مزیت‌هایی است که طراحی سایت برای وکلا دارد.

چرا وکلا نیاز به سایت دارند ؟

دنیای اینترنت در سال‌های اخیر همه چیز را تحت‌ تاثیر قرار داده است. بسیاری از مشاغل خدمات خود را از طریق اینترنت ارائه می‌کنند. وکلا نیز می‌توانند در همین دسته قرار بگیرند. ارائه خدمات وکالتی به‌صورت آنلاین باعث می‌شود تا طیف مشتریان گسترده‌تری داشته باشید و به یک شهر یا محله خاص محدود نشوید.

نکته دیگر اینکه امروزه بسیاری از موسسات حقوقی و دفاتر وکالتی سایت دارند و به این حوزه ورود کرده‌اند. عدم حضور شما در این حوزه به معنای از دست دادن فرصت‌های رقابتی برابر و عقب ماندن از تغییرات دنیای جدید است.

از دیگر مزایای طراحی سایت برای وکلا می‌توان به فهرست زیر اشاره کرد:

  • افزایش جذب مشتری
  • کاهش هزینه‌های تبلیغات و بازاریابی
  • بهبود ارائه خدمات به مشتریان و موکلان
  • امکان برقراری ارتباط و تعامل بیشتر با مخاطبان
  • مدیریت کارآمدتر پرونده‌های وکالتی
  •  ارائه اطلاعات مشاوره‌ای از طریق خبرنامه یا بلاگ سایت
  • دسترسی ۲۴ ساعته کاربران به خدمات مورد نیاز
  • و… 
gavel law symbol drawing frank ramspott طراحی سایت وکالت

 ? Why do lawyers need a website 

درخواست مشاوره

نام(ضروری)
971870 طراحی سایت وکالت

کاربردهای طراحی وب سایت برای وکلا چیست؟

در جواب سوال چرا وکلا به سایت نیاز دارند، علاوه بر ذکر مزیت‌ها، باید به کاربردهای آن هم اشاره کرد.
لیست زیر مهم‌ترین کاربردهای طراحی سایت وکالت برای موسسات حقوقی یا دفاتر وکالتی است.

معرفی تخصص و خدمات

هدف اصلی طراحی سایت وکالتی می‌تواند معرفی خدمات دفاتر حقوقی یا موسسات باشد. همچنین وکلایی که به‌صورت شخصی فعالیت می‌کنند، می‌توانند از طریق سایت به معرفی خودشان و تخصص‌هایی که دارند بپردازند. صحبت کردن از تجربیان حقوقی گذشته، ذکر سوابق تحصیلی وکلا و معرفی خدمات می‌تواند باعث جلب نظر کاربران هدف شود و فرایند پیدا کردن موکلان جدید را ساده‌تر کند.

جذب مشتری و موکل‌های جدید

مهم‌ترین هدف طراحی سایت وکالت جذب مشتری و موکل‌های جدید است. این کار را می‌توان به روش‌های زیر انجام داد:

  •     تعریف کردن صفحه تماس با ما و امکان رزرو مشاوره آنلاین از طریق سایت
  •     تولید مقالات و محتواهای حقوقی مفید برای کاربران
  •     جذب مشتریان جدید از طریق تبلیغات و سئوی وب سایت

برندسازی

ایجاد برند شخصی و افزایش آگاهی از برند باعث می‌شود تا دفاتر حقوقی یا وکلای شخصی بین مردم شناخته‌ شده‌تر باشند و راحت‌تر به آن‌ها اعتماد شود. در طراحی سایت می‌توان بخش‌های متعددی را به بحث برندسازی اختصاص داد. علاوه بر این، می‌توان از خدمات جانبی تبلیغات سایت مثل تبلیغات در صفحه اول گوگل یا تبلیغات در یوتیوب هم برای افزایش آگاهی از برند و جذب کاربران بیشتر استفاده کرد. در نتیجه اگر می‌خواهید روش‌های تبلیغاتی قدیمی مثل چاپ تراکت و تبلیغات فیزیکی را کنار بگذارید، طراحی سایت گزینه ایده‌آلی برای شما خواهد بود.

istockphoto 1187142347 1024x1024 1 طراحی سایت وکالت

تمرکز روی جلب رضایت کاربران

یکی از اهداف طراحی وب سایت برای وکلا ساده‌سازی مسیر ارائه خدمات به موکلان است. خودتان را جای کاربرانی بگذارید که به‌خاطر یک مشکل حقوقی مجبور است به یک دفتر حقوقی مراجعه کند و با تلف کردن چندین ساعت از وقت خود، بالاخره موفق به دریافت مشاوره شود.

 این در حالی است که از طریق وب سایت همین فرایند را می‌شد در کمترین زمان ممکن و با کمترین معطلی انجام داد. برای مثال می‌شد به‌صورت آنلاین وقت مشاوره گرفت و در همان محل کار یا خانه، مشاوره‌های لازم را دریافت کرد. به همین خاطر است که می‌گوییم طراحی سایت وکالت باعث جلب رضایت کاربران می‌شود. فراموش نکنید که جلب رضایت کاربران برابر است با تعداد موکلان بیشتر و درآمد بالاتر.

ارائه خدمات آنلاین

در بستر یک وب سایت وکالتی می‌توان خدمات آنلاین متفاوتی را ارائه داد. ارائه مشاوره آنلاین مهم‌ترین بخش در بحث خدمات اینترنتی است. به نحوی که وکلا بتوانند در وقت‌هایی که درگیری فکری کمتری دارند، به کاربران مشاوره آنلاین ارائه دهند. علاوه بر این مسئله، می‌توان بخشی را در سایت‌های حقوقی تعریف کرد که در آن انواع قراردادهای حقوقی و خدمات حقوقی قابل دریافت باشد. به شکلی که کاربر بتواند از این بخش نیازهای خود را رفع کند و صرفاً برای کارهای خاص مجبور به حضور فیزیکی در دفاتر وکالتی داشته باشد.

همچنین از طریق امکان برقراری تماس یا برگزاری جلسات آنلاین می‌توان بسیاری از دعواهای حقوقی و اختلاف‌های موجود را نیز به شکل آنلاین حل کرد.

ساخت پرتال مخصوص برای پرونده‌های وکالتی

یکی از بخش‌های جذاب در سایت‌های وکالتی، امکان ساخت پرتال فردی برای تمامی موکلان و مشتریان است. به نحوی که کاربر بتواند با User اختصاصی وارد سایت شده و به اطلاعات پرونده خود دسترسی داشته باشد. همچنین در صورت نیاز به مشاوره یا رفع ابهام، به‌راحتی و مستقیماً بتواند با موسسات حقوقی ارتباط برقرار کند.

راه‌اندازی پرتال مخصوص هر کاربر برای وکلا هم مفید است؛ زیرا اطلاعات هر پرونده را می‌توانند به‌صورت طبقه‌بندی شده و دقیق داشته باشند. همچنین تمامی این اطلاعات پس از ورود به سایت در دسترس است؛ حتی اگر در دفتر خود حضور نداشته باشید.

ارائه توضیحات مربوط به دفتر و راه‌های تماس

علاوه بر موارد فوق، در سایت طراحی شده برای وکلا می‌توان بخشی را برای درج لوکیشن دفتر، ساعات فعالیت، خدمات ارائه شده و اطلاعات ضروری در نظر گرفت. همچنین در این بخش می‌توان دیگر راه‌های ارتباطی مثل شماره تلفن دفتر یا لینک ثبت درخواست مشاوره آنلاین را نیز قرار داد.

pricing طراحی سایت وکالت

هزینه طراحی سایت وکالتی چقدر است؟

هزینه طراحی سایت برای وکلا با توجه به عوامل مختلفی تعیین می‌گردد. نوع خدمات مورد نیاز، طراحی سایت با استفاده از وردپرس یا کدنویسی اختصاصی، داینامیک یا استاتیک بودن سایت، تعداد صفحات طراحی شده، گرافیک و طراحی UI/UX سایت، پشتیبانی و نگهداری، بهینه‌سازی سایت و… از جمله فاکتورهایی هستند که روی هزینه طراحی سایت وکالت تاثیر مستقیم دارند.

برای آگاهی از هزینه طراحی سایت وکلا کافی است فرم درخواست مشاوره ادزینو را تکمیل کنید تا کارشناسان ادزینو با شما تماس بگیرند. ارائه مشاوره طراحی سایت در ادزینو رایگان است. هدف از این جلسه مشاوره آگاهی از نیازها و راهنمایی کارفرماها خواهد بود.

web design 123 طراحی سایت وکالت
lawyertools طراحی سایت وکالت
فرایند طراحی وب سایت مخصوص وکلا به چه صورت است؟

اگر عبارت «طراحی سایت برای وکلا» را در گوگل جستجو کنید، سایت‌ها و تیم‌های متعددی را پیدا خواهید کرد که در این زمینه فعالیت می‌کنند؛ هر تیم هم خدمات متنوعی را ارائه می‌دهد. طراحی وب سایت در ادزینو به عنوان یکی از بهترین شرکت طراحی سایت در ایران زیر نظر مستقیم کارفرما انجام می‌شود. در ابتدای فرایند، چندین جلسه مشاوره‌ای رایگان با کارفرما برگزار خواهد شد که هدف آن آشنایی کامل با نیازهای کارفرما است. به شکلی که طراحان ادزینو مطمئن شوند نیازهای کارفرما را دقیقاً درک کرده‌اند و می‌توانند به سراغ طراحی سایت بروند.

قدم بعدی طراحی صفحات و بخش‌های مختلف سایت است. در طول این فرایند همواره گزارش کامل و دقیقی به کارفرما ارائه می‌شود. این کار تا انتهای مسیر طراحی سایت پیش خواهد رفت.
ارائه پشتیبانی پس از تحویل پروژه از دیگر خدمات متمایزکننده ادزینو در زمینه طراحی سایت است. در حالی که بسیاری از تیم‌های طراحی پس از تحویل نهایی هیچ مسئولیتی را دیگر قبول نمی‌کنند، اما در ادزینو ما همچنان در کنارتان باقی خواهیم ماند تا اگر مشکلی برای سایت ایجاد شد، در کمترین زمان و با کمترین هزینه آن را رفع کنیم.

اگر به فکر طراحی سایت وکالتی هستید، کافی است فرم تماس زیر را تکمیل کنید تا کارشناسان ادزینو با شما تماس بگیرند.

سوالات متداول 

سوالاتی که ما طبق تجربه تو مشاوره های زیادی پاسخ دادیم.

در طراحی سایت برای دفترهای حقوقی یا موسسات وکالتی باید حتماً بخشی را به معرفی خدمات و وکلا اختصاص داد. همچنین باید صفحاتی را برای تماس با ما، انتشار خبرنامه، معرفی نمونه پرونده‌های موفق، خدمات مشاوره‌ای آنلاین و مواردی از این دست در نظر گرفت.

نام دامنه تاثیر مستقیمی در برندسازی سایت‌های وکالتی دارد. در انتخاب نام دامنه باید از عبارتی خلاقانه استفاده کرد که کوتاه بوده و معرف خدمات و یا شخص وکیل باشد. استفاده از نام وکلا یا موسسه هم در دامنه سایت وکالتی کار مرسومی است و تاثیر زیادی در برندسازی دارد.

نکته دیگر اینکه سایت‌های وکالتی نیاز به هاست گران‌قیمتی ندارند. مگر اینکه بخواهید خدمات متنوعی را از طریق سایت ارائه دهید. کارشناسان تیم ادزینو به شما کمک می‌کنند تا هاست مناسب را برای سایت خود خریداری کنید. 

طراحی سایت برای شغل‌هایی مثل وکالت پرستیژ بیشتری دارد و قالب رسمی و اعتبار دفترهای حقوقی را حفظ می‌کند. نکته دیگر اینکه در قالب سایت می‌توان خدماتی را ارائه داد که از طریق فضای سوشال‌مدیا شدنی نیست. به همین خاطر توصیه می‌کنیم به سراغ طراحی سایت وکالتی بروید.

البته داشتن سایت برای وکلا محدودیتی ایجاد نمی‌کند و می‌توان در کنار سایت، به فعالیت در سوشال‌مدیا هم پرداخت و کاربران را از طریق اینستاگرام یا توییتر به سمت سایت هدایت کرد.

وردپرس یا کدنویسی اولویت خاصی نسبت به هم ندارند. انتخاب شیوه طراحی سایت برای وکلا باید متناسب با نیاز آن‌ها انجام شود. اگر نیازمند یک سایت ساده باشید که صرفاً به معرفی خدمات و دفتر حقوقی شما بپردازد و بخشی هم برای انتشار خبرها و محتواهای مرتبط با حوزه وکالت داشته باشد؛ یا اینکه به دنبال طراحی سایت ارزان وکالتی باشید، وردپرس گزینه مناسب‌تری برای شما خواهد بود.

اما برای ارائه برخی از خدمات مثل امکان برقراری تماس تصویری و صوتی از طریق سایت یا طراحی پرتال اختصاصی برای هر کاربر بهتر است به سراغ سایت‌های اختصاصی بروید. اگرچه طراحی سایت‌های کدنویسی هزینه بیشتری را در پی خواهند داشت.

بله. طراحی سایت صرفاً یکی از خدمات جانبی ادزینو است. تیم ادزینو پارتنر رسمی گوگل بوده و به‌صورت اختصاصی در زمینه تبلیغات گوگل ادز فعالیت می‌کند. به همین جهت اگر علاوه بر طراحی سایت نیازمند تبلیغات هم هستید، می‌توانید از خدمات ادزینو استفاده کنید.

request advice

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *