طراحی سـایت خدماتی
service website design
سایتهایی مثل علی بابا، آچاره، ایسمینار، گیت هاب، پی پال، نوبار و…. در دسته سایتهای خدماتی دستهبندی میشوند. امروزه در راستای هر خدماتی میتوان به سراغ اینترنت رفت. از خدماتی مثل خرید و رزرو بلیت گرفته تا خدمات سادهتری مثل تعمیر لوازم خانگی یا حتی نظافت منزل. دسترسی راحتتر کاربران به خدمات، امکان ارائه مشاوره در قالب خدمات، تعامل بیشتر با مشتریان، جذب مشتریان از اینترنت و افزایش فروش خدمات از جمله مزیتهای طراحی سایت خدماتی است.
اگر در زمینه خاصی فعالیت دارید و خدمات خاصی را ارائه میکنید، توصیه میکنیم شما اولین نفری باشید که به سراغ طراحی وب سایت خدماتی میرود.
درخواست مشاوره
صفحه اول سایتهای خدماتی اهمیت ویژهای در زمان طراحی دارند. صفحه اول در حکم ویترین شرکتهای خدماتی است و باید در کنار جذابیت، گویا هم باشد. به نحوی که کاربر با ورود به این صفحه با خدمات شرکت آشنا شود. جذابیت صفحه هم کمک میکند تا اعتماد کاربران راحتتر جلب شود.
علاوه بر این، صفحه اول منعکس کننده خط و مشی برند و کیفیت خدمات شرکت است. به همین خاطر هم باید با وسواس بیشتری طراحی شود. برای مثال برای لوکس نشان دادن خدمات، میتوان از تصاویر جذاب و ترکیب رنگهای گرم استفاده کرد.
در طراحی سایت خدماتی باید توجه ویژهای به رابط کاربری و UI/UX سایت داشت. سایتهای خدماتی شباهت زیادی به سایتهای فروشگاهی دارند. هدف کاربر از ورود به سایت، یافتن خدمات مورد نظرش است. شاید به مشاوره نیاز داشته باشد و شاید هم از همان ابتدا به فکر استفاده از این خدمات است. در نتیجه اگر نتواند بهراحتی نیازش را رفع کند، دور از انتظار نیست که دکمه خروج را فشار دهد و بیرون برود.
استفاده از دستهبندی مناسب، در نظر گرفتن موتور جستجوی قوی، کمک گرفتن از تصاویر و اسلایدها برای نمایش خدمات اصلی و… فاکتورهایی است که در طراحی رابط کاربری میتوان از آنها بهره برد.
هر چقدر کاربران سادهتر و سریعتر به خواستههایشان برسند، احتمال تبدیل شدن آنها به مشتری هم افزایش پیدا میکند.
اگر خدمات متعددی را ارائه میکنید و یا سطح خدماتتان تنوع بالایی دارد، اضافه کردن یک منو به سایت میتواند نقش زیادی در جذب مشتریان بالقوه داشته باشد. به کمک منو میتوان خدمات متعدد را دستهبندی کرد. همچنین میتوان برای هر خدمات سطوح مشخصی را تعیین نمود. به نحوی که کاربر از طریق منو بهراحتی خدمات مورد نظرش را پیدا کند. در نظر گرفتن ویژگیهایی مثل امکان مقایسه خدمات هم میتواند در افزایش نرخ تبدیل سایت موثر باشد.
در بسیاری از مواقع، کاربران ممکن است شناخت درستی از خدمات یا نیازهای خودشان نداشته باشند. برای مثال فرض کنید خدمات شما شامل تعمیر لوازم خانگی منزل میشود. در نقطه مقابل کاربری حضور دارد که نیازمند استفاده از این خدمات است، اما شناختی از وسایل خانگی ندارد. در نتیجه قبل از هر کاری ترجیح میدهد با یک فرد با تجربه مشورت کند. اینجاست که اهمیت بخش مشاوره و پشتیبانی در طراحی سایت خدماتی مشخص میشود.
کمک گرفتن از صفحات پرسشهای متداول، اضافه کردن چت باکس، تعریف کردن راههای ارتباطی متعدد، طراحی مکانیزمی برای ارتباط مستقیم با ارائهدهندگان خدمات و… راهکارهایی برای توسعه این بخش است.
همچنین در برخی از مواقع امکان دارد مشتریان قبلی شما نیاز به پشتیبانی داشته باشند. توجه به این نیاز باعث میشود تا برند شما نزد کاربران حرفهایتر به نظر برسد و اعتمادشان بیشتر جلب شود.
یکی دیگر از شباهتهایی که طراحی سایتهای خدماتی با فروشگاهی دارد، به بحث ثبت سفارش آنلاین برمیگردد. در سایتهای خدماتی هم باید روند ثبت سفارش تا جای ممکن ساده باشد. در سایتهای خدماتی موقع ثبت سفارش ممکن است نیاز به جزئیاتی مثل آدرس مکان، شماره تماس و ارائه شرحی مختصر از مشکلات رخ داده باشید. اینها مواردی است که در طراحی فرم ثبت سفارش، متناسب با خدمات ارائه شده باید در نظر گرفته شود.
نکته بعدی هم امکان لغو سفارش است. همان قدر که ثبت سفارش ساده برای کاربران اهمیت دارد، امکان لغو سفارش هم حائز اهمیت است. کنسل شدن سفارش و بازگشت مبلغ شاید در نگاه اول دردناک باشد، اما باعث جلب رضایت کاربران میشود؛ که نتیجه آن هم باقی گذاشتن تصویری بهتر در ذهن مشتری است. در بلندمدت این اتفاق تاثیر بسزایی در افزایش فروش خواهد داشت.
بسیاری از کاربران با استفاده از گوشیهای هوشمند نیازشان به اینترنت را برطرف میکنند. به همین خاطر هم واکنشگرا بودن سایتهای طراحی شده اهمیت ویژهای دارد. در طراحی واکنشگرا، سایت شما با تمامی دستگاههای موبایلی یا کامپیوتری سازگار خواهد بود.
حتی اگر نوع خدماتتان به شکلی است که در محل ارائه میشود، باز هم داشتن امکان پرداخت آنلاین موردی است که در طراحی سایت خدماتی باید آن را لحاظ کنید. البته داشتن گزینههای متنوع برای پرداخت هم بد نیست. برای مثال میتوانید امکان پرداخت در محل را نیز به سایت اضافه کنید. به این شکل خود مشتری است که تصمیم نهایی را برای شیوه پرداخت اتخاذ میکند. فراموش نکنید که هرچقدر به خواستههای مشتری توجه بیشتری داشته باشید، به نفع کسبوکار خودتان است.
در سایتهای خدماتی ممکن است اطلاعات متعددی از مشتریان را دریافت کنید. به همین خاطر حفظ این اطلاعات و امنیت سایت اهمیت بالایی دارد. در چند سال اخیر هک شدن سایتهای خدماتی مثل اسنپ یا بانکها باعث شده تا اعتماد کاربران نسبت به این شرکتها خدشهدار شود. اگر نمیخواهید جزء این دسته باشید، از همان زمان طراحی سایت خدماتی حواستان به مسئله امنیت باشد.
طراحی سـایت خدماتی باید چه ویژگیهایی داشته باشد؟
What features should a service website design have?
سایتهای خدماتی شباهت زیادی به سایتهای فروشگاهی دارند. با این تفاوت که اینجا هدف فروش و عرضه خدمات است. با این حال اغلب ویژگیهایی که برای سایتهای فروشگاهی ذکر میشود، برای سایتهای خدماتی مثل طراحی سایت سالن زیبایی هم موردنیاز خواهند بود.
هزینه طراحی سایت خدماتی چقدر است؟
قیمت طراحی سایت خدماتی چیزی نیست که بتوان از همان ابتدا درباره آن صحبت کرد. هزینه طراحی به فاکتورهای متعددی وابسته است. مهمترین مسئله هم به بحث اختصاصی یا وردپرسی بودن سایت برمیگردد. سایتهای وردپرسی با هزینه بسیار کمتری راهاندازی میشوند. سرعت طراحی این پروژهها نیز بالاتر است.
برای طراحی سایتهای خدماتی میتوان از وردپرس کمک گرفت؛ زیرا پیچیدگیهای زیادی ندارند و اغلب نیازهایشان هم بهواسطه افزونههای وردپرسی پوشش داده میشود. با این حال اگر نیازمند ویژگیهای خاصی باشید، گزینه طراحی سایت اختصاصی و کدنویسی هم روی میز خواهد بود. در این صورت اما مدتزمان و هزینه طراحی سایتتان افزایش مییابد.
البته موارد دیگری هم هستند که روی هزینه طراحی تاثیر دارند. در ادامه فهرستی از این موارد را مشاهده میکنید:
- نوع هاست و دامنه سایت
- طراحی گرافیک و رابط کاربری
- برنامهنویسی و توسعه وب
- تعداد صفحات و محتوای سایت
- سئو وب سایت در زمان طراحی
- پشتیبانی و امنیت
- و…
اگر میخواهید یک برآورد اولیه از هزینهها داشته باشید، فرم خدمات مشاوره ادزینو را تکمیل کنید تا با شما تماس گرفته شود.
شرکت ادزینو از سال ۱۳۹۸ در ایران مشغول به فعالیت است. این شرکت بهعنوان پارتنر رسمی گوگل شناخته میشود و در دو حوزه تبلیغات و طراحی سایت فعالیت میکند. خدمات طراحی سایت ادزینو شامل طراحی سایتهای وردپرسی، طراحی سایتهای اختصاصی، طراحی UI/UX، خدمات پشتیبانی، بهینهسازی و…. میشود.
جهت شروع همکاری با ادزینو، ابتدا یک جلسه مشاوره و نیازسنجی برای کارفرما برگزار میشود. در این جلسه درباره خواستههای کارفرما صحبت خواهد شد و نیازهای طرح نیز مورد بررسی قرار میگیرد. سپس نوبت به تهیه پروپوزال میرسد. در پروپوزال تمامی خواستههای کارفرما لحاظ شده و زمانبندی انجام طراحی هم مشخص خواهد شد. در صورت نهایی شدن پروپوزال، قرارداد همکاری به امضا میرسد.
با شروع فرایند طراحی هم متناسب با روند، گزارشهایی برای کارفرما ارسال میشود. همچنین پس از اتمام کار نیز یک ماه پشتیبانی رایگان برای سایتهای طراحی شده در نظر گرفته خواهد شد. در این یک ماه ضمن آموزش نکات ضروری به کارفرما، اگر مشکلی هم برای سایت رخ دهد، در سریعترین زمان برطرف میگردد.
اگر هنوز نمیدانید از کجا شروع کنید، کافی است فرم درخواست مشاوره ادزینو را تکمیل نمایید تا در اولین فرصت با شما تماس گرفته شود.
request advice
سوالات متداول
سوالاتی که ما طبق تجربه تو مشاوره های زیادی پاسخ دادیم.
اگر میخواهید سایت خدماتی خود را با هزینه معقولانه ای طراحی کنید، وردپرس بهترین گزینه است. البته موارد زیادی وجود دارد که روی هزینه طراحی تاثیر میگذارد. برای رسیدن به یک جمعبندی مشخص باید تمامی نیازهای طرح را در نظر بگیرید و سپس به تصمیم نهایی برسید.
در سایتهای خدماتی اغلب از نام شرکت بهعنوان دامنه هم استفاده میشود؛ اما اگر این نام طولانی است، میتوانید از یک نام خلاقانهتر و کوتاهتر استفاده کنید. نام دامنه حکم برند را برای شرکتهای خدماتی دارد. به همین خاطر لازم است با دقت بالاتری انتخاب شود.
در برخی از مواقع برای کاهش هزینه طراحی سایت از هاستهایی با قیمت کمتر استفاده میشود؛ اما این چیزی نیست که ما توصیهاش کنیم؛ زیرا استفاده از هاستهای ضعیف در ادامه مشکلساز خواهد شد. نوع هاست و مقدار آن باید متناسب با کسبوکار انتخاب شود. به همین خاطر بهتر است برای خرید هاست با یک متخصص طراحی سایت مشورت کنید.
زمان مورد نیاز برای طراحی سایتهای خدماتی بستگی به نوع پروژه و نیازهای کارفرما دارد. اغلب زمان طراحی سایتهای وردپرسی بسیار پایینتر است. زمانبندی اجرای هر پروژه در پروپوزال و قرارداد آن ذکر میشود.
از اونجایی که سایت های خدماتی نیاز به یه پشتیبانی قوی و همیشه آنلاینی داره و هم از نظر امنیت هم از این نظر که ترافیک پشتیبانی بالا میره سایت اوت نشه به نظر شما برای طراحی سایت های خدماتی بهتره که روی سی ام اس شخصی حساب کنیم یا وردپرس هم میتونه به کمک افزونه هایی نیاز ما رو بر طرف کنه امکانش هست یکم بیشتر در این مورد توضیح بدین؟
میثم عزیز سلام
وردپرس برای شروع همیشه بهترین گزینه است
اما چند شرط اساسی داره :
۱. نوع بیزینس شما با وردپرس به راحتی قابل پیاده سازی باشه و هزینه ی توسعه ی اون بالا نره
۲. فضای میزبانی شما متناسب با نوع عملکرد وب سایت شما انتخاب و کانفیگ شده باشه
و مسائلی از این قبیل …
به طور کلی وردپرس در یکی دو سال اول شروع کسب و کارهای آنلاین در بیشتر مواقع جوابگو هست و هزینه های شما رو تا حد بسیار زیاد
ی کاهش میده
اما اگر بیزینس پلن شما امکانات زیادی رو میطلبه که باید به صورت اختصاصی توسعه داده بشه وردپرس رو پیشنهاد نمیکنیم.ت راحت باشه.
در مورد پشتیبانی، اگر دغدغه ی شماست باید به عرض برسونم که وردپرس جامعه ی توسعه دهندگان بسیار بزرگی داره و در سال گذشته بیش از ۵ نسخه بروزرسانی منتشر کرده، بنابر این خیالتون از این بابت راحت باشه.
در رابطه با امنیت هم اگر چه امنیت یک مسئله ی نسبی است و هیچ وقت نمیشه به صورت مططلق در رابطه با اون صحبت کرد
اما به صورت اختصاصی روی وردپرس به طور کامل بستگی به نوع پیاده سازی و پیکر بندی اون داره، اگرچه بخش زیادی از موارد امنیت در حوزه ی وب به موارد سمت سرور برمیگرده.