download 5 طراحی سایت انگلیسی

طراحی سایت انگلیسی

طراحی سایت انگلیسی راهکاری برای رسیدن به درآمدهای دلاری است. بسیاری از کسب‌وکارها ممکن است برای ورود به بازارهای جهانی هم پلن‌هایی داشته باشند. به همین خاطر نیازمند یک سایت به زبان انگلیسی هستند. در طراحی وب‌سایت‌های انگلیسی باید همه چیز را از نگاه مخاطب انگلیسی‌زبان دید. از UI/UX سایت گرفته تا تمامی جزئیاتی که مربوط به صفحات داخلی وب‌سایت هستند. در ادامه درباره فاکتورهای مهم در طراحی سایت به زبان انگلیسی صحبت می‌کنیم.

طراحی سایت انگلیسی باید چه ویژگی‌هایی داشته باشد؟

برای طراحی سایت انگلیسی، نکات زیر مهم‌ترین مواردی است که باید رعایت کنید:

طراحی صفحه اول

نوشتار انگلیسی از سمت چپ است؛ به همین خاطر مخاطب انگلیسی‌زبان هم همه چیز را از سمت چپ شروع به مرور می‌کند. این نکته را باید در طراحی صفحه اول سایت‌های انگلیسی هم لحاظ کنید. بخش‌هایی مثل منو سایت، اسلاید بارها و موارد مهم‌تر باید جایی قرار بگیرند که دقیقاً در نخستین نگاه به چشم مخاطب بیایند.

اهمیت رابط کاربری

اگر می‌خواهید رضایت کاربر را جذب کنید، علاوه بر بحث‌های زیبایی‌شناسی و اضافه کردن خلاقیت در طراحی، باید حواستان به رابط کاربری و یا همان UI/UX سایت هم باشد. نکته مهم اینکه در بحث طراحی رابط کاربری مخاطب پیش‌فرض شما یک فرد انگلیسی‌زبان است. در نتیجه جایابی بخش‌های متعدد سایت هم لازم است بر همین اساس انجام شود.

استفاده از المان‌های استاندارد

برخی از المان‌ها و ایموجی‌ها ممکن است در فرهنگ‌های دیگر معنای متفاوتی داشته باشند. اگر قصد طراحی یک سایت انگلیسی‌زبان را دارید، بهتر است از المان‌های حرفه‌ای و استاندارد استفاده کنید. به این شکل نیازی نیست نگران چیزی باشید.

انتخاب قالب مناسب

برای طراحی سایت انگلیسی می‌توانید از وردپرس هم استفاده کنید؛ به این شرط که سراغ قالب‌های مناسب بروید. خوشبختانه بسیاری از قالب‌های پرطرفدار برای سایت‌های انگلیسی بهینه‌سازی شده‌اند. برای مثال قالب‌های وودمارت و آسترا گزینه‌های خوبی هستند. برای انتخاب قالب می‌توانید از یک کارشناس طراحی وب‌سایت هم کمک بگیرید

طراحی سایت دو زبانه

در برخی از مواقع ممکن است بخواهید یک سایت دو زبانه داشته باشید. در این صورت به جای طراحی سایت انگلیسی می‌توانید همان وب‌سایت اصلی را به زبان‌های دیگر هم ترجمه کنید. برای این کار باید از افزونه‌های طراحی سایت دو زبانه مثل WPML استفاده کنید.

طراحی واکنشگرا

مناسب‌سازی وب‌سایت برای کاربرانی که با گوشی‌های هوشمند یا دستگاه‌های دیگر وب‌گردی می‌کنند هم از ملزومات طراحی سایت به زبان انگلیسی است. در این بهینه‌سازی نیز مجدداً باید حواستان به رابط کاربری و چپ چین بودن سایت‌های انگلیسی‌زبان باشد.

صفحات معرفی محصولات و خدمات

اگر قصد دارید محصول یا خدماتی را در وب‌سایت خود بفروشید، باید به دنبال راهکارهای مناسب باشید. برای مثال فروشگاهی نیاز به درگاه پرداخت بین‌المللی دارید. همچنین صفحاتی را باید برای معرفی محصولات و خدمات خود در نظر بگیرید که طراحی این بخش‌ها نیز اهمیت ویژه‌ای پیدا می‌کنند.

طراحی بلاگ

خیلی از ایده‌های طراحی سایت انگلیسی معطوف به راه‌اندازی سایت‌های دایرکتوری است. در این سایت‌ها بخش بلاگ اهمیت بیشتری پیدا می‌کند؛ زیرا موفقیت وب‌سایت وابسته به محتوای تولید شده است. در نتیجه باید روی طراحی بخش بلاگ وقت بگذارید و آن را به شکل ویژه‌تری طراحی کنید.

ارائه خدمات مشاوره و پشتیبانی

اگر قرار است در وب‌سایت خود خدماتی مثل مشاوره و پشتیبانی داشته باشید، برای این بخش‌ها هم به صفحات و طراحی‌ منحصربه‌فردی نیاز خواهید داشت. برای مثال سایت‌هایی که در زمینه خرید و فروش ملک یا مشاوره کسب‌وکار فعالیت می‌کنند، معمولاً چنین خدماتی را نیز ارائه می‌دهند.

توجه به امنیت سایت

بحث امنیت در طراحی سایت بین‌المللی اهمیت بیشتری دارد؛ زیرا این سایت‌ها بیشتر مورد تهاجم هکرها و بدافزارها قرار می‌گیرند. به‌علاوه اگر در کشور دیگری فعالیت اقتصادی دارید، باید حواستان به قوانین امنیتی آن‌ها نیز باشد

درخواست مشاوره

نام(ضروری)

هزینه طراحی سایت انگلیسی چقدر است؟

اگر در کشور دیگری بخواهید سراغ طراحی سایت یا استفاده از خدمات دیجیتال مارکتینگ بروید، باید هزینه‌های این کار را به دلار و یورو بپردازید؛ در نتیجه هزینه‌هایتان به شکل سرسام‌آوری افزایش پیدا می‌کند. به همین خاطر حتی ایرانی‌های خارج از کشور هم برای طراحی سایت به زبان انگلیسی اغلب سراغ بهترین شرکت های طراحی سایت ایرانی می‌روند.

از این نکته که بگذریم، هزینه‌های طراحی سایت هم به عوامل متعددی وابسته است. اگر می‌خواهید با هزینه کمتر و سریع‌تر سایتتان را طراحی کنید، بهتر است سراغ وردپرس بروید. خصوصاً که وردپرس افزونه‌های متعددی برای طراحی سایت‌های دوزبانه دارد و اینجا به کارتان می‌آید.

وردپرس برای طراحی سایت فروشگاهی، شرکتی، شخصی و دایرکتوری گزینه ایده‌آلی است. با این حال اگر ویژگی‌های خاصی را می‌خواهید، می‌توانید به سراغ طراحی سایت PHP و کدنویسی شده هم بروید؛ اگرچه این انتخاب باعث افزایش هزینه‌های طراحی سایتتان می‌شود.

از دیگر عوامل تاثیرگذار بر هزینه طراحی باید به موارد زیر هم اشاره کرد:

  •     نوع هاست و دامنه سایت
  •     طراحی گرافیک و رابط کاربری
  •     برنامه‌نویسی و توسعه وب
  •     تعداد صفحات و محتوای سایت
  •     سئو وب‌سایت در زمان طراحی
  •     پشتیبانی و امنیت
  •     انتخاب شرکت طراح
  •     و…

اگر برآورد مشخصی از هزینه طراحی وب‌سایت ندارید، کافی است فرم دریافت مشاوره از ادزینو را تکمیل کنید تا کارشناسان ادزینو با شما تماس بگیرند. خدمات مشاوره‌ای ادزینو برای طراحی سایت کاملاً رایگان است.

طراحی سایت به زبان انگلیسی با ادزینو

ادزینو یک شرکت بین‌المللی بوده و به‌عنوان پارتنر رسمی گوگل در ایران شناخته می‌شود. خدمات اصلی ادزینو مربوط به دو حوزه تبلیغات گوگل ادز و طراحی سایت است. اگر قصد راه‌اندازی یک وب‌سایت حرفه‌ای را دارید، می‌توانید به کارشناسان ادزینو اعتماد کنید.

خدمات طراحی سایت ادزینو شامل طراحی سایت‌های وردپرسی، فروشگاهی، شرکتی، دایرکتوری و سایت‌های اختصاصی می‌شود. علاوه بر این‌ها خدمات دیگری مثل طراحی رابط کاربری، بهینه‌سازی وب‌سایت، بازطراحی سایت‌های قدیمی و ارائه خدمات پشتیبانی نیز ارائه می‌شود.

فرایند کلی طراحی سایت در ادزینو به شرح زیر است:

در ابتدا کارشناسان ادزینو یک جلسه مشاوره رایگان را برای کارفرما در نظر می‌گیرند. هدف این جلسه نیازسنجی پروژه و رسیدن به چهارچوب‌های اصلی کارفرما است.

پس از این جلسه، نوبت به آماده‌سازی پروپوزال می‌رسد که برای کارفرما ارسال می‌شود. در این فایل تمامی جوانب کار آورده شده است. اگر این موارد مورد تایید کارفرما باشد، سپس نوبت بستن قرارداد است.

در مدت‌زمان اجرای پروژه هم تیم ادزینو گزارش‌های کاملی برای کارفرما ارسال می‌کنند. هدف این است که کارفرما دقیقاً در جریان فرایند طراحی سایت قرار بگیرد.

پس از اتمام فرایند طراحی هم، کارفرما از یک ماه پشتیبانی رایگان بهره‌مند خواهد بود. در این یک ماه اگر مشکلی برای وب‌سایت رخ دهد، کارشناسان ادزینو در سریع‌ترین زمان ممکن این مشکل را رفع می‌کنند.

de5b47c796e4b16601be259aab7615ad طراحی سایت انگلیسی

request advice

سوالات متداول 

سوالاتی که ما طبق تجربه تو مشاوره های زیادی پاسخ دادیم.

در سایت‌های انگلیسی معمولاً از پسوندهای .net یا .com استفاده می‌شود. البته شما می‌توانید از پسوندهای دیگر هم استفاده کنید؛ اما توصیه می‌کنیم سراغ .ir نروید. نکته بعدی اینکه نام دامنه هم اختیاری است؛ اما بهتر است مختصر بوده و منعکس‌کننده برند شرکت یا خدمات شما باشد.

اگر می‌توانید از شرکت‌های هاستینگ بین‌المللی استفاده کنید، بهتر است سراغ این گزینه‌ها بروید. در غیر این صورت می‌توانید با شرکت‌های داخلی هم همکاری داشته باشید. اگر نمی‌دانید چه هاستی برای شما مناسب است، از یک کارشناس طراحی سایت کمک بگیرید.

اگر مخاطب وب‌سایتتان فقط کاربران انگلیسی‌زبان است، پس سراغ طراحی سایت به زبان انگلیسی بروید؛ اما برای مثال اگر می‌خواهید کنار وب‌سایت فارسی شرکت، یک وب‌سایت انگلیسی هم داشته باشید، استفاده از افزونه‌های طراحی سایت دو زبانه انتخاب بهتری است.‌

2 پاسخ

  1. ببخشید بعد از طراحی سایت انگلیسی درباره سئو سایت باید چیکار کنیم؟ شما خودتون خدمات سئو سایت های اینگلیسی رو هم انجام میدین؟ ما خودمون یه سری نکات سئو محتوا بلدیم ولی خب مطمئن نیستیم که این کارا برای همه سایت ها جواب بده یا نه می ترسم وقتی سایت انگلیسی باشه قوانین سئوش تفاوت هایی داشته باشه شما کسی رو میشناسید که برای این مشکل بتونه کمکمون کنه؟

    1. برای سئو سایت انگلیسی شما باید از افراد متخصص که تجربه کافی برای اینکار رو دارن استفاده کنین و یا اینکه پروژه تون رو برونسپاری کنین و به یه تیم متخصص بسپرین. تیم ادزینو میتونه تو این زمینه راهنماییتون کنه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *