امروزه میتوان تبلیغات را به چشم یک صنعت نگاه کرد. تقریباً هر جایی را که نگاه کنید، با انواع متفاوت تبلیغات روبرو میشوید. از تبلیغات آفلاین و بنرهای شهری گرفته تا تبلیغات اینترنتی که در سایتها و اپلیکیشنهای متعدد با آنها روبرو هستید. اگر کسب و کاری دارید، برای باقی ماندن در فضای مارکت باید به سراغ تبلیغات بروید. به همین خاطر آشنایی با انواع تبلیغات کسب و کار جزء الزاماتی است که نسبت به آنها نیاز به آگاهی دارید. در این مقاله قصد داریم درباره انواع روشهای تبلیغاتی صحبت کنیم.
تبلیغات چیست و چه کاربردی دارد؟
برای شروع بحث میتوانیم از تعریف وینستون فلچر (Winston Fletcher) استفاده کنیم که تبلیغات را یکی از شیوههای ارتباط با مشتریان بالقوه و بالفعل در بازاریابی میداند. بر اساس این تعریف، تبلیغات یکی از ابزارهای بازاریابی است که در کنار دیگر ابزارها قرار میگیرد. هدف اصلی تبلیغات جلب توجه عموم مردم نسبت به یک محصول، خدمت جدید یا برند کسب و کار است. البته تبلیغات میتواند اهداف دیگری را نیز دنبال کند. برای مثال برخی از تبلیغات با هدف فرهنگسازی، مسئولیت اجتماعی یا تغییر ذائقه مردم ساخته میشود. با این حال اگر همین مدل تبلیغات را دقیقتر مورد بررسی قرار دهید، در نهایت به جلب توجه نسبت به برند یا همان افزایش آگاهی از برند میرسید.
موارد زیر از جمله کاربردهایی هستند که انواع روش تبلیغات میتواند برای کسب و کارها داشته باشد:
- افزایش آگاهی از برند
- جذب مشتریان بالقوه و بالفعل
- ایجاد تمایز و جلب توجه نسبت به رقبا
- کمک به ایجاد وفاداری نسبت به برند
- تبلیغ و ترویج یک ایده یا رفتار
- معرفی محصول یا خدمات
- کمک به افزایش ترافیک وبسایت
- جذب دنبالکنندههای جدید در شبکههای اجتماعی
- ایجاد سرنخهای جدید و افزایش تعامل با کاربران
- افزایش فروش در وبسایت یا شبکههای اجتماعی
- و….
انواع تبلیغات در کسب و کار
انواع روش های تبلیغات را میتوان به شکلهای متعددی دستهبندی کرد. در این مقاله اما هدف ما بررسی انواع روش های تبلیغاتی برای کسب و کارهاست. به همین خاطر برای حفظ چارچوب بحث، تبلیغات را در دو دسته آفلاین و آنلاین قرار دادهایم.
آشنایی با راه های تبلیغ کسب و کار آفلاین برای کسب و کارها
در گذشته تبلیغات آفلاین بیشتر به تبلیغات بنری، پخش بروشورهای تبلیغاتی، بازاریابی تلفنی و چاپ تراکت و کارت ویزیت محدود میشد. امروزه اما در تبلیغات آفلاین هم شیوهها و استراتژیهای متعددی ایجاد شده است. مواردی که در ادامه میآوریم، به روزترین روشهای تبلیغات آفلاین برای کسب و کارها هستند.
۱. چاپ کارت ویزیت
شروع تبلیغات برای کسب و کارها از مکان فروش آنها آغاز میشود. اگر میخواهید نظر مشتریان بالقوه را جلب کنید، در قدم اول نیاز به یک معرفی جذاب دارید. کارت ویزیت بهترین راهکار برای معرفی مختصر و جذاب کسب و کار شماست. با استفاده از یک طراحی منحصر به فرد در کارت ویزیت میتوان ارزشها و خلاقیت برند را منعکس کرده و نسبت به رقبا تمایز قابل توجهی را ایجاد نمود.
تقریباً از مشاغل محلی گرفته تا شرکتهای صنعتی بزرگ، تبلیغات پزشکی و دندانپزشکی و … همگی از کارت ویزیت برای معرفی خود استفاده میکنند. همین مسئله اهمیت طراحی کارت ویزیت را در بین انواع روش های تبلیغاتی نشان میدهد.
۲. چاپ بروشور و تراکت
کارت ویزیت صرفاً باید منعکس کننده ارزشهای کسب و کار باشد و معرفی کوتاهی از آن ارائه دهد؛ اما برای اینکه محصولات و خدمات خود را به مشتری معرفی کنید، باید به سراغ طراحی بروشور و تراکت بروید. استفاده از بروشور که هنوز هم در تبلیغات سالن زیبایی استفاده های زیادی از آن می شود یکی از تاکتیکهای قدیمی در بازاریابی آفلاین است. اگرچه این روزها کمتر از پخش تراکت و بروشور استفاده میشود، اما همچنان بهتر است تعدادی بروشور معرفی در دفتر خود داشته باشید که بتوانید آن را در اختیار مشتریان قرار دهید.
از چاپ تراکت و بروشور در روشهای تبلیغات چریکی و گوریلا مارکتینگ هم میتوان کمک گرفت.
۳. چاپ بنرهای تبلیغاتی
اگر چرخی در سطح شهر بزنید، هنوز میتوانید کاربرد چاپ بنرها را در تبلیغات محیطی ببینید. بسیاری از کسب و کارها برای تبلیغات محلی به سراغ اجاره بیلبوردهای شهری و چاپ بنر و تبلیغات مترو میروند. در بنرهای تبلیغاتی که برای تبلیغات دندانپزشکی هم اخیرا بسیار از آن استفاده می شود میتوانید برند خود را معرفی کنید یا به معرفی محصول و خدماتی که ارائه میدهید بپردازید. در بسیاری از مواقع میتوان از اجاره بیلبوردهای شهری در کنار راه های تبلیغات کسب و کار آنلاین هم استفاده کرده و اثربخشی کمپینهای تبلیغاتی را بالاتر برد.
۴. تبلیغات در روزنامهها، روشی قدیمی و مؤثر
تبلیغ در روزنامههای کثیرالانتشار یا نشریات محلی از قدیمیترین و همچنان مؤثرترین راهکارهای تبلیغات آفلاین محسوب میشود. اگر نگاهی به روزنامههای قدیمی بیندازید، میتوانید ردپای تبلیغات آن دوران را نیز ببینید. گرچه تیراژ روزنامهها نسبت به گذشته کاهش یافته، اما هنوز هم تبلیغ در روزنامهها و مجلات جایگاه ویژهای دارد. نکته مهم در مورد این رسانهها، اعتماد بالای خوانندگان به محتوای آنهاست. افرادی که روزنامه مطالعه میکنند، اغلب به مطالب آن اعتماد دارند؛ بنابراین تبلیغات درجشده در این نشریات نیز راحتتر مورد قبول و اعتماد قرار میگیرند.
تبلیغات باربری یکی از مثالهای خوب برای این نوع رسانههاست؛ زیرا خدمات باربری محلی بهطور مستقیم به مخاطبان محلی نیاز دارد و روزنامهها بستر مناسبی برای دسترسی به این مخاطبان فراهم میکنند. علاوه بر باربری، کسبوکارهایی نظیر رستورانها، فروشگاههای محلی، و مراکز خدماتی مانند تعمیرات خانگی نیز از تبلیغات روزنامهای بهره میبرند تا بهراحتی اعتماد م
۵. تبلیغات رادیو تلویزیونی
دسته دیگری از انواع تبلیغات آفلاین مربوط به کاربرد رادیو و تلویزیون است. اگرچه تعداد افرادی که از رادیو استفاده میکنند، افت کرده، اما تلویزیون و ماهواره همچنان جزء رسانههایی هستند که زیاد مورد استفاده قرار میگیرند. همین فاکتور باعث شده تا تبلیغات در این رسانهها نیز مورد توجه کسب و کارها باشد. نکته مهم اینجاست که در تلویزیون میتوان انواع متعددی از تبلیغات را اجرا کرد. تبلیغ بهصورت زیرنویس، پخش آگهیهای بازرگانی، برعهده گرفتن اسپانسری برنامههای تلویزیونی و درج لوگوی شرکت در تصاویر تلویزیونی از جمله روشهای تبلیغاتی در این رسانه است. البته تبلیغ در تلویزیون هزینه بالایی دارد و معمولاً فقط شرکتهای بزرگ و کسب و کارهای عمومی برای تبلیغات هتل یا تبلیغات لوازم خانگی به سراغ این رسانه میروند.
۶. تبلیغات تلفنی؛ یک روش موثر اما حساس
یکی از انواع تبلیغات موثر، تبلیغات تلفنی است. در این روش میتوان یک پیام صوتی را بهطور همزمان برای تعداد زیادی از کاربران تلفن همراه یا ثابت پخش کرد. همچنین میتوان چند اپراتور حرفهای را استخدام کرد تا از طریق تماس مستقیم، محصول یا خدمات شما را معرفی کنند. هر کدام از این روشها کاربردهای مشخصی دارند و در جای خود اثربخش هستند.
اما باید توجه داشت که تبلیغات تلفنی مانند یک شمشیر دو لبه عمل میکند. عدم رعایت اصول اخلاقی در برقراری تماسها ممکن است واکنش منفی کاربران را به دنبال داشته باشد؛ تا جایی که این نارضایتیها میتوانند به فضای مجازی کشیده شوند و حاشیههای منفی برای کسبوکار شما ایجاد کنند. بنابراین، اگر از استراتژی تبلیغات تلفنی استفاده میکنید، حواستان به این نکات مهم باشد و تماسها را با دقت و احترام بیشتری انجام دهید.
۷. شرکت در رویدادها
یکی از راهکارهای مهم برای شناخت رقبا یا ایجاد زمینه همکاری با شرکتهای مرتبط، حضور در نمایشگاهها و رویدادهای حضوری است. برای این کار بایستی فضای کسب و کار خود را دنبال کنید و از جشنوارهها، نمایشگاهها و رویدادهایی که برگزار میشود، باخبر باشید. حضور در این رویدادها در دستهبندی انواع تبلیغات آفلاین هم قرار میگیرد؛ زیرا بهواسطه آن میتوانید با مشتریان بالقوه یا شرکتهای مرتبط ارتباط مستقیم برقرار کنید و به معرفی خدمات یا محصولات خود بپردازید.
اگر میخواهید نقش موثرتری در رویدادهای حضوری داشته باشید، میتوانید بهعنوان اسپانسر هم در برگزاری رویدادها حاضر شوید. معمولاً در رویدادهای حضوری فرصتهای متعددی برای تبلیغات اسپانسرها ایجاد میشود.
برای مثال برای تبلیغات موسسه حسابداری میتوانید با حضور در نمایشگاههای مالی و کسب و کار، خود را به مدیران و صاحبان شرکتها معرفی کند. این مؤسسه میتواند با ارائه مشاورههای کوتاه رایگان در غرفه خود، توجه مشتریان بالقوه را جلب کنید و خدماتی مثل حسابرسی، مشاوره مالیاتی یا تهیه گزارشهای مالی را معرفی کنید.
۸. تبلیغات پیامکی
از دیگر روشهای تبلیغات برای کسب و کارهای جدید، استفاده از پیامکهای تبلیغاتی است. احتمالاً شما هم روزانه انبوهی از این پیامکها خصوصا در حوزه تبلیغات کاشت مو را دریافت میکنید. نکته مهم در تبلیغات پیامکی همین است. اینکه حواستان باشد برای هر کاربر روزانه چندین پیامک تبلیغاتی ارسال میشود. در نتیجه برای دیده شدن، باید متفاوت و خلاقانه رفتار کنید. استفاده از متنی که شروع جذابی داشته باشد و البته با بیانی خلاق و ساده منظور را به مخاطب برساند، اهمیت ویژهای دارد. از تبلیغات پیامکی معمولاً جهت ایجاد سرنخهای جدید، افزایش آگاهی از برند یا اطلاعرسانی استفاده میشود.
پیش از بررسی انواع روش های تبلیغاتی آنلاین از شما دعوت می کنیم به مقاله مراحل راه اندازی کسب و کار اینترنتی هم سر بزنید.
انواع تبلیغات آنلاین برای کسب و کارها
در سالهای اخیر گسترش اینترنت و استفاده مردم از گوشیهای هوشمند باعث شده تا تبلیغات آنلاین بیشتر از انواع تبلیغات آفلاین مورد توجه قرار بگیرد. حتی کسب و کارهایی که بهصورت آنلاین فعالیتی ندارند هم گاهی اوقات به سراغ این سبک از تبلیغات میروند. مواردی که در ادامه معرفی میشوند، بهروزترین راه های تبلیغات برای کسب و کارها محسوب میشوند.
۱. تبلیغ در موتورهای جستجو مثل گوگل
اگر در جستجوی هدفمندترین راه تبلیغات برای کسب و کارهای آنلاین هستید، میتوانید به سراغ تبلیغ در موتورهای جستجو بروید. اغلب کاربران برای رسیدن به خواستههای خود از گوگل یا سایر موتورهای جستجو استفاده میکنند. برای مثال روزانه بیش از ۶ میلیارد جستجو در گوگل انجام میشود. همین مسئله باعث شده تا تبلیغ در موتورهای جستجو مورد توجه کسب و کارها قرار بگیرد.
در تبلیغات کلیکی گوگل، کسب و کارها میتوانند فهرستی از کلمات کلیدی دلخواهشان را در گوگل ادز تعریف کنند. سپس الگوریتمهای گوگل زمانی که کاربران این عبارات را جستجو میکنند، تبلیغات مرتبط را نشان میدهد. نکته مهم اینکه الگوریتمهای گوگل از یک سیستم هوشمند برای اثربخشی تبلیغات خود بهره میبرد. این سیستم هوشمند تبلیغات شما را صرفاً به کاربرانی نشان میدهد که احتمال تبدیل آنها بیشتر باشد. برای مثال این فیلترینگ ممکن است بر اساس سن، جنسیت، لوکیشن، منطقه زمانی، علاقهمندیها و سابقه جستجوی کاربر انجام شود.
مزیت دیگر تبلیغات در صفحه اول گوگل، شیوه محاسبه هزینههای آن است. هزینه تبلیغات در گوگل به ازای هر کلیک محاسبه می شود. به بیان دیگر، کسب و کارها فقط زمانی ملزم به پرداخت هزینه هستند که کاربران روی تبلیغات آنها کلیک کنند. برای آشنایی بیشتر با این شیوه تبلیغاتی میتوانید به صفحه «تبلیغات در گوگل» را مطالعه کنید.
درخواست مشاوره
۲. تبلیغات بنری در سایتها و اپلیکیشنها
یکی دیگر از انواع تبلیغات در کسب و کار، رفتن به سراغ تبلیغات بنری است. در این شیوه تبلیغاتی میتوانید یک بنر دیجیتال طراحی کنید و آن را در سایتها و اپلیکیشنهای دیگر به نمایش بگذارید. اجرای تبلیغات بنری اغلب با همکاری پلتفرمهای واسطه انجام میشود. در این پلتفرمها سایتها و اپلیکیشنهایی که روی تبلیغات بهعنوان یک پلن درآمدزایی حساب کردهاند، یک سمت ماجرا هستند. سمت دیگر هم به کسب و کارهایی اختصاص دارد که میخواهند تبلیغات خود را به نمایش درآورند.
یکی از پلتفرمهای داخلی برای نمایش تبلیغات بنری یکتانت است که احتمالاً نام آن را شنیدهاید. اگر در بین پلتفرمهای خارجی هم دنبال یک گزینه معتبر هستید، میتوانید روی شبکه نمایش گوگل حساب باز کنید. در حال حاضر بیش از ۳۰ میلیون سایت و اپلیکیشن بهعنوان پارتنر گوگل شناخته میشوند و برای نمایش تبلیغات بنری در دسترس هستند. برای اجرای تبلیغات بنری در گوگل باید از طریق گوگل ادز وارد عمل شوید. اطلاعات بیشتر را میتوانید در صفحه «تبلیغات بنری گوگل» پیدا کنید.
۳. تبلیغات ویدئویی
یکی از مزیتهای تبلیغات آنلاین، امکان استفاده از انواع تبلیغات ویدئویی است. برعکس تبلیغات آفلاین که رفتن به سراغ رسانهای مثل تلویزیون فقط برای کسب و کارهای بزرگ کاربرد داشت، در فضای آنلاین، تبلیغات ویدئویی برای همه کسب و کارها در دسترس است. تقریباً تمامی پلتفرمهای پخش ویدئو امکان درج تبلیغات ویدئویی را دارند. برای مثال در بین پلتفرمهای داخلی میتوانید از آپارات برای این کار کمک بگیرید. در بین پلتفرمهای خارجی نیز یوتیوب نسبت به بقیه بیشتر مورد توجه است؛ خصوصاً که بیش از ۲ میلیارد کاربر دارد و روزانه بیش از ۲۰۰ میلیون نفر از آن استفاده میکنند.
البته تبلیغات در یوتیوب فقط به اجرای تبلیغ ویدئویی محدود نمیشود. در این پلتفرم میتوانید از تبلیغات بنری و بامپر هم در کنار انواع تبلیغات ویدئویی استفاده کنید. برای اطلاعات بیشتر توصیه میکنیم سری به صفحه «تبلیغات در یوتیوب» بزنید.
۴. درج رپورتاژ آگهی
همانطور که در سایت متمم آمده است:
رپورتاژ آگهی هر شکلی از مطلب است که در ازای دریافت پول منتشر میشود. اما شیوهی نگارش، طراحی و پیادهسازی، آن را شبیه خبر، داستان، مقاله و سایر مطالب نشریه جلوه میدهد.
رپورتاژ آگهی میتواند در هر قالبی اجرا شود؛ از شکل چاپی تا پخش محتوای صوتی و تصویری.
اگر در بین رسانههای آنلاین به دنبال چیزی شبیه روزنامههای قدیم هستید، میتوانید به سراغ انتشار رپورتاژ آگهی بروید. اغلب رسانههای خبری آنلاین امکان انتشار رپورتاژ آگهی را نیز دارند. منظور از رپورتاژ، یک محتوای متنی است که توسط شما تهیه میشود؛ اما در رسانههای خبری پربازدید انتشار مییابد. اگرچه گاهی هدف از درج رپورتاژ آگهی گرفتن بک لینک و کمک به وضعیت سئو سایت است، اما میتوان رپورتاژ را به چشم یک روش تبلیغاتی هم نگاه کرد؛ زیرا باعث جلب نظر کاربران شده و آنها را به سمت شما میکشاند.
۵. تبلیغات در شبکههای اجتماعی
تعداد کاربران شبکههای اجتماعی هر روز در حال افزایش است. اینستاگرام، فیسبوک، توییتر، تلگرام، تیکتاک و یوتیوب از جمله معروفترین شبکههای اجتماعی جهان هستند. تعداد بالای کاربران این رسانهها باعث شده تا تبلیغات در آنها نیز مورد توجه کسب و کارها قرار گیرد. اغلب این پلتفرمها خودشان هم سازوکار مشخصی را برای تبلیغات تعریف کردهاند. برای مثال خدمات فیسبوک ادز مورد توجه بسیاری از کسب و کارهای جهانی است. همچنین در توییتر و اینستاگرام هم میتوانید به سراغ راه های تبلیغ کسب و کار بروید.
همانطور که در جریان آمده است:
با توجه به افزایش روزافزون کاربران اینستاگرام در همه سنین و با سلایق، ویژگیها و رفتارهای متفاوت، تبلیغات اینستاگرامی میتواند برای همه کسب و کارها مناسب باشد. اما برای دریافت بهترین نتیجه از تبلیغات در اینستاگرام، ابتدا لازم است که به شناخت خوبی از ویژگیها و نیازهای مخاطبان خود برسید و بدانید که چه نوع محتوایی، میتواند توجه آنان را جذب نماید. سپس براساس این اطلاعات، محتوای تولید شده را در پیجهای اینستاگرامی مناسب و در زمان درست منتشر کنید.
پیش از معرفی یکی دیگر از روش های موثر در تبلیغات آنلاین برای کسب و کارها از شما دعوت می کنیم به مقاله بهترین شرکت طراحی سایت هم سر بزنید.
۶. اینفلوئنسر مارکتینگ
منظور از اینفلوئنسر دستهای از کاربران شبکههای اجتماعی است که تعداد زیادی فالوور یا دنبالکننده داشته باشند. این اشخاص معمولاً اثربخشی بالایی روی مخاطبان خود دارند. به همین خاطر کسب و کارها برای تبلیغات به سراغشان میروند. در این شیوه میتوانید با شناسایی کانالها یا صفحاتی که محتوایشان ارتباط زیادی با کسب و کارتان دارد، به آنها سفارش تبلیغات بدهید. به عنوان مثال در صورتی که قصد تبلیغات رستوران و فست فود داشته باشید باید به سراغ فود بلاگرهایی با نرخ تعامل خوب بروید.
برای مثال در فضای اینستاگرام، اینفلوئنسر مارکتینگ گسترش زیادی دارد. بسیاری از صفحات پر فالوور اینستاگرام روزانه چندین استوری یا پست تبلیغاتی منتشر میکنند. یا اینکه مستقیماً به تبلیغ محصول یا خدمات مورد نظرشان میپردازند.
۷. تبلیغات ایمیلی
با وجود اینکه استفاده از پیامرسانها افزایش پیدا کرده، اما هنوز هم افراد زیادی هستند که از سرویسهای ایمیلی استفاده میکنند. این مسئله باعث شده تا تبلیغات ایمیلی هم مورد توجه کسب و کارها قرار بگیرد. برای اجرای تبلیغات ایمیلی باید با پلتفرمهای واسطه همکاری کنید. اغلب این پلتفرمها امکان ارسال ایمیل به تعداد زیادی از کاربران را دارند. نکته مهم اینکه اگر برای تبلیغات ایمیلی به سراغ پلتفرمهای داخلی میروید، امکان اسپم شدن تبلیغتان هم وجود دارد؛ زیرا سرویسهای ایمیلی چنین رفتارهایی را مشکوک تلقی میکنند و ایمیلهای ارسال شده را اسپم تشخیص میدهند.
راهکار جایگزین برای این مسئله، استفاده از خدمات تبلیغات ایمیلی در همین پلتفرمها است. برای مثال سرویس جیمیل گوگل امکان ارسال ایمیلهای تبلیغاتی را دارد. نکته مهم اینکه هزینه تبلیغات ایمیلی در سرویس جیمیل، صرفاً به ازای هر کلیک محاسبه میشود. در واقع فقط زمانی از شما هزینه کسر خواهد شد که کاربران روی ایمیلهای ارسالی کلیک کنند.
الگوریتمهای گوگل برای اینکه تعداد تبدیلها را در تبلیغات ایمیلی بالاتر ببرند، از هوش مصنوعی برای فیلتر کردن کاربران کمک میگیرد. به نحوی که ایمیلهای تبلیغاتی را بر اساس زبان، جنسیت، مکان، علاقهمندیها و سابقه فعالیت کاربر فیلتر کرده و سپس ارسال میکند. این کار باعث افزایش بازدهی تبلیغات ایمیلی در گوگل میشود. برای آشنایی بیشتر با این مورد از تبلیغات به مقاله تبلیغات در جیمیل سر بزنید.
۸. تبلیغات در پلتفرمهای دیگر
اغلب پلتفرمهای درج آگهی مثل دیوار یا مارکت پلیسهایی مثل دیجیکالا یا ترب نیز امکان تبلیغات را برای کسب و کارهای داخلی فراهم کردهاند. در این پلتفرمها با پرداخت مبلغ مشخصی میتوانید محصول یا خدمات خود را تبلیغ کنید. اگر برای فروش محصول روی این پلتفرمها حساب باز کردهاید، برای افزایش فروش پیشنهاد میکنیم از خدمات تبلیغاتی آنها نیز بهره ببرید.
علاوه بر این، تبلیغات در سایتهای دایرکتوری کسبوکار نیز میتواند گزینه مؤثری برای دیده شدن کسبوکار شما باشد. سایتهایی مانند پزشک ۲۴ و نوبت دات آی آر و … به عنوان یکی از بهترین سایتهای تبلیغات کسبوکار، امکان معرفی و ثبت کسبوکار شما را فراهم میکنند. با ثبت آگهی در این سایتها، میتوانید به طیف وسیعتری از مخاطبان دسترسی پیدا کنید و جایگاه برند خود را بهبود ببخشید.
۹. برگزاری رویدادهای آنلاین
شرکت در رویدادهای آنلاین یا برگزاری رویدادها و وبینارهای آنلاین هم از دیگر انواع تبلیغات هستند. در این شیوه تبلیغاتی میتوانید متناسب با حوزه فعالیت خود وبیناری را برگزار کنید و از طریق آن محصول یا خدماتتان را معرفی کنید. همچنین میتوانید بهعنوان اسپانسر از رویدادهای مختلف حمایت نمایید.
۱۰. ساخت و تولید محتوای صوتی
استقبال گسترده از پادکستها و محتواهای صوتی باعث شده تا نظر کسب و کارها به این حوزه نیز جلب شود. بسیاری از کسب و کارهای بزرگ خودشان در زمینه تولید پادکستهای صوتی هم فعالیت میکنند؛ اما کسب و کارهای کوچکتر هم میتوانند روی این فضا برای تبلیغات حساب باز نمایند. برای این کار باید پادکست های داستانی که مرتبط با حوزه شما هستند را شناسایی کنید و به سراغ همکاری با آنها بروید.
سخن آخر
تمامی کسب و کارهای آفلاین و آنلاین برای حذف نشدن از بازار ناچار هستند از انواع تبلیغات کمک بگیرند. البته اینکه چه نوع تبلیغی را استفاده کنید و چه استراتژیهایی را در نظر داشته باشید، بستگی به تحلیلهای خودتان دارد. اگر تازه اول راه هستید، خواندن مقاله «تبلیغات مناسب برای کسب و کارهای جدید» برایتان مفید است. همچنین اگر سوالی درباره تبلیغات دارید، در کامنتها پاسخگوی شما هستیم.
2 پاسخ
ما از چه طریقی یا از کدوم روش های تبلیغاتی می تونیم درباره جزئیات مشتری هامون بیشتر متوجه بشیم؟ منظورم اینه که حدود سنیشون چند ساله جنسیتشون چیه و از کدوم شهرن و اینطور اطلاعات بعد راهی داره که بشه بعدا پلن های تبلیغاتی رو با توجه به این اطلاعاتی که به دست آوردیم تغییر بدیم؟
برای دستیابی به اطلاعات بیشتر از مشتریان مانند سن، جنسیت و موقعیت جغرافیایی، میتوانید از گوگل ادز و گوگل آنالیتیکس استفاده کنید که دادههای دقیق دموگرافیک را فراهم میکنند. همچنین، تبلیغات شبکههای اجتماعی مثل فیسبوک و اینستاگرام اطلاعات رفتاری مشتریان را به شما میدهند. پس از جمعآوری این اطلاعات، میتوانید پلنهای تبلیغاتی را بهروزرسانی کرده و بودجه را به مخاطب هدفمند اختصاص دهید.