تبلیغات سایت فروشگاهی، بررسی انواع روش های تبلیغ فروشگاه اینترنتی

تبلیغات سایت فروشگاهی، بررسی انواع روش های تبلیغ فروشگاه اینترنتی

تبلیغات سایت فروشگاهی
خلاصه

درآمد سایت‌های فروشگاهی به افزایش بازدید وابسته است. برای افزایش بازدیدکنندگان و بهبود نرخ تبدیل، باید سراغ تبلیغات و بازاریابی آنلاین رفت. در این مقاله به بررسی 8 استراتژی تبلیغات سایت فروشگاهی می‌پردازیم.

فهرست مطالب

افزایش فروش مهم‌ترین دغدغه آنلاین‌ شاپ‌ها و سایت‌های فروشگاهی است. اغلب کسانی که فروشگاه آنلاین دارند، برای افزایش فروش یا کدهای تخفیف ارائه می‌دهند و جشنواره‌های پرتعداد برگزار می‌کنند؛ یا سراغ تبلیغات سایت فروشگاهی در اینستاگرام و شبکه‌های اجتماعی می‌روند؛ اما مشکل اینجاست که حتی با هزینه‌های چند ۱۰ میلیاردی هم خیلی از این فروشگاه‌ها به جایی نمی‌رسند و تجربه‌های تلخ ورشکستگی و ضررهای مالی نصیب‌شان می‌شود. 

تبلیغ کور برای فروشگاه‌های اینترنتی هیچ سودی ندارد. اگر به افزایش فروش آنلاین خود فکر می‌کنید، اول باید نوع مخاطب و نیازهایش را بشناسید. بدانید مخاطب شما چه ترس‌هایی دارد و در چه صورتی به شما راحت‌تر اعتماد می‌کند. حالا برا ساس همین اطلاعات سراغ بازاریابی و تبلیغات بروید. البته توجه کنید که برای تبلیغات فروشگاه‌های آنلاین روش‌های متعددی وجود دارد. تبلیغ در اینستاگرام یا اینفلوئنسر مارکتینگ تنها روش‌های موجود تبلیغات اینترنتی نیستند. حتی اگر کمی هوشیارانه عمل کنید، به‌واسطه روش‌های رایگان و ارزان هم می‌توانید وضعیت فروش خود را تکان دهید. در این مقاله قصد داریم به معرفی بهترین روش‌های افزایش فروش آنلاین شاپ‌ها و وب‌سایت‌های فروشگاهی بپردازیم. همچنین تکنیک‌هایی را مرور می‌کنیم که برای تبلیغات وب‌سایت‌های فروشگاهی به کارتان می‌آید.

۸ روش برای تبلیغات سایت فروشگاهی 

اگر در جستجوی بهترین روش‌های آنلاین تبلیغات فروشگاه اینترنتی هستید، می‌توانید از فهرست زیر کمک بگیرید. این فهرست به ترتیب اولویت انتخاب شده است؛ اما در نهایت این خود شما هستید که باید متناسب با بودجه کمپین و اهدافی که دارید، شیوه تبلیغات سایت فروشگاهی خود را انتخاب کنید. در جدول زیر هم می‌توانید با یک نگاه کلی این روش‌ها را مقایسه نمایید:

 

روش تبلیغ

توضیحات مزایا

معایب

تبلیغات گوگل ادز

تبلیغ سایت فروشگاهی در صفحه اول گوگل افزایش بازدید وب‌سایت، هدف‌گیری دقیق مخاطبان

رقابت سنگین در حوزه‌های خاص، هزینه دلاری

تبلیغات کلیکی آنلاین

تبلیغ بنری آنلاین در سایت‌هاب پربازدید مثل سایت‌های خبری هزینه پایین، افزایش فروش

نادیده گرفتن تبلیغات بنری توسط کاربران

ثبت اطلاعات فروشگاه در گوگل

ثبت اطلاعات فروشگاه اینترنتی و فیزیکی در گوگل هدف‌گیری خریداران حضوری

نیاز به آپدیت اطلاعات قدیمی

تبلیغات اینفلوئنسری

همکاری با اینفلوئنسرها و بلاگرها برای تبلیغ محصولات فروشگاه افزایش فروش، اثرگذاری اینفلوئنسرها

هزینه بالای اینفلوئنسر مارکتینگ، سختی پیدا کردن بلاگرهای مرتبط

تبلیغ در شبکه‌های اجتماعی

تبلیغ آنلاین شاپ در اینستاگرام، تلگرام، توییتر و… گستردگی مخاطبان، اثرگذاری خوب

هزینه تبلیغات در شبکه‌های اجتماعی، اعتماد پایین مخاطبان

تبلیغ در سایت‌های تخفیفی و سایت‌های مرتبط

ثبت فروشگاه در سایت‌های کد تخفیف مثل موپن، تبلیغ در سایت‌های دایرکتوری جذب خریداران بالقوه

نرخ پایین ورودی‌ها

تبلیغات ویدئویی

استفاده از ویدئو برای تبلیغ فروشگاه اینترنتی یا محصول امکان تولید محتوای آموزشی، اثرگذاری بالای تبلیغات ویدئویی

هزینه اولیه تولید محتوا

تبلیغات ایمیلی

استفاده از ایمیل مارکتینگ با هدف جذب خریداران بالقوه و نگهداری مشتریان قبلی هزینه پایین، سادگی ساخت خبرنامه

نادیده گرفته شدن ایمیل‌ها توسط کاربران، نرخ تبدیل پایین

۱.تبلیغ در صفحه نتایج گوگل

اگر دارای سایت فروشگاهی هستید، بهترین شیوه برای تبلیغات شما کمک گرفتن از تبلیغات گوگل ادز است. تمامی سایت‌های فروشگاهی برای رسیدن به جایگاه‌های اول گوگل رقابت می‌کنند. هدف اصلی این فروشگاه‌ها رسیدن به جایگاه‌های اصلی موتورهای جستجو بر اساس سئو است؛ اما وقتی به سراغ سئو می‌روید، باید صبر و شکیبایی بالایی داشته باشید.

تبلیغات گوگل ادز سایت فروشگاهی

اگر در جستجوی یک راهکار سریع‌تر هستید، چاره کار رفتن به سراغ تبلیغ در صفحه اول گوگل است. در این سبک از تبلیغات گروه کلمات هدف خود را مشخص می‌کنید. سپس بر اساس همین گروه کلمات تبلیغات خود را به اجرا در می‌آورید. با این کار اگر کاربران کلمات کلیدی مدنظر شما را جستجو کنند، با تبلیغات وب‌سایت روبرو می‌شوند.

 

درخواست مشاوره

نام(ضروری)

 

البته این فقط نیمی از راه است. قدم بعدی ترغیب کردن کاربران به کلیک روی تبلیغات خواهد بود و در ادامه هم باید کاربر را قانع کنید که محصول مدنظرتان را خریداری کند یا مطابق با فراخوان اقدام به عمل شما پیش برود.

 

 

نکات مهم برای تبلیغ در صفحه نتایج گوگل

همچنین نکات زیر هم به اجرای بهتر تبلیغ در صفحه نتایج به شما کمک می‌کند:

  • قدم اصلی در تبلیغات موتور جستجو مشخص کردن فهرست کلمات کلیدی است. برای این کار می‌توانید از ابزارهای متفاوت مثل سرچ کنسول یا کیورد پلنر گوگل کمک بگیرید. همچنین ابزارهای دیگری هم مثل kwfinder، Moz و… هم در دسترس خواهند بود.
  • مشخص کردن اهداف کمپین گوگل ادز هم در تدوین فهرست کلمات کلیدی اهمیت پیدا می‌کند. مسلماً فهرست کلمات کلیدی‌تان وقتی هدفتان افزایش فروش محصول است، با وقتی که می‌خواهید بازدید سایت را بالا ببرید باید متفاوت باشند.
  • برای ترغیب کاربران به کلیک روی تبلیغ، باید از یک عنوان جذاب استفاده کنید.
  • راهکار بعدی برای ترغیب کاربران، اضافه کردن توضیحات متا است. این توضیحات باید مختصر و روشن باشد.
  • همچنین می‌توانید برای جذابیت بیشتر از افزونه‌ های گوگل ادز مثل اضافه کردن شماره تماس یا افزودن لوکیشن هم کمک بگیرید.
  • نکته دیگر اینکه محتوای تبلیغ هم اهمیت ویژه‌ای دارد. محتوای تبلیغ سایت فروشگاهی باید مرتبط با محصول و هدفمند باشد.
  • داشتن CTA نیز در تبلیغات صفحه نتایج گوگل اهمیت دارد. این فراخوان اقدام به عمل باید با اهداف کمپین همسو باشد.
  • نتایج کمپین‌های تبلیغاتی گوگل ادز در این پلتفرم ذخیره می‌شود. با بررسی این نتایج می‌توانید تبلیغات خود را بهینه‌سازی کنید.
  • در حوزه‌هایی که رقابت بیشتر است، باید حواستان به بودجه کمپین و میزان Bidding هم باشد. در غیر این صورت ممکن است تبلیغاتتان به نمایش در نیاید.

مزایا و معایب تبلیغات سایت فروشگاهی در گوگل

در جدول زیر لیستی از مزایا و معایب تبلیغات فروشگاه‌های اینترنتی در گوگل را مشاهده می‌کنید:

 

مزایای تبلیغ فروشگاه آنلاین در گوگل

معایب تبلیغ فروشگاه آنلاین در گوگل

افزایش بازدید سایت

پرداخت ارزی هزینه‌های تبلیغات در گوگل

هدف‌گیری دقیق مخاطبان بر اساس سن، جنسیت، لوکیشن، زبان و…

رقابت سنگین روی برخی از کلمات کلیدی و حوزه‌های خاص

محاسبه هزینه تبلیغات به ازای دریافت کلیک و به‌صورت مزایده‌ای

احتمال دریافت کلیک‌های فیک توسط مزارع کلیکی یا رقبا

نرخ تبدیل خوب تبلیغات در گوگل

بی‌اعتمادی برخی از کاربران به تبلیغات گوگل

 

پیش معرفی یکی دیگر از روش های تبلیغات فروشگاه اینترنتی از شما دعوت می کنیم به طراحی سایت فروشگاهی در تهران هم سر بزنید.

۲.تبلیغات بنری آنلاین

روش دیگر برای تبلیغات سایت فروشگاهی رفتن به سراغ تبلیغات بنری است. این تبلیغات با نام تبلیغات کلیکی هم شناخته می‌شوند؛ زیرا هزینه آن‌ها به ازای دریافت هر کلیک محاسبه خواهد شد. نمونه‌های متعددی از تبلیغات بنری را ممکن است در سایت‌های خبری یا سایت‌های دانلود فیلم و موسیقی دیده باشید.

برای اجرای تبلیغات بنری گزینه‌های زیادی روی میز است. از پلتفرم‌های معروف ایرانی برای تبلیغات کلیکی می‌توان به یکتانت، صباویژن و تپسل اشاره کرد. اگرچه این پلتفرم‌ها گزینه‌های خوبی برای تبلیغات هستند، اما نقص‌هایی هم دارند که نمی‌توان از کنار آنها عبور کرد. اگر به دنبال بهترین شیوه تبلیغات بنری برای فروشگاه‌ اینترنتی هستید، می‌توانید از گوگل ادز کمک بگیرید.

 

 

تبلیغات بنری گوگل با بیش از ۳۵ میلیون سایت و اپلیکیشن در راستای تبلیغات بنری همکاری می‌کند. این سایت‌ها و اپلیکیشن‌ها با نام شبکه نمایش گوگل هم شناخته می‌شوند. گستردگی سایت‌ها و کاربران پرتعداد آن‌ها صرفاً بخشی از مزیت‌های تبلیغات کلیکی در گوگل ادز است. از دیگر مزایای آن می‌توان به تبلیغات همسان در شبکه نمایش گوگل اشاره کرد. اگرچه پلتفرم‌های داخلی هم مدعی اجرای تبلیغات همسان هستند، اما معنای همسان بودن این است که تبلیغات فروشگاه اینترنتی شما دقیقاً در حوزه‌های مرتبط با آن نمایش داده شود؛ نه در سایت‌های خبری و ورزشی و….

نکته دیگر اینکه گوگل ادز از الگوریتم‌های هوشمندی برای افزایش دریافت کلیک تبلیغات بنری بهره می‌برد. این الگوریتم‌ها امکان هدف‌گیری دقیق مخاطبان را فراهم می‌کند. به شکلی که می‌توانید تبلیغات را بر اساس علایق کاربران، سابقه جستجو، جنسیت، سن، زبان، لوکیشن و… فیلتر کنید و به دست کاربران هدف خود برسانید.

مزایا و معایب تبلیغات کلیکی برای فروشگاه اینترنتی

در جدول زیر لیست مزایا و معایب تبلیغات کلیکی قابل مشاهده است:

 

مزایای تبلیغات کلیکی برای سایت فروشگاهی

معایب تبلیغات کلیکی برای سایت فروشگاهی

هزینه پایین تبلیغات

نادیده گرفتن تبلیغات بنری توسط کاربران

پرداخت هزینه به ازای هر کلیک کاربران

استفاده کاربران از برنامه‌های مسدودکننده تبلیغات

مناسب برای افزایش فروش محصولات یا معرفی

نرخ تبدیل پایین تبلیغات کلیکی

امکان بهینه‌سازی سریع تبلیغات کلیکی

احتمال دریافت کلیک‌های فیک

نکات مهم در اجرای تبلیغات بنری

نکات زیر کمک می‌کند تا تبلیغات بنری موثرتری داشته باشید:

  • در اجرای تبلیغات بنری کیفیت تصاویر یا ویدئوهای طراحی شده اهمیت زیادی دارد. تصاویر تهیه شده باید اندازه مناسبی داشته باشند؛ دارای رنگ‌بندی جذابی باشند و اطلاعات مهم آن به چشم مخاطب بیاید.
  • استفاده از المان‌های ساده و مینیمال در طراحی تبلیغات کلیکی تاثیرگذاری بیشتری دارد.
  • در نظر گرفتن یک عنوان جذاب هم به افزایش کلیک روی تبلیغات بنری کمک می‌کند. عنوان تبلیغ بهتر است ترغیب‌کننده یا پرسشی باشد.
  • اگر می‌خواهید اطلاعات خاصی را به مخاطب انتقال دهید، باید آن را در کمترین تعداد کلمه بیان کنید. فونت متن هم روی دیده شدن متن تبلیغات بنری تاثیر زیادی دارد.
  • داشتن فراخوان اقدام به عمل را در تبلیغات بنری فراموش نکنید. CTA این تبلیغات می‌تواند دعوت به کلیک، برقراری تماس و… باشد.
  • اگر در طراحی بنرهای تبلیغاتی یا استفاده از عنوان‌های متعدد دچار تردید هستید، می‌توانید از روش‌هایی مثل A/B تست کمک بگیرید.
  • پلتفرم‌های تبلیغات کلیکی داده‌های کمپین را ذخیره می‌کنند. با بررسی این داده‌ها می‌توانید تبلیغات فروشگاه اینترنتی خود را بهینه‌سازی کنید.

۳.ثبت اطلاعات فروشگاه در گوگل

یک راهکار ساده و کم خرج برای تبلیغات سایت فروشگاهی، ثبت اطلاعات آن در گوگل است. گوگل اجازه ثبت اطلاعات فروشگاه‌ها، شرکت‌ها، اداره‌ها و… را به کاربران می‌دهد. این ویژگی با هدف ساده‌سازی فرایند جستجو برای کاربران محلی است. برای مثال اگر کاربری به دنبال فروشگاه مبل در ورامین باشد، می‌تواند همین عبارت را در گوگل جستجو کند. با این کار فهرستی از فروشگاه‌های مبل ورامین به کاربر نشان داده می‌شود.

ثبت سایت فروشگاهی در گوگل مپ

اگر صاحب فروشگاه اینترنتی هستید، شما هم می‌توانید اطلاعات کسب‌وکارتان را در گوگل ثبت کنید. حتی می‌توانید مکان فیزیکی فروشگاه را نیز به این اطلاعات بیفزایید. اطلاعات دیگری مثل ساعت فعالیت فروشگاه فیزیکی، تصاویر فروشگاه، شماره تماس، آدرس و… را نیز می‌توان در گوگل ثبت کرد.

اگر نمی‌دانید فرایند ثبت اطلاعات را باید از کجا شروع کنید، مقاله «ثبت کسب و کار در گوگل مپ» را بخوانید.

۴.تبلیغات اینفلوئنسری

برای تبلیغات سایت فروشگاهی علاوه بر روش‌های بالا می‌توانید از شبکه‌های اجتماعی هم کمک بگیرید. برای این سبک از تبلیغات اینترنتی همکاری با اینفلوئنسرها راهکار مناسبی است. با کمی جستجو در شبکه‌های اجتماعی مثل اینستاگرام، یوتیوب، توییتر و… می‌توانید اینفلوئنسرها یا پیج‌هایی را پیدا کنید که در حوزه کاری شما فعالیت می‌کنند؛ یا اینکه زمینه فعالیت‌شان به طور غیرمستقیم با حوزه کاری شما در ارتباط است.

تبلیغ در این صفحات راهکاری برای افزایش آگاهی از برند، بالا بردن تعداد فالوورها یا حتی بهبود وضعیت فروش است. برای مثال اگر جشنواره خاصی دارید، می‌توانید تبلیغات آن را به کمک اینفلوئنسرها انجام دهید. همچنین اطلاع‌رسانی از محصولات و خدمات جدید هم می‌تواند به واسطه این پیج‌ها انجام شود.

نحوه همکاری با اینفلوئنسرها نیز مدل‌های متفاوتی دارد. برخی از فروشگاه‌های اینترنتی مکانیزم همکاری در فروش را ترجیح می‌دهند. در واقع اینفلوئنسرها را در سود فروش شریک می‌کنند؛ راهکار دیگر هم پرداخت مستقیم هزینه تبلیغات است. اینکه چه مکانیزمی را انتخاب کنید، بستگی به استراتژی‌های بازاریابی شما دارد.

نکات لازم برای اجرای تبلیغات اینفلوئنسری

نکات زیر کمک می‌کند تا تبلیغات موثرتری داشته باشید:

  • قبل از شروع اینفلوئنسر مارکتینگ اهداف خود را مشخص کنید. به دنبال چه چیزی هستید؟ افزایش فروش، بالا بردن بازدید یا برند آگاهی؟ مشخص بودن اهداف کمک می‌کند تا تبلیغات موثرتری را پیش ببرید.
  • انتخاب اینفلوئنسرها قدم بعدی در این سبک از تبلیغات است. برای تحقیقات اولیه می‌توانید رقبای خود را زیر نظر بگیرید. ببینید آن‌ها با چه کسانی همکاری می‌کنند.
  • در اغلب موارد همکاری با میکرو اینفلوئنسرها انتخاب بهتری است. افرادی که فالوورهای کمتری داشته باشند، ولی میزان اینتراکشن پیج‌شان بیشتر از حالت استاندارد باشد. این افراد تاثیرگذاری بالاتری روی مخاطبان خود دارند و باعث افزایش نرخ تبدیل تبلیغات‌تان می‌شوند.
  • در تولید محتوا برای اینفلوئنسر مارکتینگ خلاق باشید. برای مثال می‌توانید یک چالش یا بازی طراحی کنید تا باعث افزایش تعامل مخاطبین شوید.
  • راهکار دیگر برای اینفلوئنسر مارکتینگ هم این است که کل پروژه تولید محتوا را به اینفلوئنسرها بسپارید.
  • جمع‌آوری داده‌ها در کمپین‌های اینفلوئنسری اهمیت زیادی دارد. برای این کار می‌توانید از یک کد تخفیف خاص استفاده کنید یا از ابزارها و مکانیزم‌های دیگری کمک بگیرید.
  • در تبلیغات اینفلوئنسری حواستان به بودجه کمپین و جریان برگشت سرمایه هم باشد. مطمئن شوید تبلیغاتتان موثر و نتیجه‌بخش است.

۵.تبلیغ در شبکه‌های اجتماعی

اینفلوئنسر مارکتینگ تنها راهکار برای تبلیغ در شبکه‌های اجتماعی نیست. فروشگاه‌های اینترنتی برای تبلیغ در اینستاگرام، توییتر، تلگرام و… می‌توانند از قابلیت‌های این پلتفرم‌ها نیز استفاده کنند. برای مثال اخیراً تلگرام امکان تبلیغات مستقیم را برای کانال‌ها ایجاد کرده است. اینستاگرام، توییتر و فیسبوک هم سال‌هاست که امکان تبلیغات مستقیم را دارند. البته برای فروشگاه‌های اینترنتی ایرانی تبلیغ مستقیم در پلتفرم‌ها کمی دردسرساز است. به همین خاطر هم کمتر مورد استفاده قرار می‌گیرد. با این حال اگر با اهداف مشخصی به سراغ این سبک از تبلیغات بروید، می‌توانید به نتایج خوبی دست پیدا کنید.

نکات لازم برای تبلیغ در شبکه‌های اجتماعی

نکاتی که در ادامه می‌آید، برای اجرای تبلیغات سایت فروشگاهی در شبکه‌های اجتماعی کاربرد دارند.

  • قبل از شروع تبلیغات اهداف کمپین را مشخص کنید. همچنین مطمئن شوید مخاطبان هدف شما در این شبکه‌ اجتماعی فعالیت بالایی دارند. برای مثال اینستاگرام در اغلب موارد انتخاب خوبی است.
  • تولید محتوا برای تبلیغات را جدی بگیرید. کیفیت محتوا و بیان روشن اهداف کمپین باعث افزایش اثربخشی محتوای تبلیغاتی می‌شود. برای تولید محتوا به سراغ استفاده از تصویر و ویدئو نیز بروید.
  • استفاده از عنوان جذاب و توضیحات متنی ترغیب کننده هم باعث افزایش نرخ تبدیل تبلیغات می‌شود.
  • تبلیغ در شبکه‌های اجتماعی نیاز به یک CTA جذاب و ترغیب کننده دارد.
  • نکته پایانی اینکه به کمک ابزارها کمپین‌های تبلیغاتی خود را رهگیری کنید. به کمک این داده‌ها می‌توانید تبلیغات خود را بهینه‌سازی کنید.

۶.تبلیغات ویدئویی

استفاده از ویدئو برای تبلیغات سایت فروشگاهی اثربخشی بالایی دارد. در حال حاضر پلتفرم‌های متعددی برای اجرای تبلیغات ویدئویی در دسترس هستند. برای مثال می‌توان از شبکه‌های نمایش خانگی، آپارات، اینستاگرام و یوتیوب نام برد. هرکدام از این پلتفرم‌ها مزایا و معایب خود را دارند. برای مثال پلتفرم‌های داخلی دارای محدودیت‌های زیادی هستند که امکان اجرای تبلیغات آزاد را از کسب‌وکارها می‌گیرند. در حالی که یوتیوب یا اینستاگرام این مشکل و محدودیت‌ها را ندارند. البته تبلیغ در این پلتفرم‌ها ممکن است هزینه بیشتری به همراه داشته باشد.

درباره تبلیغات اینستاگرامی بالاتر توضیح دادیم؛ درباره تبلیغات در یوتیوب هم باید گفت که این پلتفرم بیش از ۲ میلیارد کاربر فعال دارد. در ایران هم کاربران نسل Z و افراد جوان‌ به وفور از یوتیوب استفاده می‌کنند. در نتیجه اگر محصولی دارید که پرسونای آن با این قشر هم‌خوانی دارد، بهتر است یوتیوب را برای تبلیغات زیر نظر بگیرید.

هزینه تبلیغات یوتیوب به ازای دریافت هر کلیک یا هر ۱۰۰۰ بار نمایش محاسبه می‌شود؛ که در مجموع این هزینه کمتر از تبلیغ در صفحه نتایج گوگل است. به همین خاطر هم اخیراً فروشگاه‌های ایرانی توجه بیشتری به این پلتفرم دارند.

نکته دیگر اینکه الگوریتم‌های هوشمند یوتیوب امکان هدف‌گیری دقیق‌تر مخاطبان را فراهم می‌کند. به شکلی می‌توانید مخاطبان تبلیغ را بر اساس سن، جنسیت، لوکیشن، زبان، علایق و سابقه جستجو فیلتر کنید. این ویژگی‌ها باعث اثربخشی بیشتر تبلیغات یوتیوبی می‌شود.

نکات تبلیغات ویدئویی

برای اجرای تبلیغات ویدئویی سایت‌های فروشگاهی نکات زیر را در نظر بگیرید.

  • کیفیت ویدئوی تولیدی اهمیت زیادی در تبلیغات ویدئویی دارد. به همین خاطر حتماً برای تبلیغات از ابزارهای مناسب استفاده کنید.
  • در تولید محتوای ویدئویی خلاقیت داشته باشید. داشتن سناریوی قبلی، استفاده از تکنیک‌های متفاوت و حتی استفاده از انیمیشن هم می‌تواند به جذابیت بیشتر تبلیغات ویدئویی کمک کند.
  • داشتن عنوان مناسب هم برای تبلیغات ویدئویی اهمیت دارد. این عنوان باید متناسب با حوزه کاری شما بوده و جذابیت داشته باشد.
  • با اضافه کردن توضیحات مختصر و روشن می‌توانید اثربخشی تبلیغات ویدئویی را بیشتر کنید.
  • در کنار تولید محتوای ویدئویی باید حواستان به استفاده از CTA مناسب هم باشد. فراخوان اقدام به عمل باید به موقع آورده شود و ترغیب کننده باشد.
  • پلتفرم‌های تبلیغات ویدئویی مثل گوگل ادز، داده‌های کمپین‌ را ذخیره می‌کنند. با این داده‌ها می‌توانید نتایج تبلیغات را آنالیز کنید و برای بهبود تبلیغات از آنها کمک بگیرید.

۷.تبلیغات ایمیلی

ارسال خبرنامه‌های ایمیلی یا ارسال ایمیل‌های انبوه راهکار موثری برای تبلیغات سایت فروشگاهی است. اغلب فروشگاه‌های اینترنتی با وردپرس طراحی می‌شوند. در این صورت می‌توانند از افزونه‌های ارسال ایمیل استفاده کنند. به کمک این افزونه‌ها می‌توان یک فرم دریافت ایمیل طراحی کرده و آن را در وب‌سایت قرار داد. سپس با دریافت ایمیل‌های کاربران به سراغ پلن تبلیغات ایمیلی رفت. این تبلیغات می‌تواند در کنار ارسال خبرنامه‌های ایمیلی یا ارسال کدهای تخفیف انجام شود.

راهکار دیگر برای تبلیغات ایمیلی هم همکاری با پلتفرم‌های واسطه است. برای مثال پلتفرم جیمیل امکان ارسال ایمیل‌های تبلیغاتی را دارد. این پلتفرم تبلیغات ایمیلی را با استفاده از الگوریتم‌های هوشمند انجام می‌دهد. به شکلی که تبلیغ را صرفاً برای کاربران هدف ارسال می‌کند تا نرخ کلیک تبلیغات را بالا ببرد.

نکات تبلیغات ایمیلی

برای اجرای بهتر تبلیغات ایمیلی از نکات زیر کمک بگیرید:

  • سعی کنید از فهرست‌های ایمیلی جمع‌آوری شده استفاده کنید. به این شکل نرخ تبدیل تبلیغات‌تان افزایش پیدا می‌کند.
  • در انتخاب افزونه‌های ایمیلی وردپرس حواستان به تنظیمات افزونه و امکانات آن نیز باشد. در مقاله «بهترین افزونه تبلیغات ایمیلی وردپرس» به طور کامل درباره این مسئله صحبت کرده‌ایم.
  • در تولید محتوا برای ایمیل می‌توانید از متن، تصویر و ویدئو استفاده کنید. پس حواستان به ترکیب این‌ها و جذابیت ایمیل نهایی باشد.
  • استفاده از یک عنوان جذاب می‌تواند مخاطبین را ترغیب به کلیک روی ایمیل‌های ارسالی کند.
  • در ارسال‌ ایمیل‌های خبری یا تبلیغاتی خلاق باشید. ارائه کد تخفیف هم در تبلیغات ایمیلی گزینه مناسبی است.
  • داده‌های کمپین‌های ایمیلی را جمع‌آوری کنید. به این شکل فرصت بازبینی تبلیغات و بهینه‌سازی آن را خواهید داشت.

۸.تبلیغات پیامکی

یک راهکار ارزان برای تبلیغات سایت فروشگاهی ارسال پیامک‌های انبوه است. تبلیغات پیامکی هزینه زیادی ندارد و دسترسی به این سبک از تبلیغات هم چندان سخت نیست. اغلب فروشگاه‌های اینترنتی برای ارائه کد تخفیف یا با خبر کردن مشتریان سابق از جشنواره‌های جدید به سراغ پیامک‌های تبلیغاتی می‌روند.

تبلیغات پیامکی سایت فروشگاهی

البته برای ارسال پیامک می‌‌توانید از پلتفرم‌های واسطه هم کمک بگیرید. این پلتفرم‌ها تبلیغات شما را بر اساس فیلترهای خاص مثل پیش‌شماره تلفن‌ها ارسال می‌کنند. ارسال پیامک‌های گسترده اگرچه برای تبلیغات محلی اثربخشی خوبی دارد؛ اما نباید انتظار بالایی هم از این سبک تبلیغات داشت.

نکات تبلیغات پیامکی

برای ایجاد یک پیامک تبلیغاتی نکات زیر را در نظر بگیرید.

  • ساده و روشن بودن پیامک‌های تبلیغاتی اهمیت زیادی دارد. متن تبلیغ باید با کلمات ساده نوشته شود. جمله‌بندی‌ها نیز بهتر است کوتاه و واضح باشند.
  • اگرچه در نوشتن پیامک تبلیغاتی باید خلاق بود، اما این خلاقیت نباید منجر به پنهان شدن مفهوم پیامک شود.
  • شروع پیامک‌های تبلیغاتی بسیار مهم است. این شروع پیامک است که مخاطب را ترغیب می‌کند تا متن پیامک را تا انتها بخواند.
  • جمع‌آوری داده‌های کمپین‌های پیامکی هم اهمیت دارد. به کمک ابزارها و استراتژی‌های مختلفی می‌توانید این کار را انجام دهید.
  • پیامک‌های تبلیغاتی نیاز به یک CTA جذاب و مشخص دارند. به نحوی که کاربران را ترغیب به انجام اقدام مدنظر شما کنند.

چرا تبلیغات سایت فروشگاهی اهمیت دارد؟ آیا بدون تبلیغ هم می‌توان موفق شد؟

تعداد فروشگاه‌های اینترنتی و آنلاین شاپ‌ها هر روز در حال افزایش است. تعداد آنلاین شاپ‌ها در اینستاگرام بیش از ۹۵۰ هزار مورد بوده است. در تلگرام هم نزدیک به ۱۱۰ هزار فروشگاه اینترنتی فعال داریم. به این آمار تعداد فروشگاه‌های اینترنتی را نیز باید اضافه کنیم. همین مسئله باعث شده تا رقابت در بستر آنلاین هر روز فشرده‌تر شود. در حال حاضر سراغ فروش هر محصولی بروید، ده‌ها و یا حتی صدها رقیب مستقیم و غیرمستقیم دارید. اینجاست که داشتن استراتژی بازاریابی و تبلیغاتی مشخص می‌تواند نجات‌بخش شما باشد.

آیا بدون تبلیغ هم می‌توان فروشگاه اینترنتی راه انداخت؟ هم بله و هم خیر. اگر واقعاً محصولی دارید که هیچ رقیبی سراغ فروش آن نیامده است؛ و از طرفی مطمئن هستید که این محصول مشتریان بالقوه‌ای دارد، می‌توانید به کمک روش‌های بازاریابی و استراتژی‌های غیر تبلیغاتی هم به فروش آن فکر کنید؛ اما جدا از بحث هزینه‌های مالی و زمانی برای بازاریابی، نکته اینجاست که با توجه به تاثیر تبلیغات در فروش تبلیغات حتی برای چنین فروشگاه‌هایی نیز لازم است. چرا؟ چون تبلیغات مانند یک کاتالیزور عمل می‌کند. به کمک تبلیغات می‌توانید:

  • فروش محصولات خود را افزایش دهید.
  • درباره محصولات جدید خود اطلاع رسانی کنید.
  • به معرفی محصولات خود بپردازید.
  • در شبکه‌های اجتماعی، اینترنت و… به یک برند معتبر تبدیل شوید.
  • مشتریان بالقوه خود را سریع‌تر و راحت‌تر جذب کنید.
  • برای محصولات ناشناخته و خاص بازارسازی کنید و آن را به مخاطب بشناسید.
  • در زمان کمتر و با میان‌برهای تبلیغاتی سود خود را افزایش دهید.
  • و…

به خاطر همین مزیت‌هاست که توصیه می‌کنیم تبلیغات سایت فروشگاهی را جدی بگیرید.

 چه روش‌هایی برای تبلیغات فروشگاه‌ اینترنتی بیشترین بازدهی را دارند؟

در دنیای امروز انواع تبلیغ در کسب و کار در دسترس است. تا همین چند سال گذشته شاید تبلیغات تلویزیونی یا ارسال پیامک بهترین روش برای تبلیغات فروشگاه‌های آنلاین بود؛ اما گسترش مخاطبان پیام‌رسان‌ها و استفاده روزمره مردم از اینترنت باعث شده تا اغلب روش‌های تبلیغاتی در بستر اینترنت تعریف شوند. با این حال تنوع روش‌های تبلیغات آنلاین هم بسیار زیاد است.

به‌علاوه روش‌های تبلیغاتی آفلاین، مثل تبلیغات محیطی، ارسال پیامک‌های تبلیغاتی و…. هم همچنان می‌توانند مورداستفاده قرار گیرند. اما مهم‌ترین نکته اینجاست که نمی‌توان برای همه فروشگاه‌های اینترنتی یک نسخه واحد پیچید. اگر در جستجوی بهترین روش‌ها برای تبلیغات سایت فروشگاهی هستید، باید ابتدا فاکتورهای زیر را در نظر بگیرید و سپس با توجه به داده‌های آماری دست به انتخاب بزنید.

۱. مخاطب هدف فروشگاه شما کیست؟

چه محصولی را قصد دارید در اینترنت بفروشید؟ انتظار دارید بیشتر چه کسانی سراغ خرید این محصولات بیایند؟ پاسخگویی به همین دو سوال خیلی از مشکلات شما را حل می‌کند. مثلاً اگر فروشگاه ابزار و یراق دارید، احتمالاً مشتریان اصلی شما آقایانی باشند که از ۲۷ سال تا ۴۷ سال سن دارند؛ اما مشتریان اصلی یک سایت فروش قهوه، تمامی نسل ها می تواندد باشند. یا مشتری اصلی فروشگاه‌های بازی‌های فکری را بیشتر باید نسل جوان‌ فرض کرد. برای اینکه مخاطب هدف خود را بشناسید، پیشنهاد می‌کنیم عبارت‌هایی مثل پرسونای مشتری یا کسب و کار را گوگل کنید.

۲.در تبلیغات چه هدفی را دنبال می‌کنید؟

هدف از تبلیغات آنلاین شاپ می‌تواند افزایش فروش محصول، تبلیغ برای معرفی برند فروشگاه، اطلاع‌رسانی درباره جشنواره فروش و یا حتی آگاهی‌بخشی به مخاطب و اعتمادسازی باشد. فراموش نکنید که نداشتن هدف در تبلیغات سایت فروشگاهی، به معنای دور ریختن پولتان است. پس قبل از اینکه سراغ تبلیغات بروید، ببینید از تبلیغات خود چه چیزی می‌خواهید؟ دقت کنید که این اهداف باید مشخص، مقیاس‌پذیر و در یک بازه زمانی تعیین‌شده قابل دستیابی باشند. مثلاً در ادامه چند هدف مقیاس‌پذیر و مناسب را مشاهده می‌کنید:

  • تبلیغ در اینستاگرام با هدف افزایش ۱۰ درصدی فالوورهای آنلاین شاپ در ۳۰ روز.
  • تبلیغ در گوگل ادز با هدف افزایش ۱۵ درصدی بازدید وب‌سایت فروشگاه در ۲ ماه.
  • تبلیغ پیامکی با هدف معرفی جشنواره تخفیفی یلدا و افزایش ۷ تا ۱۰ درصدی فروش محصولات در ۷ روز.
  • انجام تبلیغات بنری آنلاین با هدف افزایش ۱۰ درصدی وب‌سایت و جذب ۲۰۰۰ سرنخ فروش جدید.

۳.بودجه تبلیغات فروشگاه چقدر است؟

برخی از روش‌های تبلیغی بیشتر برای کسب‌ و کارهای بزرگ مناسب است. مثلاً اجاره یک بیلبورد شهری در تهران نزدیک به ۱۰۰ میلیون تومان هزینه دارد. پرداختن چنین هزینه‌ای برای یک آنلاین شاپ یا فروشگاه اینترنتی کوچک امکان‌پذیر نیست؛ اما مارکت پلیس‌های بزرگی مثل ترب، دیجی کالا و… ممکن است بخواهند چنین هزینه‌ای را پرداخت کنند.

هنر اصلی این است که بتوانید با بودجه محدود بهترین استراتژی را برای تبلیغات سایت فروشگاهی خود پیدا کنید. برای این کار لازم است ابتدا با انواع تبلیغات اینترنتی و حدود هزینه‌های آن آشنا باشید. سپس دست به انتخاب بهترین گزینه‌ ممکن بزنید. عجله نکنید. در ادامه لیستی از استراتژی‌های تبلیغاتی مناسب را نیز بررسی می‌کنیم.

سخن آخر

فروشگاه‌های اینترنتی برای زنده ماندن چاره‌ای جز تبلیغات ندارند. اگر در جستجوی بهترین روش تبلیغات فروشگاه اینترنتی هستید، می‌توانید به سراغ گوگل ادز بروید. تبلیغ در شبکه نمایش گوگل و صفحه نتایج جستجو موثرترین روش‌ها برای تبلیغات سایت فروشگاهی هستند. البته سوشال مدیا مارکتینگ، ایمیل مارکتینگ و اس‌ام‌اس مارکتینگ هم در جای مناسب می‌توانند مورد استفاده قرار بگیرند. در این مقاله تمامی موارد گفته شده را بررسی کردیم. اگر سوال دیگری درباره روش‌ها دارید، در کامنت‌ها پاسخگوی شما هستیم.

سؤالات متداول
هزینه تبلیغات برای فروشگاه اینترنتی چقدر است؟
میزان هزینه تبلیغات سایت فروشگاهی به عوامل متعددی بستگی دارد. میزان رقابت، استراتژی‌های بازاریابی، بودجه کمپین، روش‌های تبلیغاتی و… مواردی هستند که روی میزان هزینه نهایی تاثیر می‌گذارند.
آیا تبلیغات گوگل برای دامنه ir امکان‌پذیر است؟
متاسفانه با استفاده از گوگل ادز نمی‌توان برای دامنه‌های ir تبلیغات کرد. اگر برای فروشگاه‌تان از دامنه‌ ir استفاده کرده‌اید، مقاله «تبلیغات گوگل برای دامنه ir» را بخوانید. در این مقاله راهکارهای مناسبی ارائه شده است.
برای تبلیغ در گوگل ادز نیاز به وب‌سایت دارم؟
بله. برای اجرای تبلیغ در صفحه نتایج یا تبلیغ در شبکه نمایش گوگل باید یک وب‌سایت داشته باشید.

4 پاسخ

  1. سلام خسته نباشید می خواستم بدونم که برای تبلیغات ویدئویی شما خودتون ویدئو ها رو ضبط میکنید؟ یعنی مثلا ما می گیم راجب فلان موضوع یا فروش فلان چیز یه ویدئو لازم داریم یه سری توضیحات و مشخصات محصول هم بدیم خدمتتون بعد شما لطف کنین ویدئو رو ضبط کنیم؟
    یه سوال دیگه استودیو هایی میشناسین شما که بشه توش ویدئو ضبط کرد؟ یعنی به اصطلاح یه استودیو فول امکانات باشه که ما مثلا برای یه ساعت اجاره کنیم چنتا ویدئو ضبط کنیم.

    1. سلام وقت شما هم بخیر!

      خیر، تیم ما ویدئوها را ضبط نمی‌کند. منظور از تبلیغات ویدئویی در واقع استفاده از تبلیغات یوتیوب در گوگل ادز است، که شامل نمایش ویدئوهای تبلیغاتی شما به کاربران هدف در یوتیوب می‌شود.

      برای ضبط ویدئو، شما می‌توانید به استودیوهای مجهز مراجعه کنید. اگر نیاز به استودیو دارید، پیشنهاد می‌کنم با استودیوهای محلی تماس بگیرید که تجهیزات کامل از جمله نورپردازی، دوربین، و فضای لازم برای ضبط ویدئوهای تبلیغاتی را ارائه می‌دهند.

  2. سلام وقتتون بخیر باشه یه سوال داشتم می خواستم بدونم که اگه ما یه آنلاین شاپ داشته باشیم فقط یعنی فروشگاه حضوری نداشته باشیم می تونیم از تبلیغات فروشگاهی شما استفاده کنیم؟ بعد شما توصیه میکنین که از کدوم پلن برای این کار استفاده کنیم؟

    1. سلام
      بله، شما می‌توانید از تبلیغات گوگل ادز برای آنلاین‌شاپ خود استفاده کنید و نیازی به داشتن فروشگاه حضوری نیست. این نوع تبلیغات به شما کمک می‌کند که محصولات و خدمات خود را به مشتریانی که به صورت آنلاین جستجو می‌کنند، نمایش دهید.

      در مورد انتخاب پلن مناسب، توصیه می‌کنیم برای مشاوره بیشتر با ما تماس بگیرید، چون بسته به نوع محصول یا خدمات شما، بودجه و هدف‌های تبلیغاتی شما، می‌توانیم پلن مناسب‌تری را به شما پیشنهاد دهیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *