تبلیغات اینترنتی چه مزایایی دارد؟ بررسی انواع روش های تبلیغات در فضای مجازی

تبلیغات اینترنتی چه مزایایی دارد؟ بررسی انواع روش های تبلیغات در فضای مجازی

تبلیغات اینترنتی
خلاصه

گسترش استفاده از شبکه‌های اجتماعی و امکان دسترسی به اینترنت برای اغلب مردم باعث شده تا کسب و کارها نگاه ویژه‌ای به تبلیغات اینترنتی داشته باشند. تنوع شیوه‌های تبلیغاتی، هدف‌گیری دقیق‌تر، مقیاس‌پذیر بودن این سبک

ویدئوی آموزشی
فهرست مطالب

گسترش استفاده از شبکه‌های اجتماعی و امکان دسترسی به اینترنت برای اغلب مردم باعث شده تا کسب و کارها نگاه ویژه‌ای به تبلیغات اینترنتی داشته باشند. تنوع شیوه‌های تبلیغاتی، هدف‌گیری دقیق‌تر، مقیاس‌پذیر بودن این سبک از تبلیغات، اجرای ساده‌تر کمپین‌های تبلیغاتی و امکان استفاده برای تمامی کسب و کارها از جمله مزیت‌های تبلیغ در اینترنت است. اگر تا امروز درباره تبلیغات در فضای مجازی فکر نکرده بودید، ادامه متن را از دست ندهید.

تبلیغات اینترنتی چیست و چه مزیت‌هایی دارد؟

به زبان ساده، انواع تبلیغات یکی از ابزارهای مهم بازاریابی به شمار می‌رود که هدف آن جلب نظر نسبت به یک محصول، خدمات یا برند است. در گذشته انواع روش‌های تبلیغ، فقط در گزینه‌های آفلاین خلاصه می‌شد؛ امروزه اما با گسترش فضای مجازی، تبلیغات اینترنتی سهم عمده‌ای از بازار تبلیغات را به خود اختصاص داده است.

یک روز عادی را در نظر بگیرید. در یک روز عادی احتمالاً چند مرتبه شبکه‌های اجتماعی خود را چک می‌کنید. چندین بار به سراغ گوگل می‌روید و برحسب نیاز سری به اپلیکیشن‌های موبایلی می‌زنید. حالا اگر کمی جزئی‌تر تمامی این پلتفرم‌ها را زیر نظر بگیرید، ردپای تبلیغات را در تمام آن‌ها می‌بینید و به اهمیت و تاثیر تبلیغات در کسب و کارها پی ببرید.

برای مثال اجرای تبلیغات بنری در اپلیکیشن‌ها یک اتفاق مرسوم است؛ یا در صفحه نتایج گوگل امکان دارد با تبلیغات گوگل ادز روبرو شوید. در شبکه‌های اجتماعی هم ممکن است با تبلیغات پلتفرم‌ها مواجه شوید یا حتی پست و استوری‌هایی ببینید که هدفشان صرفاً تبلیغ است. این مسئله گستردگی تبلیغات مجازی و اهمیت آن را نشان می‌دهد. تبلیغات آنلاین مزایای پرشماری دارد که موارد زیر مهم‌ترین این مزایا را شامل می‌شوند:

۱. هدف‌گیری دقیق مخاطبان

مهم‌ترین مزیتی که تبلیغات اینترنتی دارد، امکان استفاده از فیلترهای مناسب برای هدفمند کردن تبلیغات است. در تبلیغات آفلاین، زمانی که از تراکت استفاده می‌کنید یا تبلیغات خود را به رادیو و تلویزیون می‌سپارید، کنترل چندانی روی مخاطبین تبلیغ ندارید؛ اما ابزارهای تبلیغات آنلاین این امکان را می‌دهند که مخاطبین تبلیغ را بر اساس سن، جنسیت، محل اقامت، علاقه‌مندی‌ها، نوع دستگاه و… فیلتر کنید. به نحوی که مطمئن شوید تبلیغات شما به جامعه هدفتان می‌رسد. نه اشخاصی که مدنظرتان نیستند.

۲. هزینه کمتر تبلیغات آنلاین

مزیت دیگر تبلیغات مجازی، هزینه‌های کمتر آن است. در این شیوه تبلیغات نیازی نیست طیف گسترده‌ای از مردم را هدف قرار دهید. در نتیجه می‌توانید خیلی گزیده‌تر عمل کنید و تا حد زیادی هزینه‌هایتان را مدیریت نمایید. نکته دیگر اینکه اغلب پلتفرم‌های آنلاین، هزینه تبلیغات را بر اساس تعداد نمایش یا میزان کلیک محاسبه می‌کنند. این شیوه محاسبات نیز باعث کاهش هزینه تبلیغات اینترنتی می‌شود و این سبک از تبلیغات یکی از بهترین نوع تبلیغات برای کسب و کارهای جدید است.

۳. تنوع روش‌های تبلیغات مجازی

در گذشته، بسیاری از کسب و کارهای آفلاین به سراغ تبلیغات نمی‌رفتند، چون هزینه تبلیغات بسیار بالا بود و صرفاً به کار شرکت‌های بزرگ می‌آمد. انواع روش های تبلیغات در فضای مجازی اما به قدری گسترده هستند که همه کسب و کارها می‌توانند از مزایای آن بهره‌مند شوند.

برای مثال پلتفرم گوگل ادز را در نظر بگیرید. این پلتفرم به تنهایی امکان اجرای کمپین‌های تبلیغات در صفحه اول گوگل، یوتیوب، تبلیغات ایمیلی، تبلیغ در شبکه نمایش گوگل، تبلیغات اپلیکیشنی و تبلیغات بنری را فراهم کرده است. تازه هرکدام از این انتخاب‌ها خودشان دارای زیرمجموعه‌های متعددی هستند که انتخاب شیوه تبلیغات را متناسب با هر کسب و کاری فراهم می‌کنند.

گستردگی راه‌های تبلیغات در اینترنت به اندازه‌ای است که برای هر هدف و استراتژی، متناسب با کسب و کار و بودجه تعیین شده، می‌توان سه چهار انتخاب متنوع داشت.

۴. دسترسی گسترده به مخاطبان

یکی از نقص‌های تبلیغات سنتی، محدودیت‌های دسترسی به مخاطبان است. برای مثال وقتی اقدام به اجاره کردن یک بیلبورد تبلیغاتی می‌کنید، صرفاً کسانی که از محل نمایش بیلبورد عبور می‌کنند، با تبلیغات شما روبرو می‌شوند. همچنین اجرای کمپین‌های چریکی هم نهایت به یک یا چند محله محدود می‌شوند؛ اما زمانی که به سراغ تبلیغات آنلاین می‌روید، می‌توانید به طیف گسترده‌ای از کاربران دسترسی داشته باشید. برای مثال تبلیغات بنری شما در سایت‌ها و اپلیکیشن‌ها را ممکن است فردی ببیند که کیلومترها با شما فاصله دارد.

به عبارت دیگر در تبلیغات آنلاین این شما هستید که روی محدود کردن مخاطبان تبلیغ کنترل دارید. به شکلی که می‌توانید تبلیغ خود را به شهر، جنسیت یا رده سنی خاصی محدود کنید.

۵. ردیابی نتایج

ایراد دیگری که تبلیغات آفلاین دارند، این است که داده‌های مستند کمی درباره نحوه اجرا و نتایج کمپین‌ها در دسترس است؛ اما وقتی به سراغ تبلیغات اینترنتی می‌روید، می‌توانید به داده‌های متعددی دسترسی داشته باشید.

برای مثال در تبلیغات گوگل ادز می‌توانید ببینید چه زمان‌هایی تبلیغات شما بیشتر دیده شده‌اند؛ نرخ تبدیل تبلیغاتتان چقدر بوده؛ آیا اعداد و نتایج به پیش‌بینی‌های شما نزدیک است یا خیر. این‌ها فقط بخشی از داده‌های قابل دسترسی است. در سطح بالاتر، حتی می‌توانید کاربران را به‌صورت مجزا دنبال کنید و ببینید کاربری که روی تبلیغ شما کلیک کرده، در نهایت به سراغ خرید محصول هم رفته یا خیر. این مورد در تبلیغات ریتارگتینگ بسیار کاربردی خواهد بود.

۶. امکان تعامل با مخاطبان

مزیت دیگر تبلیغات اینترنتی، امکان ایجاد تعامل با مخاطب و درگیر کردن احساسات اوست. برای مثال در تبلیغات شبکه‌های اجتماعی می‌توانید از کاربر بخواهید نظرسنجی خاصی را پر کند یا مثلاً در تبلیغات وب‌سایت ایمیل و شماره تلفن خود را برای ارتباط راحت‌تر به شما بدهد. در تبلیغات آنلاین راهکارهای زیادی برای ایجاد تعامل با مخاطب وجود دارد. تا جایی که حتی می‌توان خلاقانه‌تر به این مسئله فکر کرد و به سراغ ترکیب گیمیفیکیشن و تبلیغات رفت.

۷. سرعت اجرای کمپین‌های تبلیغاتی

اجرای کمپین‌های تبلیغاتی در فضای مجازی بسیار سریع‌تر از فضای آفلاین است. برای مثال ساخت و اجرای یک کمپین تبلیغاتی در گوگل ادز کمتر از یکی دو ساعت وقت شما را می‌گیرد. تازه همه مراحل را نیز می‌توانید از پشت لپ‌تاپ‌ مدیریت کنید. این ویژگی باعث شده تا کسب و کارها میل بیشتری به تبلیغات اینترنتی داشته باشند.

۸. انعطاف‌پذیری بالا

تبلیغات در فضای مجازی نه تنها تنوع بالایی دارد، بلکه میزان انعطاف آن هم بسیار بالاست. برای مثال در کمپین‌های مجازی می‌توان به سراغ تبلیغ‌های ویدئویی، بنری، متنی و… رفت. حتی می‌توان این‌ها را ترکیب کرده و در یکی دو کمپین باهم استفاده کرد.

مورد دیگر اینکه در کمپین‌های مجازی می‌توان متناسب با هر هدف و قصدی به سراغ تبلیغات رفت. در سطح بالاتر، حتی می‌توان چند هدف را در کنار هم تعریف و دنبال کرد. برای مثال ممکن است هدف اولیه تبلیغ، فروش و معرفی محصول جدید شرکت باشد؛ اما در کنار این فاکتور تبلیغ شما به افزایش آگاهی از برند هم کمک کند. در مقاله «تاثیر تبلیغات برای کسب و کارها» درباره اثرات متنوع تبلیغات صحبت کرده‌ایم.

بهترین راه تبلیغات در فضای مجازی | معرفی ۷ روش برای تبلیغات اینترنتی

تا اینجا درباره چیستی تبلیغات آنلاین و انواع روش های تبلیغات در فضای مجازی صحبت کرده‌ایم. در ادامه قصد داریم به معرفی بهترین راه‌های تبلیغات اینترنتی بپردازیم. این موارد کارآمدترین و به‌روزترین راهکارهای تبلیغاتی برای کسب و کارها هستند.

۱. تبلیغ در گوگل ادز

گوگل ادز پلتفرمی است که در زمینه تبلیغات اینترنتی فعالیت می‌کند و کسب و کارها از طریق آن می‌توانند تبلیغات خودشان را در سرویس‌های مختلف گوگل به نمایش درآورند. در حال حاضر نزدیک به ۵ میلیارد کاربر از گوگل و سرویس‌های متعدد آن استفاده می‌کنند. برای مثال سهم موتور جستجوی گوگل ۹۲ درصد از بازار جهانی موتورهای جستجو است. همچنین یوتیوب هم نزدیک به ۲ میلیارد کاربر فعال دارد. این گستردگی کاربران باعث شده تا کسب و کارها نگاه ویژه‌ای به گوگل و سرویس‌های آن داشته باشند. در مقاله «مزایای تبلیغات در گوگل ادز» به طور مفصل درباره ویژگی‌های این پلتفرم و کاربردهای آن صحبت کرده‌ایم.

تبلیغات در گوگل ادز

اگر بخواهید در هر کدام از این سرویس‌ها تبلیغات خود را به نمایش درآورید، باید به سراغ پلتفرم گوگل ادز بروید. از جمله سرویس‌های تبلیغات در گوگل می‌توان به فهرست زیر اشاره کرد:

  • تبلیغ در صفحه نتایج جستجو: بهترین گزینه برای افزایش بازدید وب‌سایت، فروش محصول یا افزایش آگاهی از برند، استفاده از تبلیغات کلیکی در صفحه نتایج جستجوی گوگل است. این شیوه تبلیغاتی به‌خصوص برای کسب و کارهای تازه‌وارد گزینه مطلوبی خواهد بود.
  • تبلیغات یوتیوب: اگر به دنبال تبلیغات ویدئویی هستید، می‌توانید به سراغ تبلیغات یوتیوبی بروید. در صفحه «تبلیغات یوتیوب»، انواع استراتژی‌های تبلیغاتی این پلتفرم را معرفی کرده‌ایم.
  • تبلیغ در شبکه نمایش گوگل: سایت‌ها و اپلیکیشن‌هایی که به‌عنوان پارتنر گوگل شناخته می‌شوند، به عدد ۳۰ میلیونی می‌رسند. برای اجرای تبلیغات بنری می‌توان به سراغ شبکه نمایش گوگل رفت.
  • تبلیغات اپلیکیشنی: اگر هدفتان از تبلیغ افزایش تعداد نصب اپلیکیشن است، می‌توانید به سراغ این گزینه بروید. گوگل پلی مهم‌ترین مرکز عرضه نرم‌افزارهای اندرویدی است. همچنین تبلیغات نصب اپلیکیشن را می‌توان در اپل استور یا موتور جستجوی گوگل نیز به اجرا درآورد.
  • تبلیغات ایمیلی: تبلیغات در جیمیل در بین انواع شیوه های تبلیغات مجازی محبوبیت بالایی دارد. جیمیل سرویس ایمیلی گوگل است که می‌توانید از آن در زمینه تبلیغات ایمیلی هم کمک بگیرید. 

۲. تبلیغات بنری

یکی از شیوه‌های موثر تبلیغات اینترنتی رفتن به سراغ تبلیغات بنری است. اگر سایت‌های خبری یا سایت‌های دانلود فیلم و آهنگ را دیده باشید، چشم‌تان به تبلیغات بنری هم افتاده است. پلتفرم‌های متعددی هستند که امکان اجرای تبلیغات بنری را برای کسب و کارها فراهم می‌کنند.

شیوه کاری پلتفرم‌ها به این شکل است که اگر بخواهید در سود تبلیغ شریک باشید، می‌توانید با آنها همکاری کنید؛ در واقع به آن‌ها اجازه دهید تبلیغ کسب و کارهای دیگر را در سایت شما نمایش دهند. در نقطه مقابل، کسب و کارهایی هستند که برای اجرای کمپین‌های تبلیغات بنری به سراغ این پلتفرم‌ها می‌روند. به بیان دیگر، این پلتفرم‌ها واسطه بین سفارش‌دهنده و شبکه نمایش تبلیغات هستند.

در ایران پلتفرم یکتانت به طور تخصصی در این زمینه فعالیت می‌کند. البته برخی از سایت‌ها نیز به طور اختصاصی سفارش‌ تبلیغات بنری را می‌پذیرند.

 اگر در بین پلتفرم‌های خارجی هم به دنبال گزینه مطلوبی هستید، می‌توانید به سراغ شبکه نمایش گوگل بروید. در صفحه «تبلیغات بنری در گوگل» اطلاعات کامل‌تری در این مورد ارائه شده است.

۳. رپورتاژآگهی

یکی از راهکارهای تبلیغات اینترنتی رفتن به سراغ رپورتاژآگهی است. در گذشته روزنامه‌ها و مجله‌های پرطرفدار با انتشار متن‌های تبلیغاتی به کسب و کارها اجازه می‌دادند تا مستقیماً محصول یا خدمات خودشان را معرفی کنند. در حال حاضر این سایت‌های خبری هستند که امکان انتشار رپورتاژآگهی را دارند. در واقع کسب و کارها می‌توانند محتوایی متناسب با خدمات خود داشته باشند؛ اما به جای انتشار در بلاگ وب‌سایتشان آن را در سایت‌های خبری یا سایت‌های پربازدید منتشر کنند. این کار باعث افزایش ترافیک وب‌سایت می‌شود.

استفاده از رپورتاژآگهی برای گرفتن بک لینک و سئو هم کاربرد دارد؛ اما برای کارهای تبلیغاتی و برگزاری کمپین‌های تبلیغاتی هم مورد استفاده قرار می‌گیرد.

۴. تبلیغات ویدئویی

در تبلیغات آفلاین برای اجرای تبلیغات ویدئویی فقط انتخاب‌هایی مثل شبکه‌های تلویزیونی در دسترس شماست؛ اما وقتی به سراغ تبلیغات آنلاین می‌روید، تولید محتوای ویدئویی برای تبلیغات کاربردهای متنوعی پیدا می‌کند. به نحوی که حتی کسب و کارهای کوچک‌تر هم امکان استفاده از تبلیغات ویدئویی را خواهند داشت.

در حال حاضر پلتفرم‌های متعددی در زمینه پخش ویدئو فعالیت می‌کنند و امکان تبلیغات ویدئویی را نیز دارند. در ایران احتمالاً با تبلیغات ویدئویی آپارات، فیلیمو و سایر VODها مواجه شده باشید. در بین رسانه‌های خارجی هم یوتیوب بهترین گزینه برای اجرای تبلیغات ویدئویی است.

یوتیوب علاوه بر گستردگی کاربران، امکان اجرای کمپین‌های ویدئویی را به شکل‌های متعددی دارد که دست کسب و کارها را در انتخاب استراتژی تبلیغاتی باز می‌گذارد. علاوه بر این، شیوه محاسبه هزینه تبلیغات هم در یوتیوب بر اساس هر ۱۰۰۰ بار نمایش تبلیغات یا به ازای هر کلیک محاسبه می‌شود. این ویژگی باعث شده تا تبلیغات در یوتیوب حتی باری کسب و کارهای ایرانی هم مقرون به صرفه باشد. برای توضیحات بیشتر می‌توانید صفحه «هزینه تبلیغات در یوتیوب» را بررسی کنید.

۵. تبلیغات در شبکه‌های اجتماعی

اغلب کاربران اینترنت حداقل در یکی دو شبکه اجتماعی عضویت دارند. فیسبوک، اینستاگرام، تلگرام، تیک‌تاک و ایکس معروف‌ترین شبکه‌های اجتماعی دنیا هستند. به این لیست می‌توان شبکه‌های اجتماعی داخلی را نیز اضافه کرد. نکته مهم اینکه اغلب این شبکه‌های اجتماعی سازوکار مشخصی برای اجرای تبلیغات اینترنتی دارند. برای مثال در اینستاگرام و ایکس (همان توییتر سابق) ممکن است با موارد تبلیغاتی مواجه شده باشید.

اجرای کمپین‌های تبلیغاتی در شبکه‌های اجتماعی همانطور که در مقاله تبلیغات در فیسبوک گفتیم اگر با هدف‌گذاری مشخصی انجام شود، بازدهی خوبی دارد.

تبلیغات در شبکه های اجتماعی

۶. اینفلوئنسر مارکتینگ

کاربرانی که در شبکه‌های اجتماعی تعداد زیادی فالوور دارند، معمولاً از این مزیت برای گرفتن تبلیغ استفاده می‌کنند. کسب و کارها نیز چون این افراد تاثیر زیادی روی مخاطبان خود دارند، بخشی از تبلیغات خود را به آن‌ها می‌سپارند. برای مثال کسب و کارهایی که در اینستاگرام فعالیت دارند، زیاد به سراغ این شیوه تبلیغاتی می‌روند.

اگرچه تبلیغات اینفلوئنسر مارکتینگ باعث جلب توجه زیادی می‌شود، اما خیلی هم نباید روی آن حساب باز کرد. خصوصاً که در این پلن بازاریابی نمی‌توان به داده‌های مطمئنی برای بررسی اثرگذاری کمپین دسترسی داشت.

۷. تبلیغات ایمیلی

استفاده از ایمیل برای ارسال خبرنامه‌ها یا معرفی محصولات و خدمات جدید همچنان کاربردی است. کسب و کارهای زیادی هم از این خدمات سود می‌برند. البته برخی از کسب و کارها صرفاً یک لیست ایمیلی می‌خرند و برای آنها ایمیلی می‌فرستند؛ یا اگر کمی باهوش‌تر باشند، با جمع‌آوری ایمیل کاربران سایت، به شکل هدفمندتری این کار را انجام می‌دهند.

راهکار دیگر برای ارسال ایمیل، استفاده از خدمات تبلیغات اینترنتی است. برای مثال سرویس جیمیل این امکان را دارد. در واقع می‌توانید با عضویت در گوگل ادز یک کمپین تبلیغات ایمیلی طراحی کنید. سپس ارسال ایمیل را به الگوریتم‌های هوشمند گوگل ادز بسپارید. این پلتفرم بر اساس موضوع ایمیل، حوزه فعالیت، زبان، لوکیشن و… ایمیل تبلیغاتی شما را برای کاربرانی می‌فرستد که احتمال اینکه به مشتری بالقوه شما تبدیل شوند بیشتر است. نکته مهم‌تر اینکه هزینه تبلیغات ایمیلی گوگل ادز به ازای هر کلیک محاسبه می‌شود. به عبارت دیگر شما فقط زمانی هزینه می‌پردازید که کاربران ایمیل دریافتی را باز کنند.

۸. تبلیغات در پلتفرم‌های فروش

راه‌اندازی وب‌سایت یا پیج اینستاگرامی تنها راهکار برای فروش محصول در فضای اینترنت نیست. برای این کار می‌توان به سراغ مارکت پلیس‌ها و پلتفرم‌های واسطه نیز رفت. دیوار، دیجیکالا، باسلام و شیپور معروف‌ترین ابزارهای فروش در ایران هستند. نکته مهم اینکه برای فروش بیشتر می‌توان در این پلتفرم‌ها از خدمات تبلیغات هم بهره برد. در واقع کسب و کارها برای اینکه بیشتر دیده شوند، مبلغ مشخصی را به پلتفرم می‌پردازند.

۹. برگزاری رویدادهای مجازی

برگزاری وبینارهای آنلاین و یا حمایت از وبینارهای دیگر، راهکار متفاوتی برای تبلیغات اینترنتی است. اگر حوزه فعالیت خودتان را بررسی کنید، با وبینارهای متعددی روبرو می‌شوید که با اهداف متفاوتی در حال برگزاری هستند. شما هم برای تبلیغ کسب و کارتان می‌توانید یک وبینار یا حتی جشنواره طراحی کنید و از این طریق تمرکزتان را روی افزایش آگاهی از برند بگذارید.

۱۰. حمایت از پادکست‌ها

اگر به محتوای صوتی علاقه دارید، می‌توانید به سراغ تولید پادکست بروید. تولید و انتشار پادکست راهکار مناسبی برای تبلیغات آنلاین است. حتی اگر نمی‌توانید برای کسب و کارتان پادکست مجزایی بسازید، می‌توانید از پادکست‌های متناسب با حوزه فعالیت‌تان حمایت مالی کنید. پادکست‌ها با توجه به اینکه محتوای سرگرم‌کننده‌ای هستند و ماندگاری بالایی در دنیای وب دارند، گزینه ایده‌آلی برای تبلیغات اسپانسری به شمار می‌روند.

سخن آخر

تبلیغات اینترنتی در سال‌های اخیر موردتوجه کسب و کارهای آنلاین و آفلاین قرار گرفته است. امکان استفاده از انواع روش های تبلیغات در فضای مجازی، هدف‌گیری دقیق‌تر و قابلیت ردگیری مهم‌ترین ویژگی‌های تبلیغات آنلاین هستند. در این مقاله به معرفی بهترین شیوه‌های تبلیغات مجازی پرداختیم. اگر سوال دیگری دارید، در کامنت‌ها پاسخگوی شما خواهیم بود.

سؤالات متداول
برای کسب و کارهای جدید چه تبلیغاتی مناسب است؟
اگر به تازگی سراغ کسب و کارهای آنلاین رفته‌اید، توصیه می‌کنیم از همان ابتدا دنبال تبلیغات نباشید. تبلیغات زمانی موثر است که اهداف دقیقی برای کمپین مشخص کنید و با چشمانی باز به سراغ آن بروید. برای مثال وب‌سایتی که هنوز طراحی آن ناقص است یا محصولاتش موجود نشده، نیازی به رپورتاژآگهی یا تبلیغات مشابه ندارد.
از تبلیغات آنلاین استفاده کنم یا آفلاین؟ کدام بهتر است؟
تبلیغات آنلاین ویژگی‌های ممتازی دارند که آنها را به گزینه بهتری برای تبلیغات تبدیل می‌کند؛ اما نباید تبلیغات آفلاین را به طور کامل کنار گذاشت. در بسیاری از مواقع می‌توان ترکیبی از تبلیغات آنلاین و آفلاین را باهم اجرا کرد و نتیجه بهتری از کمپین گرفت.
بهترین پلتفرم تبلیغات اینترنتی چیست؟
اگر دنبال پلتفرمی هستید که امکان اجرای انواع کمپین‌های تبلیغاتی را داشته باشد، می‌توانید از گوگل ادز کمک بگیرید. با عضویت در این پلتفرم می‌توانید در صفحه جستجوی گوگل، یوتیوب، جیمیل، شبکه نمایش گوگل و دیگر پلتفرم‌های آن تبلیغات داشته باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *